המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Blondjam כתב:אני לא מבין למה לא עושים סוף לתרגילי כדררת האלה של סקוטי בדק' האחרונות.איפה יאניס לעזאזל? זה פשוט קשה לצפייה ולא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש.אולי זו סטירה טובה לקבל עכשיוHoliday_Armadillo כתב:לא חושבת שווילבקין צריך לדבר על איל זה היה אחד המשחקים הגרועים שהוא שיחק בהם אחרי מה שהוא עשה ברבע הרביעי
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
toja27 כתב:Blondjam כתב:אני לא מבין למה לא עושים סוף לתרגילי כדררת האלה של סקוטי בדק' האחרונות.איפה יאניס לעזאזל? זה פשוט קשה לצפייה ולא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש.אולי זו סטירה טובה לקבל עכשיוHoliday_Armadillo כתב:לא חושבת שווילבקין צריך לדבר על איל זה היה אחד המשחקים הגרועים שהוא שיחק בהם אחרי מה שהוא עשה ברבע הרביעי
וולבקין מקבל הרבה יותר קרדיט מיאניס ממה שראוימלדעתי עוד מהעונה שעברה, אני לא יודע אם זה השם של וולבקין או ניסיון להצדיק את השכר שלו אבל המאמן לא שם לו מספיק גבולות והיכולת על המגרש לא מוכיחה את הקרדיט הניתן לו.
אני גם מאמין שדורסי שלטעמי לא נופל מוולבקין ינזק מזה, ובתוכי מאמין שהירידה שלו במשחקי ההכנה האחרונים באה כתוצאה מחזרתו של וולבקין לקבוצה והאמון שהמאמן רוכש באחד לעומת השני.
NY boy כתב:ואני חושב שהסיבה שיאניס סולד מדורסי זה ההגנה שלו. הבנאדם גם במשחקים שבהם היה נהדר התקפית היה תחנת מעבר בהגנה, לא חושב שראיתי בשנים האחרונות מישהו שומר כל כך גרוע בקבוצה (ועברו פה הרבה שחקני הגנה גרועים). יאניס שמגיע מהכדורסל היווני ואהוב ליבו היה בכלל שחקן כמו דיאנדרה קיין הנגר אפשר לראות על הפנים שלו כמה הוא סולד מזה. איך אחרי 2-3 פעולות לא טובות בהגנה הוא פשוט מעיף אותו על טיל לספסל. שהוא מצוין התקפית הוא קונה לעמצו דקות של חסד, שהוא לא מתפקד בהתקפה זה מסתיים בספסל מהר מאד. לא חושב שיאניס סובל את דורסי, לא מאמין בו, לפחות על פי שפת הגוף במשחקי אימון ואם הוא לא יקבל אזרחות ישראלית בקרוב לדעתי הוא מועמד להחתך מהר מאד ואם קיין לא ימצא קבוצה עד אז הוא יהיה מועמד עיקרי להחליף אותו.
כנראה שלא שמת לב כמה מייקל רול היה שומר מביך. לא רע, מביך.NY boy כתב:ואני חושב שהסיבה שיאניס סולד מדורסי זה ההגנה שלו. הבנאדם גם במשחקים שבהם היה נהדר התקפית היה תחנת מעבר בהגנה, לא חושב שראיתי בשנים האחרונות מישהו שומר כל כך גרוע בקבוצה (ועברו פה הרבה שחקני הגנה גרועים). יאניס שמגיע מהכדורסל היווני ואהוב ליבו היה בכלל שחקן כמו דיאנדרה קיין הנגר אפשר לראות על הפנים שלו כמה הוא סולד מזה. איך אחרי 2-3 פעולות לא טובות בהגנה הוא פשוט מעיף אותו על טיל לספסל. שהוא מצוין התקפית הוא קונה לעמצו דקות של חסד, שהוא לא מתפקד בהתקפה זה מסתיים בספסל מהר מאד. לא חושב שיאניס סובל את דורסי, לא מאמין בו, לפחות על פי שפת הגוף במשחקי אימון ואם הוא לא יקבל אזרחות ישראלית בקרוב לדעתי הוא מועמד להחתך מהר מאד ואם קיין לא ימצא קבוצה עד אז הוא יהיה מועמד עיקרי להחליף אותו.
דורסי עוד מתאמץ להישאר לפני השחקן שלו והיו לו בהכנה גם כמה פוזשנים הגנתיים מוצלחים, לא חושב שאפשר להגיד את זה על רול לא רק בתקופות הכנה אלא לאורך כל השנתיים האומללות שהוא היה פה בכלל. אתה יכול להגיד שאתה לא מרוצה מההגנה של דורסי, זה לגיטימי (לי יותר מפריע ה-IQ ההגנתי ששם נראה שיש יותר בעיה, אבל שוב יש מאמן שיכול לשפר את זה), אבל אם יש שבב אופטימיות בסגל הזה לעומת זה שקדם לו זה שאף אחד, כולל דורסי השוקיסט ואבדיה הבוסר, אף אחד הוא לא מסננת אומללה כמו מייקל רול. השחקן היחיד בסגל שהוא באמת פריך באופן מוגזם הוא ג'ייק כהן, אבל כישראלי ושחקן במקום דו ספרתי ברוטציה, הוא עושה את שלו.NY boy כתב:ליד דורסי (עד עכשיו) מייקל רול הוא שחקן ההגנה של העונה. דורסי לא רק שלא שומר, גם לא מנסה לשמור. כל שחקן שרוצה לעשות עליו סל עושה בלי מאמץ.
ולגביי זה שיאניס רצה אותו מאד עוד באולימפייקוס. רצה אותו קודם כל כי הוא יווני מקומי. כמו שמכבי רוצה שחקנים מקומיים שאמורים להיות מעל הרמה. וחוץ מזה, מה שרואים משם לא רואים מכאן. לפעמים אתה רוצה מישהו מאד ואז מגלה שאתה לא יכול לסבול אותו כי אתה מגלה עליו דברים. שפת הגוף של יאניס לגביי דורסי משדרת חוסר אמונה כללי, ולא סתם הוא גם נרשם רק למשחק היחידי שלמכבי לא היה אכפת ממנו בגביע ווינר.
אם דורסי ישתפר בהגנה או לא אני לא יודע, זה גם יכול להיות קשיי התאקלמות במשחק האירופי ועוד מיליון דברים. אבל גם בנבא הוא לא שמר ולכן נפלט משם מהר מאד. ופה הוא פשוט לא שומר. העדפה של יאניס לסקוטי מגיעה בדיוק מהמקום הזה, לא שסקוטי שחקן הגנה גדול הוא גם בינוני מינוס אבל הוא לפחות מנסה ומתאמץ בהגנה.
סטפ באק יפהפה של כספי, במאני טייםJack55 כתב:היה חובה להכין גיף לשלשה הזאת
NY boy כתב:ליד דורסי (עד עכשיו) מייקל רול הוא שחקן ההגנה של העונה. דורסי לא רק שלא שומר, גם לא מנסה לשמור. כל שחקן שרוצה לעשות עליו סל עושה בלי מאמץ.
ולגביי זה שיאניס רצה אותו מאד עוד באולימפייקוס. רצה אותו קודם כל כי הוא יווני מקומי. כמו שמכבי רוצה שחקנים מקומיים שאמורים להיות מעל הרמה. וחוץ מזה, מה שרואים משם לא רואים מכאן. לפעמים אתה רוצה מישהו מאד ואז מגלה שאתה לא יכול לסבול אותו כי אתה מגלה עליו דברים. שפת הגוף של יאניס לגביי דורסי משדרת חוסר אמונה כללי, ולא סתם הוא גם נרשם רק למשחק היחידי שלמכבי לא היה אכפת ממנו בגביע ווינר.
אם דורסי ישתפר בהגנה או לא אני לא יודע, זה גם יכול להיות קשיי התאקלמות במשחק האירופי ועוד מיליון דברים. אבל גם בנבא הוא לא שמר ולכן נפלט משם מהר מאד. ופה הוא פשוט לא שומר. העדפה של יאניס לסקוטי מגיעה בדיוק מהמקום הזה, לא שסקוטי שחקן הגנה גדול הוא גם בינוני מינוס אבל הוא לפחות מנסה ומתאמץ בהגנה.
NY boy כתב:ואני חושב שהסיבה שיאניס סולד מדורסי זה ההגנה שלו. הבנאדם גם במשחקים שבהם היה נהדר התקפית היה תחנת מעבר בהגנה, לא חושב שראיתי בשנים האחרונות מישהו שומר כל כך גרוע בקבוצה (ועברו פה הרבה שחקני הגנה גרועים). יאניס שמגיע מהכדורסל היווני ואהוב ליבו היה בכלל שחקן כמו דיאנדרה קיין הנגר אפשר לראות על הפנים שלו כמה הוא סולד מזה. איך אחרי 2-3 פעולות לא טובות בהגנה הוא פשוט מעיף אותו על טיל לספסל. שהוא מצוין התקפית הוא קונה לעמצו דקות של חסד, שהוא לא מתפקד בהתקפה זה מסתיים בספסל מהר מאד. לא חושב שיאניס סובל את דורסי, לא מאמין בו, לפחות על פי שפת הגוף במשחקי אימון ואם הוא לא יקבל אזרחות ישראלית בקרוב לדעתי הוא מועמד להחתך מהר מאד ואם קיין לא ימצא קבוצה עד אז הוא יהיה מועמד עיקרי להחליף אותו.
נניח ואתה צודק אז למה היה צריך אותו? היית מביא רכזNY boy כתב:אני קובע את זה על סמך צפייה במשחקים ותשומת לב מיוחדת לעניין כי זה עניין אותי.
זה דווקא בא לידי ביטוי הכי טוב דווקא במשחק הכי טוב של מכבי בהכנה והמשחק הכי טוב של דורסי מול פנאתנייקוס שם הוא גם הצליח להישאר על המגרש יותר זמן בגלל היכולת ההתקפית הטובה שלו באותו היום והחיסורים של השחקנים. פשוט היה ניתן לראות בבירור איך כל פעם ששחקן שהוא שמר עליו החליט ללכת לסל דורסי כאילו לא היה קיים. מציע ללכת ולראות את המשחק הזה למי שלא מאמין. דווקא במשחק התקפי מדהים שלו ושהוא היה בביטחון היה אפשר לשים לב לזה הכי הרבה. על שני המשחקים הבאים נגד מילאנו ונהריה כבר אין מה להרחיב את הדיבור.
אני לא חושב שאפשר להשוואת בין דורסי לבין סקוטי וג'וני נכון לעכשיו. שניהם לא מרכזים, שניהם מוגבלים פיזית, שניהם מתאמצים בהגנה ושומרים יחסית סבירים ביחד לדורסי שהוא מעבר חצייה. התחושה שלי שזה גם ככה באימונים ויאניס פשוט לא סומך עליו ולא מחזיק ממנו. אולי אני טועה וזה בלוף והוא מסתיר אותו לקראת היורוליג, ההנחה שלי היא שלא. הוא מחזיק ואוהב את בראיינט הרבה יותר, אוהב את הפיזיות שלו, את ההגנה, ומעדיף אותו על המגרש.
Blondjam כתב:נניח ואתה צודק אז למה היה צריך אותו? היית מביא רכזNY boy כתב:אני קובע את זה על סמך צפייה במשחקים ותשומת לב מיוחדת לעניין כי זה עניין אותי.
זה דווקא בא לידי ביטוי הכי טוב דווקא במשחק הכי טוב של מכבי בהכנה והמשחק הכי טוב של דורסי מול פנאתנייקוס שם הוא גם הצליח להישאר על המגרש יותר זמן בגלל היכולת ההתקפית הטובה שלו באותו היום והחיסורים של השחקנים. פשוט היה ניתן לראות בבירור איך כל פעם ששחקן שהוא שמר עליו החליט ללכת לסל דורסי כאילו לא היה קיים. מציע ללכת ולראות את המשחק הזה למי שלא מאמין. דווקא במשחק התקפי מדהים שלו ושהוא היה בביטחון היה אפשר לשים לב לזה הכי הרבה. על שני המשחקים הבאים נגד מילאנו ונהריה כבר אין מה להרחיב את הדיבור.
אני לא חושב שאפשר להשוואת בין דורסי לבין סקוטי וג'וני נכון לעכשיו. שניהם לא מרכזים, שניהם מוגבלים פיזית, שניהם מתאמצים בהגנה ושומרים יחסית סבירים ביחד לדורסי שהוא מעבר חצייה. התחושה שלי שזה גם ככה באימונים ויאניס פשוט לא סומך עליו ולא מחזיק ממנו. אולי אני טועה וזה בלוף והוא מסתיר אותו לקראת היורוליג, ההנחה שלי היא שלא. הוא מחזיק ואוהב את בראיינט הרבה יותר, אוהב את הפיזיות שלו, את ההגנה, ומעדיף אותו על המגרש.
NY boy כתב:אני קובע את זה על סמך צפייה במשחקים ותשומת לב מיוחדת לעניין כי זה עניין אותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים