עד לפני שבוע תקפת את כספי שגם אז וגם היום הוא השחקן היציב בקבוצה הזו ומפריע לך שאנשים תוקפים שחקן שלא פוגע?A.Parker כתב:שמואל1 כתב:לדעתי דורסי הוא לא החתמה של יאניס.
מישהו אחר בהנהלה חשב שדורסי החתמה טובה בגלל "המספרים" לכאורה ב NBA והסיכוי לדרכון ישראלי.
יאניס רצה אותו. הוא אמר מתישהו שהוא רצה אותו עוד כשאימן באולימפיאקוס.
זה לא משנה למה ואיך והאם ספרופולוס רצה אותו ועכשיו לא סומך עליו, או האם הוא פה בגלל אפשרות האזרחות שלו או לא (לדעתי הוא פה כמעט לחלוטין בגלל זה), מה שכן משנה זה שהביטחון שלו ברצפה. הוא נכנס למשחק הזה בצורה לא רעה עם שלשה ואחלה של אסיסט לאייסי ואז החטיא שתי זריקות עונשין וחירבן לעצמו את הביטחון שוב.
אני מסכים איתך שהסיטואציה שהוא נמצא בה מעליבה, אבל אני בכלל לא בטוח שספרופולוס אשם בזה.
כששחקן לא מתורגל בהרכבים חזקים עם הקבוצה בלא מעט אימונים, יושב על אזרחי במשחקים מאחורי הספסל וחושב לעצמו "למה אני בעונש? כי אני לא מוכן לוותר על אזרחות במדינה שאני כבר משחק בנבחרת הלאומית שלה בשביל אזרחות במדינה אחרת שלא בטוח האם אני אוכל ו/או ארצה לייצג בכלל?", אז ככה זה נראה.
המרחק אגב בין זה לבין הסיטואציה של קלויארו או של כל זר שישחק בלעדית במסגרת אחת הוא לא גדול.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk