קווינסי אייסי - קרוב לחזרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 12:08

A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:מדהים איך כמה חסימות מסנוורות חצי פורום וגורמות לאנשים לחשוב שהוא שומר מצויין עכשיו. מזכי קצת את עניין אבדיה. התרכזות בשואו, או בתרומה שרואים מול העיניים, מבלי להבחין בכל אותן פעולות עקיפות שמשפיעות הרבה יותר על המשחק. הוא צריך עוד להשתפר הרבה כדי להיות שומר טוב, ולהשתפר גם התקפית כדי להיות שחקן מעולה.
מה? ראית הרבע הרביעי נגד פנא?

רבע רביעי שמר מצויין. האם זה מספיק כדי להפוך אותו לשומר מעולה? האם עד עכשיו לא פרגנו לו על משחק ההגנה?
הרבע הרביעי הוכיח שהוא שומר מדהים מהרמות הגבוהות ביותר. הוא עשה שם בית ספר להגנה.
מן הסתם אי אפשר לשמור ככה 40 דקות, והוא עדיין עושה פה ושם שגיאות שהוא יכול לתקן עם הזמן.

תצוגה הגנתית למשך כמה דקות לאו דווקא חוזה יכולת הגנתית לאורך זמן, בטח לאור היכולת שלו בפן הזה כפי שראינו עד עכשיו.
את השגיאות, המאוד בסיסיות יש לומר, הוא כבר היה אמור לתקן מזמן. אולי הוא עוד יעשה את זה, אבל לקבוע כבר עכשיו (והרבה קובעים את זה מתחילת העונה) שהוא שומר מעולה זה פשוט לא נכון.

תן לי שם של שומר יותר טוב ממנו בעמדה 4.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 12:19

A.Parker כתב:
TAYO כתב:
A.Parker כתב:
TAYO כתב:
A.Parker כתב:אז כל מי שבסגל בעצם טוב, רק כי הקבוצה מצליחה? דיבה ניהל את המשחק בצורה רעה ועדיין קלע ומכבי מקבוצות ההתקפה הטובות ביורוליג. זה לא אומר שהוא לא מנהל משחק גרוע. נכון, מכבי שומרת מעולה, אבל בחלק מהמקרים זה למרות ההגנה של אייסי. אתה מוזמן לראות את המחצית הראשונה מול פאו, אפילו רק את הרבע הראשון, ולראות איך חגגו עליו. זה כבר באמת תקליט שבור, אבל הוא מאבד בהרבה חסימות את השחקן שהוא צריך לשמור עליו.

ובמחצית הראשונה מכבי באמת פיגרה... אז אייסי הוא כנראה כן מדד להגנה של מכבי במשחקים האחרונים. הטענה היא שיש מאזן מסוים בהרכבים של כל קבוצה וזה ממש לא מבטיח ששחקן של מדד 15 בקבוצת תחתית יעשה טוב יותר משחקן של מדד 8 בקבוצת טופ יורוליג. יש פעולות של משחק, אנרגיות שמשתקות יריבה בדיוק בזמן הקריטי... שים לב איך גם צסקא וגם פאו השתתקו בדקות הסיום נוכח העליה באינטנסיביות של הנגנה של מכבי. אין דין חטיפה או חסימה ברבע הראשון כדין חטיפה או חסימה ברגעי הכרעה של משחק. במדד לעומת זאת הן נספרות אותו דבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני דווקא פחות אוהב את האמירה הזאת. אני כן חושב שהתעלות במאני טיים כן חשובה, אבל היא לא מבטלת טעויות שנעשו קודם לכן ושהובילו אותך למצב הזה. אגב, בינתיים הוא גם "דפק" את הקבוצה באופן ישיר כמה פעמים במאני טיים (מסירה הזויה במהלך האחרון מול ריאל, נתקע בהגנה במהלך הקודם של קארול, ומסירה רעה גם מול ירושלים בגביע).

לא מדובר בשנגליה כן? ויש לו מה ללמוד על הכדורסל באירופה ועל ג׳ייסי קארול בפרט כן? וגדולים וטובים ממנו חטפו על הראש סלי נצחון מקארול כן? אז בינתיים שהמאמן והרכז (שאין לך) ידאגו שבמהלכי הכרעה זה לא יהיה דווקא אייסי שיקבל את הכדור. לא העונה לפחות.

סבבה, זו לא היתה מהות הביקורת שלי. הזכרת את ההתעלות במאני טיים אז הזכרתי גם את הטעויות. אסכם בכך שאשמח לראות אותו שומר טוב כל המשחק ומממש את היכולות שלו.

זה כמו להגיד , אסכם בכך שאשמח לראות את ווילביקין קולע ב 75% כל המשחק ולא רק ברבע הרביעי ,אסכם בכך שאשמח לראות את בראיינט קולע 7 נקודות בכל רבע ולא רק ברביעי , אסכם בכך שאשמח לראות את דורסי , זוסמן , אבדיה , וכו, , וכו' וכו'. אם היית אוהד אפס היית בא בטענות ללארקין שמשחק לפני אחרון היה עם 0 נקודות במחצית, ובמחצית השנייה 20? שחקן נמדד על תרומתו לקבוצה בכל המשחק .
לשאראס היה משחק של 0-7 מה3 , ואז דפק את האחרונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת המשחק? ממש לא מבין את הביקורת הזאת , הדרישה הזאת שכל השחקנים יהיו סופרסטארים כל דקה במשחק , ובכל העונה , מגוכחת וגם לא הוגנת , אין קבוצה אחת ביורוליג שלא היתה שמחה אם היה לה שחקן כמו אייסי ברוסטר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת"א לעונה אחת

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2019, 13:05

יא אללה איזה בולשיט דמגוגי

שחקן נופל לפרקט וצורח קצת לקהל אז הוא הופך לבינגו ב700 אלף למרות שהוא עם מדד של פחות מ6 (אחרי שיפור!!!!), עושה המון טעויות בהגנה ואפילו בקושי לוקח ריבאונד.

יש הרבה מדדים סטטיסטיים היום שאפשר להגיד שהם מזייפים או לא משקפים את המציאות. אבל לא כולם. ואצלו כמעט כל מדד אפשרי מצביע על יכולת רעה. אז מילא, אין לכם יכולת להסתכל כמו שצריך על פוזשנים הגנתיים שלו (כי אם הייתם עושים את זה כל השרשור הזה היה נחסך מאיתנו), אבל גם לזרוק לפח כל מדד סטטיסטי שהוא? כי הוא גבר מלא מחוייבות? כי הוא נתן רבע הגנתי אחד טוב מול פאו?

תמשיכו בכיף. אני פה אבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Hujirat » 22 דצמבר 2019, 13:29

MTA2311 כתב:יא אללה איזה בולשיט דמגוגי

שחקן נופל לפרקט וצורח קצת לקהל אז הוא הופך לבינגו ב700 אלף למרות שהוא עם מדד של פחות מ6 (אחרי שיפור!!!!), עושה המון טעויות בהגנה ואפילו בקושי לוקח ריבאונד.

יש הרבה מדדים סטטיסטיים היום שאפשר להגיד שהם מזייפים או לא משקפים את המציאות. אבל לא כולם. ואצלו כמעט כל מדד אפשרי מצביע על יכולת רעה. אז מילא, אין לכם יכולת להסתכל כמו שצריך על פוזשנים הגנתיים שלו (כי אם הייתם עושים את זה כל השרשור הזה היה נחסך מאיתנו), אבל גם לזרוק לפח כל מדד סטטיסטי שהוא? כי הוא גבר מלא מחוייבות? כי הוא נתן רבע הגנתי אחד טוב מול פאו?

תמשיכו בכיף. אני פה אבל.

בינינו, גם אתה מתעלם מכל מה שלא נראה לך ומשתמש חופשי בדמגוגיה.."אם הייתם יכולים להסתכל כמו שצריך"
המדד שלו במשחקים לאחר ההתאקלמות דומה למדד הממוצע של קייל היינס וכריס סינגלטון ומדדי הגנה מתקדמים אפילו יותר טובים.. ההצלחה של מכבי (בעיקר בהגנה) לא מוטלת בספק ובתור מי שמבלה המון על המגרש ודאי יש לו חלק משמעותי.
אני כבר לא מדבר על כימיה, התאמה למאמן ולארגון, אנרגיה קבוצתית וכל מיני דברים שבאמת קשה למדוד.
Hujirat

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2019, 13:43

אתם טוענים שהוא שומר מצויין, אז כן, כנראה שאין לכם יכולת לנתח פוזשן הגנתי ואתם מתבססים רק על שואו. קייל היינס בעונה לא טובה במיוחד, ועם פחות דקות משחק. דוגמה מצויינת לדמגוגיה.

למאמן יש שיטה, והקבוצה כרגע בתקופה מדהימה. במשחקים האחרונים מכבי משחקת בהרכבים הזויים על הנייר ועדיין מנצחת. מישהו קרא פה להאריך חוזה לגייק כהן? למה לא בעצם? הרי הקבוצה מנצחת.

אייסי מאוד מתאמץ ונראה כמו אחלה בן אדם. הוא לא משחק כדורסל טוב, לא בהתקפה ולא בהגנה. זה לא שחקן של 700 אלף דולר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2019, 13:45

אה, עכשיו נזכרתי שכתבת אתמול בתגובה למדד שלו ש"במדד הגבריות יש לו מלנתלפים"

אז כן.... זה טיעון נהדר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 15:05

אני באמת לא יודע מה בדיוק אתה רוצה , לא כל שחקן יורוליג עושה מדדים גבוהים ביורוליג , והתרומה של אייסי בהגנה , לא תמיד מדידה , ב5 המשחקים האחרונים ללא בלאק וכספי , הוא הרים את הרמה שלו , עזר כמעט בכל פרמטר , ובא לידי ביטוי מירבי בייחוד , ברבע הרביעי , אז על מה תלין? לא שאני מתמצא כל כך בשוק השחקנים אבל 700K זה לא סכום עצום בשביל פרוורד (זה בערך מה שמרוויח היום מייקל רול) , שיכול גם לשחק כסנטר , שיש לו יכולת חסימה (7 ביורוליג) ויכולת להשאר עם גארדים לאחר חילוף , כל זה בשקלול של עונה ראשונה מחוץ לארה"ב , נראה לי אחלה בינגו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2019, 15:50

אנקראם, מדובר בשחקן שעושה מדד 6 אחרי חצי עונה ביורוליג, עם יכולות התקפיות רעות ועם יכולת הגנתית שלכל הפחות שנויה במחלוקת. אם באורח פלא כל התרומה שלו היא לא מדידה סטטיסטית, בשנת 2019 שבה אפשר למצוא סטטיסטיקה גם למספר נשימות בדקת משחק, אז כנראה שהתרומה הזאת לא ממש קיימת.

זה לא בינגו ב700 אלף וזה לא שחקן שכל מאמן ביורוליג היה שמח לקבל.

שחקן מחוייב שכרגע עובד כחלק ממה שיאניס בנה פה. לא צריך לצאת מפרופורציות כל החיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 דצמבר 2019, 16:36

MTA2311 כתב:אנקראם, מדובר בשחקן שעושה מדד 6 אחרי חצי עונה ביורוליג, עם יכולות התקפיות רעות ועם יכולת הגנתית שלכל הפחות שנויה במחלוקת. אם באורח פלא כל התרומה שלו היא לא מדידה סטטיסטית, בשנת 2019 שבה אפשר למצוא סטטיסטיקה גם למספר נשימות בדקת משחק, אז כנראה שהתרומה הזאת לא ממש קיימת.

שחקן מחוייב שכרגע עובד כחלק ממה שיאניס בנה פה. לא צריך לצאת מפרופורציות כל החיים.

אני רחוק מלהיות גרופי של אייסי, אבל אני מאוד מרוצה ממנו.
אני אסכים איתך שהוא די אהבל ומוגבל, בשני הצדדים. בקיץ הגדרתי אותו כ״שור זועם״. זה השחקן- והוא מביא את עצמו מצויין כרגע.
אין לו IQ כדורסל גבוה (בלשון המעטה), אין לו הרבה סקילס, אבל ברמת האגרסיביות והאתלטיות הוא בטופ.
תוסיף לזה את המנטליות של לאכול את הפרקט ואחר כך גם לקחת את המגב ולנקות אותו וקיבלת שחקן עם DNA מאוד נכון לספסל שלך.

הבן אדם עם 9 חסימות ב3 משחקים האחרונים שבהם כל שחקן היה צריך להוציא מעצמו את ה200%.
אז הוא יאבד את השחקן שלו בפיק אנד רול. וייקח 2 ריבאונדים למשחק כי הראש שלו בחלל. אבל עד שהוא מצליח לעשות משהו טוב וחשוב כמו להגן על הטבעת- מגיע לו קצת פרגון.

אין לך הרבה מספרי 4 פיזיים, אתלטיים שמביאים רים פרוטקשן באירופה. אייסי מוביל את הפורוורדים ביורוליג בחסימות כרגע בפער עצום.
עם כל הנגרות הנלווית- זה פקטור שעזר למכבי לנצח משחקים. זה גם המדד הסטטיסטי הזה שהיה חסר לך, כנראה...
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 22 דצמבר 2019, 16:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 16:38

ankram כתב:
A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:מה? ראית הרבע הרביעי נגד פנא?

רבע רביעי שמר מצויין. האם זה מספיק כדי להפוך אותו לשומר מעולה? האם עד עכשיו לא פרגנו לו על משחק ההגנה?
הרבע הרביעי הוכיח שהוא שומר מדהים מהרמות הגבוהות ביותר. הוא עשה שם בית ספר להגנה.
מן הסתם אי אפשר לשמור ככה 40 דקות, והוא עדיין עושה פה ושם שגיאות שהוא יכול לתקן עם הזמן.

תצוגה הגנתית למשך כמה דקות לאו דווקא חוזה יכולת הגנתית לאורך זמן, בטח לאור היכולת שלו בפן הזה כפי שראינו עד עכשיו.
את השגיאות, המאוד בסיסיות יש לומר, הוא כבר היה אמור לתקן מזמן. אולי הוא עוד יעשה את זה, אבל לקבוע כבר עכשיו (והרבה קובעים את זה מתחילת העונה) שהוא שומר מעולה זה פשוט לא נכון.

לא הבנתי, במכבי או באירופה? במכבי יש את קלויארו ואת כספי כשהוא בריא. באירופה לא חסרים שחקנים שיודעים ללכת לשחקן שלהם אחרי חסימה בסיסית.
A.Parker

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 16:38

MTA2311 כתב:אנקראם, מדובר בשחקן שעושה מדד 6 אחרי חצי עונה ביורוליג, עם יכולות התקפיות רעות ועם יכולת הגנתית שלכל הפחות שנויה במחלוקת. אם באורח פלא כל התרומה שלו היא לא מדידה סטטיסטית, בשנת 2019 שבה אפשר למצוא סטטיסטיקה גם למספר נשימות בדקת משחק, אז כנראה שהתרומה הזאת לא ממש קיימת.

ראשית , אפשר תמיד להסכים שלא מסכימים , לא כולנו חייבים לראות את אותם הדברים , ולהסתכל על הדברים באותה צורה. זה בטח לא אומר שאחד יוצא מפרופורציות , ואחד שומר על קור רוח , אהדה בספורט היא לא כזאת חד משמעית , וישנם הרבה מאד זויות להסתכל על משחק כדורסל ושחקנים , ולא כולם חייבים לחוש אותו הדבר.
שנית , דניאל האקט , לדעתך שומר טוב? לדעתי כן , אבל אין הרבה נתונים סטאטיסטים שיכולים לתמוך בזה , ה PIR שךו הוא 6.5 , והוא לא מופיע בשום מדד שיכול לקבוע אם הוא שומר טוב או לא
יובל זוסמן , לדעתך שומר טוב? לדעתי כן , אבל אין הרבה נתונים סטאטיסטים שיכולים לתמוך בזה , ה PIR שךו הוא 6.8 והוא לא מופיע בשום מדד שיכול לקבוע אם הוא שומר טוב או לא (14 in Steals )
אותו כנ"ל ג'פרי טיילור מריאל (PIR 3), שומר איכותי לכל דבר ועניין. לדאנדרה קיין לדוגמא יש PIR טוב משלשתם , אבל לדעתי הוא שומר פחות טוב מהם.
אז למה אני חושב שACY הוא שומר איכותי ברמת יורוליג? כי אני מסתמך על העניים שלי , אני רואה את ההשפעה שיש לו על משחק ההגנה , על יכולת העזרה והחזרה שלו , היכולת שלו לצאת החוצה ולשמור על רייס או על קלאטס, וכן גם על ההייליטים (בעיקר שהם באים ברגעי מפתח קריטיים במשחק , ומי שראה את אייסי בשני משחק הבית האחרונים ראה , שהוא מרים את היכולת שלו , ברגעי ההכרעה וברבע הרביעי) , כמו כן היכולת שלו למלא את הוואקום שיש עם הפציעה של כספי , חוסר הרלוונטיות של כהן , והתרומה האנמית של קלויארו (גם הוא שחקן מאד מחוייב , אבל לא הייתי מכנה אותו שחקן הגנה איכותי).
לגבי תג המחיר שלו 700K כיום זה לא הרבה כסף יחסית , זה הסכום שמרוויח רול במילאנו לדוגמא , אפילו קלויארו מרוויח חצי מליון (נכון או לא , שאלה אחרת) , אם אני לא טועה אובראיינט אשתקד , הרוויח יותר , את מי אתה מעדיף מבין שניהם להרכב של מכבי? אני אישית הולך על ACY , עם כל ההבדלים בתרומה ההתקפית שלהם.
עוד משהו , התלכיד שנוצר במכבי הוא חזק , ACY מתאים לו בול , כי בין שאר הסיבות שציינתי לגבי יכולת ההגנה שלו ( שוב לשיטתי מהשומרים הטובים ביורוליג בעמדה שלו) , הוא יודע את מקומו , לא לוקח זריקות בכוח , נותן כל הזמן 100% מעצמו , מתאים מאד לשיטה של יאניס , אני חושב שהוא משתפר ככל שהעונה מתקדמת , האם יכול מישהו במקומו לתת יותר תוצרת? בוודאי שקיים , האם הוא עולה יותר (הרבה יותר)? לא יודע , אבל למה לי להיות חזיר?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 16:42

ankram כתב:
A.Parker כתב:
TAYO כתב:
A.Parker כתב:
TAYO כתב:ובמחצית הראשונה מכבי באמת פיגרה... אז אייסי הוא כנראה כן מדד להגנה של מכבי במשחקים האחרונים. הטענה היא שיש מאזן מסוים בהרכבים של כל קבוצה וזה ממש לא מבטיח ששחקן של מדד 15 בקבוצת תחתית יעשה טוב יותר משחקן של מדד 8 בקבוצת טופ יורוליג. יש פעולות של משחק, אנרגיות שמשתקות יריבה בדיוק בזמן הקריטי... שים לב איך גם צסקא וגם פאו השתתקו בדקות הסיום נוכח העליה באינטנסיביות של הנגנה של מכבי. אין דין חטיפה או חסימה ברבע הראשון כדין חטיפה או חסימה ברגעי הכרעה של משחק. במדד לעומת זאת הן נספרות אותו דבר.

אני דווקא פחות אוהב את האמירה הזאת. אני כן חושב שהתעלות במאני טיים כן חשובה, אבל היא לא מבטלת טעויות שנעשו קודם לכן ושהובילו אותך למצב הזה. אגב, בינתיים הוא גם "דפק" את הקבוצה באופן ישיר כמה פעמים במאני טיים (מסירה הזויה במהלך האחרון מול ריאל, נתקע בהגנה במהלך הקודם של קארול, ומסירה רעה גם מול ירושלים בגביע).

לא מדובר בשנגליה כן? ויש לו מה ללמוד על הכדורסל באירופה ועל ג׳ייסי קארול בפרט כן? וגדולים וטובים ממנו חטפו על הראש סלי נצחון מקארול כן? אז בינתיים שהמאמן והרכז (שאין לך) ידאגו שבמהלכי הכרעה זה לא יהיה דווקא אייסי שיקבל את הכדור. לא העונה לפחות.

סבבה, זו לא היתה מהות הביקורת שלי. הזכרת את ההתעלות במאני טיים אז הזכרתי גם את הטעויות. אסכם בכך שאשמח לראות אותו שומר טוב כל המשחק ומממש את היכולות שלו.

זה כמו להגיד , אסכם בכך שאשמח לראות את ווילביקין קולע ב 75% כל המשחק ולא רק ברבע הרביעי ,אסכם בכך שאשמח לראות את בראיינט קולע 7 נקודות בכל רבע ולא רק ברביעי , אסכם בכך שאשמח לראות את דורסי , זוסמן , אבדיה , וכו, , וכו' וכו'. אם היית אוהד אפס היית בא בטענות ללארקין שמשחק לפני אחרון היה עם 0 נקודות במחצית, ובמחצית השנייה 20? שחקן נמדד על תרומתו לקבוצה בכל המשחק .
לשאראס היה משחק של 0-7 מה3 , ואז דפק את האחרונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת המשחק? ממש לא מבין את הביקורת הזאת , הדרישה הזאת שכל השחקנים יהיו סופרסטארים כל דקה במשחק , ובכל העונה , מגוכחת וגם לא הוגנת , אין קבוצה אחת ביורוליג שלא היתה שמחה אם היה לה שחקן כמו אייסי ברוסטר.

1. קודם כל אתה טועה כשאתה חושב שכתבתי שהוא צריך לשמור ככה (הרבע הרביעי) כל המשחק או תמיד. כתבתי ישמור טוב כל המשחק, קרי - שישמור כמו שצריך. נשמעת לי כמו דרישה די לגיטימית משחקן התקפה בינוני שכולם פה מהללים את ההגנה שלו.
2. המשפט שהדגשתי עם קו תחתון רק מחזק את הנקודה שלי. הוא נתן רבע אחרון מעולה בהגנה כולם עפים עליו בלי פרופורציות, כאילו לא אמורים לשפוט אותו על סמך העונה בכלל וכל המשחק בפרט.
A.Parker

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 דצמבר 2019, 16:44

אנקראם, הבעיה היא שהוא באמת לא ״שומר״ טוב.
הוא מפשל המון. הטיפול שלו בפיק-אנד-רול בעייתי, בפוסט הוא קצת קטן ואפילו רך לפעמים, אבל היתרון שלו הוא באתלטיות, ובמיינדסט.
כשהשחקנים האחרים מולו עייפים וזוחלים, הוא עדיין מסוגל לקפוץ לאוויר ולהטיס את הזריקות שלהם ליציע. הוא חיה.
הוא מחפש את המהלכים האלה בעזרה כי הוא יודע שהוא מוגבל ושם הוא מסוגל להביא את עצמו. מול פאו הוא באמת הוציא מעצמו את המקסימום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 16:44

MTA2311 כתב:יא אללה איזה בולשיט דמגוגי

תמשיכו בכיף. אני פה אבל.

:like:
A.Parker

הודעהעל ידי Gevaudan » 22 דצמבר 2019, 16:45

אפשר לוותר על כל העקיצות המביכות האלה, אבל בגדול אני מסכים שחובת ההוכחה עדיין עליו למרות רבע וחצי גדולים שלו בהגנה.

מעבר לשמירת הפיק אנד רול ויכולת לקיחת ההחלטות שלו בהגנה, הטכניקה שלו שבלונית מאוד, המשחק שלו עם הגב לסל או מקו הקשת הוא המון פעמים מאולתר ולא מסודר, הקליעה שלו לא יציבה והשחרור שלו, לטעמי, איטי מדי למשחק שוטף של ריצות כפי שיאניס רוצה.

לא יודע אם שווה 700K או לא אבל אני מניח שהוא יכול לתת יותר, מקווה שהביטחון שהוא צבר יעזור לו ללטש את האלמנטים האלה.
Gevaudan

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 16:48

A.Parker כתב:
ankram כתב:
A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:רבע רביעי שמר מצויין. האם זה מספיק כדי להפוך אותו לשומר מעולה? האם עד עכשיו לא פרגנו לו על משחק ההגנה?

לא הבנתי, במכבי או באירופה? במכבי יש את קלויארו ואת כספי כשהוא בריא. באירופה לא חסרים שחקנים שיודעים ללכת לשחקן שלהם אחרי חסימה בסיסית.

קלויארו וכספי שחקני הגנה טובים מACY? באיזה עולם בדיוק? הרי סתם לדוגמא , במשחק החוץ מול אולימפיאקוס , ACY החליף את כספי בי הוא לא הסתדר עם פרינטזיס , לקלויארו יש המון תשוקה , אנרגיה והוא מתאבד על ריבאונדים , אבל כשומר? ACY לדעתי עולה עליו, ממה שאני ראיתי עד כה ביורוליג , לא נתקלתי ביותר מדי פאוור פרוורדים ששומרים יותר טוב מACY , סינגלטון מאפס , גיל מחימקי , רנדלוף מריאל , אבל הם בכלל לא באיזור סכומים שלו , נקווה שימשיך ביכולת שלו ובמגמת השיפור המתמיד שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 16:53

ankram כתב:
A.Parker כתב:
ankram כתב:
A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:הרבע הרביעי הוכיח שהוא שומר מדהים מהרמות הגבוהות ביותר. הוא עשה שם בית ספר להגנה.

קלויארו וכספי שחקני הגנה טובים מACY? באיזה עולם בדיוק? הרי סתם לדוגמא , במשחק החוץ מול אולימפיאקוס , ACY החליף את כספי בי הוא לא הסתדר עם פרינטזיס , לקלויארו יש המון תשוקה , אנרגיה והוא מתאבד על ריבאונדים , אבל כשומר? ACY לדעתי עולה עליו, ממה שאני ראיתי עד כה ביורוליג , לא נתקלתי ביותר מדי פאוור פרוורדים ששומרים יותר טוב מACY , סינגלטון מאפס , גיל מחימקי , רנדלוף מריאל , אבל הם בכלל לא באיזור סכומים שלו , נקווה שימשיך ביכולת שלו ובמגמת השיפור המתמיד שלו.

ופה בדיוק טמונה הטעות שלך. אתה חושב שאייסי שומר מעולה, מהטובים בעמדתו, כשבפועל הוא חור הגנתי לא מעט פעמים. קלויארו שומר מעולה, בטח כשהוא בעמדה 4. כספי מאוד חכם והשתפר בהגנה. הגיוני שיש מצאפים שהוא מתקשה בהם. זה גם לא שאמרתי שיש שומרים מעולים בקבוצה, אני מתעסק עכשיו באייסי ובמוניטין המוזר שנדבק בו השומר מעולה.

אתה באמת מוזמן לצפות ברבע הראשון מול פאו, להתרכז בהגנה של אייסי ולראות כמה טעויות הוא ביצע.
A.Parker

הודעהעל ידי אדגר פו » 22 דצמבר 2019, 17:09

אני מופתע ממנו בקטע שהוא לא מסתבך יותר מדי עם שופטים ועדיין לא הלך מכות עם אף אחד. :)

בכל מקרה, ראיתי את המשחק בשידור חוזר ותומאס תפר שם כל מי שעמד מולו, גם את קלויארו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2019, 17:12

החציל האצטקי כתב:

אני רחוק מלהיות גרופי של אייסי, אבל אני מאוד מרוצה ממנו.
אני אסכים איתך שהוא די אהבל ומוגבל, בשני הצדדים. בקיץ הגדרתי אותו כ״שור זועם״. זה השחקן- והוא מביא את עצמו מצויין כרגע.
אין לו IQ כדורסל גבוה (בלשון המעטה), אין לו הרבה סקילס, אבל ברמת האגרסיביות והאתלטיות הוא בטופ.
תוסיף לזה את המנטליות של לאכול את הפרקט ואחר כך גם לקחת את המגב ולנקות אותו וקיבלת שחקן עם DNA מאוד נכון לספסל שלך.

הבן אדם עם 9 חסימות ב3 משחקים האחרונים שבהם כל שחקן היה צריך להוציא מעצמו את ה200%.
אז הוא יאבד את השחקן שלו בפיק אנד רול. וייקח 2 ריבאונדים למשחק כי הראש שלו בחלל. אבל עד שהוא מצליח לעשות משהו טוב וחשוב כמו להגן על הטבעת- מגיע לו קצת פרגון.

אין לך הרבה מספרי 4 פיזיים, אתלטיים שמביאים רים פרוטקשן באירופה. אייסי מוביל את הפורוורדים ביורוליג בחסימות כרגע בפער עצום.
עם כל הנגרות הנלווית- זה פקטור שעזר למכבי לנצח משחקים. זה גם המדד הסטטיסטי הזה שהיה חסר לך, כנראה...

הכל עובד כרגע. הרכבים עם זוסמן אבדיה וגייק כהן נותנים בראש לקבוצות כמו צסקא ופאו. הקבוצה באמת בכושר מפחיד, אבל די ברור שזה לא ימשך לאורך כל העונה. צריך לסנן את כל זה ולחשוב מי באמת שווה משהו ומי פשוט רוכב על המומנטום. אני מאייסי לא ראיתי שום דבר מיוחד, גם במשחקים היותר טובים שלו. זה בסדר שהוא לא דופק 20 נקודות כל משחק, אבל אני משתדל לעקוב אחריו בהגנה וגם שם זה לא זה. הוא טועה המון. לא מטפל טוב בפיק אנד רול, טועה המון בחילופים וגם באחד על אחד תופרים אותו לא מעט.

בעיני הוא מהפחות מרשימים כרגע בסגל. גם על דורסי אני לא עף, אבל אצלו אני כן רואה הרבה פוטנציאל. אצל אייסי לא. 700 אלף דולר זה לא סכום שולי בשביל קבוצה כמו מכבי, וכשיש תלות במצב הרפואי של כספי, צריך לקבל הרבה יותר מהתחליף שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 17:15

A.Parker כתב:
ankram כתב:
A.Parker כתב:
ankram כתב:
A.Parker כתב:תצוגה הגנתית למשך כמה דקות לאו דווקא חוזה יכולת הגנתית לאורך זמן, בטח לאור היכולת שלו בפן הזה כפי שראינו עד עכשיו.

ופה בדיוק טמונה הטעות שלך. אתה חושב שאייסי שומר מעולה, מהטובים בעמדתו, כשבפועל הוא חור הגנתי לא מעט פעמים. קלויארו שומר מעולה, בטח כשהוא בעמדה 4. כספי מאוד חכם והשתפר בהגנה. הגיוני שיש מצאפים שהוא מתקשה בהם. זה גם לא שאמרתי שיש שומרים מעולים בקבוצה, אני מתעסק עכשיו באייסי ובמוניטין המוזר שנדבק בו השומר מעולה.

אתה באמת מוזמן לצפות ברבע הראשון מול פאו, להתרכז בהגנה של אייסי ולראות כמה טעויות הוא ביצע.

מכבד את דעתך , אבל אני לא רואה טעם להמשך הדיון , אתה תמשיך לתת לי את הרבע הראשון , רבע שבו כל מכבי לא שמרה וכולם עשו טעויות (גם התקפית עם יותר מדי זריקות ל 3) , ואני אמשיך לתת לך את הרבע השלישי והאחרון (ולדידי החשוב יותר) כקונטרה. אני אישית חושב שהוא שומר מעולה שאני משקלל את תרומתו לאורך כל המשחק , אתה לא , סבבה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־36 אורחים