MTA2311 כתב:אנקראם, מדובר בשחקן שעושה מדד 6 אחרי חצי עונה ביורוליג, עם יכולות התקפיות רעות ועם יכולת הגנתית שלכל הפחות שנויה במחלוקת. אם באורח פלא כל התרומה שלו היא לא מדידה סטטיסטית, בשנת 2019 שבה אפשר למצוא סטטיסטיקה גם למספר נשימות בדקת משחק, אז כנראה שהתרומה הזאת לא ממש קיימת.
זה לא בינגו ב700 אלף וזה לא שחקן שכל מאמן ביורוליג היה שמח לקבל.
שחקן מחוייב שכרגע עובד כחלק ממה שיאניס בנה פה. לא צריך לצאת מפרופורציות כל החיים.
ראשית , אפשר תמיד להסכים שלא מסכימים , לא כולנו חייבים לראות את אותם הדברים , ולהסתכל על הדברים באותה צורה. זה בטח לא אומר שאחד יוצא מפרופורציות , ואחד שומר על קור רוח , אהדה בספורט היא לא כזאת חד משמעית , וישנם הרבה מאד זויות להסתכל על משחק כדורסל ושחקנים , ולא כולם חייבים לחוש אותו הדבר.
שנית , דניאל האקט , לדעתך שומר טוב? לדעתי כן , אבל אין הרבה נתונים סטאטיסטים שיכולים לתמוך בזה , ה PIR שךו הוא 6.5 , והוא לא מופיע בשום מדד שיכול לקבוע אם הוא שומר טוב או לא
יובל זוסמן , לדעתך שומר טוב? לדעתי כן , אבל אין הרבה נתונים סטאטיסטים שיכולים לתמוך בזה , ה PIR שךו הוא 6.8 והוא לא מופיע בשום מדד שיכול לקבוע אם הוא שומר טוב או לא (14 in Steals )
אותו כנ"ל ג'פרי טיילור מריאל (PIR 3), שומר איכותי לכל דבר ועניין. לדאנדרה קיין לדוגמא יש PIR טוב משלשתם , אבל לדעתי הוא שומר פחות טוב מהם.
אז למה אני חושב שACY הוא שומר איכותי ברמת יורוליג? כי אני מסתמך על העניים שלי , אני רואה את ההשפעה שיש לו על משחק ההגנה , על יכולת העזרה והחזרה שלו , היכולת שלו לצאת החוצה ולשמור על רייס או על קלאטס, וכן גם על ההייליטים (בעיקר שהם באים ברגעי מפתח קריטיים במשחק , ומי שראה את אייסי בשני משחק הבית האחרונים ראה , שהוא מרים את היכולת שלו , ברגעי ההכרעה וברבע הרביעי) , כמו כן היכולת שלו למלא את הוואקום שיש עם הפציעה של כספי , חוסר הרלוונטיות של כהן , והתרומה האנמית של קלויארו (גם הוא שחקן מאד מחוייב , אבל לא הייתי מכנה אותו שחקן הגנה איכותי).
לגבי תג המחיר שלו 700K כיום זה לא הרבה כסף יחסית , זה הסכום שמרוויח רול במילאנו לדוגמא , אפילו קלויארו מרוויח חצי מליון (נכון או לא , שאלה אחרת) , אם אני לא טועה אובראיינט אשתקד , הרוויח יותר , את מי אתה מעדיף מבין שניהם להרכב של מכבי? אני אישית הולך על ACY , עם כל ההבדלים בתרומה ההתקפית שלהם.
עוד משהו , התלכיד שנוצר במכבי הוא חזק , ACY מתאים לו בול , כי בין שאר הסיבות שציינתי לגבי יכולת ההגנה שלו ( שוב לשיטתי מהשומרים הטובים ביורוליג בעמדה שלו) , הוא יודע את מקומו , לא לוקח זריקות בכוח , נותן כל הזמן 100% מעצמו , מתאים מאד לשיטה של יאניס , אני חושב שהוא משתפר ככל שהעונה מתקדמת , האם יכול מישהו במקומו לתת יותר תוצרת? בוודאי שקיים , האם הוא עולה יותר (הרבה יותר)? לא יודע , אבל למה לי להיות חזיר?