MTA2311 כתב:הכל עובד כרגע. הרכבים עם זוסמן אבדיה וגייק כהן נותנים בראש לקבוצות כמו צסקא ופאו. הקבוצה באמת בכושר מפחיד, אבל די ברור שזה לא ימשך לאורך כל העונה. צריך לסנן את כל זה ולחשוב מי באמת שווה משהו ומי פשוט רוכב על המומנטום. אני מאייסי לא ראיתי שום דבר מיוחד, גם במשחקים היותר טובים שלו. זה בסדר שהוא לא דופק 20 נקודות כל משחק, אבל אני משתדל לעקוב אחריו בהגנה וגם שם זה לא זה. הוא טועה המון. לא מטפל טוב בפיק אנד רול, טועה המון בחילופים וגם באחד על אחד תופרים אותו לא מעט.
בעיני הוא מהפחות מרשימים כרגע בסגל. גם על דורסי אני לא עף, אבל אצלו אני כן רואה הרבה פוטנציאל. אצל אייסי לא. 700 אלף דולר זה לא סכום שולי בשביל קבוצה כמו מכבי, וכשיש תלות במצב הרפואי של כספי, צריך לקבל הרבה יותר מהתחליף שלו.
אני איתך, אבל רציתי לצנן אותך קצת כי הוא כן מביא *משהו*, שזו היכולת הזאת להגן מעל הטבעת ולשנות זריקות.
כשאתה שם אותו בליין אפ עם עוד שחקן כזה כמו האנטר או בלאק אתה מקבל הגנת טבעת ברמה מאוד גבוהה ביורוליג. זה עוד כלי בארגז.
שים לב שאין כמעט מספרי 4 שמביאים לך שוט-בלוקס. זה הפך למצרך די נדיר. כשמשלבים את זה עם קליעה משלוש זה בכלל חריג.
תסרוק את כל הליגות הטובות באירופה ותראה מעט מאוד פאוור-פורוורדים שחוסמים. אפילו אנתוני רנדולף וכריס סינגלטון עם 0.2 בלוקים למשחק.
כשחושבים על הקיץ והאם מגיע לו או לא מגיע לו חוזה חדש אז צריך לבחון אותו מול האלטרנטיבות.
יש אלטרנטיבה אחת שמכבי אוהבים מאוד- אייזיאה היקס, שהגיע אחרי כל הזיוני שכל על הNBA לסרטוב, ומוביל את הVTB בבלוקים (2.2 למשחק), מעמדה 4.
רק שהוא גם שחקן התקפה הרבה יותר מוכשר בכמה רמות טובות (לא שזה מאוד קשה).
בכללי, מאוד נעים לשקוע באופוריה, אבל תמיד צריך לפקוח חצי עין על הקיץ ולבוא אליו מוכנים.
להתאהב בשחקנים מוגבלים וללכת לנוח, עם כל זה שאנחנו מנצחים כמו מאדרפאקרס, זה פשוט מסוכן מדי.