קווינסי אייסי - קרוב לחזרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת"א לעונה אחת

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2019, 17:17

אדגר פו כתב:אני מופתע ממנו בקטע שהוא לא מסתבך יותר מדי עם שופטים ועדיין לא הלך מכות עם אף אחד. :)

בכל מקרה, ראיתי את המשחק בשידור חוזר ותומאס תפר שם כל מי שעמד מולו, גם את קלויארו.

האמת הרישא של דבריך באמת מעניין , הייתי בטוח שהוא יורחק בלפחות ממשחק אחד , ושהוא יריב עם איזה שחקן יריב אחד או 2 , שמח שהתבדיתי.
תומאס בעונה מצויינת , מאד יציב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 דצמבר 2019, 17:26

MTA2311 כתב:הכל עובד כרגע. הרכבים עם זוסמן אבדיה וגייק כהן נותנים בראש לקבוצות כמו צסקא ופאו. הקבוצה באמת בכושר מפחיד, אבל די ברור שזה לא ימשך לאורך כל העונה. צריך לסנן את כל זה ולחשוב מי באמת שווה משהו ומי פשוט רוכב על המומנטום. אני מאייסי לא ראיתי שום דבר מיוחד, גם במשחקים היותר טובים שלו. זה בסדר שהוא לא דופק 20 נקודות כל משחק, אבל אני משתדל לעקוב אחריו בהגנה וגם שם זה לא זה. הוא טועה המון. לא מטפל טוב בפיק אנד רול, טועה המון בחילופים וגם באחד על אחד תופרים אותו לא מעט.

בעיני הוא מהפחות מרשימים כרגע בסגל. גם על דורסי אני לא עף, אבל אצלו אני כן רואה הרבה פוטנציאל. אצל אייסי לא. 700 אלף דולר זה לא סכום שולי בשביל קבוצה כמו מכבי, וכשיש תלות במצב הרפואי של כספי, צריך לקבל הרבה יותר מהתחליף שלו.

אני איתך, אבל רציתי לצנן אותך קצת כי הוא כן מביא *משהו*, שזו היכולת הזאת להגן מעל הטבעת ולשנות זריקות.
כשאתה שם אותו בליין אפ עם עוד שחקן כזה כמו האנטר או בלאק אתה מקבל הגנת טבעת ברמה מאוד גבוהה ביורוליג. זה עוד כלי בארגז.
שים לב שאין כמעט מספרי 4 שמביאים לך שוט-בלוקס. זה הפך למצרך די נדיר. כשמשלבים את זה עם קליעה משלוש זה בכלל חריג.
תסרוק את כל הליגות הטובות באירופה ותראה מעט מאוד פאוור-פורוורדים שחוסמים. אפילו אנתוני רנדולף וכריס סינגלטון עם 0.2 בלוקים למשחק.

כשחושבים על הקיץ והאם מגיע לו או לא מגיע לו חוזה חדש אז צריך לבחון אותו מול האלטרנטיבות.
יש אלטרנטיבה אחת שמכבי אוהבים מאוד- אייזיאה היקס, שהגיע אחרי כל הזיוני שכל על הNBA לסרטוב, ומוביל את הVTB בבלוקים (2.2 למשחק), מעמדה 4.
רק שהוא גם שחקן התקפה הרבה יותר מוכשר בכמה רמות טובות (לא שזה מאוד קשה).

בכללי, מאוד נעים לשקוע באופוריה, אבל תמיד צריך לפקוח חצי עין על הקיץ ולבוא אליו מוכנים.
להתאהב בשחקנים מוגבלים וללכת לנוח, עם כל זה שאנחנו מנצחים כמו מאדרפאקרס, זה פשוט מסוכן מדי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 18:19

אדגר פו כתב:אני מופתע ממנו בקטע שהוא לא מסתבך יותר מדי עם שופטים ועדיין לא הלך מכות עם אף אחד. :)

בכל מקרה, ראיתי את המשחק בשידור חוזר ותומאס תפר שם כל מי שעמד מולו, גם את קלויארו.

נכון, גם קלויארו לא שמר טוב מולו (הוא מתקשה מול 4 פיזיים)
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 18:21

ankram כתב:
A.Parker כתב:
ankram כתב:
A.Parker כתב:
ankram כתב:
תן לי שם של שומר יותר טוב ממנו בעמדה 4.

לא הבנתי, במכבי או באירופה? במכבי יש את קלויארו ואת כספי כשהוא בריא. באירופה לא חסרים שחקנים שיודעים ללכת לשחקן שלהם אחרי חסימה בסיסית.

קלויארו וכספי שחקני הגנה טובים מACY? באיזה עולם בדיוק? הרי סתם לדוגמא , במשחק החוץ מול אולימפיאקוס , ACY החליף את כספי בי הוא לא הסתדר עם פרינטזיס , לקלויארו יש המון תשוקה , אנרגיה והוא מתאבד על ריבאונדים , אבל כשומר? ACY לדעתי עולה עליו, ממה שאני ראיתי עד כה ביורוליג , לא נתקלתי ביותר מדי פאוור פרוורדים ששומרים יותר טוב מACY , סינגלטון מאפס , גיל מחימקי , רנדלוף מריאל , אבל הם בכלל לא באיזור סכומים שלו , נקווה שימשיך ביכולת שלו ובמגמת השיפור המתמיד שלו.

ופה בדיוק טמונה הטעות שלך. אתה חושב שאייסי שומר מעולה, מהטובים בעמדתו, כשבפועל הוא חור הגנתי לא מעט פעמים. קלויארו שומר מעולה, בטח כשהוא בעמדה 4. כספי מאוד חכם והשתפר בהגנה. הגיוני שיש מצאפים שהוא מתקשה בהם. זה גם לא שאמרתי שיש שומרים מעולים בקבוצה, אני מתעסק עכשיו באייסי ובמוניטין המוזר שנדבק בו השומר מעולה.

אתה באמת מוזמן לצפות ברבע הראשון מול פאו, להתרכז בהגנה של אייסי ולראות כמה טעויות הוא ביצע.

מכבד את דעתך , אבל אני לא רואה טעם להמשך הדיון , אתה תמשיך לתת לי את הרבע הראשון , רבע שבו כל מכבי לא שמרה וכולם עשו טעויות (גם התקפית עם יותר מדי זריקות ל 3) , ואני אמשיך לתת לך את הרבע השלישי והאחרון (ולדידי החשוב יותר) כקונטרה. אני אישית חושב שהוא שומר מעולה שאני משקלל את תרומתו לאורך כל המשחק , אתה לא , סבבה.

נתתי את הרבע הראשון מול פאו רק כי מהללים אותו על המשחק הזה וכי זה המשחק הכי טרי. בכל משחקיה שתצפה לעומק, אתה תיתקל בשגיאות שלו. אבל כנראה שזה באמת דיון עקר.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2019, 18:24

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:הכל עובד כרגע. הרכבים עם זוסמן אבדיה וגייק כהן נותנים בראש לקבוצות כמו צסקא ופאו. הקבוצה באמת בכושר מפחיד, אבל די ברור שזה לא ימשך לאורך כל העונה. צריך לסנן את כל זה ולחשוב מי באמת שווה משהו ומי פשוט רוכב על המומנטום. אני מאייסי לא ראיתי שום דבר מיוחד, גם במשחקים היותר טובים שלו. זה בסדר שהוא לא דופק 20 נקודות כל משחק, אבל אני משתדל לעקוב אחריו בהגנה וגם שם זה לא זה. הוא טועה המון. לא מטפל טוב בפיק אנד רול, טועה המון בחילופים וגם באחד על אחד תופרים אותו לא מעט.

בעיני הוא מהפחות מרשימים כרגע בסגל. גם על דורסי אני לא עף, אבל אצלו אני כן רואה הרבה פוטנציאל. אצל אייסי לא. 700 אלף דולר זה לא סכום שולי בשביל קבוצה כמו מכבי, וכשיש תלות במצב הרפואי של כספי, צריך לקבל הרבה יותר מהתחליף שלו.

אני איתך, אבל רציתי לצנן אותך קצת כי הוא כן מביא *משהו*, שזו היכולת הזאת להגן מעל הטבעת ולשנות זריקות.
כשאתה שם אותו בליין אפ עם עוד שחקן כזה כמו האנטר או בלאק אתה מקבל הגנת טבעת ברמה מאוד גבוהה ביורוליג. זה עוד כלי בארגז.
שים לב שאין כמעט מספרי 4 שמביאים לך שוט-בלוקס. זה הפך למצרך די נדיר. כשמשלבים את זה עם קליעה משלוש זה בכלל חריג.
תסרוק את כל הליגות הטובות באירופה ותראה מעט מאוד פאוור-פורוורדים שחוסמים. אפילו אנתוני רנדולף וכריס סינגלטון עם 0.2 בלוקים למשחק.

כשחושבים על הקיץ והאם מגיע לו או לא מגיע לו חוזה חדש אז צריך לבחון אותו מול האלטרנטיבות.
יש אלטרנטיבה אחת שמכבי אוהבים מאוד- אייזיאה היקס, שהגיע אחרי כל הזיוני שכל על הNBA לסרטוב, ומוביל את הVTB בבלוקים (2.2 למשחק), מעמדה 4.
רק שהוא גם שחקן התקפה הרבה יותר מוכשר בכמה רמות טובות (לא שזה מאוד קשה).

בכללי, מאוד נעים לשקוע באופוריה, אבל תמיד צריך לפקוח חצי עין על הקיץ ולבוא אליו מוכנים.
להתאהב בשחקנים מוגבלים וללכת לנוח, עם כל זה שאנחנו מנצחים כמו מאדרפאקרס, זה פשוט מסוכן מדי.

אז העובדה שהוא חוסם 2 זריקות במשחק הופכת אותו לשחקן חשוב? מעדיף שחקן שפשוט שומר טוב.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 22 דצמבר 2019, 19:26

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:אנקראם, מדובר בשחקן שעושה מדד 6 אחרי חצי עונה ביורוליג, עם יכולות התקפיות רעות ועם יכולת הגנתית שלכל הפחות שנויה במחלוקת. אם באורח פלא כל התרומה שלו היא לא מדידה סטטיסטית, בשנת 2019 שבה אפשר למצוא סטטיסטיקה גם למספר נשימות בדקת משחק, אז כנראה שהתרומה הזאת לא ממש קיימת.

זה לא בינגו ב700 אלף וזה לא שחקן שכל מאמן ביורוליג היה שמח לקבל.

שחקן מחוייב שכרגע עובד כחלק ממה שיאניס בנה פה. לא צריך לצאת מפרופורציות כל החיים.

אני רחוק מלהיות גרופי של אייסי, אבל אני מאוד מרוצה ממנו.
אני אסכים איתך שהוא די אהבל ומוגבל, בשני הצדדים. בקיץ הגדרתי אותו כ״שור זועם״. זה השחקן- והוא מביא את עצמו מצויין כרגע.
אין לו IQ כדורסל גבוה (בלשון המעטה), אין לו הרבה סקילס, אבל ברמת האגרסיביות והאתלטיות הוא בטופ.
תוסיף לזה את המנטליות של לאכול את הפרקט ואחר כך גם לקחת את המגב ולנקות אותו וקיבלת שחקן עם DNA מאוד נכון לספסל שלך.

הבן אדם עם 9 חסימות ב3 משחקים האחרונים שבהם כל שחקן היה צריך להוציא מעצמו את ה200%.
אז הוא יאבד את השחקן שלו בפיק אנד רול. וייקח 2 ריבאונדים למשחק כי הראש שלו בחלל. אבל עד שהוא מצליח לעשות משהו טוב וחשוב כמו להגן על הטבעת- מגיע לו קצת פרגון.

אין לך הרבה מספרי 4 פיזיים, אתלטיים שמביאים רים פרוטקשן באירופה. אייסי מוביל את הפורוורדים ביורוליג בחסימות כרגע בפער עצום.
עם כל הנגרות הנלווית- זה פקטור שעזר למכבי לנצח משחקים. זה גם המדד הסטטיסטי הזה שהיה חסר לך, כנראה...

אני פחות או יותר חושב כמוך בנוגע לתרומה של אייסי, חושב שיש לא מעט מהלכים שהוא פשוט יוצא בהם אידיוט ונראה שהIQ כדורסל שלו לא ממש קיים, ושבהתקפה אם הכדורים מבחוץ לא נכנסים התרומה שלו היא לא מהטובות ביותר שיש, אבל אני כן חושב שיש אספקטים במשחק שהוא לא גמרי נותן בהם את הטון ועוזר לקבוצה - וזה כמובן ההאסל, האתלטיות, היכולת לשנות זריקות, הפיזיות והאגרסיביות שבאים לידי ביטוי בהגנה וכו'.
אבל לא הסתרתי את זה שגם דיי התאכזבתי ממנו כי בתחילת העונה הוא היה נראה על הפנים והציפיות ממנו היו יותר גבוהות לפחות גם בצד ההתקפי ואנחנו צריכים להיות כנים, הוא אכזב.

אחריי כל זה אנחנו בסופו של דבר צריכים להסתכל גם על הסגל של מכבי בעונה הבאה ועל פי זה "לקבל את ההחלטות".
אני חושב שאייסי בכלל לא שווה מספיק בשביל להיות 4 פותח במכבי, ואנחנו צריכים לקחת בחשבון שבעונה הבאה כספי אולי אפילו יהיה יותר פציע או שנראה כבר ירידה ביכולת בעקבות הפציעות וזה שוב ישפיע משמעותית על הדקות של אייסי.
בעיניי אם כבר מחליטים להשאיר אותו אז זה בתנאי שמגיע לפה 4 מחליף במקום קלויארו שיכול לתת דקות רציניות וטובות יחד עם אייסי (ב500-600 אלף יש מספיק אופציות מצוינות) ובכך יאיישו את העמדה ויהיו מוכנים לכל תרחיש וגם לפציעה ארוכת טווח נוספת של כספי.
בנוגע לשכר אני חושב שזה 100-200 אלף יותר מדי בשבילו (לעומת התרומה שלו עד כה כמובן), אבל אם יראה יציבות במהלך העונה ויראה שהוא מסוגל באופן שיטתי לתרום גם בצד ההתקפי יותר יכול להיות שהוא יצליח להוכיח שהוא שווה את הסכום הזה.

לסיכום כרגע נכון לנקודת זמן של עכשיו אני בסהכ פחות מאוכזב ממה שהייתי בתחילת העונה כי הוא כן בגרף שיפור כלשהו בעיקר בצד ההתקפי וגם בצד ההגנתי, אבל אישית אני חושב שהוא מסוגל לתרום קצת יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2019, 21:36

להחתים על חוזה ארוך טווח עכשיו
שחקן טופ יורוליג
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTAbasket » 26 דצמבר 2019, 21:37

Holiday_Armadillo כתב:להחתים על חוזה ארוך טווח עכשיו
שחקן טופ יורוליג

מאיפה זה הגיע???
MTAbasket

הודעהעל ידי BIG sofo » 26 דצמבר 2019, 21:39

שחקן טופ יורוליג

הוא אשם בהפסד?
BIG sofo

הודעהעל ידי A.Parker » 26 דצמבר 2019, 22:18

שחקן טופ יורוליג

ולתהות על המשך דרכו של סקוטי שהיה נורא עם 12 נקודות בלבד
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 26 דצמבר 2019, 22:21

הוא היה זוועה היום..
מצד שני כולם היו זוועה היום..

ועדיין הוא היה צריך להביא משחק טוב יותר..לפחות ככה אני הייתי מצפה ממנו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי TAYO » 26 דצמבר 2019, 22:25

A.Parker כתב:
שחקן טופ יורוליג

ולתהות על המשך דרכו של סקוטי שהיה נורא עם 12 נקודות בלבד
ולפטר את יאניס שלא מצא דרך למנוע תבוסה

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Jack55 » 05 ינואר 2020, 23:02

מכבי מעוניינים להאריך את חוזהו של אייסי

With Maccabi’s intentions of extending Scottie Wilbekin I’m told the perennial champs are also aiming for the extension of EL defensive hulk Quincy Acy

https://twitter.com/mosesb1/status/1213 ... 06432?s=21
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ינואר 2020, 23:03

Jack55 כתב:מכבי מעוניינים להאריך את חוזהו של אייסי

With Maccabi’s intentions of extending Scottie Wilbekin I’m told the perennial champs are also aiming for the extension of EL defensive hulk Quincy Acy

https://twitter.com/mosesb1/status/1213 ... 06432?s=21
מצויין
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 06 ינואר 2020, 02:56

בטוח ששנה שנייה תעשה לו טוב.
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Runner30 » 06 ינואר 2020, 06:51

לא מבין את זה
Runner30

הודעהעל ידי itai7 » 06 ינואר 2020, 11:35

defensive hulk
משעשע
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2020, 11:37

אני בטוח שאפשר היה למצוא שחקן טוב יותר לעמדה זו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 06 ינואר 2020, 11:46

מה גם שצריך לראות מה יהיה עם כספי והאם ליף יתפנה בקיץ. אין שום סיבה להאריך לו את החוזה עכשיו.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 06 ינואר 2020, 12:48

A.Parker כתב:מה גם שצריך לראות מה יהיה עם כספי והאם ליף יתפנה בקיץ. אין שום סיבה להאריך לו את החוזה עכשיו.

כן זה עוד מוקדם מדי כרגע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים