משחק התחזיות V3 - העונה בוטלה - הודעה לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: משחק התחזיות V3 - הטבלה נפתחה מחדש

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 00:58

העריכות לא אמורות להיות בעיה בשביל שי שאני מכבד את העבודה שלו במשחק. לא צריך לעדכן את ההתחזיות בתוכנה בכל רגע שנעשה שינוי.
פשוט מזינים את כל התוצאות ששונו מתחילת המחזור בסוף שזה בדיוק 2 דקות.
גם זאת לא באמת הסיבה לטעויות בטבלה. כי הטעויות בטבלה קרו מתחילת המשחק ברוב המחזורים גם באלו שלא היו שום שינויים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 פברואר 2020, 00:59

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:לא נמאס לכם להתחלף שם למעלה?

כיף לחזור למקום הראשון! הרבה זמן שלא ביקרתי שם ;)

מאז הסיבוב ה-17 שגם אז חלקת אותו עם טוזה, אבל נחמד שאתה נותן גם לאחרים מידי פעם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Jack55 » 01 פברואר 2020, 01:01

MTAbasket כתב:
ShiriV כתב:השינויים המרובים שלכם מוגזמים. סליחה על הביקורת, אבל זה ממש מעיק.
תקלו קצת על שי שגם ככה עובד קשה

למדתי לקח, לדעתי זה יחסוך קצת לשי

כל הכבוד על עוד מחזור נהדר, אתה לגמרי בעניינים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 01:01

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:לא נמאס לכם להתחלף שם למעלה?

כיף לחזור למקום הראשון! הרבה זמן שלא ביקרתי שם ;)

ברכות. קרב פתוח בין 5 משתתפים (כרגע) על המקום הראשון.
תחרותי מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 01:02

Shay_uzan כתב:
ShiriV כתב:השינויים המרובים שלכם מוגזמים. סליחה על הביקורת, אבל זה ממש מעיק.
תקלו קצת על שי שגם ככה עובד קשה

אני בלי תלונות :-bd
תערכו, תהיו שלמים עם ההימורים שלכם,רק אל תעבדו שיא של 39 נקודות בגלל העריכה :laugh1

:like:
תודה רבה שי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 01:03

MTAbasket כתב:לאט לאט אני מטפס בטבלה

כל הכבוד ,בהצלחה בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ShiriV » 01 פברואר 2020, 01:04

אוקיי גם אם העריכות המרובות לא בדיוק מקשות על שי, הן מקשות עליכם. הוכח כבר שלרוב העריכות האלה מביאות לתוצאות הפוכות לגמרי ממה שהתכוונתם.
אין בעיה שתערכו לגבי זהות המנצחת, אבל הרבה פעמים אני רואה פה עריכות של הפרשים (לדוגמה מ-5 ל-7) אבל זהות המנצחת לא משתנה. זה ממש מיותר בעיני.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 פברואר 2020, 01:08

toja27 כתב:העריכות לא אמורות להיות בעיה בשביל שי שאני מכבד את העבודה שלו במשחק. לא צריך לעדכן את ההתחזיות בתוכנה בכל רגע שנעשה שינוי.

:like:
על החלק השני יש לי מה לומר אבל לא משנה, עריכות יכולות לגרום לבעיות, לא קריטי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 01:11

ShiriV כתב:אוקיי גם אם העריכות המרובות לא בדיוק מקשות על שי, הן מקשות עליכם. הוכח כבר שלרוב העריכות האלה מביאות לתוצאות הפוכות לגמרי ממה שהתכוונתם.
אין בעיה שתערכו לגבי זהות המנצחת, אבל הרבה פעמים אני רואה פה עריכות של הפרשים (לדוגמה מ-5 ל-7) אבל זהות המנצחת לא משתנה. זה ממש מיותר בעיני.

יש לי תוצאה חיובית מאוד עם העריכות עד כה למען האמת. בסופו של יום גם העריכות שעשיתי היום לא השפיעו על הניקוד בתחזיות המקוריות שלי.
אתמול למשל, הרווחתי 17 נק' אחרי העריכות. אז בעיני זה לא מיותר.

ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ShiriV » 01 פברואר 2020, 01:15

toja27 כתב:ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .

זה משפט חשוב מאוד וזה גם אחד הדברים שבנוסף הפריע לי ומאיזושהי סיבה לא כתבתי אותו. הנה אתה הודאת :thumbup
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 פברואר 2020, 01:17

העריכות היום עשו לי דווקא עניין, כי ידעתי שהעריכה האחרונה של mta היא יכולה לשנות הכל

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 פברואר 2020, 01:18

נראה לי אפשר לסכם את הדיון על העריכות במם הבא

קבצים מצורפים
אייל שני.jpg
אייל שני.jpg (44.78 KiB) נצפה 3204 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 01 פברואר 2020, 01:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 01:18

ShiriV כתב:
toja27 כתב:ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .

זה משפט חשוב מאוד וזה גם אחד הדברים שבנוסף הפריע לי ומאיזושהי סיבה לא כתבתי אותו. הנה אתה הודית :thumbup

כן אני מודע לזה, אבל זה באמת אמור להשפיע יותר מכולם עלי, על המארגן התחרות ואולי לאלו שקרובים אלי בטבלה , וגם זה , הכל בקטנה. שום דבר קריטי. לא יודע למה מכולם את כותבת את זה , אבל בסדר זכותך לשתף מן הסתם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ShiriV » 01 פברואר 2020, 01:19

Shay_uzan כתב:נראה לי אפשר לסכם את הדיון על העריכות במם הבאתמונה

:laugh1
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי ShiriV » 01 פברואר 2020, 01:21

toja27 כתב:
ShiriV כתב:

זה משפט חשוב מאוד וזה גם אחד הדברים שבנוסף הפריע לי ומאיזושהי סיבה לא כתבתי אותו. הנה אתה הודית :thumbup

כן אני מודע לזה, אבל זה באמת אמור להשפיע יותר מכולם עלי, על המארגן התחרות ואולי לאלו שקרובים אלי בטבלה , וגם זה , הכל בקטנה. שום דבר קריטי. לא יודע למה מכולם את כותבת את זה , אבל בסדר זכותך לשתף מן הסתם.

נראה לי שיש פה אי הבנה. חשבתי שהתכוונת למשהו אחר אבל עכשיו הבנתי למה באמת התכוונת :duh
עזוב, בוא נסכים שתערכו פחות וזהו ;)
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 01:25

ShiriV כתב:
toja27 כתב:
ShiriV כתב:

נראה לי שיש פה אי הבנה. חשבתי שהתכוונת למשהו אחר אבל עכשיו הבנתי למה באמת התכוונת :duh
עזוב, בוא נסכים שתערכו פחות וזהו ;)

נסכים שלא נסכים.

את ההסכמה הזאת אני אולי אעשה ביני לבין עצמי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 פברואר 2020, 02:13

סטטיסטיקה
טוב, הרבה זמן לא אמרנו את זה אבל שמואל מקום ראשון, זה לא קרה מאז הסיבוב ה17, בפעם האחרונה שהוא עמד בו לבד היה בסיבוב ה15... לקח זמן. זה הנתון הפותח למרות שאני רציתי שהוא יהיה טיפה אחר, אולי שיא ניקוד עונתי ;) דבר נוסף, נתון אולי יותר מפתיע למרות שהוא לא נשמע ככה, טוזה בכבודו ובעצמו ירד טיפה לעם ולמקום השלישי, מה חריג בזה? מאז הסיבוב השישי טוזה תמיד היה ב2 המקומות הראשונים.
נתחיל בנתון החדש שנוסף למערכת וזה ההפרשים, במדד הזה שמואל מוביל עם 38 נקודות פער, אחריו offry עם 44, את המקום השלישי השיג בשלות עם 51 נקודות חובה.
ווינר הערב השיג השבוע 30 נקודות, היישר למקום השני, סך הכל (לאחר עדכוני טעויות שהיו לי בשבועים האחרונים) יש לו 383 נקודות, מספיק לו להיכנס לפיינל פור
הסיבוב הזה חילק לכם 237 נקודות, רובם חולקו לכם במשחק של ברצלונה מול זניט הכי פחות חולקו במשחק של מכבי מול ריאל עם 2+ נקודות, אין חלוקה שלילית השבוע. הכי הרבה תשובות נכונות היו במשחקים שנערכו בקטלוניה ובמילאנו (מול מינכן) עם 11 מתוך 11, הכי פחות היה במשחק של מכבי מול ריאל עם 3 תשובות נכונות. המשחק עם הפער הכי צמוד היה במשחק של ולנסיה מול פאו עם 0.0556~ נקודות לטובת היוונית מנגד הממוצע הכי גדול היה במשחק שנערך בקטלוניה עם 9.278 נקודות הפרש, אני חושב שאתם יכולים לנחש לטובת מי, זה גם היה המשחק שהפער בינכם למציאות היה הכי גדול עם 8.72~ הפרש, במגד המשחק בין ברלין לפנר היה הכי קרוב למציאות עם 0.611 פער כלפי מעלה.
כפי שאתם כבר יודעים, היו השבוע 5 דיוקים:
בחימקי צסק"א MTAbasket דייק (9-) וגם בלגרד מול אפס (7-)
במכבי ריאל בשלות דייק (4-)
בברלין פנר טוזה דייק (4-)
וoffry במשחק של ולנסיה מול פאו (7)

שאר הנקודות המיוחדות שחולקו היו 8 פעמים 6 נקודות, 10 פעמים 5 ו9 נקודות ו4 39 פעמים 3 נקודות. סך הכל 71 תשובות נכונות מול 27 שגויות, 55 לטובת קבוצות הבית מול 43 לחוץ. דרך אגב המאזן שבוע בעבר היה 72 תשובות נכונות מול 27 שגויות, המשחק החסר היה אצל בשלות שהימר משחק פחות (לא נורא)
מזכיר שבוע הבא סיבוב כפול, בהצלחה לכולם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 02:22

Shay_uzan כתב:סטטיסטיקה
טוב, הרבה זמן לא אמרנו את זה אבל שמואל מקום ראשון, זה לא קרה מאז הסיבוב ה17, בפעם האחרונה שהוא עמד בו לבד היה בסיבוב ה15... לקח זמן. זה הנתון הפותח למרות שאני רציתי שהוא יהיה טיפה אחר, אולי שיא ניקוד עונתי ;) דבר נוסף, נתון אולי יותר מפתיע למרות שהוא לא נשמע ככה, טוזה בכבודו ובעצמו ירד טיפה לעם ולמקום השלישי, מה חריג בזה? מאז הסיבוב השישי טוזה תמיד היה ב2 המקומות הראשונים.
נתחיל בנתון החדש שנוסף למערכת וזה ההפרשים, במדד הזה שמואל מוביל עם 38 נקודות פער, אחריו offry עם 44, את המקום השלישי השיג בשלות עם 51 נקודות חובה.
ווינר הערב השיג השבוע 30 נקודות, היישר למקום השני, סך הכל (לאחר עדכוני טעויות שהיו לי בשבועים האחרונים) יש לו 383 נקודות, מספיק לו להיכנס לפיינל פור
הסיבוב הזה חילק לכם 237 נקודות, רובם חולקו לכם במשחק של ברצלונה מול זניט הכי פחות חולקו במשחק של מכבי מול ריאל עם 2+ נקודות, אין חלוקה שלילית השבוע. הכי הרבה תשובות נכונות היו במשחקים שנערכו בקטלוניה ובמילאנו (מול מינכן) עם 11 מתוך 11, הכי פחות היה במשחק של מכבי מול ריאל עם 3 תשובות נכונות. המשחק עם הפער הכי צמוד היה במשחק של ולנסיה מול פאו עם 0.0556~ נקודות לטובת היוונית מנגד הממוצע הכי גדול היה במשחק שנערך בקטלוניה עם 9.278 נקודות הפרש, אני חושב שאתם יכולים לנחש לטובת מי, זה גם היה המשחק שהפער בינכם למציאות היה הכי גדול עם 8.72~ הפרש, במגד המשחק בין ברלין לפנר היה הכי קרוב למציאות עם 0.611 פער כלפי מעלה.

שאר הנקודות המיוחדות שחולקו היו 8 פעמים 6 נקודות, 10 פעמים 5 ו9 נקודות ו4 39 פעמים 3 נקודות. סך הכל 71 תשובות נכונות מול 27 שגויות, 55 לטובת קבוצות הבית מול 43 לחוץ. דרך אגב המאזן שבוע בעבר היה 72 תשובות נכונות מול 27 שגויות, המשחק החסר היה אצל בשלות שהימר משחק פחות (לא נורא)

לא יכול להגיד שלא הייתי מרוצה יותר לו הייתי במקום הראשון גם היום, אבל במובן מסויים יש משהו נוח במצב הטבלה הנוכחי שלי, משהו נעים ונינוח כזה שמשחרר קצת לחץ.
דרך אגב , המאבק שמתנהל בין שמוליק לyellowaura כבר תקופה מרתקים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: משחק התחזיות V3 - שבוע כפול תחזיות כפולות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 פברואר 2020, 02:50

toja27 כתב:
Shay_uzan כתב:סטטיסטיקה

לא יכול להגיד שלא הייתי מרוצה יותר לו הייתי במקום הראשון גם היום, אבל במובן מסויים יש משהו נוח במצב הטבלה הנוכחי שלי, משהו נעים ונינוח כזה שמשחרר קצת לחץ.
דרך אגב , המאבק שמתנהל בין שמוליק לyellowaura כבר תקופה מרתקים.

יש לא מעט קרבות מעניינים גם מחות לטופ 3
יש את שמוליק וילווארמה שבעבר היה בין ילווארמה לשירי. אבל הקרב בינך לשמואל גם אם הוא לא היה במקום הראשון פשוט אין סופי, הוא נערך מהסיבוב ה12 ששניכם הייתם בשוויון ובסיבוב ה20 נכנס לפער הקטן הזה גם גק
אפשר גם לראות שמתחיל קרב בין עופרי, פארקר וMTA ואם לא אז בין עופרי לשירי.
אבל בכל הנוגע לניקוד ולא למיקום שמוליק וילווארמה בפס מאוד מאוחד ובזווית גבוהה כבר כמה סבבים
מהסיבוב ה15 אין בניהם כמעט שום הבדל, גם לפני כן לא היה הבדל ענק
קבצים מצורפים
שמוליק-ילווארמה.png
שמוליק-ילווארמה.png (36.12 KiB) נצפה 3178 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 01 פברואר 2020, 03:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

Re: משחק התחזיות V3 - שבוע כפול תחזיות כפולות

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2020, 03:06

שמוליק וילובאאורה בעיני יותר קרובים לצמרת מאשר לתחתית.
אני לא אתפלא אם הקרב על המקום הראשון יהפוך בין 5 משתתפים.
הריצה המדהימה של אראל רק מראה עד כמה זה אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים