04 יוני 2011, 02:57
04 יוני 2011, 03:41
04 יוני 2011, 07:18
מה מכבי כתב:אידסון לא ממתין לכלום. ההודעה שהוא לא ממשיך הייתה רשמית של מכבי והיא ככל הנראה הגיעה אחרי שאידסון כבר חתם במקום אחר והודיע על כך למכבי. יכול להיות שהוא חתם באחת הקבוצות שמשחקות עדיין בפלייאוף ולכן אין הודעה עדיין איפה (צסק"א, פנרבחצ'ה, ברצלונה, או ריאל שרק הודחה). יכול להיות שסתם מחכים. פה הוא לא ישחק גם אם נציע לו מחר 2 מליון דולר. לא מוציאים הודעה עם תגובה של השחקן שהוא מודה לקהל ולקבוצה כל עוד יש סיכוי אפילו אם זה קלוש שהוא ימשיך.
04 יוני 2011, 10:11
04 יוני 2011, 11:50
04 יוני 2011, 12:03
החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/1829487
ברצלונה
04 יוני 2011, 13:55
04 יוני 2011, 14:10
מקאדו כתב:אם ברצלונה באמת חושבים שהוא שווה 2 מליון יורו אז שיבושם להם , לדעתי הוא לא שווה אפילו חצי מזה ועם כל הכבוד אוברייטד בטירוף , רק לפניי כמה שבועות הינו צריכים להיתאמץ בשביל לשכנע את עצמנו שהוא ' מביא דברים שמעבר למה שרואים ' , אז נכון שחקן טוב וקבוצתי אבל ממש לא הסופרסטאר שאין לו תחליף כמו שעושים ממנו.
04 יוני 2011, 16:18
yiffy כתב:מקאדו כתב:אם ברצלונה באמת חושבים שהוא שווה 2 מליון יורו אז שיבושם להם , לדעתי הוא לא שווה אפילו חצי מזה ועם כל הכבוד אוברייטד בטירוף , רק לפניי כמה שבועות הינו צריכים להיתאמץ בשביל לשכנע את עצמנו שהוא ' מביא דברים שמעבר למה שרואים ' , אז נכון שחקן טוב וקבוצתי אבל ממש לא הסופרסטאר שאין לו תחליף כמו שעושים ממנו.
מקאדו, אתה צודק שהוא לא סופרסטאר אבל אני לא בטוח במאת האחוזים שבאמת אין לו מחליף.
אתה מסכים עם הרוב כאן שהוא שחקן קבוצתי טוב. אני אטען שיש באירופה הרבה יותר סופרסטארים מאשר שחקנים קבוצתיים ממש טובים. מהבחינה הזו, דווקא אם איידסון היה סופרסטאר (סטייל אנדרסון של שנה שעברה) העזיבה שלו הייתה הרבה פחות מטרידה אותי. חבילה שלמה כמו שהוא מספק זה דבר נדיר במיוחד במחוזותינו. בארסה יודעת את זה ובגלל זה היא פותחת את הארנק.
04 יוני 2011, 18:13
04 יוני 2011, 18:24
Mta_atic כתב:אידסון סגר בבארסה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01077.html
04 יוני 2011, 19:53
04 יוני 2011, 20:00
אדם כתב:שמתי לעצמי 5 שמות רלונטים בעיני ובעיני התקשורת בכל אופן בנתיים
הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור 2 מתוכם ולהבין את מי באמת כדאי מבניהם
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ואולי אהרון גקסון אבל אפשר לוותר כי הוא בדיוק כמו פארגו ויש לנו מנהל משחק
אני הייתי רוצה את קיילי וויבר קודם כל
ותעלו עוד שמות
04 יוני 2011, 20:08
6 לב צהוב כתב:אדם כתב:שמתי לעצמי 5 שמות רלונטים בעיני ובעיני התקשורת בכל אופן בנתיים
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות
גסי קארול- יודע לזרוק לשלוש מגניב...
סמי מחיה-לא נראה לי מתאים לרמות הגבוהות
קיסי ריברס- אם לא החצי שנה האחרונה לא היית שומע אליו בכלל
גיימס וויט - יודע להטביע חזק אז מה ?
אהרון גקסון בכלל רכז אנחנו לא צריכים
04 יוני 2011, 20:12
asafb96 כתב:6 לב צהוב כתב:אדם כתב:שמתי לעצמי 5 שמות רלונטים בעיני ובעיני התקשורת בכל אופן בנתיים
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות
אז אולי נביא את דיאמנטידיס? או נבארו?
נו באמת, מה אתה מצפה שמכבי תביא?
קארול נתן כמעט 20 נקודות בספרד, עם אחוזי שלשות אידירים, מה אתה עוד רוצה? מחיה נתן 15 נקודות ו5 ריבאונד בממצועה העונה ביורוליג, לא מתאים לרמות האלה? ריברס נתן משהו כמו 17 נקודות עם מעל 50% ל3, לא מספיק?
אי אפשר לפסול כל שחקן ככה סתם, למכבי אין מיליונים לשפוך על שחקנים מנוסים ומוכחים
04 יוני 2011, 20:13
04 יוני 2011, 20:16
6 לב צהוב כתב:אדם כתב:שמתי לעצמי 5 שמות רלונטים בעיני ובעיני התקשורת בכל אופן בנתיים
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות
04 יוני 2011, 20:16
yellowaura כתב:אני מקווה שיביאו שומר אכזרי לעמדת ה- SF ולעמדת ה- SG . אני אהבתי את מכבי של החלק הראשון של העונה. מכבי ששמרה לחץ למרות שהייתה פחות משוחררת בהתקפה. הייתי רוצה לראות שחקנים עם מוטת ידיים וזריזות, חוטפים טובים.
בכל מקרה מכבי חייבת לבחור לאיזה כיוון היא רוצה ללכת ולפי זה לבחור את השחקנים. קארול למשל שחקן מצויין למכבי של סוף העונה ולא למכבי שרוצה לעשות לחץ. מבין השמות שהעלו עד עכשיו לא ראיתי שחקני הגנה מטורפים.
04 יוני 2011, 20:18
04 יוני 2011, 20:22