04 יוני 2012, 14:08
קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום: שרמדיני היה חתום כבר אז, רכז נוסף עדיין אין, לנגפורד עדיין בספק גדול (לא מימשו אופציה ולא נעליים), הלפרין עוד עם ענייני המס (היתה להם שנה שלמה לטפל בזה מאז קיץ שעבר), פאוור פורוורד עדיין אין וגם סנטר לא (לא מאריץ וגם לא הנדריקס חתמו או סיכמו).
הנה הציטוט מהכתבה: "...התפנה להתייחס גם ברצינות לעונה הבאה במכבי ת"א כשאמר לאתר ערוץ הספורט: "יש פה ושם שחקנים שאנחנו רוצים להביא ועדיין לא קיבלנו תשובות, אבל אני מאמין שתוך שבועיים העסק יהיה הרבה יותר ברור".
כנראה שבכל זאת הדברים לא הולכים חלק כמו שתכננו...
04 יוני 2012, 14:12
rc4991 כתב:קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום: שרמדיני היה חתום כבר אז, רכז נוסף עדיין אין, לנגפורד עדיין בספק גדול (לא מימשו אופציה ולא נעליים), הלפרין עוד עם ענייני המס (היתה להם שנה שלמה לטפל בזה מאז קיץ שעבר), פאוור פורוורד עדיין אין וגם סנטר לא (לא מאריץ וגם לא הנדריקס חתמו או סיכמו).
הנה הציטוט מהכתבה: "...התפנה להתייחס גם ברצינות לעונה הבאה במכבי ת"א כשאמר לאתר ערוץ הספורט: "יש פה ושם שחקנים שאנחנו רוצים להביא ועדיין לא קיבלנו תשובות, אבל אני מאמין שתוך שבועיים העסק יהיה הרבה יותר ברור".
אם אני לא טועה הוא אמר כמה פעמים שבועיים-חודש ובכלל לא מובן לי למה אתה לחוץ בזמן שיש ליגות שלא נגמרו ואנחנו רק בתחילת יוני
שרמאדיני חתם,הלפרין יבוא,כנ"ל מאריץ',דולמן מועמד רציני למכבי עוד מאמצע העונה,לאנגפורד כנראה ישאר ומכבי חיזרה אחרי הרכז המוביל היחיד שיש כיום(ג'קסון)ותחפש עכשיו רכזים אחרים כנראה
04 יוני 2012, 14:14
rc4991 כתב:קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום: שרמדיני היה חתום כבר אז, רכז נוסף עדיין אין, לנגפורד עדיין בספק גדול (לא מימשו אופציה ולא נעליים), הלפרין עוד עם ענייני המס (היתה להם שנה שלמה לטפל בזה מאז קיץ שעבר), פאוור פורוורד עדיין אין וגם סנטר לא (לא מאריץ וגם לא הנדריקס חתמו או סיכמו).
אם אני לא טועה הוא אמר כמה פעמים שבועיים-חודש ובכלל לא מובן לי למה אתה לחוץ בזמן שיש ליגות שלא נגמרו ואנחנו רק בתחילת יוני
שרמאדיני חתם,הלפרין יבוא,כנ"ל מאריץ',דולמן מועמד רציני למכבי עוד מאמצע העונה,לאנגפורד כנראה ישאר ומכבי חיזרה אחרי הרכז המוביל היחיד שיש כיום(ג'קסון)ותחפש עכשיו רכזים אחרים כנראה
שרמדיני אכן חתם, הלפרין לא בטוח יבוא כי יש ענייני מס, מאריץ ממש לא בטוח יבוא - לא סגרו איתו ולא כלום, דולמן אולי מועמד אבל יש עוד כמה קבוצות שרוצות אותו, לנגפורד ממש לא בטוח ישאר.
04 יוני 2012, 14:20
04 יוני 2012, 14:22
קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום
04 יוני 2012, 14:24
felix_r כתב:קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום
הוא דיבר על נבחרת רוסיה... :tongue3
04 יוני 2012, 15:48
קודי כתב:אסף - זה שמחפשים רכז, רוצים להחזיר את הלפרין, רוצים להשאיר את לנגפורד, צריך פאוור פורוורד במקום בלו וצריך עוד סנטר אנחנו יודעים כבר מזמן וזה לא שונה מקבוצות אחרות. אבל חוץ משרמדיני לא זז הרבה בחודש האחרון. הלפרין עוד בבעיות המס של לפני שנה, לנגפורד עוד רחוק מסיכום כמו לפני חודשיים, פאוור פורוורד צריך כמו שהיה די ברור כשבאמצע העונה בלו דיבר על מחשבות פרישה וזה שצריך עוד סנטר ידוע כבר כמה חודשים.
04 יוני 2012, 17:48
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום
הוא דיבר על נבחרת רוסיה... :tongue3
צודק, ולכן הוא נמצא בשבוע האחרון ברוסיה וצפוי להמשיך להיות עם הנבחרת הרוסית עוד חודשיים.
04 יוני 2012, 19:28
06 יוני 2012, 21:39
LIAV10 כתב:אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..
אם הוא לא מספיק סופר סטאר תמיד אפשר ללכת על מישהו אחר כשמילאן מאצ'באן כלול בעיסקה של אותה קבוצה עם הסופרסטאר..
06 יוני 2012, 21:43
אנטוניו כתב:הסגל המעודכן שלי לעונת 2012-2013
PG -ג'מון לוקאס גורדון ,אוחיון
SG - לנגפורד, הלפרין,לנדסברג
SF- סמית,פניני
PF קאנר-מדלי,אליהו,
C -מאריץ,שרמאדיני,שון גיימס
06 יוני 2012, 21:56
yellowaura כתב:LIAV10 כתב:אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..
אם הוא לא מספיק סופר סטאר תמיד אפשר ללכת על מישהו אחר כשמילאן מאצ'באן כלול בעיסקה של אותה קבוצה עם הסופרסטאר..
צודק. יול שחקן אנדר רייטד. לטעמי השנה בריאל לא זכה לכבוד שמגיע לו. אם לאנגפורד נשאר (חייבים אתלט בקו האחורי) בהחלט אפשר להביא את יול שמביא הרבה ווינריות למשחק.
מצד שני חוזה קלדרון משופר ?? אתה מגזים בטירוף. אין לו חצי מהזריזות הדרושה.
11 יוני 2012, 14:53
11 יוני 2012, 14:54
LIAV10 כתב:לאור האירועים האחרונים:
pg: דנטמונד (אלא אם כן ישקיעו ויביאו את ג'קסון), הלפרין
sg: לאנגפורד, לאנדסברג, בארון
sf: סמית', פניני
pf: הנדריקס, אליהו
c: מאריץ', שרמנדיני
11 יוני 2012, 14:59
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לאור האירועים האחרונים:
דאנטמון לא דנטמונד
הלפרין בעמדה 1 זה אסון
11 יוני 2012, 15:03
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לאור האירועים האחרונים:
דאנטמון לא דנטמונד
הלפרין בעמדה 1 זה אסון
התבלבלתי..
זה לא אסון, זה לא הדבר הכי ריאלי אבל בפירוש לא אסון..
זה לא שביינום היה פיור פוינט גארד, בשביל 20 דקות ליד גארדים שמובילים גם הם כדור זה לא נורא..
חוץ מזה שזה דווקא מזכיר את אהובך שחתם בחימקי וגם הרכז הליטאי של קובנה שברח לי שמו, שאני אוהב מאוד..
זה יהיה מאוד נחמד שיהיה לכמה דקות רכז 1.96, אם ג'קסון יבוא בכלל זאת תהיה עמדה גבוה יחסית..
11 יוני 2012, 15:05
11 יוני 2012, 15:11
11 יוני 2012, 16:42
Holiday_Armadillo כתב:מי זה בארון הזה?
11 יוני 2012, 16:45
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בארון הזה?
ג׳ימי בארון מלוגאן, הלונג שוטר הזה..
(סרטון בעמוד הקודם)