הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יוני 2012, 14:08

קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום: שרמדיני היה חתום כבר אז, רכז נוסף עדיין אין, לנגפורד עדיין בספק גדול (לא מימשו אופציה ולא נעליים), הלפרין עוד עם ענייני המס (היתה להם שנה שלמה לטפל בזה מאז קיץ שעבר), פאוור פורוורד עדיין אין וגם סנטר לא (לא מאריץ וגם לא הנדריקס חתמו או סיכמו).
הנה הציטוט מהכתבה: "...התפנה להתייחס גם ברצינות לעונה הבאה במכבי ת"א כשאמר לאתר ערוץ הספורט: "יש פה ושם שחקנים שאנחנו רוצים להביא ועדיין לא קיבלנו תשובות, אבל אני מאמין שתוך שבועיים העסק יהיה הרבה יותר ברור".
כנראה שבכל זאת הדברים לא הולכים חלק כמו שתכננו...

אם אני לא טועה הוא אמר כמה פעמים שבועיים-חודש ובכלל לא מובן לי למה אתה לחוץ בזמן שיש ליגות שלא נגמרו ואנחנו רק בתחילת יוני
שרמאדיני חתם,הלפרין יבוא,כנ"ל מאריץ',דולמן מועמד רציני למכבי עוד מאמצע העונה,לאנגפורד כנראה ישאר ומכבי חיזרה אחרי הרכז המוביל היחיד שיש כיום(ג'קסון)ותחפש עכשיו רכזים אחרים כנראה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 04 יוני 2012, 14:12

rc4991 כתב:
קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום: שרמדיני היה חתום כבר אז, רכז נוסף עדיין אין, לנגפורד עדיין בספק גדול (לא מימשו אופציה ולא נעליים), הלפרין עוד עם ענייני המס (היתה להם שנה שלמה לטפל בזה מאז קיץ שעבר), פאוור פורוורד עדיין אין וגם סנטר לא (לא מאריץ וגם לא הנדריקס חתמו או סיכמו).
הנה הציטוט מהכתבה: "...התפנה להתייחס גם ברצינות לעונה הבאה במכבי ת"א כשאמר לאתר ערוץ הספורט: "יש פה ושם שחקנים שאנחנו רוצים להביא ועדיין לא קיבלנו תשובות, אבל אני מאמין שתוך שבועיים העסק יהיה הרבה יותר ברור".

אם אני לא טועה הוא אמר כמה פעמים שבועיים-חודש ובכלל לא מובן לי למה אתה לחוץ בזמן שיש ליגות שלא נגמרו ואנחנו רק בתחילת יוני
שרמאדיני חתם,הלפרין יבוא,כנ"ל מאריץ',דולמן מועמד רציני למכבי עוד מאמצע העונה,לאנגפורד כנראה ישאר ומכבי חיזרה אחרי הרכז המוביל היחיד שיש כיום(ג'קסון)ותחפש עכשיו רכזים אחרים כנראה

שרמדיני אכן חתם, הלפרין לא בטוח יבוא כי יש ענייני מס, מאריץ ממש לא בטוח יבוא - לא סגרו איתו ולא כלום, דולמן אולי מועמד אבל יש עוד כמה קבוצות שרוצות אותו, לנגפורד ממש לא בטוח ישאר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 04 יוני 2012, 14:14

rc4991 כתב:

חוץ מזה, הוא גם אמר ש"הכל יהיה יותר ברור". זה ממש לא אומר שתוך שבועיים הסגל יסגר. אבל כמו שהוא אמר, אנחנו בהחלט יודעים את הכיוון הכללי. שרמאן חתם, מנסים את מאריץ', פאוור פורוורד זר הייתה קצת בעייה בגלל בלו, אבל זה יסגר, מנסים להשאיר את לאנגפורד, להביא את הלפרין, ורכז זול ככל הנראה. אנחנו במצב מאוד מאוד מתקדם יחסית לתקופה הזאת

שרמדיני אכן חתם, הלפרין לא בטוח יבוא כי יש ענייני מס, מאריץ ממש לא בטוח יבוא - לא סגרו איתו ולא כלום, דולמן אולי מועמד אבל יש עוד כמה קבוצות שרוצות אותו, לנגפורד ממש לא בטוח ישאר.

נו ומה ציפית שמכבי כבר יחתימו את כל הסגל? הם אשמים בבעיות מס? הם אשמים שלשחקנים יש עוד הצעות או שהם מעקבים את החתימה? בלאט לא אמר שתוך שבועיים כל הסגל יהיה חתום, זה בכלל לא אפשרי. אבל הכיוון בהחלט ברור
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 04 יוני 2012, 14:20

אסף - זה שמחפשים רכז, רוצים להחזיר את הלפרין, רוצים להשאיר את לנגפורד, צריך פאוור פורוורד במקום בלו וצריך עוד סנטר אנחנו יודעים כבר מזמן וזה לא שונה מקבוצות אחרות. אבל חוץ משרמדיני לא זז הרבה בחודש האחרון. הלפרין עוד בבעיות המס של לפני שנה, לנגפורד עוד רחוק מסיכום כמו לפני חודשיים, פאוור פורוורד צריך כמו שהיה די ברור כשבאמצע העונה בלו דיבר על מחשבות פרישה וזה שצריך עוד סנטר ידוע כבר כמה חודשים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2012, 14:22

קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום

הוא דיבר על נבחרת רוסיה... :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 04 יוני 2012, 14:24

felix_r כתב:
קודי כתב:אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום

צודק, ולכן הוא נמצא בשבוע האחרון ברוסיה וצפוי להמשיך להיות עם הנבחרת הרוסית עוד חודשיים.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 04 יוני 2012, 15:48

קודי כתב:אסף - זה שמחפשים רכז, רוצים להחזיר את הלפרין, רוצים להשאיר את לנגפורד, צריך פאוור פורוורד במקום בלו וצריך עוד סנטר אנחנו יודעים כבר מזמן וזה לא שונה מקבוצות אחרות. אבל חוץ משרמדיני לא זז הרבה בחודש האחרון. הלפרין עוד בבעיות המס של לפני שנה, לנגפורד עוד רחוק מסיכום כמו לפני חודשיים, פאוור פורוורד צריך כמו שהיה די ברור כשבאמצע העונה בלו דיבר על מחשבות פרישה וזה שצריך עוד סנטר ידוע כבר כמה חודשים.

נו אבל מה ציפית שיקרה? בחייאת. ציפית שיסגרו את הסגל אחרי שבועיים? איזה עוד קבוצה ביורוליג עשו יותר ממכבי, חוץ מחימקי?
החתימו את שרמאן-יפה מאוד
סגרו עם הלפרין ורק נשאר לסגור עם המס-זה לא קורה ביום ולא ביומיים, אבל זה יסתדר. ואם לא, יביאו את לנדסברג שגם איתו נאמר שיש איזה סיכום
את לאנגפורד ניסו להחתים והציעו לו חוזה, אבל הוא לא הסכים. מה אתה רוצה שיקרה? צריך לחכות ולראות מה הוא יחליט
בעמדה 4 אף אחד לא ידע מה יהיה עם בלו. חוץ מזה, עדיין יש פה את מאצ'בן חתום, ונאמר שכבר בודקים אופציות אחרות
בעמדת הסנטר קרובים לסגירה עם מאריץ', וחוץ ממנו בודקים עוד אופציות כמו הטשרמייר
ככה שהטענות שלך על אדישות והתנהלות עלובה הם פשוט לא קשורות למציאות. אם ציפית שאחרי קצת פחות משבועיים יסגרו את הסגל אז זאת בעייה שלך. ההתנהלות של מכבי עד עכשיו היא 100%.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2012, 17:48

קודי כתב:
felix_r כתב:

צודק, ולכן הוא נמצא בשבוע האחרון ברוסיה וצפוי להמשיך להיות עם הנבחרת הרוסית עוד חודשיים.

הוא צריך להתפרנס גם, לא?? שם זה הכסף הגדול...

קח את זה בקלות. הכל יהיה בסדר בסוף, ואני מאמין שההרכב שיהיה הוא ההרכב שאנחנו מדברים עליו כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 04 יוני 2012, 19:28

לא מבין את כל העניין עם המס של הלפרין.
יש חוק לא? אז או שהוא חייב להם כסף או שלא, מה כל עניין ה"הסדרה"?
זה לא שהוא במו"מ עם מכבי שישלימו לו פערים אם יוצא שהוא חייב אלא כל הזמן הדיבור הוא "שיותם יסדיר את ענייני המס" וזה ממש לא ברור לי למה זה נמשך כל כך הרבה. (ואם זה עניין שהיה בעייתי בשנה שעברה, למה זה עדיין בעייתי?)
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יוני 2012, 21:39

LIAV10 כתב:אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..
אם הוא לא מספיק סופר סטאר תמיד אפשר ללכת על מישהו אחר כשמילאן מאצ'באן כלול בעיסקה של אותה קבוצה עם הסופרסטאר..

צודק. יול שחקן אנדר רייטד. לטעמי השנה בריאל לא זכה לכבוד שמגיע לו. אם לאנגפורד נשאר (חייבים אתלט בקו האחורי) בהחלט אפשר להביא את יול שמביא הרבה ווינריות למשחק.
מצד שני חוזה קלדרון משופר ?? אתה מגזים בטירוף. אין לו חצי מהזריזות הדרושה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יוני 2012, 21:43

אנטוניו כתב:הסגל המעודכן שלי לעונת 2012-2013
PG -ג'מון לוקאס גורדון ,אוחיון
SG - לנגפורד, הלפרין,לנדסברג
SF- סמית,פניני
PF קאנר-מדלי,אליהו,
C -מאריץ,שרמאדיני,שון גיימס

מידלי הוא טווינר בעייתי בין עמדה 3 ל- 4. שחקן טוב לקבוצות שכבר יש להם 4 חזק ורוצות מחליף בעמדה שיתן להם קלילות במצבים מסויימים לעמדה 4.

ג'מון לוקאס חוטף מצוין וחודר טוב לסל אבל ראיית המשחק שלו מוגבלת ברמות הגבוהות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2012, 21:56

yellowaura כתב:
LIAV10 כתב:אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..
אם הוא לא מספיק סופר סטאר תמיד אפשר ללכת על מישהו אחר כשמילאן מאצ'באן כלול בעיסקה של אותה קבוצה עם הסופרסטאר..

צודק. יול שחקן אנדר רייטד. לטעמי השנה בריאל לא זכה לכבוד שמגיע לו. אם לאנגפורד נשאר (חייבים אתלט בקו האחורי) בהחלט אפשר להביא את יול שמביא הרבה ווינריות למשחק.
מצד שני חוזה קלדרון משופר ?? אתה מגזים בטירוף. אין לו חצי מהזריזות הדרושה.

רציתי להגיד שאני מדבר על קלדרון גשהיה בגילו של יול אבל עכשיו בדקתי וראיתי שהוא בגיל 23 עבר מטאו לראפטורס ויול כבר בן 24, אז כן, הגזמתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 14:53

לאור האירועים האחרונים:

pg: דנטמון (אלא אם כן ישקיעו ויביאו את ג'קסון), הלפרין
sg: לאנגפורד, לאנדסברג, בארון
sf: סמית', פניני
pf: הנדריקס, אליהו
c: מאריץ', שרמנדיני
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 11 יוני 2012, 14:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:54

LIAV10 כתב:לאור האירועים האחרונים:

pg: דנטמונד (אלא אם כן ישקיעו ויביאו את ג'קסון), הלפרין

דאנטמון לא דנטמונד

הלפרין בעמדה 1 זה אסון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 14:59

Holiday_Armadillo כתב:

דאנטמון לא דנטמונד

הלפרין בעמדה 1 זה אסון

התבלבלתי..
זה לא אסון, זה לא הדבר הכי ריאלי אבל בפירוש לא אסון..
זה לא שביינום היה פיור פוינט גארד, בשביל 20 דקות ליד גארדים שמובילים גם הם כדור זה לא נורא..
חוץ מזה שזה דווקא מזכיר את אהובך שחתם בחימקי וגם הרכז הליטאי של קובנה שברח לי שמו, שאני אוהב מאוד..
זה יהיה מאוד נחמד שיהיה לכמה דקות רכז 1.96, אם ג'קסון יבוא בכלל זאת תהיה עמדה גבוה יחסית..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 15:03

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דאנטמון לא דנטמונד

הלפרין בעמדה 1 זה אסון

התבלבלתי..
זה לא אסון, זה לא הדבר הכי ריאלי אבל בפירוש לא אסון..
זה לא שביינום היה פיור פוינט גארד, בשביל 20 דקות ליד גארדים שמובילים גם הם כדור זה לא נורא..
חוץ מזה שזה דווקא מזכיר את אהובך שחתם בחימקי וגם הרכז הליטאי של קובנה שברח לי שמו, שאני אוהב מאוד..
זה יהיה מאוד נחמד שיהיה לכמה דקות רכז 1.96, אם ג'קסון יבוא בכלל זאת תהיה עמדה גבוה יחסית..

אני חושבת שהתכוונת אידיאלי

בכל מקרה, גם לא אהבתי את ביינום אז הטיעון שלך לא עובד עליי
אני לא רוצה לראות פה את הלפרין ורכז זר במקום רכז זר ועוד קומבו זר שיהיו ליד הלפרין ולאנדסברג בעמדה 2..ממש ממש לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 15:05

זהו, שאני כן אהבתי אותו, שמתי אותו על תקן לאנדסבר והיית קבוצה לא רעה בכלל, אז כמה דקות באותו סגנון הן לא אסון בכלל, אולי אפילו ייתרון נגד קבוצות מסויימות..
אני על לאנגפורד לא מוותר כ"כ בקלות :D

היית רוצה את זה?

ג'קסון, דנטמון
הלפרין, לאנדסברג, בארון
סמית', פניני
הנדריקס, אליהו
מאריץ', שרמדיני

כי על זה אני עוד מוכן להתפשר חחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 15:11

מי זה בארון הזה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 16:42

Holiday_Armadillo כתב:מי זה בארון הזה?

ג׳ימי בארון מלוגאן, הלונג שוטר הזה..
(סרטון בעמוד הקודם)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 16:45

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מי זה בארון הזה?

ג׳ימי בארון מלוגאן, הלונג שוטר הזה..
(סרטון בעמוד הקודם)

אה ג'ימי בארון מהליגה הספרדית
לא הייתי רוצה אותו
הוא ג'ייסי קארול לעניים אבל גם היכולת בהתאם..הוא מאוד מאוד חד-גוני(מאוד!!)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים