המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה לא סגל שעושה טופ 8 ביורוליג.החציל האצטקי כתב:הנה סגל שאני חותם עליו היום:
5: אותלו האנטר, זאק הנקינס, יונתן אטיאס
4: עומרי כספי, קווינסי אייסי, אנג׳לו קלויארו
3: סם דקר, אלייז׳ה בראיינט, דורי סהר
2: יובל זוסמן, טיילר דורסי, סנדי כהן
1: סקוטי ווילבקין, ג׳ייקובן בראון, ג׳ון דיברתולומאו, עידן אלבר
כל שדרוג מעבר לזה יהיה בונוס.
אני גם לא בדעה חזקה על הסגל הספציפי שחציל הביא פה (ואת דעתי המורחבת אכתוב עוד מעט), אבל שמע גם העונה לא היה לנו סגל שעל הנייר לא היה אמור לעבור 6-7 קבוצות ובכל זאת היינו בטופ 4 קבוצות.Mitelka כתב:זה לא סגל שעושה טופ 8 ביורוליג.החציל האצטקי כתב:הנה סגל שאני חותם עליו היום:
לא עובר את ברצלונה, ריאל, אפס, פנר, צסק"א, וכרגע גם לא את חימקי, מילאנו וולנסיה.
לא בטוח לגבי זניט ובאסקוניה וגם את היווניות.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
אני הכי בעד המשכיות ואין לי בעיה עם כל ההארכות החוזים כולל שחקנים כמו דורסי שאני לא מת עליהם, אבל אני סלחן לשחקנים של שנה ראשונה באירופה. בטח שהבסיס של הסגל נשמר.Jack55 כתב:אני גם לא בדעה חזקה על הסגל הספציפי שחציל הביא פה (ואת דעתי המורחבת אכתוב עוד מעט), אבל שמע גם העונה לא היה לנו סגל שעל הנייר לא היה אמור לעבור 6-7 קבוצות ובכל זאת היינו בטופ 4 קבוצות.Mitelka כתב:זה לא סגל שעושה טופ 8 ביורוליג.החציל האצטקי כתב:הנה סגל שאני חותם עליו היום:
לא עובר את ברצלונה, ריאל, אפס, פנר, צסק"א, וכרגע גם לא את חימקי, מילאנו וולנסיה.
מכבי עשתה בסהכ מהלך חכם בכך שהשאירה את רוב הסגל שלה מהעונה שהצליח להביא אותה לדברים יפים, עכשיו זה הזמן להחתים רכז וסנטר שיספקו תרומה דומה (אולי אפילו טובה יותר) למה שוולטרס ובלאק היו מסוגלים להביא ואנחנו נהייה במצב טוב (שחקן במקום אייסי זה בונוס), בטח כאשר זאת תהייה עונה שנייה של דורסי ובראיינט ביורוליג.
הדעות שלנו מאוד דומות (גם בנוגע לדורסי), ואשמח אפילו לחזק את הדברים שציינת.Mitelka כתב:אני הכי בעד המשכיות ואין לי בעיה עם כל ההארכות החוזים כולל שחקנים כמו דורסי שאני לא מת עליהם, אבל אני סלחן לשחקנים של שנה ראשונה באירופה. בטח שהבסיס של הסגל נשמר.Jack55 כתב:אני גם לא בדעה חזקה על הסגל הספציפי שחציל הביא פה (ואת דעתי המורחבת אכתוב עוד מעט), אבל שמע גם העונה לא היה לנו סגל שעל הנייר לא היה אמור לעבור 6-7 קבוצות ובכל זאת היינו בטופ 4 קבוצות.Mitelka כתב:זה לא סגל שעושה טופ 8 ביורוליג.החציל האצטקי כתב:הנה סגל שאני חותם עליו היום:
מכבי עשתה בסהכ מהלך חכם בכך שהשאירה את רוב הסגל שלה מהעונה שהצליח להביא אותה לדברים יפים, עכשיו זה הזמן להחתים רכז וסנטר שיספקו תרומה דומה (אולי אפילו טובה יותר) למה שוולטרס ובלאק היו מסוגלים להביא ואנחנו נהייה במצב טוב (שחקן במקום אייסי זה בונוס), בטח כאשר זאת תהייה עונה שנייה של דורסי ובראיינט ביורוליג.
אבל בתכנית של חצילוס הנסיך של הפורום יש כמה חורים:
1. אותלו האנטר גדל בעוד שנה. קשה להאמין שיכול לתת עוד עונה בלתי נתפסת בגילו. הוא צריך להיות בדיוק כמו העונה, בתוכניות כסנטר מחליף ולכן הסנטר הראשון צריך להיות בקליבר של בלאק ולא של הניקס מראשון לציון עם כל הכבוד.
2. סקוטי ווילבקין נתן שנה של MVP ואפשר להניח שהוא צריך משהו שהוא טופ דוג לידו במקרה שגם הוא טיפה ירד. זוכר את המועמדים לשחק לידו? וואנמייקר? תיאודסיץ?. ואפילו וולטרס שכבר שכחו שהגיע עם ממוצע ספרות כפולות ביורוליג במדי ז'לגריס. להמר על האלכוהליסט מירושלים שלא שיחק ביורליג פעם אחת זה יותר מדי.
להגיד שבראון והניקנס יכולים להחליף את בלאק וולטרס ולהמשיך לבנות על עונות שיא של אותלו ושל ווילבקיין זה מתכןן רע לדעתי.
felix_r כתב:שמוליק,
ווקאפ חתום בז'לגיריס לעונה הבאה. בשביל להביא אותו צריך לשלם ביי-אאוט. ככה שאם אתה מחפש פתרונות זולים, ווקאפ הוא לא כזה, למרות שהוא נראה מתאים לשיטה של יאניס.
החציל האצטקי כתב:הנה סגל שאני חותם עליו היום:
שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:הנה סגל שאני חותם עליו היום:
חציל, למה אטיאס כשאפשר להחתים את וויטי כמתאזרח?זוסמן בעמדה 2?
את דורסי ואייסי (750K ו- 700K) מחליף עם גרמר גאלי וטיישון תומס ( 250K ו- 350K)
גם עונה פיננסית וגם שני שחקנים מעצבנים הדורסי והאייסי
שוב- דקר משמעותי ב״תוכנית״ שאני מציע. שחקן שיתן למכבי עוד שומר סופר ורסטילי עם סייז ואתלטיות מעולים.
יחפה על כל מיני בעיות שיכולות להווצר מעמדה 5.
מסכים ואחזק עם כך שדווקא בגלל זה מכבי צריכים לנסות להחתים סנטר איכותי ולא הימור משוגע, ובנוסף גם אסור לשכוח שבלאק שיחק פחות מחצי עונה ולגמרי היינו תלויים נטו בהאנטר, לכן אם עונה הבאה ידאגו להחתים סנטר ברמה שבתקווה יהיה כשיר לכל העונה זה כבר יהיה לגמרי סיפור אחר.
נקודת המבט וההצעות שאתם מעלים (מונרו, גיל, מיקי וכו') שייכים ל "ימים כתיקונם". המצב מטורלל למכבי אין גולדהאר או ויזל שיכניסו את היד לכיס.
אניס ווקאפ (עם בייאאאוט 175K) הם היחידים שנחשבים "איכות יורוליג" שאפשר להביא במחיר שפוי. את השחקנים הבאים, גיימס יאנג מחיפה, ג'רמר גאלי מגליל, טיישון תומס מי"ם/קמרון אוליבר מציונה והנקינס מראשון אפשר להביא בשכר מאוד נמוך
A.Parker כתב:חבל שמדר נעול בהפועל. שווה מקום במכבי כבר עכשיו.
~Box & 1~ כתב:A.Parker כתב:חבל שמדר נעול בהפועל. שווה מקום במכבי כבר עכשיו.
קשה לי להאמין שהוא ישאר בהפועל תל אביב עוד עונה.
אם לא יצליח להיבחר בדראפט הוא יעשה הכל כדי להרשים בשנה הבאה במפעל אירופי ובהפועל ת"א זה כנראה לא יקרה.
אם לא נשים עליו יד הוא יהיה בהפועל ירושלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־37 אורחים