19 יולי 2020, 00:53
A.Parker כתב:לא כופה את עצמו? אולי היום הוא היה פחות מעורב, אבל כל משחק שלו כמעט מאז החזרה מאופיין בהשתלטות שלו על המשחק. הוא מנסה להוכיח דברים לסקאוטים ולשפר סטטיסטיקות לפני הדראפט.
19 יולי 2020, 00:56
19 יולי 2020, 00:59
עידן כתב:קודם כל - לא היה שום "מהלך שנוי במחלוקת". הפועל טענו שלא נשרקה עבירה. אני בכלל לא ראיתי עבירה, אבל אפילו אם הייתה, למכבי הייתה גם ככה עוד עבירה לתת, אז זה בסה"כ היה כדור מהצד להפועל עם כמה שניות אחרונות. זה לא שביטלו להפועל סל ניצחון או משהו כזה.
דבר שני - כמעט תמיד לקבוצה המפסידה יש טענות כלפי השיפוט, ובטח כשמדובר בהפועל...הזוי בעיני לתת לזה במה בפורום של אוהדי מכבי.
19 יולי 2020, 01:08
19 יולי 2020, 01:16
BIG sofo כתב:עידן כתב:קודם כל - לא היה שום "מהלך שנוי במחלוקת". הפועל טענו שלא נשרקה עבירה. אני בכלל לא ראיתי עבירה, אבל אפילו אם הייתה, למכבי הייתה גם ככה עוד עבירה לתת, אז זה בסה"כ היה כדור מהצד להפועל עם כמה שניות אחרונות. זה לא שביטלו להפועל סל ניצחון או משהו כזה.
דבר שני - כמעט תמיד לקבוצה המפסידה יש טענות כלפי השיפוט, ובטח כשמדובר בהפועל...הזוי בעיני לתת לזה במה בפורום של אוהדי מכבי.
שים לב שהעבירה הייתה במהלך של הזריקה
כך שאפשר להיות אובייקטיבים ולהגיד שאכן הייתה עבירה על תומר גינת
19 יולי 2020, 01:27
~Box & 1~ כתב:A.Parker כתב:לא כופה את עצמו? אולי היום הוא היה פחות מעורב, אבל כל משחק שלו כמעט מאז החזרה מאופיין בהשתלטות שלו על המשחק. הוא מנסה להוכיח דברים לסקאוטים ולשפר סטטיסטיקות לפני הדראפט.
אני בסדר עם זה שהוא כופה את עצמו על המשחק לפעמים, כל שחקן יוצר 'כופה' את עצמו מדי פעם.
במיוחד כשבעיניי הוא שחקן ההתקפה השני באיכותו בקבוצה כיום.
הרבה יותר מפריעים לי משחקים כמו היום כשהוא מנסה בכוח להראות שהוא לא כופה את עצמו וכתוצאה מכך הרבה פחות מעורב התקפית.
אגב יאניס הקשיב לי ובדקות האחרונות כשביצענו את המהפך נתן לו להוביל את הכדור ולא לזוסמן. כנראה שהיה היגיון בבקשה שלי.
19 יולי 2020, 02:04
19 יולי 2020, 03:56