משחק 1: מכבי מנצחת בדרבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר: מכבי תל אביב - הפועל תל אביב / מוצ"ש / 21:00

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 19 יולי 2020, 00:53

A.Parker כתב:לא כופה את עצמו? אולי היום הוא היה פחות מעורב, אבל כל משחק שלו כמעט מאז החזרה מאופיין בהשתלטות שלו על המשחק. הוא מנסה להוכיח דברים לסקאוטים ולשפר סטטיסטיקות לפני הדראפט.

אני בסדר עם זה שהוא כופה את עצמו על המשחק לפעמים, כל שחקן יוצר 'כופה' את עצמו מדי פעם.
במיוחד כשבעיניי הוא שחקן ההתקפה השני באיכותו בקבוצה כיום.
הרבה יותר מפריעים לי משחקים כמו היום כשהוא מנסה בכוח להראות שהוא לא כופה את עצמו וכתוצאה מכך הרבה פחות מעורב התקפית.
אגב יאניס הקשיב לי ובדקות האחרונות כשביצענו את המהפך נתן לו להוביל את הכדור ולא לזוסמן. כנראה שהיה היגיון בבקשה שלי.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 19 יולי 2020, 00:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

Re: משחק 1: מכבי מנצח בדרבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 יולי 2020, 00:56

הולך להיות נחמד הנהי של רמי כהן מחר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי BIG sofo » 19 יולי 2020, 00:59

עידן כתב:קודם כל - לא היה שום "מהלך שנוי במחלוקת". הפועל טענו שלא נשרקה עבירה. אני בכלל לא ראיתי עבירה, אבל אפילו אם הייתה, למכבי הייתה גם ככה עוד עבירה לתת, אז זה בסה"כ היה כדור מהצד להפועל עם כמה שניות אחרונות. זה לא שביטלו להפועל סל ניצחון או משהו כזה.

דבר שני - כמעט תמיד לקבוצה המפסידה יש טענות כלפי השיפוט, ובטח כשמדובר בהפועל...הזוי בעיני לתת לזה במה בפורום של אוהדי מכבי.

שים לב שהעבירה הייתה במהלך של הזריקה
כך שאפשר להיות אובייקטיבים ולהגיד שאכן הייתה עבירה על תומר גינת
BIG sofo

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 יולי 2020, 01:08

מכבי מנצח בדרבי? גם את הכותרת הזאת בבקשה להחליף...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 19 יולי 2020, 01:16

BIG sofo כתב:
עידן כתב:קודם כל - לא היה שום "מהלך שנוי במחלוקת". הפועל טענו שלא נשרקה עבירה. אני בכלל לא ראיתי עבירה, אבל אפילו אם הייתה, למכבי הייתה גם ככה עוד עבירה לתת, אז זה בסה"כ היה כדור מהצד להפועל עם כמה שניות אחרונות. זה לא שביטלו להפועל סל ניצחון או משהו כזה.

דבר שני - כמעט תמיד לקבוצה המפסידה יש טענות כלפי השיפוט, ובטח כשמדובר בהפועל...הזוי בעיני לתת לזה במה בפורום של אוהדי מכבי.

שים לב שהעבירה הייתה במהלך של הזריקה
כך שאפשר להיות אובייקטיבים ולהגיד שאכן הייתה עבירה על תומר גינת

כמו שאמרתי - לא ראיתי כלום. מדובר על המהלך האחרון של המשחק? תומר גינת ניסה להגיע לכדור, החליק ונפל. אבדיה לא נגע בו בכלל.
עידן

Re: רבע גמר: מכבי תל אביב - הפועל תל אביב / מוצ"ש / 21:00

הודעהעל ידי A.Parker » 19 יולי 2020, 01:27

~Box & 1~ כתב:
A.Parker כתב:לא כופה את עצמו? אולי היום הוא היה פחות מעורב, אבל כל משחק שלו כמעט מאז החזרה מאופיין בהשתלטות שלו על המשחק. הוא מנסה להוכיח דברים לסקאוטים ולשפר סטטיסטיקות לפני הדראפט.

אני בסדר עם זה שהוא כופה את עצמו על המשחק לפעמים, כל שחקן יוצר 'כופה' את עצמו מדי פעם.
במיוחד כשבעיניי הוא שחקן ההתקפה השני באיכותו בקבוצה כיום.
הרבה יותר מפריעים לי משחקים כמו היום כשהוא מנסה בכוח להראות שהוא לא כופה את עצמו וכתוצאה מכך הרבה פחות מעורב התקפית.
אגב יאניס הקשיב לי ובדקות האחרונות כשביצענו את המהפך נתן לו להוביל את הכדור ולא לזוסמן. כנראה שהיה היגיון בבקשה שלי.

יש מדי פעם ויש לעיתים קרובות, ויש בניסיון להועיל לקבוצה לבין להוסיף מהלכים לקלטת (למרות שבמקרה האחרון שני המצבים בעייתיים). אין לי בעיה שיקח על עצמו הרבה בהתחלה, אבל אם אתה רואה שזה לא היום שלך - חלאס, תוריד הילוך ותן לאחרים. היו יותר מדי מהלכים מאז החזרה שההיפך קרה.
A.Parker

Re: משחק 1: מכבי מנצחת בדרבי

הודעהעל ידי Jack55 » 19 יולי 2020, 02:04

היה יום רע של מכבי וכן היה מביך לראות את רוב המשחק, אבל זה שהצליחו לעשות את הקאמבק למרות האחוזים האלה זה ראוי להערכה.
הראו אופי למרות אין סוף החטאות וניצחו, תכלס לא ממש מובן מאליו ושוב שאפו לשחקנים.

ברור לכולנו שזה לא באמת מה שהסגל הזה שווה (בטח לא מול הפועל...).
מאמין שמשחק הבא יהיה הרבה יותר נעים לצפייה.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 19 יולי 2020, 05:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

Re: משחק 1: מכבי מנצחת בדרבי

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 יולי 2020, 03:56

אגב, שקלתי עם לומר את זה אבל מי ששואל למה בכלל גינת. זה כי השופטים אומנם לא ראו את זה בשידור חוזר שלהם (חוץ מהראשון) אבל קופרברג דחף בהתחלה את האנטר על גינת ואז הוא דחף אותו שוב. בזמן שהאנטר ניסה לקום מהדחיפה הראשונה הוא נדחף שוב, זה מה שהרגיז אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־12 אורחים