המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:עברו שבועיים ממחאת העצמאים ההמונית בתל אביב. איפה האלפי חולים חדשים ומאות מתים שהבטיחו לנו בימין?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Shay_uzan כתב:מי אמר לכו תשתו בירה? העם? מי אמר שניצחנו? העם? מי לא נתן שום שקיפות לגבי המצב? העם? מי הכניס לשאננות את כולם? העם? מי גרם לכך שיש לאנשים 0 ביטחון כלכלי, מה שגורם לאנשים לצאת? העם? מי דאג ליחצ במקום לדאוג למוכנות לגל השני? העם? מי לא דאג להסברה? העם? מי הזהיר מזאב, יצא גור כלבים והוא אמר שזה בגלל זה שהוא כל כך מלך, מספר 1 בהכל ושהוא יכול להתמודד עם הכל ותעשו הכל, שתו בירה לכו תבלו והוא כבר יטפל בזה ואז שהתברר שהגור כלבים גדל למפלצת שהוא לא יכול להתמודד איתה העם אשם שהוא האמין לשקרים שלו.
צודק, העם אשם, הוא בחר בממשלה שתתעסק בהטבות מס לראש הממשלה ול52 שרים וסגני שרים ושירות מאובטחות ורמיסה של מערכות החוק והכנסת במקום בעם. אבל פה זה נגמר, אבל הוא לא עשה את שלל המחדלים שקרו פה. תשאל כל מומחה בתחום, להממשלה יש את האחריות המלאה בזה, גם אם מפרים את ההנחיות זה תוצאה שלפעילות רעה של הממשלה. אגב, יש מדינות שלוקחות פסיכיאטרים בשביל לדעת מה פעולה שתעלה תמיכה ומה לא והם זעקו (דוקטור יורם יובל בראשותם), מהיום הראשון שהמדינה עושה טעויות שנשלם אליהם בגל השני אבל הממשלה סגרה להם את הדלת בפנים.
אגב, ישראלים יכולים להיות נהדרים במילוי אחר הנחיות, אם מסבירים להם למה ושקופים איתם ואומרים מתי זה נגמר, הכל לא קרה.
bigi כתב:Shay_uzan כתב:מי אמר לכו תשתו בירה? העם? מי אמר שניצחנו? העם? מי לא נתן שום שקיפות לגבי המצב? העם? מי הכניס לשאננות את כולם? העם? מי גרם לכך שיש לאנשים 0 ביטחון כלכלי, מה שגורם לאנשים לצאת? העם? מי דאג ליחצ במקום לדאוג למוכנות לגל השני? העם? מי לא דאג להסברה? העם? מי הזהיר מזאב, יצא גור כלבים והוא אמר שזה בגלל זה שהוא כל כך מלך, מספר 1 בהכל ושהוא יכול להתמודד עם הכל ותעשו הכל, שתו בירה לכו תבלו והוא כבר יטפל בזה ואז שהתברר שהגור כלבים גדל למפלצת שהוא לא יכול להתמודד איתה העם אשם שהוא האמין לשקרים שלו.
צודק, העם אשם, הוא בחר בממשלה שתתעסק בהטבות מס לראש הממשלה ול52 שרים וסגני שרים ושירות מאובטחות ורמיסה של מערכות החוק והכנסת במקום בעם. אבל פה זה נגמר, אבל הוא לא עשה את שלל המחדלים שקרו פה. תשאל כל מומחה בתחום, להממשלה יש את האחריות המלאה בזה, גם אם מפרים את ההנחיות זה תוצאה שלפעילות רעה של הממשלה. אגב, יש מדינות שלוקחות פסיכיאטרים בשביל לדעת מה פעולה שתעלה תמיכה ומה לא והם זעקו (דוקטור יורם יובל בראשותם), מהיום הראשון שהמדינה עושה טעויות שנשלם אליהם בגל השני אבל הממשלה סגרה להם את הדלת בפנים.
אגב, ישראלים יכולים להיות נהדרים במילוי אחר הנחיות, אם מסבירים להם למה ושקופים איתם ואומרים מתי זה נגמר, הכל לא קרה.
שורה תחתונה כדי למנוע מגפה העם צריך להתגייס ולעמוד בכללים , אנשים לא עומדים בכללים וזה מה שקורה ,כל מה שאתה כותב זה רק ביבי ביבי ביבי , בסדר אז לדעתך הוא הרוע בהתגלמותו , אני לא אומר שאין כאן דברים שצריך לתקן אבל הכל זה ללכת סביב , מי שאשם זה העם , נשמור על הנחיות הקורונה תלך לא נשמור לא תלך , לא ביבי ולא בטיח , כן בנושא הכלכלי לגמרי מחדל והוא צריך לקבל בראש , אין לי פרות קדושות ובטח לא אכפת לי אם הוא ילך או יחזור מבחינתי כולם אותו החרא , הקטע שכל מה שאתה כותב מונע משנאה נטו , כאילו פעם היה כאן יותר טוב , תאמין לי שאם לא שלטון הליכוד ששינה כאן הרבה היינו עדיין עם פנקס אדום , ולפי השם משפחה שלך כנראה שבמקום להיות מלומד היית פחח , לא כזה רע פה כמו שאתה מנסה לצייר כל הזמן ,אני מכבד את דעתך אבל אתה כמו רביב דרוקר כשמדברים כל היום על ביבי ביבי זה מאבד מהטעם .
וזהו פה אני אפסיק לכתוב כי בכל מקרה זה לא מסייע בכלום , אבל די עם השנאה די זה מעייף
כל פעם אחרי מוצ''ש יש ירידהMTA2311 כתב:מעט חולים היום יחסית, אבל עשו רק 16 אלף בדיקות במקום 30+ אלף שעושים בדרך כלל
לא נראה שאתה מכבד פה איזושהי דעה... אגב, אם אתה מרגיש מאויים זה אשמתך... דיברתי על כך שמאחורי המקלדת ושם בדוי אתה מרשה לעצמך יותר מידי דברים שלא היית אומר במציאותbigi כתב:שמע כמו שאמרתי אני מכבד את דעתך אבל אל תנסה לחנך אנשים אחרים בטח כשאתה לא בסוד העניינים וניזון בדיוק כמו השאר , כמו שאתה מוצא לנכון להביע את דעתך על קהל שלם של אנשים ועל ראש הממשלה שאתה מזלזל בו גם לאנשים אחרים יש דעות ויכולים לומר דעות שלא תמיד כיף לשמוע , זה שהצלחתי לעצבן אותך מוכיח שאתה ילד .. אין לי איתך כלום תכבד אחרים כשאתה מביע דעה תשאיר פתח למציאות שאתה טועה ותהיה בריא גיבור
ואגב כיף מאחורי המקלדת אני מקווה שזה לא איום ..כי אם כן אני מבקש מהמנהלים להתערב אלימות זה לא מקובל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים