ת'רד מגפת הקורונה V3 - ''תעשו חיים'' ב. נתניהו

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מגפת הקורונה V3 - מדינה במשבר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 יולי 2020, 20:02

האופוזיציה (לפיד יחד עם בנט, ליברמן ונוספים) הקימו קבינט קורונה חיצוני ביחד עם ה"לא שרים" בליכוד (ברקת, סער). מהלך מבורך.
רק אני או שאפשר להחליף את הממשלה הזאת?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 יולי 2020, 20:34

מזל לעמית סגל שהוא ימני... אם לא היו עושים לו רינה מצליח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Mitelka » 25 יולי 2020, 13:34

עברו שבועיים ממחאת העצמאים ההמונית בתל אביב. איפה האלפי חולים חדשים ומאות מתים שהבטיחו לנו בימין?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 25 יולי 2020, 14:05

Mitelka כתב:עברו שבועיים ממחאת העצמאים ההמונית בתל אביב. איפה האלפי חולים חדשים ומאות מתים שהבטיחו לנו בימין?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

האמת שזאת שאלה מצויינת. קצב העלייה בנדבקים עולה בהדרגה, אבל אני לא יודע אם אפשר לייחס את זה להפגנות האלה או לא. מה שבטוח זה שלא היו קפיצות בנדבקים שהיה אפשר להסביר באמצעות ההפגנות האלה.

מצד שני, אני די בטוח שההפגנות האלה לא עוזרות לעצור את שרשרת ההדבקה ולשטח את העקומה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי bigi » 25 יולי 2020, 18:15

יאללה מתחיל גל שני באירופה , מעניין לראות עכשיו את ערוץ 13 מספרים על ההבדלים המדהימים "שניצחו" את הקורנה שם לעומת האפסים שאנחנו .

אין כמה אני מחכה שלפיד משיח צדקנו
כבר יבחר לראשות הממשלה ויציל אותנו

או לחלופין נחזור לפנקס האדום ואז מי שחבר כבר ידאגו לו להוציא אותו מהמשבר הכלכלי עם תפקיד ציבורי נחשק
bigi

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יולי 2020, 21:10

יש הבדל בין גל שני לעוצמת גל שני... אמרו שיש גל שני בדרום קוריאה והוא בקושי היה בכלל גל. גל שני זה משהו שהוא בילתי נמנע אם אתה משחרר את המשק לפני שבועיים עם 0 נדבקים, מה שאפשר למנוע זה להגיע למקסימום בדיקות חיוביות שאפשר להשיג ביום, לפי מכון ויצמן הגענו לזה
אגב, אירופה זאת יבשת ולומר אירופה הגיעה לגל שני זה לא מדוייק בעליל. מה שכן רוב המדינות באירופה ניצלו את הזמן הזה להתכונן עליו, לתת לעסקים ביטחון והודעה מראש מתי יסגרו מה ומה הפיצוי. בארץ ניצלו את הזמן הזה בלהלל את השליט
תעשו לי טובה, תבדקו מה באמת קורה באותן מדינות שאתם טוענים שאנחנו מעליהן ואז תקפצו אבל הם מונחים שאתם מבינים אותם ולא סתם מילים ששמעתם בחדשות. בתקווה שגם יום יבוא ותבינו שלהגן על בן אדם שכשל כיאלו הוא אלוהים שלעולם לא טועה זה עלןב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יולי 2020, 21:25

https://www.facebook.com/32632520800881 ... 135884987/
שתבינו מה זה גל שני פה ומה זה במדינה אחראית
רק שתבינו, הם פי 10 מאיתנו בגודל.
בואו נחכה כמה זמן ונראה כמה מהן יגיעו למצב כזה גרוע
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי bigi » 25 יולי 2020, 21:42

להביא את הדרום קוריאנים ביחס לעם המחורבן שלנו זה בדיחה מי שאשם בגל הזה זה אנחנו בלבד מי שאשם במצב הכלכלי זו הממשלה לחלוטין ! והעומד בראשה אין בכלל ספק !
אבל כל השיח מעבר לזה
זו כבר אידיאולוגיה נטו

ולגבי הלכו ללמוד על הנושא תפסיק לחשוב שאתה הכי חכם בחדר , אתה מבין ואחרים סתומים אתה נאור ורואה את העולם נכון ואחרים ניזונים מחדשות מי ישמע אתה בקבינט
bigi

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יולי 2020, 22:12

מי אמר לכו תשתו בירה? העם? מי אמר שניצחנו? העם? מי לא נתן שום שקיפות לגבי המצב? העם? מי הכניס לשאננות את כולם? העם? מי גרם לכך שיש לאנשים 0 ביטחון כלכלי, מה שגורם לאנשים לצאת? העם? מי דאג ליחצ במקום לדאוג למוכנות לגל השני? העם? מי לא דאג להסברה? העם? מי הזהיר מזאב, יצא גור כלבים והוא אמר שזה בגלל זה שהוא כל כך מלך, מספר 1 בהכל ושהוא יכול להתמודד עם הכל ותעשו הכל, שתו בירה לכו תבלו והוא כבר יטפל בזה ואז שהתברר שהגור כלבים גדל למפלצת שהוא לא יכול להתמודד איתה העם אשם שהוא האמין לשקרים שלו.

צודק, העם אשם, הוא בחר בממשלה שתתעסק בהטבות מס לראש הממשלה ול52 שרים וסגני שרים ושירות מאובטחות ורמיסה של מערכות החוק והכנסת במקום בעם. אבל פה זה נגמר, אבל הוא לא עשה את שלל המחדלים שקרו פה. תשאל כל מומחה בתחום, להממשלה יש את האחריות המלאה בזה, גם אם מפרים את ההנחיות זה תוצאה שלפעילות רעה של הממשלה. אגב, יש מדינות שלוקחות פסיכיאטרים בשביל לדעת מה פעולה שתעלה תמיכה ומה לא והם זעקו (דוקטור יורם יובל בראשותם), מהיום הראשון שהמדינה עושה טעויות שנשלם אליהם בגל השני אבל הממשלה סגרה להם את הדלת בפנים.
אגב, ישראלים יכולים להיות נהדרים במילוי אחר הנחיות, אם מסבירים להם למה ושקופים איתם ואומרים מתי זה נגמר, הכל לא קרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי bigi » 26 יולי 2020, 01:29

Shay_uzan כתב:מי אמר לכו תשתו בירה? העם? מי אמר שניצחנו? העם? מי לא נתן שום שקיפות לגבי המצב? העם? מי הכניס לשאננות את כולם? העם? מי גרם לכך שיש לאנשים 0 ביטחון כלכלי, מה שגורם לאנשים לצאת? העם? מי דאג ליחצ במקום לדאוג למוכנות לגל השני? העם? מי לא דאג להסברה? העם? מי הזהיר מזאב, יצא גור כלבים והוא אמר שזה בגלל זה שהוא כל כך מלך, מספר 1 בהכל ושהוא יכול להתמודד עם הכל ותעשו הכל, שתו בירה לכו תבלו והוא כבר יטפל בזה ואז שהתברר שהגור כלבים גדל למפלצת שהוא לא יכול להתמודד איתה העם אשם שהוא האמין לשקרים שלו.

צודק, העם אשם, הוא בחר בממשלה שתתעסק בהטבות מס לראש הממשלה ול52 שרים וסגני שרים ושירות מאובטחות ורמיסה של מערכות החוק והכנסת במקום בעם. אבל פה זה נגמר, אבל הוא לא עשה את שלל המחדלים שקרו פה. תשאל כל מומחה בתחום, להממשלה יש את האחריות המלאה בזה, גם אם מפרים את ההנחיות זה תוצאה שלפעילות רעה של הממשלה. אגב, יש מדינות שלוקחות פסיכיאטרים בשביל לדעת מה פעולה שתעלה תמיכה ומה לא והם זעקו (דוקטור יורם יובל בראשותם), מהיום הראשון שהמדינה עושה טעויות שנשלם אליהם בגל השני אבל הממשלה סגרה להם את הדלת בפנים.
אגב, ישראלים יכולים להיות נהדרים במילוי אחר הנחיות, אם מסבירים להם למה ושקופים איתם ואומרים מתי זה נגמר, הכל לא קרה.

שורה תחתונה כדי למנוע מגפה העם צריך להתגייס ולעמוד בכללים , אנשים לא עומדים בכללים וזה מה שקורה ,כל מה שאתה כותב זה רק ביבי ביבי ביבי , בסדר אז לדעתך הוא הרוע בהתגלמותו , אני לא אומר שאין כאן דברים שצריך לתקן אבל הכל זה ללכת סביב , מי שאשם זה העם , נשמור על הנחיות הקורונה תלך לא נשמור לא תלך , לא ביבי ולא בטיח , כן בנושא הכלכלי לגמרי מחדל והוא צריך לקבל בראש , אין לי פרות קדושות ובטח לא אכפת לי אם הוא ילך או יחזור מבחינתי כולם אותו החרא , הקטע שכל מה שאתה כותב מונע משנאה נטו , כאילו פעם היה כאן יותר טוב , תאמין לי שאם לא שלטון הליכוד ששינה כאן הרבה היינו עדיין עם פנקס אדום , ולפי השם משפחה שלך כנראה שבמקום להיות מלומד היית פחח , לא כזה רע פה כמו שאתה מנסה לצייר כל הזמן ,אני מכבד את דעתך אבל אתה כמו רביב דרוקר כשמדברים כל היום על ביבי ביבי זה מאבד מהטעם .
וזהו פה אני אפסיק לכתוב כי בכל מקרה זה לא מסייע בכלום , אבל די עם השנאה די זה מעייף
bigi

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יולי 2020, 05:35

bigi כתב:
Shay_uzan כתב:מי אמר לכו תשתו בירה? העם? מי אמר שניצחנו? העם? מי לא נתן שום שקיפות לגבי המצב? העם? מי הכניס לשאננות את כולם? העם? מי גרם לכך שיש לאנשים 0 ביטחון כלכלי, מה שגורם לאנשים לצאת? העם? מי דאג ליחצ במקום לדאוג למוכנות לגל השני? העם? מי לא דאג להסברה? העם? מי הזהיר מזאב, יצא גור כלבים והוא אמר שזה בגלל זה שהוא כל כך מלך, מספר 1 בהכל ושהוא יכול להתמודד עם הכל ותעשו הכל, שתו בירה לכו תבלו והוא כבר יטפל בזה ואז שהתברר שהגור כלבים גדל למפלצת שהוא לא יכול להתמודד איתה העם אשם שהוא האמין לשקרים שלו.

שורה תחתונה כדי למנוע מגפה העם צריך להתגייס ולעמוד בכללים , אנשים לא עומדים בכללים וזה מה שקורה ,כל מה שאתה כותב זה רק ביבי ביבי ביבי , בסדר אז לדעתך הוא הרוע בהתגלמותו , אני לא אומר שאין כאן דברים שצריך לתקן אבל הכל זה ללכת סביב , מי שאשם זה העם , נשמור על הנחיות הקורונה תלך לא נשמור לא תלך , לא ביבי ולא בטיח , כן בנושא הכלכלי לגמרי מחדל והוא צריך לקבל בראש , אין לי פרות קדושות ובטח לא אכפת לי אם הוא ילך או יחזור מבחינתי כולם אותו החרא , הקטע שכל מה שאתה כותב מונע משנאה נטו , כאילו פעם היה כאן יותר טוב , תאמין לי שאם לא שלטון הליכוד ששינה כאן הרבה היינו עדיין עם פנקס אדום , ולפי השם משפחה שלך כנראה שבמקום להיות מלומד היית פחח , לא כזה רע פה כמו שאתה מנסה לצייר כל הזמן ,אני מכבד את דעתך אבל אתה כמו רביב דרוקר כשמדברים כל היום על ביבי ביבי זה מאבד מהטעם .
וזהו פה אני אפסיק לכתוב כי בכל מקרה זה לא מסייע בכלום , אבל די עם השנאה די זה מעייף

לדעתי ולדעת כל מי שמבין בעניין הוא כשל ויש לו אחריות במצב של המגיפה. הוא לא ניסה בכלל לשפר את מצב החקירות, איל העם כשל בזה? יש מדינות שההגבלות בהן יותר קטנות משלנו ולעולם לא הגיעו לעשירית מכמות החולים שלנו היום ביחס לאוכלוסיה (למרות שההתפרצות שלהן הייתה לפני) נטו ממצב החקירות האפטימיולוגיות, תסביר לי איך העם כשל במטרה מספר אחת של מדינות אחרות?
העם התגייס בגל הראשון, לא פחות משאר העולם. בכל העולם היו את הצרות שאתם מדברים אליהם, יש מדינות שאפילו יותר גרוע והם לא נכשלו... אהבתי שאתם מזלזלים כל כך בעם רק בשביל לא לפגוע במנהיג ואז אתם צועקיפ שאתם לאומניים.
אגב, יש קשר ישיר בין הכלכלה לציות לכללים, אם אין כסף, אתה תתרכז בזה ולא במסכה ואם המשבר נראה שלא נגמר אז אתה תצא להפול את העולם בשביל לקבל פיצוי כמו שבשאר העולם מקבלים ולאף אחד לא אכפת לו מהבריאות אם הוא לא יכול לחיות.
באמת זה שיא הבושה והניתוק לומר שלשלטון אין אחריות, תאמין לי אם היה לי מילה טובה הייתי אומר, אני לא מחפש בעיות איפה שאין, פה פשןט יש, מלא ואני לא מדבר על 90% מהבעיות כי נצטרך לסגור פה את הפורום מרוב מלל.
אגב, מי שהתחיל בביבי ביבי זה ביבי שאמר שהוא *לבד* הצליח למגר את הקורונה בישראל ולהציב אותה מספר אחד בעןלם (למרות שאף פעם לא היינו מספר 50 בעולם אבל בסדר...) הוא לקח את האחריות על ההצלחה, למה הוא לא לוקח את האחריות על הכישלון?
אני לא כותב את זה משנאה, אני כותב את זה שתבין שההגנה העיוורת שלך עליו עולה לנו בחיים של אנשים! זה יותר חשוב לי מאם הוא מושחת או לא או אם הוא מפלג את העם או לא. הביקורת שאני נותן לו עניינית, הביקורת והפלת האשמה שאתה נותן על כל העם חוץ ממנו לא. אגב, גם נתניהו, אדלשטיין ורגב לא שמים על ההנחיות פעם אחר פעם! זאת הדוגמה האישית ששלטון נותן לעם!
ואם אתה מדבר על השם משפחה שלי, בוא תכיר את המשפחה שלי, בערך לפני 30 שנה המשפחה שלי (צד שני זה חזיזה) השיגה תארים בתחום המדעים והנדסה באוניברסיטת באר שבע, הקימו 2 קיבוצים, המציאו שיטות גידול שהיום הם סטנדרט בכל העולם, נהלו חנות מחשבים, סגן אלוף בצבא ובאמת לא חסר וזה רק במצומצמת, במורחבת יש עוד רשימה ארוכה. אם שואלים אותם למה אתם כן הצלחתם למרות השם משפחה אז הם אומרים שמי שמהמקורבים אליהם שהתייחס לזה כתירוץ נפל, מי שלא התיחס לשם משפחה שלו כתירוץ הצליח. אגב, למרות שאני רק בגיל 20 נכשלתי לא מעט, המון פעמים שמעתי לא, נסגרו לי דלתות לפני שבכלל ניגשתי אליהם ויש לי סיפור חיים שלא יבייש אנשים שהם פי 2 מגילי והכותרת של החיים שלי זה לא הצלחה בלשון המעטה... ולשניה ואף פעם לא האשמתי את השם משפחה שלי ולא בגלל הליכוד אלא בגלל שככה חונכתי. אז אם הם הצליחו לפני הליכוד אין לי שום סיבה לומר להם תודה, הליכוד טוען שהוא עושה דברים בשביל ליצג אותי ובמקום זה אני מרגיש שהוא מנצל אותי, הוא אומר אנחנו מזרחים ובתמונת קמפיין אין שום מזרחי, הם אומרים אנחנו מזרחים ואז מאחורי הקלעים הם אומרים שמה שמניע אותנו זה שנאה ושהכורדים לא ינצחו ושאני לא אפילו אתחיל לצוטט את שרה! המפלגה הזאת לא מביאה לי כבוד לשם משפחה, המפלגה הזאת רוכבת על השם משפחה שלי ללא בושה! העיקר אני זה שמה שמניע אותו זה שנאה, וואלה כמה פעמים אנשים קיללו אותי "יא סמלני אשכנזי בוגד" ואחרי זה אומרים לי שהפילוג מגיע מהצד השני. אגב, אני לא שמאלני, לא אשכנזי ולא בוגד ואולי אתם לא יודעים את זה, גדלתי והתחנכתי בהתנחלות לאבא סגן אלוף, אם אבא שלי ואני הבוגדים אז אתם השונאים ולא אנחנו. (הדעות המדניות שלי אגב, מרכז מוחלט, אבל כל מי שלא ימינה מביבי הוא בוגד...)
אתה אומר לי שאני מונע משנאה, תעשה טובה, תקרא את מה שאתה עצמל רושם ואז תגיד לי מי המונע משנאה פה ומי לא.

ממליץ לך לפתוח את העיינים מידי פעם ולא ללכת בעיוורון אחרי בן אדם, כי אם תלך אחריו בעיוורון, הוא יוליך אותך לבוץ כי הוא יודע שגם אחרי שהוא יזלזל בך אתה תצביע לו כיאלו כלום
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 26 יולי 2020, 06:03, נערך 5 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יולי 2020, 05:55

אגב, בואו נגיד לכם משהו... המצב, הוא לא פוליטי, לנגיף לא אכפת מי ימין ומי שמאל ולא אכפת איזה עסק נסגר ואיזה מרוויח מההפקר. ביקורת על הטעויות חייבת להישמע כי אם לא, לא נשרוד את זה, כי ככה זה בדמוקרטיות. זה משהו שאתם חייבים להפנים. אז נכון, במחאה יש אנשים עם שלטים של קריים מינסטר ויש אנשים שחושבים שזה שנתניהו דואג ליחצן את עצמו לקראת בחירות מפריע לו את המצב וחס וחלילה שלא נדבר על האנשים שבמהלך ההפגנה הם גם נגד ריסוק הכנסת והמשפט של נתניהו. אבל כל זה תפל ותתחילו להסתכל על העיקר ולא משנה מאיזו דעה פוליטית אתם, זה לא מעניין, מה שמעניין שאנחנו במשבר וצריכים לצאת ממנו וצריך מצד אחד לומר את כל הדברים שהובילו אותנו למצב הזה בשביל שהביקורת תחלחל ולא תקרה עוד פעם ומצד שני להתחיל לחשוב על מה הלאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי bigi » 26 יולי 2020, 12:14

אתה חוזר כל פעם על אותם דברים אתם ואתם טיפשים ואני יודע ואני חכם ואני נאור וממשיך אם אני שמאלני ואתם קוראים לי ככה ואתם מתנהגים ככה , אח שלי אתה מעייף מאוד .. תשאר עם הגישה פח אשפה הזאת אתה מקטב לא פחות מביבי , איך שאתה מנסה להציג אותי גם כמגן שלו וכאיזה עמך טיפש .. תתקדם גיבור .. חבל שנכנסתי לזה בכלל , תמשיך להתלונן ואנחנו הטיפשים נמשיך לנצח בקלפי .. כי אנחנו טיפשים אבל הרוב אז תהנה לספר לנו כמה אנחנו טועים
bigi

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יולי 2020, 13:05

שמע, אתה היחידי שקורא לך טיפש פה.
אני בספק אם בכלל קראת חצי ממה שרשמתי כי אתה פשוט מביש את עצמך במה שאתה רושם פה, אבל לשפוט זה יותר קל אני מתנשא אכול שנאה ואז אתה אומר לי "אתה מזרחי, אתה אמור אוטומטית להצביע למפלגה הזאת". אתה זה שזורק סטיגמות מסריחות לכל עבר
אגב, אתה לא מכיר את הדעות שלי ואל תקטלג אותי לפי מה שנוח לך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי bigi » 26 יולי 2020, 16:11

א. קראתי הכל ובין השורות אתה חושב שאתה בעל הדעה ואחרים לא מבינים מהחיים שלהם אז צא מהסרט
ב. אף אחד לא אמר שבגלל השם משפחה שלך אתה צריך לבחור מפלגה אמרתי שפעם לא היה פה טוב יותר והשחיתות היתה הרבה יותר רחבה אז אל תכניס לי מילים לפה .
ג. אתה המקטלג הראשי כנראה שאתה לא קורא את מה שאתה כותב .
ד. אכתוב מה שבא לי יש לי חופש ביטוי , או שאין כזה דבר בעולם הפרוגרסיבי שאתה חי בו .
bigi

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יולי 2020, 16:46

שמע אתה מביש, כיף מאחורי המקלדת הא?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי bigi » 26 יולי 2020, 17:32

שמע כמו שאמרתי אני מכבד את דעתך אבל אל תנסה לחנך אנשים אחרים בטח כשאתה לא בסוד העניינים וניזון בדיוק כמו השאר , כמו שאתה מוצא לנכון להביע את דעתך על קהל שלם של אנשים ועל ראש הממשלה שאתה מזלזל בו גם לאנשים אחרים יש דעות ויכולים לומר דעות שלא תמיד כיף לשמוע , זה שהצלחתי לעצבן אותך מוכיח שאתה ילד .. אין לי איתך כלום תכבד אחרים כשאתה מביע דעה תשאיר פתח למציאות שאתה טועה ותהיה בריא גיבור

ואגב כיף מאחורי המקלדת אני מקווה שזה לא איום ..כי אם כן אני מבקש מהמנהלים להתערב אלימות זה לא מקובל
bigi

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יולי 2020, 17:53

מעט חולים היום יחסית, אבל עשו רק 16 אלף בדיקות במקום 30+ אלף שעושים בדרך כלל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יולי 2020, 17:56

MTA2311 כתב:מעט חולים היום יחסית, אבל עשו רק 16 אלף בדיקות במקום 30+ אלף שעושים בדרך כלל
כל פעם אחרי מוצ''ש יש ירידה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יולי 2020, 18:47

bigi כתב:שמע כמו שאמרתי אני מכבד את דעתך אבל אל תנסה לחנך אנשים אחרים בטח כשאתה לא בסוד העניינים וניזון בדיוק כמו השאר , כמו שאתה מוצא לנכון להביע את דעתך על קהל שלם של אנשים ועל ראש הממשלה שאתה מזלזל בו גם לאנשים אחרים יש דעות ויכולים לומר דעות שלא תמיד כיף לשמוע , זה שהצלחתי לעצבן אותך מוכיח שאתה ילד .. אין לי איתך כלום תכבד אחרים כשאתה מביע דעה תשאיר פתח למציאות שאתה טועה ותהיה בריא גיבור

ואגב כיף מאחורי המקלדת אני מקווה שזה לא איום ..כי אם כן אני מבקש מהמנהלים להתערב אלימות זה לא מקובל
לא נראה שאתה מכבד פה איזושהי דעה... אגב, אם אתה מרגיש מאויים זה אשמתך... דיברתי על כך שמאחורי המקלדת ושם בדוי אתה מרשה לעצמך יותר מידי דברים שלא היית אומר במציאות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים