MTAbasket כתב:לפי 5 ספורט טיישון תומאס לא יוכל לחתום במכבי השנה גם אם מכבי תרצה,
יש לו סעיף בחוזה עם ירושלים על כך.
לא הזלתי דמעה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTAbasket כתב:לפי 5 ספורט טיישון תומאס לא יוכל לחתום במכבי השנה גם אם מכבי תרצה,
A.Parker כתב:אם מחפשים שחקנים זולים יחסית, אולי כדאי לגשש בגזרתו של בולדן. האופי אולי לא מושלם אבל מדובר בשומר אדיר שיוכל לשחק קצת גם בעמדה 5.
my man כתב:מה היו מעשיו של בולדן בשנתיים האחרונות?
Adam כתב:וואו אתם ממש אופטימיים אם אתם חושבים שבולדן יחזור למכבי.
לצערי הרב לא נראה כאן לא את בולדן, בנדר, ליף או כל פליט NBA. הקיץ הזה הולך להיות מכוער מאוד ודווקא הצלחה תהיה להשאיר את הסגל הקיים (כן, כולל השארת דורסי ואייסי עם כמה שקשה לי להגיד את זה).
שועל כתב:MTAbasket כתב:לפי 5 ספורט טיישון תומאס לא יוכל לחתום במכבי השנה גם אם מכבי תרצה,
לא הזלתי דמעה
Adam כתב:בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).
אין ספק שאנחנו צריכים ישראלי במקום אבדיה (ולא, סנדי כהן לא יחליף אותו), אך כל שחקן שיבוא במקומו (אפילו זר) יהיה פחות טוב ממנו אז צריך גם לצפות לכך שעונה הבאה נהיה קבוצה פחות טובה, בעיקר בליגה.
A.Parker כתב:Adam כתב:בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).
אין ספק שאנחנו צריכים ישראלי במקום אבדיה (ולא, סנדי כהן לא יחליף אותו), אך כל שחקן שיבוא במקומו (אפילו זר) יהיה פחות טוב ממנו אז צריך גם לצפות לכך שעונה הבאה נהיה קבוצה פחות טובה, בעיקר בליגה.
שוב, הוא לא היה משמעותי ביורוליג עד כמה מחזורים אחרונים לפני הקורונה, ומכבי היתה קבוצה מנצחת ומובילה עוד לפני זה, כך שביורוליג חסרונו לא יורגש כמעט. אני חושב שבראיינט וזוסמן צריכים לשחק ב-3 (זוסמן מכדרר נורא) כשבראיינט יכול לדלג בין העמדות כי גם קלויארו ישחק בעמדה הזאת. הליגה גם ככה לא משמעותית אז אין צורך לחשוב על זה. מה גם שאני אוהב את סנדי (למרות האנמיות שלו במשחקים האחרונים).
A.Parker כתב:הרבה מדברים על זה שאין צורך בשחקנים בכירים בעמדת הסנטר וכו' כי השחקנים המובילים שם היו פצועים. רק שאתם שוכחים שגם אבדיה כמעט ולא תרם ביורוליג, כך שהחור שהוא משאיר עם עזיבתו מהבחינה הזאת לא גדול ולא מצריך החתמה נוספת. מה גם שעמדה 3 בנויה טוב מאוד לעומת עמדות הפנים שסובלות מהפקרות מוחלטת.
Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).
שוב, הוא לא היה משמעותי ביורוליג עד כמה מחזורים אחרונים לפני הקורונה, ומכבי היתה קבוצה מנצחת ומובילה עוד לפני זה, כך שביורוליג חסרונו לא יורגש כמעט. אני חושב שבראיינט וזוסמן צריכים לשחק ב-3 (זוסמן מכדרר נורא) כשבראיינט יכול לדלג בין העמדות כי גם קלויארו ישחק בעמדה הזאת. הליגה גם ככה לא משמעותית אז אין צורך לחשוב על זה. מה גם שאני אוהב את סנדי (למרות האנמיות שלו במשחקים האחרונים).
על סמך מה אתה אומר שהוא לא היה משמעותי? זה ממש לא נכון.
מתוך 28 משחקים, רק ב6 מהם הוא שיחק פחות מ-10 דק'. בעשרת המשחקים האחרונים שמכבי שיחקה ביורוליג הוא שיחק 18 דק' בממוצע. זה שחקן רוטציה לכל דבר.
הוא עשה המון (המון!) דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. בעיקר בעניין ההגנתי - הוא היה יתרון פיזי עצום על שחקנים בעמדה שלו וזה גרם לקבוצות היריבות לשנות הרבה מאוד הרכבים על המגרש בגללו.
על התרומה בליגה אין על מה לדבר בכלל.. הילד זכה ב-MVP הישראלי בליגה.
במצב של מכבי כרגע לא תוכל למצוא שחקן בגובה 2.05 שיכול להוביל כדור כמוהו, לעבור את המגרש תוך 4 שניות, ולשמור כמוהו (שיפר את ההגנה שלו העונה בצורה מטורפת).
yellowaura כתב:מה עם עמדת הסמול במקום אבדיה?
אני אפילו לא שומע שמועות..
גם ככה עמדת הפוינט גארד תלויה יותר מדי ביכולת ההשתקמות של גוני די שהיה מצויין.
לפחות שיביאו סמול טוב שיודע להוביל כדור במקום אבדיה וכספי.
A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).
על סמך מה אתה אומר שהוא לא היה משמעותי? זה ממש לא נכון.
מתוך 28 משחקים, רק ב6 מהם הוא שיחק פחות מ-10 דק'. בעשרת המשחקים האחרונים שמכבי שיחקה ביורוליג הוא שיחק 18 דק' בממוצע. זה שחקן רוטציה לכל דבר.
הוא עשה המון (המון!) דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. בעיקר בעניין ההגנתי - הוא היה יתרון פיזי עצום על שחקנים בעמדה שלו וזה גרם לקבוצות היריבות לשנות הרבה מאוד הרכבים על המגרש בגללו.
על התרומה בליגה אין על מה לדבר בכלל.. הילד זכה ב-MVP הישראלי בליגה.
במצב של מכבי כרגע לא תוכל למצוא שחקן בגובה 2.05 שיכול להוביל כדור כמוהו, לעבור את המגרש תוך 4 שניות, ולשמור כמוהו (שיפר את ההגנה שלו העונה בצורה מטורפת).
זה שהוא שיחק לא מעט דקות לא אומר שהוא היה טוב בהן. בתחילת העונה הוא היה רע. במחזורים האחרונים הוא השתפר מאוד וכבר אמרתי את זה. עדיין ברוב העונה הוא לא היה שחקן איכותי ואפילו היה חלש מאוד. אין לי סבלנות להסביר שוב למה, אז שכל אחד יישאר פשוט בדעתו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים