מחשבות לקראת עונת 2020/21

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2020/21

הודעהעל ידי שועל » 27 יולי 2020, 14:31

MTAbasket כתב:לפי 5 ספורט טיישון תומאס לא יוכל לחתום במכבי השנה גם אם מכבי תרצה,
יש לו סעיף בחוזה עם ירושלים על כך.

לא הזלתי דמעה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Neo » 27 יולי 2020, 14:40

A.Parker כתב:אם מחפשים שחקנים זולים יחסית, אולי כדאי לגשש בגזרתו של בולדן. האופי אולי לא מושלם אבל מדובר בשומר אדיר שיוכל לשחק קצת גם בעמדה 5.

בולדן , עכשיו אני לוקח אותו לנגב חומוס מסבחה
לצערי לא חושב שהוא שחקן זול
שיפר את עצמו מעבר לים ,אבל יותר מתאים להיות 4 מפלצתי באירופה
Neo

הודעהעל ידי my man » 27 יולי 2020, 14:46

מה היו מעשיו של בולדן בשנתיים האחרונות?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jack55 » 27 יולי 2020, 14:50

my man כתב:מה היו מעשיו של בולדן בשנתיים האחרונות?

שנה שעברה הייתה לו עונה סבירה עם פילי, שיחק רק חצי עונה אבל בגלל הפציעות של אמביד זכה לדקות חשובות בחלק מהמשחקים כולל בפלייאוף.
העונה לא עשה כלום - התחיל שוב בפילי ושיחק רק 4 משחקים, ירד לג'י ליג, שוחרר באמצע העונה ואז חתם על חוזה ל10 ימים בפיניקיס (שיחק רק 3 משחקים), הם החליטו לא להאריך את חוזהו ופה מסתכמת העונה שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Neo » 27 יולי 2020, 15:02

בולדן לא מתאים מנטלית לאמריקה לדעתי
שיפר את הגוף שלו , הבנת המשחק שלו , מהירות שחרור הכדור ועוד כמה דברים
ממש רואים שהוא עבד על עצמו
ממש מעניין אותי לראות צמד פנימי בולדן+אוליבר
או הצגה והנאה מטורפת .... או סיוט.... אבל עדיין מעניין
Neo

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יולי 2020, 15:03

אני נגד מיחזורים.בטח של שחקנים אנמים כמו בולדן.
נא לחפש חומר חדש.
תודה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יולי 2020, 15:12

בולדן זה הבסט קייס סנריו שלא יהיה לעולם, בטח לא כשמכוונים לזרים של 150 אלף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Adam » 27 יולי 2020, 16:19

וואו אתם ממש אופטימיים אם אתם חושבים שבולדן יחזור למכבי.
לצערי הרב לא נראה כאן לא את בולדן, בנדר, ליף או כל פליט NBA. הקיץ הזה הולך להיות מכוער מאוד ודווקא הצלחה תהיה להשאיר את הסגל הקיים (כן, כולל השארת דורסי ואייסי עם כמה שקשה לי להגיד את זה).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יולי 2020, 18:15

Adam כתב:וואו אתם ממש אופטימיים אם אתם חושבים שבולדן יחזור למכבי.
לצערי הרב לא נראה כאן לא את בולדן, בנדר, ליף או כל פליט NBA. הקיץ הזה הולך להיות מכוער מאוד ודווקא הצלחה תהיה להשאיר את הסגל הקיים (כן, כולל השארת דורסי ואייסי עם כמה שקשה לי להגיד את זה).

דורסי שחקן איכותי מאוד ברמת יורןליג.
בדיוק מה שאני מחפש מסקאוטינג של מכבי.
לא שחקן זול של שקל וחצי אבל גם לא השחקן המחוזר באירופה.
שחקן שספרופולוס הכיר ולדעתי אחד מ 5 הסקנד גארדים הטובים באירופה.

לרצות לשחרר אותו יהיה על גבול האי שפיות.
היחידים שירצו זאת אלו אולי ראשי מכבי לא כדי להביא מישהו טוב יותר אלא כדי לקצץ בהוצאות.

מסכים לחלוטין שכל תוספת תהיה פחות טובה מקודמתה מבחינת האיכות אבל בהתחשב ששנה שעברה היו פציעות רבות ועדיין הצלחנו אני לא רואה גם צורך להביא שחקנים בלבל של בלאק או כספי בעמדות שלהם.

אגב בעמדת הפורוורד הייתי מביא את גרג וויטינגטון אחרי שנה של הבשלה לא רעה בקבוצה קצת יותר גדולה מהגליל (גאלאטאסרי)
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2020, 18:19

שועל כתב:
MTAbasket כתב:לפי 5 ספורט טיישון תומאס לא יוכל לחתום במכבי השנה גם אם מכבי תרצה,
יש לו סעיף בחוזה עם ירושלים על כך.

לא הזלתי דמעה

גם אני לא.

לא מפתיע בכלל הסעיף בחוזה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יולי 2020, 18:39

מה עם עמדת הסמול במקום אבדיה?
אני אפילו לא שומע שמועות..

גם ככה עמדת הפוינט גארד תלויה יותר מדי ביכולת ההשתקמות של גוני די שהיה מצויין.
לפחות שיביאו סמול טוב שיודע להוביל כדור במקום אבדיה וכספי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יולי 2020, 19:24

הרבה מדברים על זה שאין צורך בשחקנים בכירים בעמדת הסנטר וכו' כי השחקנים המובילים שם היו פצועים. רק שאתם שוכחים שגם אבדיה כמעט ולא תרם ביורוליג, כך שהחור שהוא משאיר עם עזיבתו מהבחינה הזאת לא גדול ולא מצריך החתמה נוספת. מה גם שעמדה 3 בנויה טוב מאוד לעומת עמדות הפנים שסובלות מהפקרות מוחלטת.
A.Parker

הודעהעל ידי Adam » 27 יולי 2020, 20:16

בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).
אין ספק שאנחנו צריכים ישראלי במקום אבדיה (ולא, סנדי כהן לא יחליף אותו), אך כל שחקן שיבוא במקומו (אפילו זר) יהיה פחות טוב ממנו אז צריך גם לצפות לכך שעונה הבאה נהיה קבוצה פחות טובה, בעיקר בליגה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יולי 2020, 21:00

Adam כתב:בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).
אין ספק שאנחנו צריכים ישראלי במקום אבדיה (ולא, סנדי כהן לא יחליף אותו), אך כל שחקן שיבוא במקומו (אפילו זר) יהיה פחות טוב ממנו אז צריך גם לצפות לכך שעונה הבאה נהיה קבוצה פחות טובה, בעיקר בליגה.

שוב, הוא לא היה משמעותי ביורוליג עד כמה מחזורים אחרונים לפני הקורונה, ומכבי היתה קבוצה מנצחת ומובילה עוד לפני זה, כך שביורוליג חסרונו לא יורגש כמעט. אני חושב שבראיינט וזוסמן צריכים לשחק ב-3 (זוסמן מכדרר נורא) כשבראיינט יכול לדלג בין העמדות כי גם קלויארו ישחק בעמדה הזאת. הליגה גם ככה לא משמעותית אז אין צורך לחשוב על זה. מה גם שאני אוהב את סנדי (למרות האנמיות שלו במשחקים האחרונים).
A.Parker

הודעהעל ידי Adam » 27 יולי 2020, 21:31

A.Parker כתב:
Adam כתב:בראיינט וזוסמן הולכים לשחק יותר בעמדה 3 עונה הבאה, זה הכל. זה כמובן חבל כי לדעתי הם אפקטיביים יותר בעמדה 2 (בעיקר בגלל יכולת הובלת הכדור ויתרון פיזי).

שוב, הוא לא היה משמעותי ביורוליג עד כמה מחזורים אחרונים לפני הקורונה, ומכבי היתה קבוצה מנצחת ומובילה עוד לפני זה, כך שביורוליג חסרונו לא יורגש כמעט. אני חושב שבראיינט וזוסמן צריכים לשחק ב-3 (זוסמן מכדרר נורא) כשבראיינט יכול לדלג בין העמדות כי גם קלויארו ישחק בעמדה הזאת. הליגה גם ככה לא משמעותית אז אין צורך לחשוב על זה. מה גם שאני אוהב את סנדי (למרות האנמיות שלו במשחקים האחרונים).

על סמך מה אתה אומר שהוא לא היה משמעותי? זה ממש לא נכון.
מתוך 28 משחקים, רק ב6 מהם הוא שיחק פחות מ-10 דק'. בעשרת המשחקים האחרונים שמכבי שיחקה ביורוליג הוא שיחק 18 דק' בממוצע. זה שחקן רוטציה לכל דבר.
הוא עשה המון (המון!) דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. בעיקר בעניין ההגנתי - הוא היה יתרון פיזי עצום על שחקנים בעמדה שלו וזה גרם לקבוצות היריבות לשנות הרבה מאוד הרכבים על המגרש בגללו.
על התרומה בליגה אין על מה לדבר בכלל.. הילד זכה ב-MVP הישראלי בליגה.

במצב של מכבי כרגע לא תוכל למצוא שחקן בגובה 2.05 שיכול להוביל כדור כמוהו, לעבור את המגרש תוך 4 שניות, ולשמור כמוהו (שיפר את ההגנה שלו העונה בצורה מטורפת).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי Jack55 » 27 יולי 2020, 21:45

A.Parker כתב:הרבה מדברים על זה שאין צורך בשחקנים בכירים בעמדת הסנטר וכו' כי השחקנים המובילים שם היו פצועים. רק שאתם שוכחים שגם אבדיה כמעט ולא תרם ביורוליג, כך שהחור שהוא משאיר עם עזיבתו מהבחינה הזאת לא גדול ולא מצריך החתמה נוספת. מה גם שעמדה 3 בנויה טוב מאוד לעומת עמדות הפנים שסובלות מהפקרות מוחלטת.

מה שכן, אני גם לגמרי מאמין בבראיינט שיעשה קפיצת מדרגה שנה הבאה ויוכל להיות נשק משמעותי עבור מכבי מעמדה 3 ואם זה יקרה זה לגמרי יקפיץ את האיכות של הסגל הזה בכמה ובכמה רמות.
אגב כנל לגמרי זוסמן, אחריי ניסיון של שנתיים בהן קיבל הרבה דקות במשחקי היורוליג הגיע הזמן שיעלה את הרמה שלו גם במסגרת הזאת כשהוא נכנס לעונה השלישית.

ושמע הדעה שלך לגביי אבדיה סופר מוגזמת בעיניי (וזאת לא פעם ראשונה), להגיד שהוא כמעט ולא תרם ביורוליג זה חד משמעית להיות מנותק מהמציאות.
זה שהוא היה רע בתחילת העונה לא מעיד על התרומה שלו לאורך כל העונה, ואפשר להגיד בפה מלא שבישורת האחרונה של העונה הוא היה שחקן רוטציה לגיטימי כל דבר בסגל הזה.

שוב זה ברור שהוא לא היה מושלם במהלך כל העונה ושהתרומה שלו בהתחלה אפילו הייתה רעה, אבל אי אפשר להתעלם משני נתונים קריטיים שסותרים לגמרי את הטענה שלך :
1. הוא שיחק 14 דק' בממוצע העונה וגם בחצי העונה הראשונה (שבה התרומה שלו הייתה פחות טובה) הוא עדיין שיחק מספר דקות יחסית גבוה, לכן ככה או ככה הוא היה חשוב לסגל הזה (גם אם זה רק בדקות ששיחק).
2. בישורת האחרונה של העונה הוא לגמרי היה שחקן רוטציה לגיטימי ומשמעותי בסגל, בטח ובטח הרבה יותר טוב מלא מעט שחקנים בסגל באותה תקופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יולי 2020, 22:03

Adam כתב:
A.Parker כתב:

מתוך 28 משחקים, רק ב6 מהם הוא שיחק פחות מ-10 דק'. בעשרת המשחקים האחרונים שמכבי שיחקה ביורוליג הוא שיחק 18 דק' בממוצע. זה שחקן רוטציה לכל דבר.
הוא עשה המון (המון!) דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. בעיקר בעניין ההגנתי - הוא היה יתרון פיזי עצום על שחקנים בעמדה שלו וזה גרם לקבוצות היריבות לשנות הרבה מאוד הרכבים על המגרש בגללו.

במצב של מכבי כרגע לא תוכל למצוא שחקן בגובה 2.05 שיכול להוביל כדור כמוהו, לעבור את המגרש תוך 4 שניות, ולשמור כמוהו (שיפר את ההגנה שלו העונה בצורה מטורפת).

זה שהוא שיחק לא מעט דקות לא אומר שהוא היה טוב בהן. בתחילת העונה הוא היה רע. במחזורים האחרונים הוא השתפר מאוד וכבר אמרתי את זה. עדיין ברוב העונה הוא לא היה שחקן איכותי ואפילו היה חלש מאוד. אין לי סבלנות להסביר שוב למה, אז שכל אחד יישאר פשוט בדעתו.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2020, 22:26

זה הזמן לקחת את יפתח זיו. נכון, הוא עדיין לא מספיק יציב, אבל הוא לפחות לא עושה פרצופים, ואומר שהוא רוצה מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Neo » 27 יולי 2020, 22:37

yellowaura כתב:מה עם עמדת הסמול במקום אבדיה?
אני אפילו לא שומע שמועות..

גם ככה עמדת הפוינט גארד תלויה יותר מדי ביכולת ההשתקמות של גוני די שהיה מצויין.
לפחות שיביאו סמול טוב שיודע להוביל כדור במקום אבדיה וכספי.

טרוי וויליאנס זה סמול שעונה על כל הדרישות שלך ולמחיר של פדרמן
Neo

הודעהעל ידי Adam » 27 יולי 2020, 22:39

A.Parker כתב:
Adam כתב:
A.Parker כתב:

זה שהוא שיחק לא מעט דקות לא אומר שהוא היה טוב בהן. בתחילת העונה הוא היה רע. במחזורים האחרונים הוא השתפר מאוד וכבר אמרתי את זה. עדיין ברוב העונה הוא לא היה שחקן איכותי ואפילו היה חלש מאוד. אין לי סבלנות להסביר שוב למה, אז שכל אחד יישאר פשוט בדעתו.

טוב נחכה לעונה הבאה לראות עד כמה הוא יחסר לנו. כן, גם ביורוליג.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים