המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ירד הביקוש אחרי שהפסיקו לבדוק אסימפטומטיים ומחלימים?Holiday_Armadillo כתב:כל פעם אחרי מוצ''ש יש ירידהMTA2311 כתב:מעט חולים היום יחסית, אבל עשו רק 16 אלף בדיקות במקום 30+ אלף שעושים בדרך כלל
RomanR כתב:ירד הביקוש אחרי שהפסיקו לבדוק אסימפטומטיים ומחלימים?Holiday_Armadillo כתב:כל פעם אחרי מוצ''ש יש ירידהMTA2311 כתב:מעט חולים היום יחסית, אבל עשו רק 16 אלף בדיקות במקום 30+ אלף שעושים בדרך כלל
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
jol9 כתב:כן, תקופה לא פשוטה.
אני לוקח הכל בפרופורציה כי אני אישית חוויתי בארץ תקופות הרבה הרבה יותר קשות
(ברמה הלאומית), אבל בהחלט התקופה הזאת זה משהו שידברו עליו בעוד 20-30 שנה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:כן, תקופה לא פשוטה.
לא יודע מה אתה אישית חווית אבל אובייקטיבית "תקופות הרבה יותר קשות" בוודאי לא היו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מן הסתם צריך גבול ועדיין, העובדה שבדיוק כמו מענק עבודה למשל (מה שנקרא פעם מס שלילי) הרווקים לא נחשבים באותה רמה של אלה עם הרבה ילדים זה מגוחךjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל המענק הזה מלכתחילה היה בשביל לתת פרס למשפחות מרובות ילדיםMTA2311 כתב:שמעתי ששוקלים להחריג רווקים מהמענק. אחד הדברים הנוראיים ששמעתי.
איך בדיוק? משפחה עם 10 ילדים תקבל אותו דבר כמו משפחה עם 3
באמת נראה לך שלמפלגות החרדיות לא היה קשר לזה?
אוקיי, אז השאלה היא למה להעדיף רווקים על משפחות עם ילדים באופן כללי. זה עניין אחר.
אבל במקרה הזה, לא נראה לי שיש איזשהו קשר לחרדים. באמת שלא. כל משפחה ישראלית סטנדרטית תקבל את המענק
המקסימלי...
אני חושב אגב באופן גורף, שההתערבות היחידה של החרדים בענייני הקורונה מסתכמת בפתיחת / סגירת בתי הכנסת ובסגרים בשכונות החרדיות. אין להם שום קשר למדיניות הבריאותית או הכלכלית הכללית לדעתי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:כן, תקופה לא פשוטה.
לא יודע מה אתה אישית חווית אבל אובייקטיבית "תקופות הרבה יותר קשות" בוודאי לא היו
היו היו. בעיקר תקופות הפיגועים הקשים. לא היית עובר שבוע בלי איזה אוטובוס או בית קפה שמתפוצץ על משפחה עם אבא, אמא
ושלושה ילדים.
אני זוכר שבתיכון (שזה היה בסבב הראשון של הפיגועים) היו תקופות שפחדתי לעלות על אוטובוס, ובסבב השני, עד ששרון עשה
את חומת מגן, זה פשוט היה בלתי נתפס (הייתי אז בצבא וקצת אחרי צבא).
זאת התקופה הכי קשה שאני אישית חוויתי כאן.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מן הסתם צריך גבול ועדיין, העובדה שבדיוק כמו מענק עבודה למשל (מה שנקרא פעם מס שלילי) הרווקים לא נחשבים באותה רמה של אלה עם הרבה ילדים זה מגוחךjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל המענק הזה מלכתחילה היה בשביל לתת פרס למשפחות מרובות ילדים
אוקיי, אז השאלה היא למה להעדיף רווקים על משפחות עם ילדים באופן כללי. זה עניין אחר.
אבל במקרה הזה, לא נראה לי שיש איזשהו קשר לחרדים. באמת שלא. כל משפחה ישראלית סטנדרטית תקבל את המענק
המקסימלי...
אני חושב אגב באופן גורף, שההתערבות היחידה של החרדים בענייני הקורונה מסתכמת בפתיחת / סגירת בתי הכנסת ובסגרים בשכונות החרדיות. אין להם שום קשר למדיניות הבריאותית או הכלכלית הכללית לדעתי.
''ילד ראשון עד רביעי (כולל) יקבלו 500 ש"ח, ומילד חמישי ואילך יקבלו 300 ש"ח לכל ילד''MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מן הסתם צריך גבול ועדיין, העובדה שבדיוק כמו מענק עבודה למשל (מה שנקרא פעם מס שלילי) הרווקים לא נחשבים באותה רמה של אלה עם הרבה ילדים זה מגוחךjol9 כתב:
המקסימלי...
וזה מגיע יום אחרי ששמענו שהולכים להכניס לפה 20 אלף תלמידי ישיבה שיהיו בבידוד מקל מאוד.
הדבר הכי נורא אולי בפוליטיקה הישראלית זה השליטה של החרדים בכל מה שקורה כאן. חייבים לשים לזה סוף איכשהו.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:כן, תקופה לא פשוטה.
היו היו. בעיקר תקופות הפיגועים הקשים. לא היית עובר שבוע בלי איזה אוטובוס או בית קפה שמתפוצץ על משפחה עם אבא, אמא
ושלושה ילדים.
אני זוכר שבתיכון (שזה היה בסבב הראשון של הפיגועים) היו תקופות שפחדתי לעלות על אוטובוס, ובסבב השני, עד ששרון עשה
את חומת מגן, זה פשוט היה בלתי נתפס (הייתי אז בצבא וקצת אחרי צבא).
זאת התקופה הכי קשה שאני אישית חוויתי כאן.
אנחנו פחות מחצי שנה לתוך האירוע וכבר יש פה חצי ממספר המתים שהיו בכל תקופת האנתפאדה. בנסוף אחוזי האבטלה גבוהים בהרבה, הגרעון במשק, העובדה שסגרו פה את כל המדינה לחודש, תעשיות שלמות שאולי נמחקות, הפגנות כמה פעמים בשבוע שנגמרות באלימות וכו'. אני יודע שקשה להעריך מצב בזמן אמת, אבל אני באמת חושב שאתה מעריך את כל מה שקורה פה בחסר.
מחכה שביבי יגיד שיש very fine people on both sidesShay_uzan כתב:8 חברי לה פמיליה הסתובבו המחאה דקרו, פצעו, שברו בקבוקים על מפגינים מהמחאת הקורונה.
5 פונו לטיפול רפואי ונפצעו נוספים. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה השבוע רק שזה עולה רמה
גם שחכתי עלות, מקלות וגז פלפל... זה היה ממש טירור (כן, מבחינת ההגדרה זה טירור על בסיס פוליטי).Holiday_Armadillo כתב:מחכה שביבי יגיד שיש very fine people on both sidesShay_uzan כתב:8 חברי לה פמיליה הסתובבו המחאה דקרו, פצעו, שברו בקבוקים על מפגינים מהמחאת הקורונה.
5 פונו לטיפול רפואי ונפצעו נוספים. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה השבוע רק שזה עולה רמה
היותר הזיה שבמקום עצרו רק בן אדם שזרק אבן כהגנה עצמית על רגל שח מישהו שהתיז עליו גז פלפלShay_uzan כתב:גם שחכתי עלות, מקלות וגז פלפל... זה היה ממש טירור (כן, מבחינת ההגדרה זה טירור על בסיס פוליטי).Holiday_Armadillo כתב:מחכה שביבי יגיד שיש very fine people on both sidesShay_uzan כתב:8 חברי לה פמיליה הסתובבו המחאה דקרו, פצעו, שברו בקבוקים על מפגינים מהמחאת הקורונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים