קווינסי אייסי - קרוב לחזרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת"א לעונה אחת

הודעהעל ידי Shay_uzan » 12 אוגוסט 2020, 23:57

TAYO כתב:
שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:אותלו בטוויטרתמונה
איזה אח
מצטער אבל זו לא התנהגות מקצוענית בעיניי. לא שאני חושב שאייסי לא מתאים, אבל בסופו של יום יש מערכת מקצועית שאמורה להחליט מה ההרכב הנכון לקבוצה. זה בסדר שהם אוהבים אותו וזה יותר מבסדר לקחת את זה כשיקול, אבל הקמפיין עבר את הגבול בעיניי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מסכים שזה לא מקצועי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שועל » 13 אוגוסט 2020, 03:47

הוא שחקן חלש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת

הודעהעל ידי קובי » 13 אוגוסט 2020, 09:32

הדבר הראשון שלא אהבתי מהאנטר מאז הגיע.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוגוסט 2020, 20:20

לא חושב שזה לא מקצועי, מעצבן או ווטאבר, אבל מדובר בשחקן חלש מאוד
A.Parker

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת

הודעהעל ידי yellowaura » 13 אוגוסט 2020, 21:32

קובי כתב:

הדבר הראשון שלא אהבתי מהאנטר מאז הגיע.

האנטר תמסור לאח שלך להוריד את השכר ל 600k וישאירו אותו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 אוגוסט 2020, 22:08

הכל פה קיצון. אין אמצע.

לא חלש ולא חלש מאוד, בינוני. יכל לתת עונה טובה יותר, אבל בסה"כ יש לו מספרים של שחקן משלים סביר (בטח אם משקללים את ליגת הפח). ובראייה קדימה - גם אם מדובר בעונה שנייה עבורו (באירופה וספציפית במכבי), שהוא אמור לעשות בה כביכול התקדמות, אני לא חושב שצריך לשלם לו יותר מ-500 אלף דולר נטו. בטח בתקופת קורונה. ובלי קשר לכסף, בעיניי מכבי לוקחת סיכון אם היא משאירה אותו בתפקיד מרכזי ולא דואגת להביא זר בכיר ממנו מקצועית לעמדה הזאת (או לכל הפחות, שחקן עם פוטנציאל). בונים יותר מידי על כספי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2020, 22:24

אחדשיודע כתב:הכל פה קיצון. אין אמצע.

לא חלש ולא חלש מאוד, בינוני. יכל לתת עונה טובה יותר, אבל בסה"כ יש לו מספרים של שחקן משלים סביר (בטח אם משקללים את ליגת הפח). ובראייה קדימה - גם אם מדובר בעונה שנייה עבורו (באירופה וספציפית במכבי), שהוא אמור לעשות בה כביכול התקדמות, אני לא חושב שצריך לשלם לו יותר מ-500 אלף דולר נטו. בטח בתקופת קורונה. ובלי קשר לכסף, בעיניי מכבי לוקחת סיכון אם היא משאירה אותו בתפקיד מרכזי ולא דואגת להביא זר בכיר ממנו מקצועית לעמדה הזאת (או לכל הפחות, שחקן עם פוטנציאל). בונים יותר מידי על כספי.

:like:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוגוסט 2020, 22:32

מסכים עם רוב מה שכתבת, חוץ מכך שהמספרים שלו (ביורוליג, הליגה לא ממד אמיתי) הם של שחקן משלים סביר. המספרים שלו סופקו כשחקן חמישיה משמעותי ולוו גם בהגנה רעה לעיתים קרובות, שלא רואים בסטטיסטיקה. גם את קיין ורול אנשים רצו להשאיר בשיל ההמשכיות או אלמנטים שהם נותנים. היום כולם מבינים כמה זה היה מגוחך.
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 אוגוסט 2020, 22:52

הוא פתח בחמישייה ברוב המשחקים, אבל הוא שחקן משלים בהגדרה (וכך מכבי צריכה להסתכל עליו אם היא רוצה להשאיר איתו). תמיד היה. שיחק גם פחות מ-20 דקות למשחק ביורוליג. התקפית, אין מה לדבר, הוא מתחת לממוצע. בהגנה זה תלוי יום ותלוי מאצ'-אפ. יש דברים שהוא טוב בהם יותר ודברים שהוא טוב בהם פחות. שחקן של אנרגיות ומוטיבציה בעיקר. מה שכן, התקפית - הרבה פעמים הוא קלע זריקה חשובה ברגעים שהקבוצה הייתה צריכה שינוי מומנטום, אבל את זה כמובן אף אחד לא זוכר.

בכל אופן, את שלי אמרתי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yellowaura » 13 אוגוסט 2020, 23:12

אני דווקא חושב שהרוב חושבים שהוא בינוני.
לא חושב שבונים על כספי אלא על קלויארו
אם זיזיץ מגיע (לא מאמין שיקרה) זה משלים קו גבוהים לגיטימי ומכובד- האנטר, זיזיץ,אייסי,קלויארו וכספי.
לא בכל עמדה צריך או אפשר סופרסטאר.

סך הכול אם זיזיץ חותם וכל הצפויים נשארים (דורסי, ווילבקין, בראיינט) אז בהחלט אני שמח.

אייסי שווה 500-600 כמו שאתה אומר. זה בהחלט מספק.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוגוסט 2020, 23:29

אחדשיודע כתב:הוא פתח בחמישייה ברוב המשחקים, אבל הוא שחקן משלים בהגדרה (וכך מכבי צריכה להסתכל עליו אם היא רוצה להשאיר איתו). תמיד היה. שיחק גם פחות מ-20 דקות למשחק ביורוליג. התקפית, אין מה לדבר, הוא מתחת לממוצע. בהגנה זה תלוי יום ותלוי מאצ'-אפ. יש דברים שהוא טוב בהם יותר ודברים שהוא טוב בהם פחות. שחקן של אנרגיות ומוטיבציה בעיקר. מה שכן, התקפית - הרבה פעמים הוא קלע זריקה חשובה ברגעים שהקבוצה הייתה צריכה שינוי מומנטום, אבל את זה כמובן אף אחד לא זוכר.

בכל אופן, את שלי אמרתי.

אוקיי, מסכים בערך עם כל מה שאמרת. בשורה התחתונה אני לא חושב ששחקן כזה צריך להישאר במכבי, גם ב-400-500 אלף.
A.Parker

הודעהעל ידי Maccabi18 » 13 אוגוסט 2020, 23:34

אני חושב שאם אין מישהו שישדרג בייפאר את מכבי צריכים להשאיר, התחברו אליו ואוהבים אותו ומכבי תוכל לקנות את עולמה אם פאקינג פעם אחת תקשיב לשחקנים שלה ותעשה משהו לטובתם במקום טריקים בחוזים
Maccabi18

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 אוגוסט 2020, 23:35

סבבה, נתונים יפים והכל, אבל תרצו או לא הוא הופך את מכבי ליותר טובה והוכיח שהוא שחקן טוב בפאזל הזה שנקרא מכבי תל אביב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 אוגוסט 2020, 23:50

yellowaura כתב:

אם זיזיץ מגיע (לא מאמין שיקרה) זה משלים קו גבוהים לגיטימי ומכובד- האנטר, זיזיץ,אייסי,קלויארו וכספי.

סך הכול אם זיזיץ חותם וכל הצפויים נשארים (דורסי, ווילבקין, בראיינט) אז בהחלט אני שמח.

אולי, אבל צריך לנסות להשתפר ולהשתדרג כשאפשר, בטח כשהקבצות האחרות מהטופ מתחמשות. לא חכם לעמוד במקום.
בראייה שלי, אם אתה מביא זר משלים, הוא צריך להיות זול וכגיבוי לזר איכותי יותר. אני בעד אייסי, אבל לא ע"ח איכות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שופי שוף » 14 אוגוסט 2020, 00:28

אחדשיודע כתב:
yellowaura כתב:

אולי, אבל צריך לנסות להשתפר ולהשתדרג כשאפשר, בטח כשהקבצות האחרות מהטופ מתחמשות. לא חכם לעמוד במקום.
בראייה שלי, אם אתה מביא זר משלים, הוא צריך להיות זול וכגיבוי לזר איכותי יותר. אני בעד אייסי, אבל לא ע"ח איכות.

בעיניי זו הנקודה העיקרית ואני בעקרון מסכים מאוד עם מה שכתבת.

אייסי צריך להיות האופציה השנייה למקרה שלא מצליחים להביא שחקנים איכותיים לעמדה 4 כמו וויטינגטון או גיל (עם דגש עצום על מחיר משתלם), ולא ההיפך כמו שהדברים נראים עכשיו.

אם הוא נשאר, המעמד של אייסי בקבוצה לא ישתנה פתאום והוא יהפוך לשחקן משלים כמו שהוא צריך להיות. גם אם בדרך נס כספי נשאר בריא ברוב שלבי העונה, אייסי יקבל עדיין תפקיד מרכזי מאוד בעמדה 4 בגלל החולשה הנוראית של כספי בהגנה.

כבר מתחילת הפגרה אמרתי שהמשוואה היא שרק אחד מבין אנג'לו ואייסי נשאר, לא שניהם. אי אפשר לשקר לעצמנו ולחשוב שעמדה 4 שלנו בעונה האחרונה נתנה אפילו קצת בהתקפה (מבחינה הגנתית זה סיפור אחר).

ה"קמפיין" של האנטר ושל סקוטי בטוויטר הוא לא מקרי. אייסי עושה רושם של "דבק" וטיפוס די נדיר בחדר הלבשה, והבעיה הגדולה היא שאנחנו באמת לא מסוגלים להבין את עומק ההשפעה של ההיבט הזה על הביצועים של הקבוצה על המגרש.

כמו שאני רואה כרגע את המצב, למרות שלא מגיע לה אחרי ההתנהלות בקיץ הזה, למכבי יש כרגע אופציות טובות מאוד בשוק בעמדה 4 שבאופן מפתיע מאוד נשארו בלי קבוצה באמצע אוגוסט כשכל שאר הקבוצות לרמה שלהם כבר סגרו את הסגלים. כרגע השמות שעולים לי הם וויטינגטון וגיל שכבר הזכרת ואולי יש עוד מישהו ששכחתי.
לגבי וויטינגטון כבר שמענו את הסכומים שהוא היה אמור לקבל מפאו (סביב 350 אלף אם אני זוכר נכון) ולדעתי הם מאוד נמוכים ביחס לערך המקצועי שלו. על גיל אין שום פרטים ואפילו לא ידוע כמה הוא הרוויח בחימקי, אבל אנחנו נמצאים באמצע אוגוסט ולא נראה שיש לו יותר מדי מחזרות. אם אני בצוות המקצועי, אני רואה כאן אפשרות לגניבה רצינית של שחקן שלפי דעתי הוא אחד הפורוורדים הפחות מוערכים באירופה ויוסיף לקבוצה הרבה כישרון בקו הקדמי שמאוד חסר לה כרגע.

ויחד עם כל מה שכתבתי עכשיו, המטרה הראשונה והחשובה ביותר שצריכה לעמוד בראש סדר העדיפויות היא להנחית פה את זיזיץ'. אחרי מהלך שכזה אני מאמין שיהיה יותר זמן להתעסק באייסי או במחליף שלו.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 אוגוסט 2020, 02:18

אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...
לא מתאימים לי לקונספט של מה שיאניס רוצה מהעמדה הזאת בכלל.

קודם כל פיזיות ואתלטיות, חסימות בהתקפה, ריבאונד בשני הצדדים, הגנה- גם בחילופים, גם על הטבעת.

הדברים האלה לא בDNA שלהם והם לא איזה פרוספקטים ש״יגדלו״ לתוך הנישה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמוליק » 14 אוגוסט 2020, 07:29

אם כספי היה משחק העונה (והוא לא), אייסי היה מחליף לעומרי מה שהיה הופך את עמדה 4 לאטרקטיבית. מאחר וזה לא צפוי לקרות, יש לנו עמדה 4 החלשה ביותר באירופה. אייסי פותח (דבק...סקוטי...האנטר...כן) ומחליפים שחקנים הנופלים בין עמדות 3-4 כמו בלייזר ןקאלוירו ==> העמדה החלשה באירופה. אייסי שחקן של 400K והאגו בחיים לא יתן לו להגיע לסכום הזה. למרות ההגנה הלא מרשימה של גיל, הוא צריך להיות כאן כשאייסי גיבוי ואם לא, אוליבר (לווינטינגטון הגנה רעה).
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2020, 08:06

Shay_uzan כתב:סבבה, נתונים יפים והכל, אבל תרצו או לא הוא הופך את מכבי ליותר טובה והוכיח שהוא שחקן טוב בפאזל הזה שנקרא מכבי תל אביב
לא הוא לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שופי שוף » 14 אוגוסט 2020, 10:19

החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...

קודם כל פיזיות ואתלטיות, חסימות בהתקפה, ריבאונד בשני הצדדים, הגנה- גם בחילופים, גם על הטבעת.

את כל התכונות האלו של אייסי שציינת לא ממש ראיתי על המגרש למעט משחקים בודדים לאורך העונה. ובכלל, לאייסי אין באמת קייס מקצועי למה הוא צריך להישאר כאן כי מהבחינה הזו הוא פשוט לא סיפק את הסחורה. הקייס שלו הוא אר ורק הערך המנטלי עבור הקבוצה בחדר ההלבשה.

ואגב, הרבה מאותן תכונות אנג'לו מספק לך גם ברמת יורוליג (ריבאונד, הגנת חילופים ופיזיות) ואפילו בלייזר שמבחינה הגנתית ופיזית יכול לתרום כמה דקות טובות גם ביורוליג.

אחרי שכהן ואבדיה עזבו, שתי עמדות הפורוורד של מכבי מספקות אולי 2-3 שלשות במשחק באחוזים של 30-35%, שזה מזעזע. מכבי זקוקה באופן נואש לסטרץ' פור שיוסיף כישרון וקליעה יציבה לעמדות 3-4. גם וויטינגטון (48% מחוץ לקשת) וגם גיל (44% מחוץ לקשת) מספקים את הסחורה הזו, שבעיניי היא הרבה יותר דחופה מאשר עוד גוף בצבע שיכול לחסום או לקחת ריבאונד.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 אוגוסט 2020, 11:20

שופי שוף כתב:
החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...

את כל התכונות האלו של אייסי שציינת לא ממש ראיתי על המגרש למעט משחקים בודדים לאורך העונה. ובכלל, לאייסי אין באמת קייס מקצועי למה הוא צריך להישאר כאן כי מהבחינה הזו הוא פשוט לא סיפק את הסחורה. הקייס שלו הוא אר ורק הערך המנטלי עבור הקבוצה בחדר ההלבשה.

ואגב, הרבה מאותן תכונות אנג'לו מספק לך גם ברמת יורוליג (ריבאונד, הגנת חילופים ופיזיות) ואפילו בלייזר שמבחינה הגנתית ופיזית יכול לתרום כמה דקות טובות גם ביורוליג.

אחרי שכהן ואבדיה עזבו, שתי עמדות הפורוורד של מכבי מספקות אולי 2-3 שלשות במשחק באחוזים של 30-35%, שזה מזעזע. מכבי זקוקה באופן נואש לסטרץ' פור שיוסיף כישרון וקליעה יציבה לעמדות 3-4. גם וויטינגטון (48% מחוץ לקשת) וגם גיל (44% מחוץ לקשת) מספקים את הסחורה הזו, שבעיניי היא הרבה יותר דחופה מאשר עוד גוף בצבע שיכול לחסום או לקחת ריבאונד.

אני מעריך שהם מתלבטים בין אייסי לאוליבר, ולא לשניים האלה.
אגב- הייתי מחתים אותו בכל מקרה, ובמקסימום משאיל במהלך העונה.

אייסי לא באמת צריך לקבל ארוך-טווח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים