אחדשיודע כתב:yellowaura כתב:אחדשיודע כתב:הכל פה קיצון. אין אמצע.
לא חלש ולא חלש מאוד, בינוני. יכל לתת עונה טובה יותר, אבל בסה"כ יש לו מספרים של שחקן משלים סביר (בטח אם משקללים את ליגת הפח). ובראייה קדימה - גם אם מדובר בעונה שנייה עבורו (באירופה וספציפית במכבי), שהוא אמור לעשות בה כביכול התקדמות, אני לא חושב שצריך לשלם לו יותר מ-500 אלף דולר נטו. בטח בתקופת קורונה. ובלי קשר לכסף, בעיניי מכבי לוקחת סיכון אם היא משאירה אותו בתפקיד מרכזי ולא דואגת להביא זר בכיר ממנו מקצועית לעמדה הזאת (או לכל הפחות, שחקן עם פוטנציאל). בונים יותר מידי על כספי.
אני דווקא חושב שהרוב חושבים שהוא בינוני.
לא חושב שבונים על כספי אלא על קלויארו
אם זיזיץ מגיע (לא מאמין שיקרה) זה משלים קו גבוהים לגיטימי ומכובד- האנטר, זיזיץ,אייסי,קלויארו וכספי.
לא בכל עמדה צריך או אפשר סופרסטאר.סך הכול אם זיזיץ חותם וכל הצפויים נשארים (דורסי, ווילבקין, בראיינט) אז בהחלט אני שמח.
אולי, אבל צריך לנסות להשתפר ולהשתדרג כשאפשר, בטח כשהקבצות האחרות מהטופ מתחמשות. לא חכם לעמוד במקום.
בראייה שלי, אם אתה מביא זר משלים, הוא צריך להיות זול וכגיבוי לזר איכותי יותר. אני בעד אייסי, אבל לא ע"ח איכות.
בעיניי זו הנקודה העיקרית ואני בעקרון מסכים מאוד עם מה שכתבת.
אייסי צריך להיות האופציה השנייה למקרה שלא מצליחים להביא שחקנים איכותיים לעמדה 4 כמו וויטינגטון או גיל (עם דגש עצום על מחיר משתלם), ולא ההיפך כמו שהדברים נראים עכשיו.
אם הוא נשאר, המעמד של אייסי בקבוצה לא ישתנה פתאום והוא יהפוך לשחקן משלים כמו שהוא צריך להיות. גם אם בדרך נס כספי נשאר בריא ברוב שלבי העונה, אייסי יקבל עדיין תפקיד מרכזי מאוד בעמדה 4 בגלל החולשה הנוראית של כספי בהגנה.
כבר מתחילת הפגרה אמרתי שהמשוואה היא שרק אחד מבין אנג'לו ואייסי נשאר, לא שניהם. אי אפשר לשקר לעצמנו ולחשוב שעמדה 4 שלנו בעונה האחרונה נתנה אפילו קצת בהתקפה (מבחינה הגנתית זה סיפור אחר).
ה"קמפיין" של האנטר ושל סקוטי בטוויטר הוא לא מקרי. אייסי עושה רושם של "דבק" וטיפוס די נדיר בחדר הלבשה, והבעיה הגדולה היא שאנחנו באמת לא מסוגלים להבין את עומק ההשפעה של ההיבט הזה על הביצועים של הקבוצה על המגרש.
כמו שאני רואה כרגע את המצב, למרות שלא מגיע לה אחרי ההתנהלות בקיץ הזה, למכבי יש כרגע אופציות טובות מאוד בשוק בעמדה 4 שבאופן מפתיע מאוד נשארו בלי קבוצה באמצע אוגוסט כשכל שאר הקבוצות לרמה שלהם כבר סגרו את הסגלים. כרגע השמות שעולים לי הם וויטינגטון וגיל שכבר הזכרת ואולי יש עוד מישהו ששכחתי.
לגבי וויטינגטון כבר שמענו את הסכומים שהוא היה אמור לקבל מפאו (סביב 350 אלף אם אני זוכר נכון) ולדעתי הם מאוד נמוכים ביחס לערך המקצועי שלו. על גיל אין שום פרטים ואפילו לא ידוע כמה הוא הרוויח בחימקי, אבל אנחנו נמצאים באמצע אוגוסט ולא נראה שיש לו יותר מדי מחזרות. אם אני בצוות המקצועי, אני רואה כאן אפשרות לגניבה רצינית של שחקן שלפי דעתי הוא אחד הפורוורדים הפחות מוערכים באירופה ויוסיף לקבוצה הרבה כישרון בקו הקדמי שמאוד חסר לה כרגע.
ויחד עם כל מה שכתבתי עכשיו, המטרה הראשונה והחשובה ביותר שצריכה לעמוד בראש סדר העדיפויות היא להנחית פה את זיזיץ'. אחרי מהלך שכזה אני מאמין שיהיה יותר זמן להתעסק באייסי או במחליף שלו.