12 אוגוסט 2020, 23:57
מסכים שזה לא מקצועיTAYO כתב:מצטער אבל זו לא התנהגות מקצוענית בעיניי. לא שאני חושב שאייסי לא מתאים, אבל בסופו של יום יש מערכת מקצועית שאמורה להחליט מה ההרכב הנכון לקבוצה. זה בסדר שהם אוהבים אותו וזה יותר מבסדר לקחת את זה כשיקול, אבל הקמפיין עבר את הגבול בעיניי.שמואל1 כתב:איזה אחShay_uzan כתב:אותלו בטוויטר
Sent from my iPhone using Tapatalk
13 אוגוסט 2020, 03:47
13 אוגוסט 2020, 09:32
Shay_uzan כתב:אותלו בטוויטר
13 אוגוסט 2020, 20:20
13 אוגוסט 2020, 21:32
קובי כתב:Shay_uzan כתב:אותלו בטוויטר
הדבר הראשון שלא אהבתי מהאנטר מאז הגיע.
13 אוגוסט 2020, 22:08
13 אוגוסט 2020, 22:24
אחדשיודע כתב:הכל פה קיצון. אין אמצע.
לא חלש ולא חלש מאוד, בינוני. יכל לתת עונה טובה יותר, אבל בסה"כ יש לו מספרים של שחקן משלים סביר (בטח אם משקללים את ליגת הפח). ובראייה קדימה - גם אם מדובר בעונה שנייה עבורו (באירופה וספציפית במכבי), שהוא אמור לעשות בה כביכול התקדמות, אני לא חושב שצריך לשלם לו יותר מ-500 אלף דולר נטו. בטח בתקופת קורונה. ובלי קשר לכסף, בעיניי מכבי לוקחת סיכון אם היא משאירה אותו בתפקיד מרכזי ולא דואגת להביא זר בכיר ממנו מקצועית לעמדה הזאת (או לכל הפחות, שחקן עם פוטנציאל). בונים יותר מידי על כספי.
13 אוגוסט 2020, 22:32
לא חלש ולא חלש מאוד, בינוני. יכל לתת עונה טובה יותר, אבל בסה"כ יש לו מספרים של שחקן משלים סביר (בטח אם משקללים את ליגת הפח). ובראייה קדימה - גם אם מדובר בעונה שנייה עבורו (באירופה וספציפית במכבי), שהוא אמור לעשות בה כביכול התקדמות, אני לא חושב שצריך לשלם לו יותר מ-500 אלף דולר נטו. בטח בתקופת קורונה. ובלי קשר לכסף, בעיניי מכבי לוקחת סיכון אם היא משאירה אותו בתפקיד מרכזי ולא דואגת להביא זר בכיר ממנו מקצועית לעמדה הזאת (או לכל הפחות, שחקן עם פוטנציאל). בונים יותר מידי על כספי.
13 אוגוסט 2020, 22:52
13 אוגוסט 2020, 23:12
13 אוגוסט 2020, 23:29
אחדשיודע כתב:הוא פתח בחמישייה ברוב המשחקים, אבל הוא שחקן משלים בהגדרה (וכך מכבי צריכה להסתכל עליו אם היא רוצה להשאיר איתו). תמיד היה. שיחק גם פחות מ-20 דקות למשחק ביורוליג. התקפית, אין מה לדבר, הוא מתחת לממוצע. בהגנה זה תלוי יום ותלוי מאצ'-אפ. יש דברים שהוא טוב בהם יותר ודברים שהוא טוב בהם פחות. שחקן של אנרגיות ומוטיבציה בעיקר. מה שכן, התקפית - הרבה פעמים הוא קלע זריקה חשובה ברגעים שהקבוצה הייתה צריכה שינוי מומנטום, אבל את זה כמובן אף אחד לא זוכר.
בכל אופן, את שלי אמרתי.
13 אוגוסט 2020, 23:34
13 אוגוסט 2020, 23:35
13 אוגוסט 2020, 23:50
yellowaura כתב:אחדשיודע כתב:הכל פה קיצון. אין אמצע.
אני דווקא חושב שהרוב חושבים שהוא בינוני.
לא חושב שבונים על כספי אלא על קלויארו
אם זיזיץ מגיע (לא מאמין שיקרה) זה משלים קו גבוהים לגיטימי ומכובד- האנטר, זיזיץ,אייסי,קלויארו וכספי.
לא בכל עמדה צריך או אפשר סופרסטאר.
סך הכול אם זיזיץ חותם וכל הצפויים נשארים (דורסי, ווילבקין, בראיינט) אז בהחלט אני שמח.
14 אוגוסט 2020, 00:28
אחדשיודע כתב:yellowaura כתב:אחדשיודע כתב:הכל פה קיצון. אין אמצע.
אני דווקא חושב שהרוב חושבים שהוא בינוני.
לא חושב שבונים על כספי אלא על קלויארו
אם זיזיץ מגיע (לא מאמין שיקרה) זה משלים קו גבוהים לגיטימי ומכובד- האנטר, זיזיץ,אייסי,קלויארו וכספי.
לא בכל עמדה צריך או אפשר סופרסטאר.
סך הכול אם זיזיץ חותם וכל הצפויים נשארים (דורסי, ווילבקין, בראיינט) אז בהחלט אני שמח.
אולי, אבל צריך לנסות להשתפר ולהשתדרג כשאפשר, בטח כשהקבצות האחרות מהטופ מתחמשות. לא חכם לעמוד במקום.
בראייה שלי, אם אתה מביא זר משלים, הוא צריך להיות זול וכגיבוי לזר איכותי יותר. אני בעד אייסי, אבל לא ע"ח איכות.
14 אוגוסט 2020, 02:18
14 אוגוסט 2020, 07:29
14 אוגוסט 2020, 08:06
לא הוא לאShay_uzan כתב:סבבה, נתונים יפים והכל, אבל תרצו או לא הוא הופך את מכבי ליותר טובה והוכיח שהוא שחקן טוב בפאזל הזה שנקרא מכבי תל אביב
14 אוגוסט 2020, 10:19
החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...
לא מתאימים לי לקונספט של מה שיאניס רוצה מהעמדה הזאת בכלל.
קודם כל פיזיות ואתלטיות, חסימות בהתקפה, ריבאונד בשני הצדדים, הגנה- גם בחילופים, גם על הטבעת.
הדברים האלה לא בDNA שלהם והם לא איזה פרוספקטים ש״יגדלו״ לתוך הנישה הזאת.
14 אוגוסט 2020, 11:20
שופי שוף כתב:החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...
לא מתאימים לי לקונספט של מה שיאניס רוצה מהעמדה הזאת בכלל.
קודם כל פיזיות ואתלטיות, חסימות בהתקפה, ריבאונד בשני הצדדים, הגנה- גם בחילופים, גם על הטבעת.
הדברים האלה לא בDNA שלהם והם לא איזה פרוספקטים ש״יגדלו״ לתוך הנישה הזאת.
את כל התכונות האלו של אייסי שציינת לא ממש ראיתי על המגרש למעט משחקים בודדים לאורך העונה. ובכלל, לאייסי אין באמת קייס מקצועי למה הוא צריך להישאר כאן כי מהבחינה הזו הוא פשוט לא סיפק את הסחורה. הקייס שלו הוא אר ורק הערך המנטלי עבור הקבוצה בחדר ההלבשה.
ואגב, הרבה מאותן תכונות אנג'לו מספק לך גם ברמת יורוליג (ריבאונד, הגנת חילופים ופיזיות) ואפילו בלייזר שמבחינה הגנתית ופיזית יכול לתרום כמה דקות טובות גם ביורוליג.
אחרי שכהן ואבדיה עזבו, שתי עמדות הפורוורד של מכבי מספקות אולי 2-3 שלשות במשחק באחוזים של 30-35%, שזה מזעזע. מכבי זקוקה באופן נואש לסטרץ' פור שיוסיף כישרון וקליעה יציבה לעמדות 3-4. גם וויטינגטון (48% מחוץ לקשת) וגם גיל (44% מחוץ לקשת) מספקים את הסחורה הזו, שבעיניי היא הרבה יותר דחופה מאשר עוד גוף בצבע שיכול לחסום או לקחת ריבאונד.