הם יכולות להיות מוכנות עוד שעה, אבל הסימבוליות נדרשת במקרה הזהשמואל1 כתב:באמת ב 2:27?Shay_uzan כתב:הודות להצבעה הדיי מגוונת של אראל, השיוון הוכרע...
תוצאות ב2:27
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הם יכולות להיות מוכנות עוד שעה, אבל הסימבוליות נדרשת במקרה הזהשמואל1 כתב:באמת ב 2:27?Shay_uzan כתב:הודות להצבעה הדיי מגוונת של אראל, השיוון הוכרע...
תוצאות ב2:27
Shay_uzan כתב:ובשעה סימבולית זאת:
בפער של קול אחד במקום העשירי! אלו התוצאות!![]()
תודה לכל המצביעים.
האמת אני מופתע, דעתכם?
התוצאות מובאות לכם בחסות "משחקי תחזיות 2020/2021".
בסוף כמעט כל אחד בחר את מה שהכי הפריע לו... ככה רציתי, שחקנים היו פה שעשו רע מכל הסוגיםJack55 כתב:אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
כמובן שאם הייתי עושה סגל חדש עם הפלופים הגדולים ביותר אז הסגל היה כולל שמות טובים על הנייר כמו ווימס, צירבס, פארמר, מילר, היינס, פבראני וכו'.
Shay_uzan כתב:בסוף כמעט כל אחד בחר את מה שהכי הפריע לו... ככה רציתי, שחקנים היו פה שעשו רע מכל הסוגיםJack55 כתב:אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
כמובן שאם הייתי עושה סגל חדש עם הפלופים הגדולים ביותר אז הסגל היה כולל שמות טובים על הנייר כמו ווימס, צירבס, פארמר, מילר, היינס, פבראני וכו'.
Jack55 כתב:Shay_uzan כתב:בסוף כמעט כל אחד בחר את מה שהכי הפריע לו... ככה רציתי, שחקנים היו פה שעשו רע מכל הסוגיםJack55 כתב:אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
אז תכלס אני הייתי יכול לעשות כמה שינויים, ווימס וצירבס לדוגמה אלה לגמרי שני שחקנים שעשו רע והייתי רוצה לשכוח.
אגב שי לא ממש הבנתי, מאיפה לקחת את הקולות של העשירייה שהצגת כאן בתמונה?
Shay_uzan כתב:Jack55 כתב:Shay_uzan כתב:בסוף כמעט כל אחד בחר את מה שהכי הפריע לו... ככה רציתי, שחקנים היו פה שעשו רע מכל הסוגיםJack55 כתב:אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
אז תכלס אני הייתי יכול לעשות כמה שינויים, ווימס וצירבס לדוגמה אלה לגמרי שני שחקנים שעשו רע והייתי רוצה לשכוח.
אגב שי לא ממש הבנתי, מאיפה לקחת את הקולות של העשירייה שהצגת כאן בתמונה?
שילוב עם הסקר פייסבוק... דיי ציינתי את זה.
ווימס וצירבס נבחרו בכל מקרה בפער דיי גדול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־11 אורחים