Jack55 כתב:וואוווו איזה סיום מטורף למשחק בין טורונטו לבוסטון, אחד המשוגעים
אם זה ירושלים, הם בוכים במשך כל חודש, שלא הפעילו את השעון בזמן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:וואוווו איזה סיום מטורף למשחק בין טורונטו לבוסטון, אחד המשוגעים
משימה לא קלע: כך דני אבדיה יוכל להסיר את סימני השאלה ולהפוך לצלף
בדרך לדראפט ה-NBA, סימן השאלה הגדול ביותר לגבי דני אבדיה כרגע הוא היכולת לפתח קליעה יציבה באחוז גבוה. מה אפשר ללמוד מהמקרים של קוואי לאונרד, קמבה ווקר וברוק לופז, איזו טכנולוגיה ישראלית באה לעזרה, והאם התקווה הגדולה ביותר מגיעה משחקן פוקר?
האמת, זה לא סימן שאלה רק אצלו בדראפט הזה, זה דראפט שבעשיריה שלו מתאפיינת בקליעה חלשה (אם אני לא טועה דני בטופ 2 באחוזים שם והוא במגמת שיפור). שוב, אני לא יודע אם היו מחפשים אותו על זנ אם הוא היה אמריקאיאחדשיודע כתב:כתבה מצוינת של סורוקה (לאו דווקא בהקשר הישיר לאבדיה): https://sports.walla.co.il/item/3384728משימה לא קלע: כך דני אבדיה יוכל להסיר את סימני השאלה ולהפוך לצלף
בדרך לדראפט ה-NBA, סימן השאלה הגדול ביותר לגבי דני אבדיה כרגע הוא היכולת לפתח קליעה יציבה באחוז גבוה. מה אפשר ללמוד מהמקרים של קוואי לאונרד, קמבה ווקר וברוק לופז, איזו טכנולוגיה ישראלית באה לעזרה, והאם התקווה הגדולה ביותר מגיעה משחקן פוקר?
לשניה לא אמרתי שלא... פשוט המצב שלו פחות רע משאר המתמודדים שלהם זה לא פוגע בדירוגMTA2311 כתב:בשביל להפוך לשחקן נבא ברמה שהוא רוצה להגיע אליה הוא יצטרך לשפר משמעותית את הקליעה. זה ברור גם לו.
לא הכל זה קונספירציה אמריקאית זדונית.
אגב, יש את המערכת הזאת בהיכל (שם עושים עליה ניסויים)... מעניין כמה מכבי מנצלת אותהאחדשיודע כתב:כתבה מצוינת של סורוקה (לאו דווקא בהקשר הישיר לאבדיה): https://sports.walla.co.il/item/3384728משימה לא קלע: כך דני אבדיה יוכל להסיר את סימני השאלה ולהפוך לצלף
Shay_uzan כתב:לשניה לא אמרתי שלא... פשוט המצב שלו פחות רע משאר המתמודדים שלהם זה לא פוגע בדירוגMTA2311 כתב:בשביל להפוך לשחקן נבא ברמה שהוא רוצה להגיע אליה הוא יצטרך לשפר משמעותית את הקליעה. זה ברור גם לו.
אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:לשניה לא אמרתי שלא... פשוט המצב שלו פחות רע משאר המתמודדים שלהם זה לא פוגע בדירוגMTA2311 כתב:בשביל להפוך לשחקן נבא ברמה שהוא רוצה להגיע אליה הוא יצטרך לשפר משמעותית את הקליעה. זה ברור גם לו.
זה פוגע בדירוג, כי אם הוא היה קלעי מצוין כבר עכשיו, המניות שלו היו במצב אפילו טוב יותר.
חוץ מזה שאפשר להסתכל על האחוזים של אבדיה מכל מיני כיוונים. אם זה בליגה, ביורוליג, לפי תקופה כזאת או אחרת, מהקו, מ-3. יש לו הרבה לשפר כדי להפוך לקלעי טוב ויציב.
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:לשניה לא אמרתי שלא... פשוט המצב שלו פחות רע משאר המתמודדים שלהם זה לא פוגע בדירוגMTA2311 כתב:בשביל להפוך לשחקן נבא ברמה שהוא רוצה להגיע אליה הוא יצטרך לשפר משמעותית את הקליעה. זה ברור גם לו.
זה פוגע בדירוג, כי אם הוא היה קלעי מצוין כבר עכשיו, המניות שלו היו במצב אפילו טוב יותר.
חוץ מזה שאפשר להסתכל על האחוזים של אבדיה מכל מיני כיוונים. אם זה בליגה, ביורוליג, לפי תקופה כזאת או אחרת, מהקו, מ-3. יש לו הרבה לשפר כדי להפוך לקלעי טוב ויציב.
שוב, הטענה שלי זה לא לגביו... אני מכיר אותו ויודע שזה חולשה שלו... אבל המצב שלו עדיין יותר טוב אפילו מרוב הגארדים שמה איתם אומרים "קליעה אפשר לשפר" (אפילו שהם התחילו רע ורק התדרדרו) וממקמים אותם אפילו בטופ 2.
לומר שזה חיסרון שלו? אפשר, לומר שזה חיסרון שלו ביחס לדראפט הזה? ממש לא
לפי הסטטיסטיקות בESPN, אבדיה בטופ 2 או 3 בזריקות מבחוץ בטופ 10 אם אני לא טועה, בטופ 5 הוא ראשון או שני... בדקתי את זה בסוף העונה אז אני פחות זוכראחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:לשניה לא אמרתי שלא... פשוט המצב שלו פחות רע משאר המתמודדים שלהם זה לא פוגע בדירוגMTA2311 כתב:בשביל להפוך לשחקן נבא ברמה שהוא רוצה להגיע אליה הוא יצטרך לשפר משמעותית את הקליעה. זה ברור גם לו.
שוב, הטענה שלי זה לא לגביו... אני מכיר אותו ויודע שזה חולשה שלו... אבל המצב שלו עדיין יותר טוב אפילו מרוב הגארדים שמה איתם אומרים "קליעה אפשר לשפר" (אפילו שהם התחילו רע ורק התדרדרו) וממקמים אותם אפילו בטופ 2.
לומר שזה חיסרון שלו? אפשר, לומר שזה חיסרון שלו ביחס לדראפט הזה? ממש לא
מה זה חיסרון ביחס לדראפט? בכל דראפט יש שחקנים עם קליעה טובה ופחות טובה. לא התעמקתי בכל אחד ואחד משחקני הדראפט, אבל לרוב הפרוספקטים הבכירים יש אחוזים טובים משל אבדיה מהקו לצורך העניין. קליעה מ-3 זה לא הפרמטר היחיד (גם אם חשוב), בטח לא אצל גבוהים (משחק פנים) ורכזים (ניהול משחק). אצל אבדיה זה קריטי יותר, בוודאי בשלב ההתחלתי. ולגבי הקליעה מ-3, תלוי על מה אתה מסתכל. על איזה תקופה, על איזה חתך משחקים. הוא שיפר את הקליעה שלו ככל שהתקדמה העונה, אבל הקליעה שלו בכל מקרה זקוקה לשיפור. ואם היא הייתה טובה ויציבה יותר, הוא היה ממוקם טוב יותר ברוב התחזיות. זאת לא שאלה בכלל.
ואחרי כל זה, הדירוג לא מעניין.
Improvement areas
- Inconsistent shooter who has converted just 32% of 3-pointers and 58% of free throws over a large sample. Mechanics have been tweaked repeatedly to the point that you rarely see him shooting the same way, sometimes kicking his legs out excessively or looking stiff with his release.
- Wasn't asked to do much in terms of creating his own shot in isolation, pushing in the open court or playing pick-and-roll this season.
- Struggles to create offense from a standstill. Right-hand dominant and much more limited when pushed to dribble or finish with his off hand. Reliant on changes of speed and using his body to create space, which might prove more difficult against NBA defenders.
Shay_uzan כתב:אתם מהתחלה הוצאתם את זה מהקשרו ובחרתם להתעלם. לא אמרתי בשום שלב שאין לו בעיה בשלשות והוא לא צריך לשפר אותה. אמרתי שאין כמעט בדראפט הזה שחקן ששלשות צריכות להיות חלק מתוכנית המשחק שלו שלא צריך לשפר אותה. אני מצטט את דברי בהודעה הראשונה: "שלשות זאת לא בעיה שיש רק אצלו בדראפט". וכל עוד יש נבחרים באיזור שלו ששלשות זה צריך להיות מתוכנית המשחק שלהם וגם יש להם אחוזים רעים יותר וגם לא מזכירים להם את זה בכל הזדמנות זה בעייתי.
אולי במקום תשחרר את האובססיה שלך לשנות לאנשים את המילים שלהם בשביל תחושת עליונות ושאתה יודע כל?
Shay_uzan כתב:אתה יכול להגיד ולציין אפילו מיליון פעם שהקליעה שלו משהו קריטי בקרירה שלו, זה לא ישנה את העובדה שלא אמרתי אחרת וזה מה שאני חושב.
אתה יכול להמשיך לדבר על דברים שלא אמרתי בשביל להוציא עצבים... וואלה פחות מתאים לי להתעסק בזה, כי כתוב פה לבן על גבי שחור (או ההפך בלי דארק מוד) מה רשמתי ואני לא צריך לחזור על זה בשביל שתחזור להתקומם שוב.
תהנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים