הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:03

כן, אלה פחות או יותר הרכזים הפנויים הבכירים.
לגבי דה קולו צריך לשכנע אותו עם סכום נכבד כדי שיעזוב את ספרד ולא ישחק בשנה הבאה בספרס, לדעתי זה קצת גדול על מכבי. זו משימה שתפורה על ברצלונה או ריאל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 20:05

yarinsaky כתב:כן, אלה פחות או יותר הרכזים הפנויים הבכירים.
לגבי דה קולו צריך לשכנע אותו עם סכום נכבד כדי שיעזוב את ספרד ולא ישחק בשנה הבאה בספרס, לדעתי זה קצת גדול על מכבי. זו משימה שתפורה על ברצלונה או ריאל.

מה יש לו לחפש בספרס? מאז אודריך ופארקר כל רכז אירופאי או כזה ששמשחק באירופה(פארגו) פנוי משודך אליהם איכשהו. זה לא ממש קרה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:05

LIAV10 כתב:
yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.

אני חושב שאחרי שאוחיון הולך, כנראה, אין יותר משחקים בעמדת הרכז וחיבים ללכת על רכז בכיר.
מכבי תראה רצינות אם תגיש חוזים לרכזים הפנוייים הבכירים שנשארו.

לגבי מאצ'באן..
מישהו רשם פה לאחרונה (נראה לי פליקס) שהוא רוצה פה מישהו שדופק דאנקים כזה ולא מישהו שעסוק בלזרוק שלשות ואני מסכים..
אני רוצה מישהו שיהיה כזה מלך הריחבה, שיהיה אכזרי כזה, שנייה את לא שם לב הוא דופק דאנק, מסדרים לו תרגילים של חתיכה מאחורה לאליאופ, ריבאונד התקפה, נמאס מאיזה אינטיליגנט שיקלע מבחוץ, צריך מישהו רע ואכזרי כזה..
(במילים אחרות, שחור אתלט)

זה אחלה בתאוריה, אבל איזה שחקן כזה יש באירופה? זה לא שמחכה לנו באסטון או מוריס בשוק.
אני יודע שתגיד הנדריקס, אז אני יקדים תרופה למכה ואגיד שאין מצב שזה יקרה. הוא כנראה לא ימשיך פה, וגם אם כן, בטח שלא כ4. אני די בטוח שב4, אחרי שבלו עזב, בלאט יחפש מישהו שיודע לקלוע מחוץ לקשת. הנדריקס לא יהיה פה כ4. אם כבר ג'יימס, שיודע גם לקלוע קצת, ולא יקר מדי.
מעבר לסגנון, מאצ'בן יותר טוב מכל 4 שמכבי יכולה להביא היום. בין אם הוא "שחור אתלט", או "אינטיליגנט שיקלע מבחוץ". ליאור מספיק אתלטי בשביל לסגור את ה"חור" הזה, והוא שחקן שיודע לספק שואו ודאנקים יפים (אם הוא היה יותר אגרסיבי ולא מפחד ממגע, הוא בכיף היה הבלייק גריפין של אירופה).
אפשר להביא לפה את אלכס טיוס במקום בלו ל4. תאמין לי שהוא יודע לדפוק דאנקים אדירים. אבל מה זה יעזור? זה כדורסל מקצועני לא מופע קרקס. צריך לחשוב קודם על איכות והתאמה לסגל, ורק אז על שואו
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 11 יוני 2012, 20:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:07

לא יודע, אבל הייתה על זה כתבה די גדולה בהופס הייפ וזה נשמע רציני. הסוכן שלו אומר שיש לזה סיכוי גדול, אבל גם שברצלונה וריאל מאוד רוצות אותו.
בגלל זה אני חושב שמכבי לא ממש אופציה רצינית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:08

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.

אני חושב שאחרי שאוחיון הולך, כנראה, אין יותר משחקים בעמדת הרכז וחיבים ללכת על רכז בכיר.

לגבי מאצ'באן..
מישהו רשם פה לאחרונה (נראה לי פליקס) שהוא רוצה פה מישהו שדופק דאנקים כזה ולא מישהו שעסוק בלזרוק שלשות ואני מסכים..
אני רוצה מישהו שיהיה כזה מלך הריחבה, שיהיה אכזרי כזה, שנייה את לא שם לב הוא דופק דאנק, מסדרים לו תרגילים של חתיכה מאחורה לאליאופ, ריבאונד התקפה, נמאס מאיזה אינטיליגנט שיקלע מבחוץ, צריך מישהו רע ואכזרי כזה..

זה אחלה בתאוריה, אבל איזה שחקן כזה יש באירופה? זה לא שמחכה לנו באסטון או מוריס בשוק.
אני יודע שתגיד הנדריקס, אז אני יקדים תרופה למכה ואגיד שאין מצב שזה יקרה. הוא כנראה לא ימשיך פה, וגם אם כן, בטח שלא כ4. אני די בטוח שב4, אחרי שבלו עזב, בלאט יחפש מישהו שיודע לקלוע מחוץ לקשת.
מעבר לסגנון, מאצ'בן יותר טוב מכל 4 שמכבי יכולה להביא היום. בין אם הוא "שחור אתלט", או "אינטיליגנט שיקלע מבחוץ". ליאור מספיק אתלטי בשביל לסגור את ה"חור" הזה, והוא שחקן שיודע לספק שואו ודאנקים יפים (אם הוא היה יותר אגרסיבי ולא מפחד ממגע, הוא בכיף היה הבלייק גריפין של אירופה).
אפשר להביא לפה את אלכס טיוס במקום בלו ל4. תאמין לי שהוא יודע לדפוק דאנקים אדירים. אבל מה זה יעזור? זה כדורסל מקצועני לא מופע קרקס. צריך לחשוב קודם על איכות והתאמה לסגל, ורק אז על שואו

זהו, שיש כאלה כמו זבל בארה"ב, דייויד יכול לשלוף את הטוב ביותר, הוא עכבר כדורסל..
אפילו גיסט שעשיתם ממנו טיפש מושלם, מישהו בסגנון..
מה שבטוח שההורנטס מסודרים מהבחינה הזאת ;)

ואני ממש לא מדבר על שואו, אני מדבר על נקודות בטוחות בצבע, כמו באסטון שהיה באנקר עם הדאנקים שלו, כמו דאנסטון בליגה שלנו..
חיית רחברה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:13

יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:14

yarinsaky כתב:יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.

על כאלה אני מדבר, רק שלא הוא ספציפי כי אומרים שהוא רע להחריד בהגנה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:17

LIAV10 כתב:
yarinsaky כתב:יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.

זה מה שאמרו עליו בצסק"א בחצי עונה שהיה שם בקושי, אבל זה לא בהכרח תורה מסיני. זה ידוע שאם שחקנים לא מרגישים בנוח בסיטואציה מסויימת הם יכולים להיות גם פחות מרוכזים בהגנה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי argof » 11 יוני 2012, 20:19

החיים אחרי אוחיון (זה נשמע שאצל פדרמן הוא גמר, אא"כ יחזור עם הזנב בין הרגליים, ומהר..)
בנוסף - הוחלט על חוק רוסי, מה שאומר לפחות 5 ישראלים בכירים:

החלופה הקונסרבטיבית
1 פרקינס, יותם ורוט
2 לנגפורד ולנדסברג
3 סמית' ופניני
4 אליהו ודולמן
5 שרמנדיני ומאריץ'

ו"מחוץ לקופסה" - שימו את רוב הכסף על pg-על, כי זה מה שמביא תארים:

1 פארמר ו... טפירו
2 יותם ולנדסברג
3 סמית ופניני
עד עכשיו קו אחורי בכסף קטן יחסית חוץ מפארמר
4 אליהו ו..הנדריקס (הזר היקר היחיד בפרונטליין)
5 שרמנדיני, ג'יימס ותיוס
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 11 יוני 2012, 20:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:20

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

לגבי מאצ'באן..

אני יודע שתגיד הנדריקס, אז אני יקדים תרופה למכה ואגיד שאין מצב שזה יקרה. הוא כנראה לא ימשיך פה, וגם אם כן, בטח שלא כ4. אני די בטוח שב4, אחרי שבלו עזב, בלאט יחפש מישהו שיודע לקלוע מחוץ לקשת.

זהו, שיש כאלה כמו זבל בארה"ב, דייויד יכול לשלוף את הטוב ביותר, הוא עכבר כדורסל..

ואני ממש לא מדבר על שואו, אני מדבר על נקודות בטוחות בצבע, כמו באסטון שהיה באנקר עם הדאנקים שלו, כמו דאנסטון בליגה שלנו..
חיית רחברה..

יש שם אתלטים כמו זבל, אבל לא כל אמריקאי בגובה 2.04 שיודע לקפוץ גבוה זה מתאים לרמות הגבוהות של היורוליג.
גיסט לא רק שחקן טיפש מאוד, אלא משתמש בסמים. ממש לא רוצה אותו פה.
אם אתה מביא לי את ההוא מההורנטס, אני לא רק מוותר על מאצ'בן, אלא מוכן לקחת את פולן ובנקס לעמדות 1-2.
אני ממש לא חושב שחיית רחבה זה מה שחסר. ליאור שחקן צבע אדיר, בהחלט אפשר לכנות אותו כבאנקר, גם אם לרוב הוא מסתפק בגויבות ולא דאנקים. יש גם את שרמאן שהוא שחקן צבע, והסנטר שצפוי לבוא (בתקווה שיהיה מאריץ'). מה שלמכבי חסר עם עזיבת בלו, זה קליעה מבחוץ. לבנות קוו קדמי של 4 שחקני צבע בלבד זה באמת נראה לי מיותר. אני אישית לא זוכר קבוצה שלקחה את היורוליג בלי הגבוה הזה שיודע לתת שלשות. אם היה כזה שיכול לקלוע, להתביע, לעשות הגנה, בקיצור מוריס, ולבוא בשכר סביר, אז בכיף. אבל אין. ויש לנו את מאצ'בן ביד. כך שאני לא מבין למה רוצים להיפטר ממנו. מה שהוא עשה בשלב הבתים עם פרטיזן לא מספיק למכבי? למה הביאו אותו מלכתחילה?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:22

yarinsaky כתב:
LIAV10 כתב:

זה מה שאמרו עליו בצסק"א בחצי עונה שהיה שם בקושי, אבל זה לא בהכרח תורה מסיני. זה ידוע שאם שחקנים לא מרגישים בנוח בסיטואציה מסויימת הם יכולים להיות גם פחות מרוכזים בהגנה.

אני אישית זכרתי אותו כשחקן הגנה נחמד, אני אומר את זה כי כל הפורום פה קבר אותו חי..
לא באלי איזה דולמן קוקס*נל שנראה כמו איזה ג'סט*ן ב*בר, באלי חייה!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:23

yarinsaky כתב:
LIAV10 כתב:

הוא שחקן הגנה רע, אין לו מוב יעיל בהתקפה חוץ מלהטביע שהוא חופשי, 0 קליעה, ממש לא חכם, לא אישיות גדולה, לא ילד ולא זול. להעדיף אותו על מאצ'בן נראה לי די טיפשי. אני חושב שבלאט מכוון יותר לשחקנים כמו דולמן או קנר מדלי
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:25

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

לגבי מאצ'באן..

חיית רחברה..

יש שם אתלטים כמו זבל, אבל לא כל אמריקאי בגובה 2.04 שיודע לקפוץ גבוה זה מתאים לרמות הגבוהות של היורוליג.
גיסט לא רק שחקן טיפש מאוד, אלא משתמש בסמים. ממש לא רוצה אותו פה.
אם אתה מביא לי את ההוא מההורנטס, אני לא רק מוותר על מאצ'בן, אלא מוכן לקחת את פולן ובנקס לעמדות 1-2.
אני ממש לא חושב שחיית רחבה זה מה שחסר. ליאור שחקן צבע אדיר, בהחלט אפשר לכנות אותו כבאנקר, גם אם לרוב הוא מסתפק בגויבות ולא דאנקים. יש גם את שרמאן שהוא שחקן צבע, והסנטר שצפוי לבוא (בתקווה שיהיה מאריץ'). מה שלמכבי חסר עם עזיבת בלו, זה קליעה מבחוץ. לבנות קוו קדמי של 4 שחקני צבע בלבד זה באמת נראה לי מיותר. אני אישית לא זוכר קבוצה שלקחה את היורוליג בלי הגבוה הזה שיודע לתת שלשות. אם היה כזה שיכול לקלוע, להתביע, לעשות הגנה, בקיצור מוריס, ולבוא בשכר סביר, אז בכיף. אבל אין. ויש לנו את מאצ'בן ביד. כך שאני לא מבין למה רוצים להיפטר ממנו. מה שהוא עשה בשלב הבתים עם פרטיזן לא מספיק למכבי? למה הביאו אותו מלכתחילה?

אתה חייב להשלים עם זה שליאור תחת בלאט לא יהיה שחקן מוביל ויותר מזה חייב להבין שמילאן לא ישאר..
אם אתה רוצה איזה דולמן רכרוכי, סבבה, אבל אני מעדיף שבלאט שאני סומך עליו יביא איזה שחור אתלט מאמריקה או אפילו אירופה (בונסו, רוברטס, אנא אערף, רוצה חייה בצבע ולא 4 לבנבנים)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:26

אסף, גם מה שאתה מציע זה לא איזה להיט גדול. 3 גבוהים די כבדים , לא איזה שחקני הגנה גדולים פלוס אליהו שהוא גם לא עילוי בזה.
בכל מקרה, מצ'אבן לא יהיה כאן, אבל אני באמת מקווה שיהיה כאן 4 וורסטילי שידע גם לקלוע וגם להיות אגרסיבי ונייד, בעיקר בהגנה. לא פשוט, אבל שמכבי ישברו את הראש.
דווקא הברזילאי הזה יכול להתאים ל 4 הזה שאני מתכוון אליו, אם באמת יש לו את הקליעה ( אני לא צפיתי בו יותר מדי ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:38

אתה חייב להשלים עם זה שליאור תחת בלאט לא יהיה שחקן מוביל ויותר מזה חייב להבין שמילאן לא ישאר..
אם אתה רוצה איזה דולמן רכרוכי, סבבה, אבל אני מעדיף שבלאט שאני סומך עליו יביא איזה שחור אתלט מאמריקה או אפילו אירופה (בונסו, רוברטס, אנא אערף, רוצה חייה בצבע ולא 4 לבנבנים)..

מה הקשר לליאור? ולמה שהוא לא יהיה שחקן מוביל? הוא לא יהיה שחקן של 30 דקות, אבל גם אצל בלאט הוא תמיד יהיה שחקן של 18-22 דקות לערב.
אני מעדיף דולמן "רכרוכי" אבל עם שכל, שיודע לקלוע ולעשות עוד דברים מעבר להטבעות, מאשר אמריקאי טיפש שיקלע ב60% מהקוו, ו90% מהנקודות שלו יבואו מהטבעות חופשיות (שלא יהיו לו הרבה ברמות הגבוהות ביורוליג)

אסף, גם מה שאתה מציע זה לא איזה להיט גדול. 3 גבוהים די כבדים , לא איזה שחקני הגנה גדולים פלוס אליהו שהוא גם לא עילוי בזה.
בכל מקרה, מצ'אבן לא יהיה כאן, אבל אני באמת מקווה שיהיה כאן 4 וורסטילי שידע גם לקלוע וגם להיות אגרסיבי ונייד, בעיקר בהגנה. לא פשוט, אבל שמכבי ישברו את הראש.
דווקא הברזילאי הזה יכול להתאים ל 4 הזה שאני מתכוון אליו, אם באמת יש לו את הקליעה ( אני לא צפיתי בו יותר מדי ).

מאצ'בן ושרמאן ממש לא כבדים. לא אתלטיים אבל בפירוש לא כבדים לעמדתם באירופה.
נכון, זה לא קוו קדמי אתלטי ומהיר, אבל אני מעדיף את זה מאשר מה שראינו עם אתלטיים גדולים כמו פישר ולאזמה. לא יהיה לנו יותר מדי אתלטיות, אבל יהיה וורסטיליות, כדורסל טכני וחכם, סיומת טובה, קליעה מכל הטווחים ומשחק בין-גבוהים טוב.
מאצ'בן כנראה באמת לא יהיה כאן לצערי, אני פשוט עדיין אוחז בטיפת האופטימיות, כי בכל זאת, הוא עוד חתום, ועוד לא חתם פה 4 אחר (וגם אין 4 שקרוב לסגירה)
הברזילאי יודע לקלוע פה ושם, אבל ממש לא באופן קבוע ורציני. ג'יימס יודע לקלוע בערך כמוהו, ואני לוקח את ג'יימס לפניו, בגלל שג'יימס זול יותר, התשלב בקבוצה מצוין חברתית, שחקן הגנה טוב יותר, והברזילאי עומד לעבור ניתוח, וגם לא מדבר אנגלית
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:42

טוב, תאחוז בטיפת האופטימיות שלך, מה אני אומר. אפשר לחשוב שאם מצ' אבן לא חוזר אז אי אפשר למצוא משהוא טוב ואפילו מתאים יותר למכבי, אל תהיה נעול על דברים, פתח את הראש.
ומצ'אבן בהחלט שחקן כבד מהבחינה ההגנתית לעמדה 4 . זו עמדה מסורתית שמכבי חוטפת ממנה משחקנים בעמדה הזאת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:48

yarinsaky כתב:טוב, תאחוז בטיפת האופטימיות שלך, מה אני אומר. אפשר לחשוב שאם מצ' אבן לא חוזר אז אי אפשר למצוא משהוא טוב ואפילו מתאים יותר למכבי, אל תהיה נעול על דברים, פתח את הראש.
ומצ'אבן בהחלט שחקן כבד מהבחינה ההגנתית לעמדה 4 . זו עמדה מסורתית שמכבי חוטפת ממנה משחקנים בעמדה הזאת.

לא אמרתי את זה. אם הוא לא ימשיך, אפשר להביא לפה שחקנים טובים. אבל אני די בטוח שלא נמצא אף אחד ברמה שלו. מכבי לא הולכת להשקיע מיליונים, ולא נראה פה איזה לורבק בטעות. מאצ'בן הוא שנים נחשב לאחד הPF המוכשרים באירופה, והשנה עשה את הפריצה שלו. הוא חתום פה לעוד 3 שנים, כך שלוותר עליו תהיה טיפשות לדעתי.
מאצ'בן ממש ממש לא כבד מבחינה לעמדה 4. ממש לא. הבאתי לא מזמן את הסרטון הקצר הזה שמראה שהוא שחקן בכלל לא איטי, להיפך. אנחנו מדברים על אירופה, לא על NBA. זה שמכבי אוהבת מעופפים גמדים בעמדות האלה זה בעייה שלנו. אנחנו חוטפים מהעמדה הזאת מסורתית, כי אין לנו שחקנים עם גובה ופיזיות בעמדה הזאת, ויש לנו בעיית ריבאונד קשה. מאצ'בן הוא ממש לא שחקן איטי, הוא מאוד חזק, ריבאונדר מצוין, והראה שיפור גדול מאוד בהגנה (החל מהקיץ עם סרביה. ראיתי אותו במשחקים בהם הוא היה טוב מאוד בהגנה, אפילו מול נוביצקי). אם תסתכל על הPF המובילים באירופה, תראה שחקנים הרבה יותר וורסטילים, פיזיים, טכניים, וחכמים, ולא אתלטים מעופפים ורזים. למאצ'בן ממש לא תהיה בעייה להסתדר איתם, זה לא שהוא הולך לשמור את בלייק גריפין או אמרה סטודמייר. הוא בנוי יותר טוב מכל אתלטי כזה או אחר שנביא ב300 אלף דולר מהדי ליג או מאיזה חור ברוסיה, לשמור שחקנים כמו לורבק, מירוטיץ', טלטוביץ' או חריאפה
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 20:51

מצ'אבן לא מאוד חזק, אל תתחיל עם ההגזמות הידועות שלך כשאתה רוצה לפרגן לאהוביך. בעיניי הוא די רכרוכי ואני לא חושב שהוא גידל קשקשים שם בפרטיזן.
אולי הוא שיפר מעט את ההגנה, אבל הוא וליאור בעמדה 4 זו בעייה לא פשוטה למכבי. לא סתם בלאט כל כך מתעקש והתעקש על הנדריקס.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:54

yarinsaky כתב:מצ'אבן לא מאוד חזק, אל תתחיל עם ההגזמות הידועות שלך כשאתה רוצה לפרגן לאהוביך. בעיניי הוא די רכרוכי ואני לא חושב שהוא גידל קשקשים שם בפרטיזן.
אולי הוא שיפר מעט את ההגנה, אבל הוא וליאור בעמדה 4 זו בעייה לא פשוטה למכבי. לא סתם בלאט כל כך מתעקש והתעקש על הנדריקס.

מסכים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:55

yarinsaky כתב:מצ'אבן לא מאוד חזק, אל תתחיל עם ההגזמות הידועות שלך כשאתה רוצה לפרגן לאהוביך. בעיניי הוא די רכרוכי ואני לא חושב שהוא גידל קשקשים שם בפרטיזן.

תשמע, אפשר לומר הרבה דברים על מאצ'בן, אבל ממש ממש אי אפשר לומר שהוא לא חזק. מאצ'בן שחקן מאוד מאוד חזק פיזית, בנוי כמו סנטר (שהיה צעיר אגב, הייתה לו בעיית השמנה, הוא היה ילד שמן, והצליח להוריד את זה). הבחור 120 קילו על 2.06. לעמדה 4, בטח באירופה, זה נחשב מאוד חזק. לשם השוואה, הנדריקס שנחשב שחקן מאוד חזק, הוא 118 קילו, לורבק 113 קילו, מירוטיץ' 102 קילו, טלטוביץ' 115 קילו.
את ההגנה הוא שיפר בהחלט. לא יודע מתי ראית אותו לאחרונה, אבל הוא בהחלט שיפר את ההגנה שלו. ראיתי אותו בנבחרת סרביה וקצת בפרטיזן, והוא נראה שחקן יותר אגרסיבי ובוגר. בעיקר בסגירה לריבאונד, הבחור נהיה מכונת ריבאונד. הוא שומר יותר חזק והתחיל לשחק יותר אגרסיבי. הוא לא הפך לסטופר הגנתי, ולא איזה שחקן הגנה גדול. אבל היום הוא שחקן הגנה לא רע, וריבאונדר מעולה.
בלאט התעקש על הנדריקס לעמדה 5, לא במקום מאצ'בן. בעמדה 4 היה את ליאור ובלו (ואיתם הייתה בעיה הרבה יותר גדולה מאשר אמורה להיות עם מאצ'בן, ובכל זאת הסתדרנו מצוין)
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 11 יוני 2012, 20:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים