המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:כן, אלה פחות או יותר הרכזים הפנויים הבכירים.
לגבי דה קולו צריך לשכנע אותו עם סכום נכבד כדי שיעזוב את ספרד ולא ישחק בשנה הבאה בספרס, לדעתי זה קצת גדול על מכבי. זו משימה שתפורה על ברצלונה או ריאל.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.
אני חושב שאחרי שאוחיון הולך, כנראה, אין יותר משחקים בעמדת הרכז וחיבים ללכת על רכז בכיר.
מכבי תראה רצינות אם תגיש חוזים לרכזים הפנוייים הבכירים שנשארו.
לגבי מאצ'באן..
מישהו רשם פה לאחרונה (נראה לי פליקס) שהוא רוצה פה מישהו שדופק דאנקים כזה ולא מישהו שעסוק בלזרוק שלשות ואני מסכים..
אני רוצה מישהו שיהיה כזה מלך הריחבה, שיהיה אכזרי כזה, שנייה את לא שם לב הוא דופק דאנק, מסדרים לו תרגילים של חתיכה מאחורה לאליאופ, ריבאונד התקפה, נמאס מאיזה אינטיליגנט שיקלע מבחוץ, צריך מישהו רע ואכזרי כזה..
(במילים אחרות, שחור אתלט)
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.
אני חושב שאחרי שאוחיון הולך, כנראה, אין יותר משחקים בעמדת הרכז וחיבים ללכת על רכז בכיר.
לגבי מאצ'באן..
מישהו רשם פה לאחרונה (נראה לי פליקס) שהוא רוצה פה מישהו שדופק דאנקים כזה ולא מישהו שעסוק בלזרוק שלשות ואני מסכים..
אני רוצה מישהו שיהיה כזה מלך הריחבה, שיהיה אכזרי כזה, שנייה את לא שם לב הוא דופק דאנק, מסדרים לו תרגילים של חתיכה מאחורה לאליאופ, ריבאונד התקפה, נמאס מאיזה אינטיליגנט שיקלע מבחוץ, צריך מישהו רע ואכזרי כזה..
זה אחלה בתאוריה, אבל איזה שחקן כזה יש באירופה? זה לא שמחכה לנו באסטון או מוריס בשוק.
אני יודע שתגיד הנדריקס, אז אני יקדים תרופה למכה ואגיד שאין מצב שזה יקרה. הוא כנראה לא ימשיך פה, וגם אם כן, בטח שלא כ4. אני די בטוח שב4, אחרי שבלו עזב, בלאט יחפש מישהו שיודע לקלוע מחוץ לקשת.
מעבר לסגנון, מאצ'בן יותר טוב מכל 4 שמכבי יכולה להביא היום. בין אם הוא "שחור אתלט", או "אינטיליגנט שיקלע מבחוץ". ליאור מספיק אתלטי בשביל לסגור את ה"חור" הזה, והוא שחקן שיודע לספק שואו ודאנקים יפים (אם הוא היה יותר אגרסיבי ולא מפחד ממגע, הוא בכיף היה הבלייק גריפין של אירופה).
אפשר להביא לפה את אלכס טיוס במקום בלו ל4. תאמין לי שהוא יודע לדפוק דאנקים אדירים. אבל מה זה יעזור? זה כדורסל מקצועני לא מופע קרקס. צריך לחשוב קודם על איכות והתאמה לסגל, ורק אז על שואו
yarinsaky כתב:יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.
על כאלה אני מדבר, רק שלא הוא ספציפי כי אומרים שהוא רע להחריד בהגנה..
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.
לגבי מאצ'באן..
זה אחלה בתאוריה, אבל איזה שחקן כזה יש באירופה? זה לא שמחכה לנו באסטון או מוריס בשוק.
אני יודע שתגיד הנדריקס, אז אני יקדים תרופה למכה ואגיד שאין מצב שזה יקרה. הוא כנראה לא ימשיך פה, וגם אם כן, בטח שלא כ4. אני די בטוח שב4, אחרי שבלו עזב, בלאט יחפש מישהו שיודע לקלוע מחוץ לקשת.
מעבר לסגנון, מאצ'בן יותר טוב מכל 4 שמכבי יכולה להביא היום. בין אם הוא "שחור אתלט", או "אינטיליגנט שיקלע מבחוץ". ליאור מספיק אתלטי בשביל לסגור את ה"חור" הזה, והוא שחקן שיודע לספק שואו ודאנקים יפים (אם הוא היה יותר אגרסיבי ולא מפחד ממגע, הוא בכיף היה הבלייק גריפין של אירופה).
אפשר להביא לפה את אלכס טיוס במקום בלו ל4. תאמין לי שהוא יודע לדפוק דאנקים אדירים. אבל מה זה יעזור? זה כדורסל מקצועני לא מופע קרקס. צריך לחשוב קודם על איכות והתאמה לסגל, ורק אז על שואו
זהו, שיש כאלה כמו זבל בארה"ב, דייויד יכול לשלוף את הטוב ביותר, הוא עכבר כדורסל..
אפילו גיסט שעשיתם ממנו טיפש מושלם, מישהו בסגנון..
מה שבטוח שההורנטס מסודרים מהבחינה הזאת
ואני ממש לא מדבר על שואו, אני מדבר על נקודות בטוחות בצבע, כמו באסטון שהיה באנקר עם הדאנקים שלו, כמו דאנסטון בליגה שלנו..
חיית רחברה..
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.
זה מה שאמרו עליו בצסק"א בחצי עונה שהיה שם בקושי, אבל זה לא בהכרח תורה מסיני. זה ידוע שאם שחקנים לא מרגישים בנוח בסיטואציה מסויימת הם יכולים להיות גם פחות מרוכזים בהגנה.
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יש את פופס בונזו, רק שהוא יקר ולא יציב. מחליף יותר מדי קבוצות, אבל מבריק השנה בטורקיה. חיית ריבאונד, חסימות, אתלט על, אגרסיבי.
זה מה שאמרו עליו בצסק"א בחצי עונה שהיה שם בקושי, אבל זה לא בהכרח תורה מסיני. זה ידוע שאם שחקנים לא מרגישים בנוח בסיטואציה מסויימת הם יכולים להיות גם פחות מרוכזים בהגנה.
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.
לגבי מאצ'באן..
זהו, שיש כאלה כמו זבל בארה"ב, דייויד יכול לשלוף את הטוב ביותר, הוא עכבר כדורסל..
אפילו גיסט שעשיתם ממנו טיפש מושלם, מישהו בסגנון..
מה שבטוח שההורנטס מסודרים מהבחינה הזאת
ואני ממש לא מדבר על שואו, אני מדבר על נקודות בטוחות בצבע, כמו באסטון שהיה באנקר עם הדאנקים שלו, כמו דאנסטון בליגה שלנו..
חיית רחברה..
יש שם אתלטים כמו זבל, אבל לא כל אמריקאי בגובה 2.04 שיודע לקפוץ גבוה זה מתאים לרמות הגבוהות של היורוליג.
גיסט לא רק שחקן טיפש מאוד, אלא משתמש בסמים. ממש לא רוצה אותו פה.
אם אתה מביא לי את ההוא מההורנטס, אני לא רק מוותר על מאצ'בן, אלא מוכן לקחת את פולן ובנקס לעמדות 1-2.
אני ממש לא חושב שחיית רחבה זה מה שחסר. ליאור שחקן צבע אדיר, בהחלט אפשר לכנות אותו כבאנקר, גם אם לרוב הוא מסתפק בגויבות ולא דאנקים. יש גם את שרמאן שהוא שחקן צבע, והסנטר שצפוי לבוא (בתקווה שיהיה מאריץ'). מה שלמכבי חסר עם עזיבת בלו, זה קליעה מבחוץ. לבנות קוו קדמי של 4 שחקני צבע בלבד זה באמת נראה לי מיותר. אני אישית לא זוכר קבוצה שלקחה את היורוליג בלי הגבוה הזה שיודע לתת שלשות. אם היה כזה שיכול לקלוע, להתביע, לעשות הגנה, בקיצור מוריס, ולבוא בשכר סביר, אז בכיף. אבל אין. ויש לנו את מאצ'בן ביד. כך שאני לא מבין למה רוצים להיפטר ממנו. מה שהוא עשה בשלב הבתים עם פרטיזן לא מספיק למכבי? למה הביאו אותו מלכתחילה?
אתה חייב להשלים עם זה שליאור תחת בלאט לא יהיה שחקן מוביל ויותר מזה חייב להבין שמילאן לא ישאר..
אם אתה רוצה איזה דולמן רכרוכי, סבבה, אבל אני מעדיף שבלאט שאני סומך עליו יביא איזה שחור אתלט מאמריקה או אפילו אירופה (בונסו, רוברטס, אנא אערף, רוצה חייה בצבע ולא 4 לבנבנים)..
אסף, גם מה שאתה מציע זה לא איזה להיט גדול. 3 גבוהים די כבדים , לא איזה שחקני הגנה גדולים פלוס אליהו שהוא גם לא עילוי בזה.
בכל מקרה, מצ'אבן לא יהיה כאן, אבל אני באמת מקווה שיהיה כאן 4 וורסטילי שידע גם לקלוע וגם להיות אגרסיבי ונייד, בעיקר בהגנה. לא פשוט, אבל שמכבי ישברו את הראש.
דווקא הברזילאי הזה יכול להתאים ל 4 הזה שאני מתכוון אליו, אם באמת יש לו את הקליעה ( אני לא צפיתי בו יותר מדי ).
yarinsaky כתב:טוב, תאחוז בטיפת האופטימיות שלך, מה אני אומר. אפשר לחשוב שאם מצ' אבן לא חוזר אז אי אפשר למצוא משהוא טוב ואפילו מתאים יותר למכבי, אל תהיה נעול על דברים, פתח את הראש.
ומצ'אבן בהחלט שחקן כבד מהבחינה ההגנתית לעמדה 4 . זו עמדה מסורתית שמכבי חוטפת ממנה משחקנים בעמדה הזאת.
yarinsaky כתב:מצ'אבן לא מאוד חזק, אל תתחיל עם ההגזמות הידועות שלך כשאתה רוצה לפרגן לאהוביך. בעיניי הוא די רכרוכי ואני לא חושב שהוא גידל קשקשים שם בפרטיזן.
אולי הוא שיפר מעט את ההגנה, אבל הוא וליאור בעמדה 4 זו בעייה לא פשוטה למכבי. לא סתם בלאט כל כך מתעקש והתעקש על הנדריקס.
yarinsaky כתב:מצ'אבן לא מאוד חזק, אל תתחיל עם ההגזמות הידועות שלך כשאתה רוצה לפרגן לאהוביך. בעיניי הוא די רכרוכי ואני לא חושב שהוא גידל קשקשים שם בפרטיזן.
אולי הוא שיפר מעט את ההגנה, אבל הוא וליאור בעמדה 4 זו בעייה לא פשוטה למכבי. לא סתם בלאט כל כך מתעקש והתעקש על הנדריקס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־19 אורחים