המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:יאללה, בואו נגזים עוד קצת לגבי מצ'אבאן. אין עוד שחקן כזה ולא יהיה, השחקן המושלם שלא היה כמוהו.
מה שכן, הייתי רוצה לראות את מכבי עושה עליו קצת כסף ולא משחררת אותו בחינם. צריך ללמוד קצת מקבוצה כמו קאחה עם סעיפי ביי אאוט טובים.
יוסי22 כתב:yuvalself כתב:הסגל שלי נוכח ההתנהגות פח של יוגב:
PG- ג'קסון, פרקינס
SG- הלפרין, לנדסברג/מורן רוט (פה משתנים המיקומים אם נבחר מורן רוט הוא מתחלף עם ג'קסון בעמדות)
SF- סמית', פניני
PF- אליהו, תיוס, ניק קיינר מדלי
C- שרמדיני, מאריץ
11 שחקני סגל כאשר מדובר רק בשני שחקנים "מיליונרים" והשאר במשכורות סבירות. אם רוצים להפוך את הקבוצה הזו לקטלני ביותר, יש להביא עוד גאנר רציני בעמדה 1-2-3 שיכול לשחוט קבוצות בכמה דקות ספורות!
האמת שאם יוגב לא היה זבל של בן אדם הייתי מוכן לקבל את אותו בהרכב, יוגב במקום פרקינס. ואני גם מוכן לחיות עם יוגב ומורן רוט רכזים וג'קסון והלפרין ב-SG.
הסגל הזה עושה לי חשק לוותר על ה"תענוג" של צפיה במכבי בעונה הבאה , זה סתם יכאב.
אני לא חושב שיש ספק שמאצ'באן הוא השחקן הטוב ביותר שיכול לבוא לפה לעמדה הזו הן בטווח הקצר ובוודאי בטווח הארוך שם הוא יהפוך כמעט בוודאות לאחד הטובים באירופה בעמדתו.
וגם אם בלאט לא מתחבר לסגנון שלו ובגלל השיגעון המטופש הזה מכבי צריכה לוותר על שחקן שיכול להיות העתיד שלה זה לא אומר שאנחנו כאוהדים לא יכולים להמשיך ולרצות שהוא יבוא , ממילא רצים פה שמות לא פחות הזויים ברמת ההסתברות שיגיעו לכאן וממילא מביאים לפה כתבות של גוועלד שהקשר בינן ובין המציאות מקרי לחלוטין ( התביעה של קאנטו בדרך , ברור...) ככה שמותר גם לנו לחלום.
yzafrir כתב:הסגל המעודכן (וסביר להניח שגם לא מציאותי...) שלי בעקבות פרשת אוחיון...
1 : ג'אקסון , פרקינס\דרייפר
2: לאנגפורד , הלפרין , לאנדסברג
3: סמית' , פניני
4: אליהו , דולמן
5: מאריץ' , שרמאנדיני , טיוס
5 ישראלים ו-7 זרים....
טיוס צריך להגיע למכבי בגלל העזיבה הדי הגיונית של יוגב ולכן כסנטר שלישי לליגה הוא יכול להתאים
קודי כתב:נראה לי שדי ברור שהסגל בעונה הקרובה יכלול 11 שחקנים בכירים: 6 זרים ו-5 ישראלים שכנראה יהיו הלפרין, לנדסברג, פניני, אליהו וטיוס. די ברור גם שיגיעו שני גארדים זרים, פאוור פורוורד זר וסנטר זר נוסף.
כל אלה שמפנטזים על סגל של 12-13 שחקנים בכירים, על 7 זרים או על שני גארדים זרים בכירים לא רואים את המציאות כמו שהיא.
jol9 כתב:yzafrir כתב:הסגל המעודכן (וסביר להניח שגם לא מציאותי...) שלי בעקבות פרשת אוחיון...
1 : ג'אקסון , פרקינס\דרייפר
2: לאנגפורד , הלפרין , לאנדסברג
3: סמית' , פניני
4: אליהו , דולמן
5: מאריץ' , שרמאנדיני , טיוס
5 ישראלים ו-7 זרים....
טיוס צריך להגיע למכבי בגלל העזיבה הדי הגיונית של יוגב ולכן כסנטר שלישי לליגה הוא יכול להתאים
לא צריך סגל של 12 שחקנים, ובטח לא של 7 זרים. צריך 5 זרים, או 6 לכל היותר, כי מותר לרשום רק 5 בליגה.
מסגרות, 10 שחקנים בכירים - 5 זרים (סמית', גרגה, לאנגפורד/רכז בכיר, PF וסנטר), 5 ישראלים (הלפרין, פניני, אליהו ועוד שניים מבין לאנדסברג, טיוס ורוט).
קודי כתב:מכבי לא תוכל להסתדר עם פחות מ-6 זרים, בטח לא אחרי שאוחיון לא יהיה כאן כנראה. אם הוא היה נשאר אז אולי לנדסברג היה מגיע במקום זר אבל במצב הנוכחי זה לא ילך. אתה צריך בכל מקרה שני גארדים זרים מאחר שיש לך שני ישראלים (הלפרין ולנדסברג), את סמית', פאוור פורוורד זר שיחליף את בלו (טיוס, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב, ויכול לכל היותר להיות גבוה חמישי) ושני סנטרים (לא מכיר ישראלים כאלה) - סה"כ 6 זרים.
yzafrir כתב:קודי כתב:מכבי לא תוכל להסתדר עם פחות מ-6 זרים, בטח לא אחרי שאוחיון לא יהיה כאן כנראה. אם הוא היה נשאר אז אולי לנדסברג היה מגיע במקום זר אבל במצב הנוכחי זה לא ילך. אתה צריך בכל מקרה שני גארדים זרים מאחר שיש לך שני ישראלים (הלפרין ולנדסברג), את סמית', פאוור פורוורד זר שיחליף את בלו (טיוס, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב, ויכול לכל היותר להיות גבוה חמישי) ושני סנטרים (לא מכיר ישראלים כאלה) - סה"כ 6 זרים.
אני גם חושב ש-6 זרים זה המינימום . אבל אחרי שאוחיון יעזוב אז חייבים עוד שני רכזים . אחד זר זה בטוח ומי המחליף שלא ?
אני לא רואה אף רכז ישראלי אחר שיכול להיות רכז מחליף במכבי ולא בא לי מקרה חג'ג' 2...
מה שאומר שצריך רכז מחליף זר גם כן . יחד עם לאנג זה כבר שלושה זרים , נוסיף לזה את גרגה ומאריץ' זה חמישה . נוסיף לזה את הזר לעמדה 4 זה שישה ואחרון חביב סמית'...סך הכל שישה .
כמובן שאפשר לדלל את זה עם יקחו את טיוס למשל כ-4 מחליף אבל אז אנחנו נפגעים מקצועית .
עזבו את מכבי שני ישראלים שהיו מאוד בכירים בעונה האחרונה ובעמדות שאין ישראלים אחרים שיכולים להחליף אותם ולכן יצטרכו למצוא זרים בעמדות האלו והישראלים שיגיעו יגיעו לעמדות אחרות....
מבחינת זה ששני שחקנים ינוחו בליגה , זה לא בעיה גדולה ולטעמי זה אפילו יתרון מסויים כדי שיגיעו רעננים ליורוליג...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:מכבי לא תוכל להסתדר עם פחות מ-6 זרים, בטח לא אחרי שאוחיון לא יהיה כאן כנראה. אם הוא היה נשאר אז אולי לנדסברג היה מגיע במקום זר אבל במצב הנוכחי זה לא ילך. אתה צריך בכל מקרה שני גארדים זרים מאחר שיש לך שני ישראלים (הלפרין ולנדסברג), את סמית', פאוור פורוורד זר שיחליף את בלו (טיוס, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב, ויכול לכל היותר להיות גבוה חמישי) ושני סנטרים (לא מכיר ישראלים כאלה) - סה"כ 6 זרים.
אני גם חושב ש-6 זרים זה המינימום . אבל אחרי שאוחיון יעזוב אז חייבים עוד שני רכזים . אחד זר זה בטוח ומי המחליף שלא ?
אני לא רואה אף רכז ישראלי אחר שיכול להיות רכז מחליף במכבי ולא בא לי מקרה חג'ג' 2...
מה שאומר שצריך רכז מחליף זר גם כן . יחד עם לאנג זה כבר שלושה זרים , נוסיף לזה את גרגה ומאריץ' זה חמישה . נוסיף לזה את הזר לעמדה 4 זה שישה ואחרון חביב סמית'...סך הכל שישה .
כמובן שאפשר לדלל את זה עם יקחו את טיוס למשל כ-4 מחליף אבל אז אנחנו נפגעים מקצועית .
עזבו את מכבי שני ישראלים שהיו מאוד בכירים בעונה האחרונה ובעמדות שאין ישראלים אחרים שיכולים להחליף אותם ולכן יצטרכו למצוא זרים בעמדות האלו והישראלים שיגיעו יגיעו לעמדות אחרות....
מבחינת זה ששני שחקנים ינוחו בליגה , זה לא בעיה גדולה ולטעמי זה אפילו יתרון מסויים כדי שיגיעו רעננים ליורוליג...
זה הגיוני מה שאתה אומר, אבל זה תלוי מאוד בזהות הרכז שיביאו עכשיו.
אם באמת יהיה מדובר בשחקן טוב ובכיר שאפשר יהיה לסמוך עליו שיוביל את הקבוצה, לא יהיה אכפת לי אם יחסכו את הכסף לרכז המוביל ויביאו אפילו את מורן רוט (שמה שאומרים עליו כאן די זהה למה שאמרו על אוחיון לפני שנה כך שאי אפשר באמת לדעת).
אם לא ניתן יהיה להביא רכז טוב באמת ויהיו חייבים להמר, אז אולי באמת נצטרך זר נוסף כמחליף (אולי פרקינס??)
yzafrir כתב:אני גם לא הייתי רוצה לראות פה את רוט כרכז שני .
אם בכל זאת רוצים שיהו 6 זרים אז אפשר שהלפרין יהיה רכז שני ואת עמדה 2 יחזיקו לאנג ' ולאנדס '...
1 . ג'אקסון , הלפרין
2 . לאנג' , לאנדס'
3.סמית' , פניני
4 . ליאור , דולמן
5. מאריץ' , גרגמל , טיוס....
ויש מקום לעוד ישראלי מהנוער....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים