הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יוני 2012, 04:57

יאללה, בואו נגזים עוד קצת לגבי מצ'אבאן. אין עוד שחקן כזה ולא יהיה, השחקן המושלם שלא היה כמוהו.

מה שכן, הייתי רוצה לראות את מכבי עושה עליו קצת כסף ולא משחררת אותו בחינם. צריך ללמוד קצת מקבוצה כמו קאחה עם סעיפי ביי אאוט טובים.
אם לאמר את האמת איתו זה כבר אבוד והוא ילך בחינם לקבוצה שתשלם לו בערך מה שרשום לו בחוזה של מכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 12 יוני 2012, 05:02

yarinsaky כתב:יאללה, בואו נגזים עוד קצת לגבי מצ'אבאן. אין עוד שחקן כזה ולא יהיה, השחקן המושלם שלא היה כמוהו.

מה שכן, הייתי רוצה לראות את מכבי עושה עליו קצת כסף ולא משחררת אותו בחינם. צריך ללמוד קצת מקבוצה כמו קאחה עם סעיפי ביי אאוט טובים.

בסדר, אנחנו נדבר בעונה הבאה
מסכים בקשר למכירה. אם לא משאירים אותו, אז לפחות שימכרו אותו בסכום יפה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 05:03

הסגל המעודכן (וסביר להניח שגם לא מציאותי...) שלי בעקבות פרשת אוחיון...
1 : ג'אקסון , פרקינס\דרייפר
2: לאנגפורד , הלפרין , לאנדסברג
3: סמית' , פניני
4: אליהו , דולמן
5: מאריץ' , שרמאנדיני , טיוס

5 ישראלים ו-7 זרים....
טיוס צריך להגיע למכבי בגלל העזיבה הדי הגיונית של יוגב ולכן כסנטר שלישי לליגה הוא יכול להתאים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 06:47

יוסי22 כתב:
yuvalself כתב:הסגל שלי נוכח ההתנהגות פח של יוגב:

PG- ג'קסון, פרקינס
SG- הלפרין, לנדסברג/מורן רוט (פה משתנים המיקומים אם נבחר מורן רוט הוא מתחלף עם ג'קסון בעמדות)
SF- סמית', פניני
PF- אליהו, תיוס, ניק קיינר מדלי
C- שרמדיני, מאריץ

11 שחקני סגל כאשר מדובר רק בשני שחקנים "מיליונרים" והשאר במשכורות סבירות. אם רוצים להפוך את הקבוצה הזו לקטלני ביותר, יש להביא עוד גאנר רציני בעמדה 1-2-3 שיכול לשחוט קבוצות בכמה דקות ספורות!

האמת שאם יוגב לא היה זבל של בן אדם הייתי מוכן לקבל את אותו בהרכב, יוגב במקום פרקינס. ואני גם מוכן לחיות עם יוגב ומורן רוט רכזים וג'קסון והלפרין ב-SG.

הסגל הזה עושה לי חשק לוותר על ה"תענוג" של צפיה במכבי בעונה הבאה , זה סתם יכאב.

אני לא חושב שיש ספק שמאצ'באן הוא השחקן הטוב ביותר שיכול לבוא לפה לעמדה הזו הן בטווח הקצר ובוודאי בטווח הארוך שם הוא יהפוך כמעט בוודאות לאחד הטובים באירופה בעמדתו.

וגם אם בלאט לא מתחבר לסגנון שלו ובגלל השיגעון המטופש הזה מכבי צריכה לוותר על שחקן שיכול להיות העתיד שלה זה לא אומר שאנחנו כאוהדים לא יכולים להמשיך ולרצות שהוא יבוא , ממילא רצים פה שמות לא פחות הזויים ברמת ההסתברות שיגיעו לכאן וממילא מביאים לפה כתבות של גוועלד שהקשר בינן ובין המציאות מקרי לחלוטין ( התביעה של קאנטו בדרך , ברור...) ככה שמותר גם לנו לחלום.

יוסי, אני מסכים בעניין מצ'באן, אני רק לא כ"כ מצליח להבין מאיפה עזות המצח להגדיר את ההחלטות של בלאט כטיפשיות. אתה עושה את זה לאורך זמן
ולטעמי זה די עלוב.
בלאט, מעבר להיותו בן אדם אינטלגנט, לא פחות מאף אחד מאיתנו, הוא גם מאמן כדורסל חכם ומנוסה. כל דבר שהוא עושה, זה בצלילות, בחשיבה ובהבנה
מלאה. אין שליפות, אינסטינקטים ושגעונות מטופשים.

תגיד שאתה לא מסכים, שלדעתך זה לא נכון, שאין מספיק כשרון - הכל בסדר, אבל לקרוא לזה טיפשי, מטופש או כל דבר בסגנון, מוציא אותך מאוד לא טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 06:50

yzafrir כתב:הסגל המעודכן (וסביר להניח שגם לא מציאותי...) שלי בעקבות פרשת אוחיון...

5 ישראלים ו-7 זרים....
טיוס צריך להגיע למכבי בגלל העזיבה הדי הגיונית של יוגב ולכן כסנטר שלישי לליגה הוא יכול להתאים

לא צריך סגל של 12 שחקנים, ובטח לא של 7 זרים. צריך 5 זרים, או 6 לכל היותר, כי מותר לרשום רק 5 בליגה.

מסגרות, 10 שחקנים בכירים - 5 זרים (סמית', גרגה, לאנגפורד/רכז בכיר, PF וסנטר), 5 ישראלים (הלפרין, פניני, אליהו ועוד שניים מבין לאנדסברג, טיוס ורוט).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 12 יוני 2012, 08:15

אופציה א' (לנגפורד נשאר):
1. ג'קסון/אוקיץ', פרקינס
2. לנגפורד, הלפרין, לנדסברג
3. סמית', פניני
4. אליהו, זר
4. מאריץ', שרמדיני, טיוס

אופציה ב' (לנגפורד עוזב):
1. ג'קסון/אוקיץ', רוט
2. אידסון, לנדסברג, יותם
3. סמית, פניני
4. אליהו, זר
5. שרמדיני, מאריץ'.

אופציה א' קצת בעייתית כי היא מכילה 7 זרים, אופציה ב' כבר מרכיבה אחד פחות, משהו שניתן לחיות איתה. אין לי מושג את מי לשבץ בעמדה 4, לא מצאתי שם שקרץ לי עד כה.

יש גם אופציה ג', שהיא הרפתקנית, מכילה ברובה ישראלים, וכל הכסף הולך לשחקן על:

1. פרמאר, רוט
2. זר (אולי לוגן), הלפרין, לנדסברג
3. סמית, פניני
4. אליהו, טיוס
5. שרמדיני, שון ג'יימס.

פה יש 4 זרים, הזר בעמדה 2 אמור להיות זול יותר מלנגפורד (עדיין העדיפות תהיה לנסות לשמור עליו) ויש חסרון שבקו הקדמי אין קלעים טובים מעבר לקשת, אבל החיפוי יכול לבוא הפעם מהקו האחורי.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יוני 2012, 08:20

לאור העזיבה הצפויה של אוחיון והכסף שמכבי יכולה לעשות מהמכירה שלו:
1.ג'קסון,שאראס(בתור מחליף אני ישמח לראות אותו כאן)
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מנסה בונסו(רק בגלל שמצ'באן לא ישאר)
5.מאריץ',שרמאדיני
לא אכפת לי שיביאו גם את טיוס ולאנדסברג אבל רק במידה והם לא יפגעו בסגל הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 08:24

נראה לי שדי ברור שהסגל בעונה הקרובה יכלול 11 שחקנים בכירים: 6 זרים ו-5 ישראלים שכנראה יהיו הלפרין, לנדסברג, פניני, אליהו וטיוס. די ברור גם שיגיעו שני גארדים זרים, פאוור פורוורד זר וסנטר זר נוסף.
כל אלה שמפנטזים על סגל של 12-13 שחקנים בכירים, על 7 זרים או על שני גארדים זרים בכירים לא רואים את המציאות כמו שהיא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 12 יוני 2012, 08:24

יש לך פה 7 זרים, בעייתי קצת. לגבי הפוסט הקודם שלי, לא הייתי מתנגד בקונסטלציה מסוימת גם לראות את ארויו בעמדה 1. נתן יופי של משחק אמש, ובכלל שחקן נפלא בעיניי.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יוני 2012, 13:20

קודי כתב:נראה לי שדי ברור שהסגל בעונה הקרובה יכלול 11 שחקנים בכירים: 6 זרים ו-5 ישראלים שכנראה יהיו הלפרין, לנדסברג, פניני, אליהו וטיוס. די ברור גם שיגיעו שני גארדים זרים, פאוור פורוורד זר וסנטר זר נוסף.
כל אלה שמפנטזים על סגל של 12-13 שחקנים בכירים, על 7 זרים או על שני גארדים זרים בכירים לא רואים את המציאות כמו שהיא.

כן, זוהי ההערכה הכי נכונה נכון להיום. הדגש הוא על היום, כי צריך לקוות שלא יהיו בעיות עם הלפרין ולאנדסברג, כל אחד מסיבתו הוא. 6 זרים , 5 ישראלים בכירים ( כנראה עוד צעיר כדי להשלים סגל ) .
מכבי הולכת לשחק על פי הקונספט של החוק הרוסי עם 5 זרים בליגה.
לגבי הגארדים אני מניח שהקונספט יהיה שני קומבואים סטייל מכבי של לפני שנתיים, אבל זה הימור שלי. זה סביר אם לוקחים בחשבון שהלפרין מגיע על תקן הקלעי ולאנדסברג כסוג של סווינגמן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 13:31

jol9 כתב:
yzafrir כתב:הסגל המעודכן (וסביר להניח שגם לא מציאותי...) שלי בעקבות פרשת אוחיון...

5 ישראלים ו-7 זרים....

לא צריך סגל של 12 שחקנים, ובטח לא של 7 זרים. צריך 5 זרים, או 6 לכל היותר, כי מותר לרשום רק 5 בליגה.

מסגרות, 10 שחקנים בכירים - 5 זרים (סמית', גרגה, לאנגפורד/רכז בכיר, PF וסנטר), 5 ישראלים (הלפרין, פניני, אליהו ועוד שניים מבין לאנדסברג, טיוס ורוט).

אתה יודע שאני תמיד נגד סגלים רחבים, אבל אני לא רואה איך אפשר להסתדר עם 5 זרים בלבד (בטח שלא אחרי העזיבה של אוחיון).
אם לאנג' נשאר מי אתה רוצה שיהיה הרכז הבכיר שלך? מורן רוט??
ואם אתה מביא רכז זר בכיר, ולאנג' עוזב, מי יחליף אותו בתור סקורר?? הלפרין?
אתה רוצה להסתדדר עם 2 שחקנים בלבד בקו האחורי?

לדעתי צריך 6 זרים, רכז בכיר, לאנג' (או סקורר אחר), סמית', PF, גרגמל ועוד סנטר.
השלד של הקו האחורי צריך להיות רכז טוב, הלפרין ולאנג', להם אפשר להוסיף כמה קישוטים כמו לאנדסברג או מורן רוט (לא קריטי בעיניי).
עמדה 3 סגורה כמובן, ולגבוהים יש כבר את אליהו וגרגמל שלצידם צריך עוד 2 גבוהים זרים, וכמובן שאפשר להוסיף עוד קישוט כמו טיוס, אבל שוב, לא קריטי ולא חובה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 13:34

מכבי לא תוכל להסתדר עם פחות מ-6 זרים, בטח לא אחרי שאוחיון לא יהיה כאן כנראה. אם הוא היה נשאר אז אולי לנדסברג היה מגיע במקום זר אבל במצב הנוכחי זה לא ילך. אתה צריך בכל מקרה שני גארדים זרים מאחר שיש לך שני ישראלים (הלפרין ולנדסברג), את סמית', פאוור פורוורד זר שיחליף את בלו (טיוס, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב, ויכול לכל היותר להיות גבוה חמישי) ושני סנטרים (לא מכיר ישראלים כאלה) - סה"כ 6 זרים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 13:48

קודי כתב:מכבי לא תוכל להסתדר עם פחות מ-6 זרים, בטח לא אחרי שאוחיון לא יהיה כאן כנראה. אם הוא היה נשאר אז אולי לנדסברג היה מגיע במקום זר אבל במצב הנוכחי זה לא ילך. אתה צריך בכל מקרה שני גארדים זרים מאחר שיש לך שני ישראלים (הלפרין ולנדסברג), את סמית', פאוור פורוורד זר שיחליף את בלו (טיוס, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב, ויכול לכל היותר להיות גבוה חמישי) ושני סנטרים (לא מכיר ישראלים כאלה) - סה"כ 6 זרים.

אני גם חושב ש-6 זרים זה המינימום . אבל אחרי שאוחיון יעזוב אז חייבים עוד שני רכזים . אחד זר זה בטוח ומי המחליף שלא ?
אני לא רואה אף רכז ישראלי אחר שיכול להיות רכז מחליף במכבי ולא בא לי מקרה חג'ג' 2...
מה שאומר שצריך רכז מחליף זר גם כן . יחד עם לאנג זה כבר שלושה זרים , נוסיף לזה את גרגה ומאריץ' זה חמישה . נוסיף לזה את הזר לעמדה 4 זה שישה ואחרון חביב סמית'...סך הכל שישה .
כמובן שאפשר לדלל את זה עם יקחו את טיוס למשל כ-4 מחליף אבל אז אנחנו נפגעים מקצועית .
עזבו את מכבי שני ישראלים שהיו מאוד בכירים בעונה האחרונה ובעמדות שאין ישראלים אחרים שיכולים להחליף אותם ולכן יצטרכו למצוא זרים בעמדות האלו והישראלים שיגיעו יגיעו לעמדות אחרות....
מבחינת זה ששני שחקנים ינוחו בליגה , זה לא בעיה גדולה ולטעמי זה אפילו יתרון מסויים כדי שיגיעו רעננים ליורוליג...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 14:06

yzafrir כתב:
קודי כתב:מכבי לא תוכל להסתדר עם פחות מ-6 זרים, בטח לא אחרי שאוחיון לא יהיה כאן כנראה. אם הוא היה נשאר אז אולי לנדסברג היה מגיע במקום זר אבל במצב הנוכחי זה לא ילך. אתה צריך בכל מקרה שני גארדים זרים מאחר שיש לך שני ישראלים (הלפרין ולנדסברג), את סמית', פאוור פורוורד זר שיחליף את בלו (טיוס, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב, ויכול לכל היותר להיות גבוה חמישי) ושני סנטרים (לא מכיר ישראלים כאלה) - סה"כ 6 זרים.

אני גם חושב ש-6 זרים זה המינימום . אבל אחרי שאוחיון יעזוב אז חייבים עוד שני רכזים . אחד זר זה בטוח ומי המחליף שלא ?
אני לא רואה אף רכז ישראלי אחר שיכול להיות רכז מחליף במכבי ולא בא לי מקרה חג'ג' 2...
מה שאומר שצריך רכז מחליף זר גם כן . יחד עם לאנג זה כבר שלושה זרים , נוסיף לזה את גרגה ומאריץ' זה חמישה . נוסיף לזה את הזר לעמדה 4 זה שישה ואחרון חביב סמית'...סך הכל שישה .
כמובן שאפשר לדלל את זה עם יקחו את טיוס למשל כ-4 מחליף אבל אז אנחנו נפגעים מקצועית .
עזבו את מכבי שני ישראלים שהיו מאוד בכירים בעונה האחרונה ובעמדות שאין ישראלים אחרים שיכולים להחליף אותם ולכן יצטרכו למצוא זרים בעמדות האלו והישראלים שיגיעו יגיעו לעמדות אחרות....
מבחינת זה ששני שחקנים ינוחו בליגה , זה לא בעיה גדולה ולטעמי זה אפילו יתרון מסויים כדי שיגיעו רעננים ליורוליג...

זה הגיוני מה שאתה אומר, אבל זה תלוי מאוד בזהות הרכז שיביאו עכשיו.
אם באמת יהיה מדובר בשחקן טוב ובכיר שאפשר יהיה לסמוך עליו שיוביל את הקבוצה, לא יהיה אכפת לי אם יחסכו את הכסף לרכז המוביל ויביאו אפילו את מורן רוט (שמה שאומרים עליו כאן די זהה למה שאמרו על אוחיון לפני שנה כך שאי אפשר באמת לדעת).
אם לא ניתן יהיה להביא רכז טוב באמת ויהיו חייבים להמר, אז אולי באמת נצטרך זר נוסף כמחליף (אולי פרקינס??)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2012, 07:11

מכבי חייבת 6 זרים לא בגלל אוחיון אלא בעיקר בגלל עזיבת בלו שתוקעת אותנו כנראה עם 3 זרים MUST בעמדות הגבוהים (אחד לפאוור ועוד 2 לסנטרים).

בנוסף יש לך את סמית' בשלוש.

2 גארדים ל-2 עמדות זה הגיוני לחלוטין.

בלו וואליהו מבחינתי היו צמד הישראלים היחידי שהייתי בונה עליהם להחזיק לבד עמדה (בעיקר על בלו).

קשה לי לבנות על צמד כמו הלפרין ו- לאנדסברג שיחזיקו לבדם את עמדת הגארד הראשי והמחליף
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2012, 07:14

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:

זה הגיוני מה שאתה אומר, אבל זה תלוי מאוד בזהות הרכז שיביאו עכשיו.
אם באמת יהיה מדובר בשחקן טוב ובכיר שאפשר יהיה לסמוך עליו שיוביל את הקבוצה, לא יהיה אכפת לי אם יחסכו את הכסף לרכז המוביל ויביאו אפילו את מורן רוט (שמה שאומרים עליו כאן די זהה למה שאמרו על אוחיון לפני שנה כך שאי אפשר באמת לדעת).
אם לא ניתן יהיה להביא רכז טוב באמת ויהיו חייבים להמר, אז אולי באמת נצטרך זר נוסף כמחליף (אולי פרקינס??)

לא רוט !!!

אוחיון נחשב לפוטנציאל הגדול עוד שהוא היה צעיר בתיכונים, יש לו נתונים פיזיים מתאימים.
רוט הגיע ממש לא כפוטנציאל אלא כאנדרדוג והוכיח בנבחרת ישראל שקשה לו להתמודד עם גארדים גדולים ופיזיים. אל תשכחי שהוא גם מבוגר יותר ולטעמי קצת מעבר לשיא שלו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2012, 09:17

אני גם לא הייתי רוצה לראות פה את רוט כרכז שני .
אם בכל זאת רוצים שיהו 6 זרים אז אפשר שהלפרין יהיה רכז שני ואת עמדה 2 יחזיקו לאנג ' ולאנדס '...
1 . ג'אקסון , הלפרין
2 . לאנג' , לאנדס'
3.סמית' , פניני
4 . ליאור , דולמן
5. מאריץ' , גרגמל , טיוס....
ויש מקום לעוד ישראלי מהנוער....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי docariel » 14 יוני 2012, 10:54

yzafrir כתב:אני גם לא הייתי רוצה לראות פה את רוט כרכז שני .
אם בכל זאת רוצים שיהו 6 זרים אז אפשר שהלפרין יהיה רכז שני ואת עמדה 2 יחזיקו לאנג ' ולאנדס '...
1 . ג'אקסון , הלפרין
2 . לאנג' , לאנדס'
3.סמית' , פניני
4 . ליאור , דולמן
5. מאריץ' , גרגמל , טיוס....
ויש מקום לעוד ישראלי מהנוער....

אחלה סגל...הייתי עושה 3 שינויים.

1. דרייפר במקום ג'אקסון - יותר ריאלי.
2. ג'פרסון במקום דולמן.
3.ג'יימס במקום טיוס.

אני יודע שיש מעט מידי ישראלים בסגל הזה, אך אם רוצים להגיע רחוק...
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2012, 11:43

זרקתם את אוחיון במהירות מפתיעה...
לדעתי הוא ישאר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Lirca » 14 יוני 2012, 11:44

מישהו יודע במקרה מתי החוזה של טלטוביץ' בויטוריה מסתיים?
נכון שהוא יקר אבל מעניין לדעת...
Lirca

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים