02 פברואר 2021, 01:44
אחדשיודע כתב:עזוב, אתה יותר מידי מנסה לסנגר על אבדיה (לא בפעם הראשונה). הוא לא היה טוב אתמול בהגנה וספציפית בשמירה על האריס. בסוף האריס כבר היה חם מחוץ לקשת והיה קשה לעצור אותו, אבל אבדיה מאוד עזר לו בעניין הזה. וספציפית לגבי המהלך המדובר - גם שם אבדיה יכל לעשות הרבה יותר. להיצמד לגופייה של האריס, כן. אבדיה הגיע למשחק הזה לא מוכן (יש נסיבות מקלות), פיזית ומנטלית. ובכללי, כמו שנאמר, הוא יכול וצריך להשתפר בהגנה שלו על קלעים.
כל זה בלי קשר לאחרים. כקבוצה, הם פשוט לא טובים בהגנה. אבל זה לא מעניין אותי, אני לא אוהד שלהם. אני מתייחס לאבדיה.
02 פברואר 2021, 02:08
Rampel כתב:אבדיה לא שמר טוב אתמול וגם לא תרם התקפית. גם בלי הגבלת דקות הוא היה צריך להיות השחקן הראשון שיורד מהפרקט כי הוא היה הכי חלש בוושינגטון אתמול.
המזל שלו זה שבונגה ובראון לא פתחו טוב את העונה. גם בימים של חושך מוחלט הארגון נותן לו דקות והוא יצטרך להחזיר הרבה יותר קבלות בקרוב.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
02 פברואר 2021, 02:23
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:עזוב, אתה יותר מידי מנסה לסנגר על אבדיה (לא בפעם הראשונה). הוא לא היה טוב אתמול בהגנה וספציפית בשמירה על האריס. בסוף האריס כבר היה חם מחוץ לקשת והיה קשה לעצור אותו, אבל אבדיה מאוד עזר לו בעניין הזה. וספציפית לגבי המהלך המדובר - גם שם אבדיה יכל לעשות הרבה יותר. להיצמד לגופייה של האריס, כן. אבדיה הגיע למשחק הזה לא מוכן (יש נסיבות מקלות), פיזית ומנטלית. ובכללי, כמו שנאמר, הוא יכול וצריך להשתפר בהגנה שלו על קלעים.
כל זה בלי קשר לאחרים. כקבוצה, הם פשוט לא טובים בהגנה. אבל זה לא מעניין אותי, אני לא אוהד שלהם. אני מתייחס לאבדיה.
אני לא מדבר בכלל עליו, אני מדבר על כל הקבוצה, דברים כאלו קורים גם שהוא לא על המגרש, תמיד יש שחקן ששומר על יותר מידי שחקנים והשאר שלא עושים כלום... היית יודע את זה אם היית משקיע דקה לקרוא את מה שרשמתי ולא סתם לנחז מה אני רושם (ולא בפעם הראשונה) ולהניח שאני טועה ואתה האלוהים.
אם יש פיק ואין את השחקן השני, אתה לא תוכל להיצמד לשחקן כל פעם, זאת המטרה של הפיק
תתחיל לכבד בדיונים אם אתה רוצה שימשיכו לכבד אותך, עד עכשיו לא התיחסת למילה אחת שאמרתי ואתה חוזר על מה שאתה אומר, נתתי לך דוגמאות ונתתי לך שמות של עוד שחקנים שזה קורה להם אותו דבר ואתה חוזר ומתעלם ממה שאני רושם, אגב, זה כדורסל בסיסי. אגב אני לא מכיר שחקן בNBA או בכל ליגה אחרת שיכול לשמור על 3 שחקנים למשך 30 דקות ולא שבראטנס שהחליף אותו הצליח לעשות את זה, למעשה בראטנס דפק את הוייזארדס בהגנה שלו יותר מכל שחקן אחר.
אגב, לא התיחסתי עד עכשיו באופן ספציפי למשחק של דני אתמול, הוא לא חזר טוב ויכל לשפר הרבה דברים ב2 צדדי המגרש אבל מה זה רלוונטי אם אתה מנחש מראש מה אני חושב (מביש שאתה מתנהג ככה וחוסר כבוד מחליא)
אני אומר שוב מה שאני אומר מתחילת העונה כדי שאנשים לא יחשבו שהם יכולים לעוות לי את הדעות לפי רצונם: [b] בוושינגטון יש שחקנים (לא רק דני) ששומרים בשביל ועל שלושה שחקנים במקום הכוכבים או שחקנים שאין להם רצון בהגנה וזאת אחת מ2 הבעיות המרכזיות שם ואותם שחקנים בסופו של דבר נענשים על החוסר יכולת להגן על 2 או 3 שחקנים ולא בצדק. גם אתמול זאת הייתה בעיה לא רק כשדני היה מי ששמר ואותן שלשות היו כולן במהלכים שדני היה צריך להיות על 2 שחקנים או יותר (בין אם לשמור על שחקן פנוי מתחת לסל בתקווה שמישהו נוסף יעלה לשמור על מי שעל הקשת ובין אם בפיק על סנטר שאין לשחקן יותר מידי מה לעשות עם זה שהוא לבד באותו חצי של המגרש)
Shay_uzan כתב:פה לדני לא היה מה לעשות, אתה לא יכול להידבק לשחקן בפיק כאשר המגן השני נמצא מתחת לסל, גם בשאר המקרים, דני עלה כמעט לבד להגנה מול 4 שחקנים, סבבה, הוא קלע אבל מה אתה רוצה משחקן כמו דני שלא יודע להגן גם מתחת לסל וגם בקשת ה3 לבד (משהו שאף אחד לא יודע לעשות) על 3 שחקנים.
02 פברואר 2021, 02:25
אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:עזוב, אתה יותר מידי מנסה לסנגר על אבדיה (לא בפעם הראשונה). הוא לא היה טוב אתמול בהגנה וספציפית בשמירה על האריס. בסוף האריס כבר היה חם מחוץ לקשת והיה קשה לעצור אותו, אבל אבדיה מאוד עזר לו בעניין הזה. וספציפית לגבי המהלך המדובר - גם שם אבדיה יכל לעשות הרבה יותר. להיצמד לגופייה של האריס, כן. אבדיה הגיע למשחק הזה לא מוכן (יש נסיבות מקלות), פיזית ומנטלית. ובכללי, כמו שנאמר, הוא יכול וצריך להשתפר בהגנה שלו על קלעים.
אני לא מדבר בכלל עליו, אני מדבר על כל הקבוצה, דברים כאלו קורים גם שהוא לא על המגרש, תמיד יש שחקן ששומר על יותר מידי שחקנים והשאר שלא עושים כלום... היית יודע את זה אם היית משקיע דקה לקרוא את מה שרשמתי ולא סתם לנחז מה אני רושם (ולא בפעם הראשונה) ולהניח שאני טועה ואתה האלוהים.
אם יש פיק ואין את השחקן השני, אתה לא תוכל להיצמד לשחקן כל פעם, זאת המטרה של הפיק
תתחיל לכבד בדיונים אם אתה רוצה שימשיכו לכבד אותך, עד עכשיו לא התיחסת למילה אחת שאמרתי ואתה חוזר על מה שאתה אומר, נתתי לך דוגמאות ונתתי לך שמות של עוד שחקנים שזה קורה להם אותו דבר ואתה חוזר ומתעלם ממה שאני רושם, אגב, זה כדורסל בסיסי. אגב אני לא מכיר שחקן בNBA או בכל ליגה אחרת שיכול לשמור על 3 שחקנים למשך 30 דקות ולא שבראטנס שהחליף אותו הצליח לעשות את זה, למעשה בראטנס דפק את הוייזארדס בהגנה שלו יותר מכל שחקן אחר.
אגב, לא התיחסתי עד עכשיו באופן ספציפי למשחק של דני אתמול, הוא לא חזר טוב ויכל לשפר הרבה דברים ב2 צדדי המגרש אבל מה זה רלוונטי אם אתה מנחש מראש מה אני חושב (מביש שאתה מתנהג ככה וחוסר כבוד מחליא)
אני אומר שוב מה שאני אומר מתחילת העונה כדי שאנשים לא יחשבו שהם יכולים לעוות לי את הדעות לפי רצונם: [b] בוושינגטון יש שחקנים (לא רק דני) ששומרים בשביל ועל שלושה שחקנים במקום הכוכבים או שחקנים שאין להם רצון בהגנה וזאת אחת מ2 הבעיות המרכזיות שם ואותם שחקנים בסופו של דבר נענשים על החוסר יכולת להגן על 2 או 3 שחקנים ולא בצדק. גם אתמול זאת הייתה בעיה לא רק כשדני היה מי ששמר ואותן שלשות היו כולן במהלכים שדני היה צריך להיות על 2 שחקנים או יותר (בין אם לשמור על שחקן פנוי מתחת לסל בתקווה שמישהו נוסף יעלה לשמור על מי שעל הקשת ובין אם בפיק על סנטר שאין לשחקן יותר מידי מה לעשות עם זה שהוא לבד באותו חצי של המגרש)
״אני לא מדבר בכלל עליו״? אז על מי דברת? על סבתא שלי? די לבלבל במוח. את הדברים האלו, אתה כתבת:Shay_uzan כתב:פה לדני לא היה מה לעשות, אתה לא יכול להידבק לשחקן בפיק כאשר המגן השני נמצא מתחת לסל, גם בשאר המקרים, דני עלה כמעט לבד להגנה מול 4 שחקנים, סבבה, הוא קלע אבל מה אתה רוצה משחקן כמו דני שלא יודע להגן גם מתחת לסל וגם בקשת ה3 לבד (משהו שאף אחד לא יודע לעשות) על 3 שחקנים.
ועל זה הדיון. אתה מנקה את אבדיה מאחריות, ואומר שהוא צריך לשמור בשביל אחרים. ואני אומר, כמו השאר פה, שהוא פשוט לא שמר טוב. ואתה מחפש תירוצים. לפני שאתה מדבר על הכבוד שאני נותן לך או נותן לך, תפקח כבר את העיניים שלך ותצא כבר מהפוזיציה של המעריץ העיוור. זה מביך ומעלה גיחוך. ותחסוך מכולנו את המגילות שלך.
02 פברואר 2021, 02:28
02 פברואר 2021, 02:30
02 פברואר 2021, 02:55
02 פברואר 2021, 03:01
שוב, אתה ממשיך בכיוון שאין לי דעה רציונלית אז אל תלמד אותי על כבוד, לילה טוב, תתחיל לכבד ואז תנסה להטיף לי מוסר. אגב, מאוד לא תורם לדעה שלך לעוות מה שאנשים אחרים אומרים כל פעם מחדש וללכת ראש בקיראחדשיודע כתב:קודם כל, אל תדרוש כבוד אם אתה בעצמך לא יודע לתת כבוד לאנשים מבוגרים ומנוסים ממך. שנית, אף אחד לא זלזל בך באופן אישי.
ובוא, אתה נסחף. אתה נסחף עם האהדה העיוורת שלך לשחקן, נסחף בתגובות שלך, נסחף ברגשות שלך. קח את הדברים יותר בקלות. אל תהיה רגיש לכל דבר שמגיבים אלייך. תבין שאם אתה כותב משהו פה/ברשת - יכולים להגיב לך (כן, גם לחלק מההודעה) ולסתור את הדברים שלך. וזה בסדר. זה לא אומר שמזלזלים בך או לא נותנים לך כבוד.
תלמד לנתק בין הרגש לניתוח אובייקטיבי של הדברים.
לילה טוב.
02 פברואר 2021, 03:05
02 פברואר 2021, 03:10
אחדשיודע כתב:הבנתי, עכשיו אני מעוות את מה שכתבת. כאילו אתה לא חופר על זה ת׳רד שלם.
גם במהלך המשחק היה לך את אותם תירוצים על השמירה של אבדיה. אל תספר סיפורים.
02 פברואר 2021, 03:14
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:הבנתי, עכשיו אני מעוות את מה שכתבת. כאילו אתה לא חופר על זה ת׳רד שלם.
גם לפני המשחק אמרתי שהוויזארדס משאירים תמיד שחקן אחד לשמור על 3 אנשים וזה לא תמיד נופל על דני, אם היית קורא את מה שרשמתי אולי היית יודע.
02 פברואר 2021, 03:53
שאני התיחסתי למשחק שלו אתמול אמרתי שהוא לא היה טוב והוא לא היה בכושר ב2 צדדי המגרש, אבל לדעתי צריך להתיחס לא רק ל-מה אלא גם ללמה ולראות את כל התמונה כי גם אם דני היה אתמול 100 בהגנה זה לא היה משנה באופן דרמטי את התוצאה (תקשיב עד הסוף למה אני מסתכל על זה ככה). גם אם הוא לא היה מהמר על השלשה הראשונה על חשבון סל פנוי בצבע, עדיין היה סל בצבע כי אף אחד לא שמר שם וגם אם דני היה מצליח לעבור את הפיק בצורה יותר טובה התוצאה לא הייתה משתנת יותר מידי כי אם לופז לא שם השלשה הזאת הייתה מורמת בכל מקרה במצב שהאחוזים בו היו מצויינים לשחקן כזה כי אין שום חיפוי (אגב, אם הוא גם את הזריקה היה מצליח בדרך פלא למנוע את הזריקה אז מסירה קטנה הצידה ויש לך שחקן פנוי ל1 על 1 הכי קל שהיה לו בחיים). אגב, גם הביקורת לא הייתה משתנה כי עובדה שלופז המשיך לחרב כיאלו כלום.אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:הבנתי, עכשיו אני מעוות את מה שכתבת. כאילו אתה לא חופר על זה ת׳רד שלם.
גם לפני המשחק אמרתי שהוויזארדס משאירים תמיד שחקן אחד לשמור על 3 אנשים וזה לא תמיד נופל על דני, אם היית קורא את מה שרשמתי אולי היית יודע.
קראתי, קראתי. אתה חופר עם זה בלי סוף.
ובשורה התחתונה, כמו שכתבתי לך - אלו תירוצים להגנה לא טובה של אבדיה.
02 פברואר 2021, 03:55
02 פברואר 2021, 15:21
אחדשיודע כתב:The Washington Wizards are planning an 'aggressive pursuit' to land Masai Ujiri this summer, per Bleacher Report
02 פברואר 2021, 15:25
הפעולות ששפרד ביצע מלמדות שאין לו מושג בבניית קבוצה.~Box & 1~ כתב:אחדשיודע כתב:The Washington Wizards are planning an 'aggressive pursuit' to land Masai Ujiri this summer, per Bleacher Report
הידיעה הזו קצת חמקה מהראדאר. תוהה איך הגעה של יוג'ירי תשפיע מהזווית של דני.
מצד אחד יש יתרון עצום כשהג'נרל מנג'ר שבחר אותך 9 בדראפט הוא זה שבונה את הקבוצה, מצד שני טומי שפארד לא הרשים אותי בכלל. השאיר מאמן גרוע כמו ברוקס, הביא את החוזה הגרוע של ווסטברוק כשהיה ידוע שזה יפגע מאוד בהתפתחות של הצעירים שהוא בחר בעצמו בדראפט. הוא לא נראה אחד שהייתי סומך עליו לבנות קבוצה. יוג'ירי לעומת זאת עשה עבודה פנטסטית בטורונטו, מצד שני קשה לדעת עד כמה הוא יחזיק מדני.
02 פברואר 2021, 15:39
02 פברואר 2021, 15:59
עידן כתב:אני לא מבין למה כל כך הרבה חבר'ה פה בטוחים שטוב לדני שיבוא מאמן אחר ו/או שדני יעבור בטרייד לקבוצה אחרת.
גם אם הכל נכון לגבי ברוקס והוא מאמן איום ונורא, אי אפשר להגיד שהוא לא מאמין בדני נכון לעכשיו, עם כמות הדקות שהוא נותן לו. עם המספרים שדני מעמיד עד כה (וזה בכלל לא משנה אם זו "אשמתו" של דני שאלו המספרים), עם מאמן אחר או קבוצה אחרת הוא יכול גם למצוא את עצמו בסוף הרוטציה ובקצה הספסל עם ממוצע של 5 דקות לערב.
02 פברואר 2021, 17:28
02 פברואר 2021, 18:09
02 פברואר 2021, 18:25
שמואל1 כתב:עידן כתב:אני לא מבין למה כל כך הרבה חבר'ה פה בטוחים שטוב לדני שיבוא מאמן אחר ו/או שדני יעבור בטרייד לקבוצה אחרת.
גם אם הכל נכון לגבי ברוקס והוא מאמן איום ונורא, אי אפשר להגיד שהוא לא מאמין בדני נכון לעכשיו, עם כמות הדקות שהוא נותן לו. עם המספרים שדני מעמיד עד כה (וזה בכלל לא משנה אם זו "אשמתו" של דני שאלו המספרים), עם מאמן אחר או קבוצה אחרת הוא יכול גם למצוא את עצמו בסוף הרוטציה ובקצה הספסל עם ממוצע של 5 דקות לערב.
הוא מקבל דקות כי הוא בחירה מס' 9 בדראפט וזה מה שה GM מצפה ממנו.
סקוט ברוקס לא באמת מאמין בדני כי הוא לא באמת משתמש בו. הוא לא מקבל קרדיט להוביל כדור, הוא לא מקבל כדורים כמעט.
הוא שומר על 3 שחקנים במקביל וחוטף שלשה כי אף אחד לא מחפה, ונזרק לספסל. אז בואו ננפץ את הקונספציה שברוקס מאמין בדני. הוא לא.