אחדשיודע כתב:עזוב, אתה יותר מידי מנסה לסנגר על אבדיה (לא בפעם הראשונה). הוא לא היה טוב אתמול בהגנה וספציפית בשמירה על האריס. בסוף האריס כבר היה חם מחוץ לקשת והיה קשה לעצור אותו, אבל אבדיה מאוד עזר לו בעניין הזה. וספציפית לגבי המהלך המדובר - גם שם אבדיה יכל לעשות הרבה יותר. להיצמד לגופייה של האריס, כן. אבדיה הגיע למשחק הזה לא מוכן (יש נסיבות מקלות), פיזית ומנטלית. ובכללי, כמו שנאמר, הוא יכול וצריך להשתפר בהגנה שלו על קלעים.
כל זה בלי קשר לאחרים. כקבוצה, הם פשוט לא טובים בהגנה. אבל זה לא מעניין אותי, אני לא אוהד שלהם. אני מתייחס לאבדיה.
אני לא מדבר בכלל עליו, אני מדבר על כל הקבוצה, דברים כאלו קורים גם שהוא לא על המגרש, תמיד יש שחקן ששומר על יותר מידי שחקנים והשאר שלא עושים כלום... היית יודע את זה אם היית משקיע דקה לקרוא את מה שרשמתי ולא סתם לנחז מה אני רושם (ולא בפעם הראשונה) ולהניח שאני טועה ואתה האלוהים.
אם יש פיק ואין את השחקן השני, אתה לא תוכל להיצמד לשחקן כל פעם, זאת המטרה של הפיק
תתחיל לכבד בדיונים אם אתה רוצה שימשיכו לכבד אותך, עד עכשיו לא התיחסת למילה אחת שאמרתי ואתה חוזר על מה שאתה אומר, נתתי לך דוגמאות ונתתי לך שמות של עוד שחקנים שזה קורה להם אותו דבר ואתה חוזר ומתעלם ממה שאני רושם, אגב, זה כדורסל בסיסי. אגב אני לא מכיר שחקן בNBA או בכל ליגה אחרת שיכול לשמור על 3 שחקנים למשך 30 דקות ולא שבראטנס שהחליף אותו הצליח לעשות את זה, למעשה בראטנס דפק את הוייזארדס בהגנה שלו יותר מכל שחקן אחר.
אגב, לא התיחסתי עד עכשיו באופן ספציפי למשחק של דני אתמול, הוא לא חזר טוב ויכל לשפר הרבה דברים ב2 צדדי המגרש אבל מה זה רלוונטי אם אתה מנחש מראש מה אני חושב (מביש שאתה מתנהג ככה וחוסר כבוד מחליא)
אני אומר שוב מה שאני אומר מתחילת העונה כדי שאנשים לא יחשבו שהם יכולים לעוות לי את הדעות לפי רצונם: [b] בוושינגטון יש שחקנים (לא רק דני) ששומרים בשביל ועל שלושה שחקנים במקום הכוכבים או שחקנים שאין להם רצון בהגנה וזאת אחת מ2 הבעיות המרכזיות שם ואותם שחקנים בסופו של דבר נענשים על החוסר יכולת להגן על 2 או 3 שחקנים ולא בצדק. גם אתמול זאת הייתה בעיה לא רק כשדני היה מי ששמר ואותן שלשות היו כולן במהלכים שדני היה צריך להיות על 2 שחקנים או יותר (בין אם לשמור על שחקן פנוי מתחת לסל בתקווה שמישהו נוסף יעלה לשמור על מי שעל הקשת ובין אם בפיק על סנטר שאין לשחקן יותר מידי מה לעשות עם זה שהוא לבד באותו חצי של המגרש)