דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2 - דני חוזר!

הודעהעל ידי עידן » 03 פברואר 2021, 06:23

ברטאנס (וברוקס שהתעקש להשאיר אותו על המגרש) הפסידו לוויזארדס את המשחק בתכל'ס. אה, ולילארד שחקן על.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 פברואר 2021, 06:24

עידן כתב:ברטאנס (וברוקס שהתעקש להשאיר אותו על המגרש) הפסידו לוויזארדס את המשחק בתכל'ס. אה, ולילארד שחקן על.
אם ברוקס יהיה מחר על הקווים אני אשבור משהו
קבלת החלטה נכונה אחת לא הייתה על המגרש ועל הקווים למשך 3 דקות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 03 פברואר 2021, 06:25

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:ברטאנס (וברוקס שהתעקש להשאיר אותו על המגרש) הפסידו לוויזארדס את המשחק בתכל'ס. אה, ולילארד שחקן על.

ממליץ לך להכין מראש פריט שאתה רוצה להיפטר ממנו לשבירה :)
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 פברואר 2021, 06:25

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:

ממליץ לך להכין מראש פריט שאתה רוצה להיפטר ממנו לשבירה :)
אשבור פסטה יבשה או משהו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי TAYO » 03 פברואר 2021, 06:28

עידן כתב:
TAYO כתב:עם איך ששוחטים את ההגנה של ברטנס, ועם איך שהוא נראה בהתקפה כרגע, דני אמור לקבל הרבה דקות במשחקים הקרובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

דני מקבל הרבה דקות בלי קשר אליו, וברטאנס מקבל הרבה דקות גם כשהוא גרוע. לא חושב שיהיה הבדל.
כן, לא ראיתי את זה בא - חמישיה שבה ברטאנס, האצ׳ימורה ואבדיה משחקים יחד... ברוקס יותר מטומטם ממה ששיערתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 פברואר 2021, 06:30

הצימורה עם משחק נהדר, ביל וואסטברוק הרס משחק טוב יחסית שלהם ב3 דקות האחרונות, על בראטנס דיברנו ודני עם משחק ממש טוב ובמיוחד אחרי הפגרה הכפויה שהוא היה בה והמצב הגופני שלו.
הוא עשה כמה טעויות ולא היה בפוקוס כל הזמן אבל כל פעם שהכדור היה בידיים שלו משהו טוב קרה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2021, 14:46

אחדשיודע כתב:למה שיעבירו אותו בטרייד? כי אולי יציעו להם הצעה מספיק טובה. כמו כל דבר ב-NBA. אם למשל מיאמי (שהזוכרה כמעוניינת בביל), תציע עבור ביל ואבדיה חבילה שכוללת את טיילר הירו + פרשס אצ'יווה + נכסי דראפט + שחקנים נוספים. לא היית לוקח במקום וושינגטון?

הייתי לוקח, אבל למה שמיאמי יתעקשו על אבדיה דווקא אלא אם הוא מהווה שחקן שמיאמי ירצו ספיציפית אותו כי רואים בו שחקן טוב. ואם מיאמי רואים בו שחקן טוב אז אולי העניין הוא לא בכך שאבדיה לא טוב מספיק אלא דווקא הפוך.

כל הדיבור הוא כמובן ברמה תיאורטית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 פברואר 2021, 17:33

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:למה שיעבירו אותו בטרייד? כי אולי יציעו להם הצעה מספיק טובה. כמו כל דבר ב-NBA. אם למשל מיאמי (שהזוכרה כמעוניינת בביל), תציע עבור ביל ואבדיה חבילה שכוללת את טיילר הירו + פרשס אצ'יווה + נכסי דראפט + שחקנים נוספים. לא היית לוקח במקום וושינגטון?

הייתי לוקח, אבל למה שמיאמי יתעקשו על אבדיה דווקא אלא אם הוא מהווה שחקן שמיאמי ירצו ספיציפית אותו כי רואים בו שחקן טוב. ואם מיאמי רואים בו שחקן טוב אז אולי העניין הוא לא בכך שאבדיה לא טוב מספיק אלא דווקא הפוך.

הם לאו דווקא יתעקשו ספציפית על אבדיה, זו סתם אפשרות שאני מעלה בתגובה לשאלה שלך. העניין הוא שבמסגרת טרייד על ביל, גם אבדיה יכול לעבור ביחד איתו בתור הצלע השנייה בטרייד. ולמה? כדי לאזן את הטרייד - מבחינת משכורות, מבחינת כישרון, מבחינת צרכים של הקבוצה וכ'ו. יש אלף סיבות. יכול להיות שקבוצה x רואה את השחקן אחרת ממה שרואה קבוצה y - גם מבחינת התאמה וגם מבחינת פוטנציאל לטווח הארוך.

אם נזרום ספציפית על השמות שהבאתי כדוגמה... אז אנחנו יודעים שמיאמי הביעה התעניינות בביל. ואם וושינגטון אכן תלך על האפשרות של הטרייד, היא כנראה תרצה כשרונות צעירים או נכסי דראפט משמעותיים. טיילר הירו הוא השם הראשון שקופץ אצל מיאמי, בין השאר כי הוא משחק על אותה עמדה של ביל. אבל מצד שני, אנחנו יודעים שמיאמי לא תמהר לוותר על הירו (סירבו להעביר אותו ליוסטון ביחד עם רובינסון ואצ'יווה עבור הארדן). ובתרחיש כזה, סביר שיבקשו מוושינגטון לצרף לטרייד שחקן צעיר מוכשר מהצד שלהם. וזה חלק מהאיזון של הכישרון, עוד לפני החלק של איזון המשכורות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 03 פברואר 2021, 18:21

הופעה טובה מאוד של דני. כשאני אומר טובה מאוד זה לא רק בסטטיסטיקה (אחוזים מעולים והיחיד בחמישיה עם מדד פלוס מינוס חיובי) אלא באיך ש'הרגישו' אותו היום. במשחק מול ברוקלין הוא היה נראה כל כך רע שאפילו לא ציפיתי שהוא יעשה נקודות. במשחק היום זה הרגיש שהוא יכל לסיים גם עם למעלה מ20 נקודות אם היו משחקים עליו יותר. עדיין יש לו נטייה מעצבנת להיות יותר מדי מוטה לחיפוי בצבע במקום להיצמד יותר לקלעים, אבל בניגוד לכספי שהיה נראה אבוד לחלוטין בעונת הרוקי שלו בפן הזה, רואים שדני יודע מה הוא עושה וזה רק עניין של לצבור ניסיון. גם בפוזשן ההגנתי מול לילארד בסל שהרג סופית את המשחק הוא יעשה בעתיד עבודה טובה יותר כשיצבור ניסיון. נרדם לחצי שנייה ולא נערך לאפשרות של סטפ באק. סה"כ הגנת האחד על אחד שלו מאוד מעודדת.

היתה לו איזה דקה במצטבר שממש נהנתי לראות אותו, סוף סוף הרגיש שם קצת שהוא בא לטרוף ודרש את הכדור. בזמן הזה הוא לקח ריבאונד ולמרות שאיש סמית' רמז לו למסור לו דני לקח את הכדור לאורך כל המגרש וייצר מצב להאצ'ימורה. כשהוא נראה ככה, תהיו בטוחים שאפילו סוליסטים כמו ווסטברוק וביל ירצו למסור לו. הייתי רוצה לראות אותו עכשיו מעלה את כמות הדקות האגרסיביות האלה מדקה אחת ל5. לא מבקש הרבה, רק שיראה צעדי גדילה. נקווה להמשכיות מול מיאמי ושלא יילך צעד אחורה שוב.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2021, 18:30

כבר הלילה ב 3 , דני נגד מיאמי. קבוצת ה"שבת שלום".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2021, 20:55

ווסטברוק לא ישחק היום (מנוחה)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 פברואר 2021, 21:18

שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 03 פברואר 2021, 21:24

שמואל1 כתב:ווסטברוק לא ישחק היום (מנוחה)

לא ווסטברוק ולא ראול נטו. הזדמנות אדירה לתת לדני לשחק פוינט פורוורד, לפחות לפרקים מסויימים.
בוא נראה האם ברוקס גם חושב ככה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2021, 21:32

my man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
אני לא מתפקד בעבודה בגללם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2021, 22:18

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

הם לאו דווקא יתעקשו ספציפית על אבדיה, זו סתם אפשרות שאני מעלה בתגובה לשאלה שלך. העניין הוא שבמסגרת טרייד על ביל, גם אבדיה יכול לעבור ביחד איתו בתור הצלע השנייה בטרייד. ולמה? כדי לאזן את הטרייד - מבחינת משכורות, מבחינת כישרון, מבחינת צרכים של הקבוצה וכ'ו. יש אלף סיבות. יכול להיות שקבוצה x רואה את השחקן אחרת ממה שרואה קבוצה y - גם מבחינת התאמה וגם מבחינת פוטנציאל לטווח הארוך.

אם נזרום ספציפית על השמות שהבאתי כדוגמה... אז אנחנו יודעים שמיאמי הביעה התעניינות בביל. ואם וושינגטון אכן תלך על האפשרות של הטרייד, היא כנראה תרצה כשרונות צעירים או נכסי דראפט משמעותיים. טיילר הירו הוא השם הראשון שקופץ אצל מיאמי, בין השאר כי הוא משחק על אותה עמדה של ביל. אבל מצד שני, אנחנו יודעים שמיאמי לא תמהר לוותר על הירו (סירבו להעביר אותו ליוסטון ביחד עם רובינסון ואצ'יווה עבור הארדן). ובתרחיש כזה, סביר שיבקשו מוושינגטון לצרף לטרייד שחקן צעיר מוכשר מהצד שלהם. וזה חלק מהאיזון של הכישרון, עוד לפני החלק של איזון המשכורות.

אני מסכים עם מה שאמרת, כמובן שאם יוצע לוושינגטון טרייד שאבדיה כלול בה ושמנקודת מבטה הוא משתלם לה ,הם ילכו על זה, זה מטבע הדברים של כל עסקה.אבל הדברים שלי נאמרו יותר בהקשר שמה שאמרת שבמידה ואבדיה לא ישתפר אז הGM החדש לא יהסס להעביר אותו בטרייד אם תבוא ההזדמנות. כלומר האפשרות שהוא יעובר בטרייד תמיד קיימת אבל בעיני אבדיה עד כה מהנכסים המשמעותיים שיש לוושינגטון ברשותה.

.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Asf » 03 פברואר 2021, 22:20

שמואל1 כתב:

אז למה לא לראות שידור חוזר בבוקר? למה כ"כ חשוב לראות את זה בלייב? תענוג להריץ קדימה ולדלג על כל הזמן המת/דקות שהוא לא משחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2021, 22:29

Asf כתב:
שמואל1 כתב:

אז למה לא לראות שידור חוזר בבוקר? למה כ"כ חשוב לראות את זה בלייב? תענוג להריץ קדימה ולדלג על כל הזמן המת/דקות שהוא לא משחק.
זה לא אותו דבר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 פברואר 2021, 22:29

Asf כתב:
שמואל1 כתב:

עם ובלי קשר לאבדיה.. אני לא מסוגל לראות משחקים כשאני יודע את התוצאה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2021, 22:30

my man כתב:
Asf כתב:
שמואל1 כתב:

+1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 03 פברואר 2021, 22:42

שמואל1 כתב:
my man כתב:
Asf כתב:
שמואל1 כתב:

+1

אז למה לבדוק את התוצאה? אני קם בוקר, תופר את המשחק ב-40 דקות ושלום על ישראל.

למרות שבמשחקים האחרונים גם לזה אין לי כח ואני פשוט קורא את התגובות שלכם מהת'רד...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, משה ו־6 אורחים