המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אם ברוקס יהיה מחר על הקווים אני אשבור משהועידן כתב:ברטאנס (וברוקס שהתעקש להשאיר אותו על המגרש) הפסידו לוויזארדס את המשחק בתכל'ס. אה, ולילארד שחקן על.
Shay_uzan כתב:אם ברוקס יהיה מחר על הקווים אני אשבור משהועידן כתב:ברטאנס (וברוקס שהתעקש להשאיר אותו על המגרש) הפסידו לוויזארדס את המשחק בתכל'ס. אה, ולילארד שחקן על.
קבלת החלטה נכונה אחת לא הייתה על המגרש ועל הקווים למשך 3 דקות
אשבור פסטה יבשה או משהועידן כתב:Shay_uzan כתב:אם ברוקס יהיה מחר על הקווים אני אשבור משהועידן כתב:ברטאנס (וברוקס שהתעקש להשאיר אותו על המגרש) הפסידו לוויזארדס את המשחק בתכל'ס. אה, ולילארד שחקן על.
קבלת החלטה נכונה אחת לא הייתה על המגרש ועל הקווים למשך 3 דקות
ממליץ לך להכין מראש פריט שאתה רוצה להיפטר ממנו לשבירה
כן, לא ראיתי את זה בא - חמישיה שבה ברטאנס, האצ׳ימורה ואבדיה משחקים יחד... ברוקס יותר מטומטם ממה ששיערתי.עידן כתב:TAYO כתב:עם איך ששוחטים את ההגנה של ברטנס, ועם איך שהוא נראה בהתקפה כרגע, דני אמור לקבל הרבה דקות במשחקים הקרובים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
דני מקבל הרבה דקות בלי קשר אליו, וברטאנס מקבל הרבה דקות גם כשהוא גרוע. לא חושב שיהיה הבדל.
אחדשיודע כתב:למה שיעבירו אותו בטרייד? כי אולי יציעו להם הצעה מספיק טובה. כמו כל דבר ב-NBA. אם למשל מיאמי (שהזוכרה כמעוניינת בביל), תציע עבור ביל ואבדיה חבילה שכוללת את טיילר הירו + פרשס אצ'יווה + נכסי דראפט + שחקנים נוספים. לא היית לוקח במקום וושינגטון?
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:למה שיעבירו אותו בטרייד? כי אולי יציעו להם הצעה מספיק טובה. כמו כל דבר ב-NBA. אם למשל מיאמי (שהזוכרה כמעוניינת בביל), תציע עבור ביל ואבדיה חבילה שכוללת את טיילר הירו + פרשס אצ'יווה + נכסי דראפט + שחקנים נוספים. לא היית לוקח במקום וושינגטון?
הייתי לוקח, אבל למה שמיאמי יתעקשו על אבדיה דווקא אלא אם הוא מהווה שחקן שמיאמי ירצו ספיציפית אותו כי רואים בו שחקן טוב. ואם מיאמי רואים בו שחקן טוב אז אולי העניין הוא לא בכך שאבדיה לא טוב מספיק אלא דווקא הפוך.
כל הדיבור הוא כמובן ברמה תיאורטית.
שמואל1 כתב:ווסטברוק לא ישחק היום (מנוחה)
אני לא מתפקד בעבודה בגללםmy man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:למה שיעבירו אותו בטרייד? כי אולי יציעו להם הצעה מספיק טובה. כמו כל דבר ב-NBA. אם למשל מיאמי (שהזוכרה כמעוניינת בביל), תציע עבור ביל ואבדיה חבילה שכוללת את טיילר הירו + פרשס אצ'יווה + נכסי דראפט + שחקנים נוספים. לא היית לוקח במקום וושינגטון?
הייתי לוקח, אבל למה שמיאמי יתעקשו על אבדיה דווקא אלא אם הוא מהווה שחקן שמיאמי ירצו ספיציפית אותו כי רואים בו שחקן טוב. ואם מיאמי רואים בו שחקן טוב אז אולי העניין הוא לא בכך שאבדיה לא טוב מספיק אלא דווקא הפוך.
כל הדיבור הוא כמובן ברמה תיאורטית.
הם לאו דווקא יתעקשו ספציפית על אבדיה, זו סתם אפשרות שאני מעלה בתגובה לשאלה שלך. העניין הוא שבמסגרת טרייד על ביל, גם אבדיה יכול לעבור ביחד איתו בתור הצלע השנייה בטרייד. ולמה? כדי לאזן את הטרייד - מבחינת משכורות, מבחינת כישרון, מבחינת צרכים של הקבוצה וכ'ו. יש אלף סיבות. יכול להיות שקבוצה x רואה את השחקן אחרת ממה שרואה קבוצה y - גם מבחינת התאמה וגם מבחינת פוטנציאל לטווח הארוך.
אם נזרום ספציפית על השמות שהבאתי כדוגמה... אז אנחנו יודעים שמיאמי הביעה התעניינות בביל. ואם וושינגטון אכן תלך על האפשרות של הטרייד, היא כנראה תרצה כשרונות צעירים או נכסי דראפט משמעותיים. טיילר הירו הוא השם הראשון שקופץ אצל מיאמי, בין השאר כי הוא משחק על אותה עמדה של ביל. אבל מצד שני, אנחנו יודעים שמיאמי לא תמהר לוותר על הירו (סירבו להעביר אותו ליוסטון ביחד עם רובינסון ואצ'יווה עבור הארדן). ובתרחיש כזה, סביר שיבקשו מוושינגטון לצרף לטרייד שחקן צעיר מוכשר מהצד שלהם. וזה חלק מהאיזון של הכישרון, עוד לפני החלק של איזון המשכורות.
שמואל1 כתב:אני לא מתפקד בעבודה בגללםmy man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
זה לא אותו דברAsf כתב:שמואל1 כתב:אני לא מתפקד בעבודה בגללםmy man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
אז למה לא לראות שידור חוזר בבוקר? למה כ"כ חשוב לראות את זה בלייב? תענוג להריץ קדימה ולדלג על כל הזמן המת/דקות שהוא לא משחק.
עם ובלי קשר לאבדיה.. אני לא מסוגל לראות משחקים כשאני יודע את התוצאה..Asf כתב:שמואל1 כתב:אני לא מתפקד בעבודה בגללםmy man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
אז למה לא לראות שידור חוזר בבוקר? למה כ"כ חשוב לראות את זה בלייב? תענוג להריץ קדימה ולדלג על כל הזמן המת/דקות שהוא לא משחק.
+1my man כתב:עם ובלי קשר לאבדיה.. אני לא מסוגל לראות משחקים כשאני יודע את התוצאה..Asf כתב:שמואל1 כתב:אני לא מתפקד בעבודה בגללםmy man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
שמואל1 כתב:+1my man כתב:עם ובלי קשר לאבדיה.. אני לא מסוגל לראות משחקים כשאני יודע את התוצאה..Asf כתב:שמואל1 כתב:אני לא מתפקד בעבודה בגללםmy man כתב:שוב פעם 3:00. זו נבלות שאין לתאר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־9 אורחים