Assaf M כתב:מאוד חבל שהתרבות כאן בפורום היא צרות עין וחוסר פרגון, ואני לא מדבר רק על הכתבה שלי בוואן, אלא בכלל.
כולם כאן מתנהגים כאילו יש להם תואר בכדורסל ומבינים הכל. חבל שזה המצב
להתראות
לא מתים על הכתבת כי בדרך כלל היא גונבת מפורומים ומייחסת את זה ל"מקורות" אמינים מתוך מכבי. בלי להעליב זה נשמע כמו שילוב של סוג של פנטזי של כותבי צהבת+ שמות אמיתיים שכבר טחנו אותם בתקשורת.
אסף, קצת מוזר לנו ששמות שמועלים בכתבה כגון מאט וולש, פטריק בוורלי, מרקוס וויליאמס תואמים באופן די מחשיד לשמות שהעלו לאחרונה בפורום. זה גם סוג של גניבה ספרותית לא ? לא מדבר עליך ספציפית. אני זוכר שדחפתי שחקנים שלא קשורים לכלום כמו אייק דיוגו ופתאום מדברים עליהם כמועמדים למכבי... זה נשמע קצת מופרך.
קשה לי להאמין שהרשימה של בלאט ומכבי מכילה רק שמות שהעלת בכתבה. אפילו קשה לי להאמין שאלה השמות הבולטים על הפרק. כל שנה תמיד מעלים שמות מתוך "הרשימה" של מכבי ובסוף מגיעים שחקנים אחרים.
אני דווקא הייתי שמח לראות כתבה שלך או של מביני עניין כמו פליקס, וינסנטי, חציל ואחרים שלאו דווקא תנסה "לחשוף" את רשימת הקניות של מכבי אלא תעלה שמות
מעניינים וחדשים (לא ג'אבר או טאקר החרושים) שיכולים להתאים למכבי. מבחינתי דו"ח סקאוטינג (שאתה עוקב אחריהם שנים) על טאקר, ג'אבר, נכבאר, דה קולו קצת מגוכח. כאילו אני אפרסם עכשיו דוח סקאוטינג על וויציץ, פארקר ובאסטון. מדובר בשמות די מוכרים.
ערוצי התקשורת באינטרנט זורקים שמות בשביל לצעוק אחרי זה חשיפה ראשונה.
השם היחידי שעניין אותי ברשימה הוא קרטיס ג'רילס שלא ממש דיברו עליו בתקשורת והוא גם לא ממש מוכר.
הייתי שמח לראות כתבות עומק שמחדשות. לצערי זה לא מה שהקוראים של ONE מחפשים.