מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2011, 16:22

Holiday_Armadillo כתב:אבל זה מה שמפריע..
אם הם היו עושים מזה פרוייקט נחמד ורושמים מי יכול להתאים..בכיף
אבל הם רשמו ''מי המועמדים להגיע''

זה בדיוק מה שהפריע לי , שהם קראו לזה רשימת מעומדים להגיע וזה נראה כמו רשימה שמישהו הציע....ותודה לבעל הזבוב על ההסבר המדוייק :clap2
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2011, 16:24

Assaf M כתב:אז הם רשמו שהם "מועמדים" נו ו? קרה משהו? בגלל זה אתה מתעצבן ומלכלך?
למכבי יש בכל עונה חצי אירופה ברשימת המועמדים

בגלל זה שאלתי אותך את מה ששאלתי....זה לא מזילזול אלא פשוט הניסוח שלה לא היה נכון..
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יוני 2011, 17:53

Assaf M כתב:מאוד חבל שהתרבות כאן בפורום היא צרות עין וחוסר פרגון, ואני לא מדבר רק על הכתבה שלי בוואן, אלא בכלל.
כולם כאן מתנהגים כאילו יש להם תואר בכדורסל ומבינים הכל. חבל שזה המצב
להתראות

לא מתים על הכתבת כי בדרך כלל היא גונבת מפורומים ומייחסת את זה ל"מקורות" אמינים מתוך מכבי. בלי להעליב זה נשמע כמו שילוב של סוג של פנטזי של כותבי צהבת+ שמות אמיתיים שכבר טחנו אותם בתקשורת.
אסף, קצת מוזר לנו ששמות שמועלים בכתבה כגון מאט וולש, פטריק בוורלי, מרקוס וויליאמס תואמים באופן די מחשיד לשמות שהעלו לאחרונה בפורום. זה גם סוג של גניבה ספרותית לא ? לא מדבר עליך ספציפית. אני זוכר שדחפתי שחקנים שלא קשורים לכלום כמו אייק דיוגו ופתאום מדברים עליהם כמועמדים למכבי... זה נשמע קצת מופרך.

קשה לי להאמין שהרשימה של בלאט ומכבי מכילה רק שמות שהעלת בכתבה. אפילו קשה לי להאמין שאלה השמות הבולטים על הפרק. כל שנה תמיד מעלים שמות מתוך "הרשימה" של מכבי ובסוף מגיעים שחקנים אחרים.

אני דווקא הייתי שמח לראות כתבה שלך או של מביני עניין כמו פליקס, וינסנטי, חציל ואחרים שלאו דווקא תנסה "לחשוף" את רשימת הקניות של מכבי אלא תעלה שמות מעניינים וחדשים (לא ג'אבר או טאקר החרושים) שיכולים להתאים למכבי. מבחינתי דו"ח סקאוטינג (שאתה עוקב אחריהם שנים) על טאקר, ג'אבר, נכבאר, דה קולו קצת מגוכח. כאילו אני אפרסם עכשיו דוח סקאוטינג על וויציץ, פארקר ובאסטון. מדובר בשמות די מוכרים.

ערוצי התקשורת באינטרנט זורקים שמות בשביל לצעוק אחרי זה חשיפה ראשונה.
השם היחידי שעניין אותי ברשימה הוא קרטיס ג'רילס שלא ממש דיברו עליו בתקשורת והוא גם לא ממש מוכר.

הייתי שמח לראות כתבות עומק שמחדשות. לצערי זה לא מה שהקוראים של ONE מחפשים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2011, 18:06

גם ג'ארלס וגם ארון ג'קסון וגם וויליאמס הם שחקנים שמאוד דומים לפרקינס ופארגו והם אופציות טובות , אבל השאלה היא אם הם באמת מעומדים או הנפצה של האתרים ??
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יוני 2011, 18:15

אבל זה מה שמפריע..
אם הם היו עושים מזה פרוייקט נחמד ורושמים מי יכול להתאים..בכיף
אבל הם רשמו ''מי המועמדים להגיע''[/quote]

+1 זאת בדיוק הבעיה. לא של אסף אלא של הכתבת שרוצה אחרי זה להצהיר "חשיפה ראשונה". כן זה די מעצבן שאומרים שלקחו את הרשימה של מכבי.

מאסף הסקאוט הייתי רוצה לראות ניצוצות של סקאוטינג ולא מחזור של שמות ואני בטוח שהוא מספיק מבין עניין כדי לעשות כתבה על שמות מעולים, טובים ומפתיעים שלא העלו עד כה (אפילו שמבחינתי סקאוט זה אדם שהולך למשחק אחד לפחות של השחקן שהוא דיבר עליו במיוחד שאומרים שעוקבים כבר שנים אחרי השחקן).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 06 יוני 2011, 18:30

אם מחפשים מחליף לאיידסון, היתי בודק לעומק את אופציית רנאלדס סייבוטיס הליטאי.
בגיל 20 נחשב לכשרון גדול, שיחק באולימפיאקוס נגד מכבי (עונת 2005-6).
אחר כך עבר פציעה חמורה והתקשה לחזור לעצמו.
לא בלט במיוחד במשך מספר עונות בבילבאו הספרדית.
העונה הלך לאולין הטורקית, קבוצה קטנה, שלפני תחילת העונה היתה מועמדת ודאית לירידה, ובמו ידיו הוליך אותה לפליי-אוף, כשהוא מראה מספרים חביבים ביותר: 18 נקודות, 4 אסיסטים, 2.7 ריבאונדים ו- 1.4 חטיפות למשחק.

לפני כשבוע פורסם כי גלאטסאראי החתימה אותו בכסף גדול, אבל בנתים הידיעה התבררה כלא נכונה.

אז נכון, צריך לבדוק טוב-טוב לגבי פציעתו הישנה, כי עם כל הכבוד זאת היתה רק קבוצה קטנה בטורקיה, אבל אם הוא באמת חזר לעצמו מבחינה בריאותית, זה הזמן לחטוף את הבחור (יהיה בן 26 עוד חודש)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2011, 19:00

felix_r כתב:אם מחפשים מחליף לאיידסון, היתי בודק לעומק את אופציית רנאלדס סייבוטיס הליטאי.
העונה הלך לאולין הטורקית, קבוצה קטנה, שלפני תחילת העונה היתה מועמדת ודאית לירידה, ובמו ידיו הוליך אותה לפליי-אוף, כשהוא מראה מספרים חביבים ביותר: 18 נקודות, 4 אסיסטים, 2.7 ריבאונדים ו- 1.4 חטיפות למשחק.

לפני כשבוע פורסם כי גלאטסאראי החתימה אותו בכסף גדול, אבל בנתים הידיעה התבררה כלא נכונה.

אז נכון, צריך לבדוק טוב-טוב לגבי פציעתו הישנה, כי עם כל הכבוד זאת היתה רק קבוצה קטנה בטורקיה, אבל אם הוא באמת חזר לעצמו מבחינה בריאותית, זה הזמן לחטוף את הבחור (יהיה בן 26 עוד חודש)

אתה בטוח שהוא לא חתם בגאלאטסריי? כי ברוב המקומות כבר כתוב שהוא חלק מהקבוצה..
אם הוא באמת לא חתום אז בהחלט אפשר לחשוב עליו לעמדה 3,למרות שזה לא סוג השחקנים שמכבי חושבים עליהם כרגע,לפי מה שנראה..

קצת עצוב שב-2007 אמרו שהוא בוודאות,במליון אחוז יהיה ב-NBA ועכשיו הוא בקבוצה קטנה בטורקיה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 06 יוני 2011, 19:01

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:אם מחפשים מחליף לאיידסון, היתי בודק לעומק את אופציית רנאלדס סייבוטיס הליטאי.

אם הוא באמת לא חתום אז בהחלט אפשר לחשוב עליו לעמדה 3,למרות שזה לא סוג השחקנים שמכבי חושבים עליהם כרגע,לפי מה שנראה..

קצת מוזר שב-2007 אמרו שהוא בוודאות,במליון אחוז יהיה ב-NBA ועכשיו הוא בקבוצה קטנה בטורקיה

:laugh3
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2011, 19:05

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קצת מוזר שב-2007 אמרו שהוא בוודאות,במליון אחוז יהיה ב-NBA ועכשיו הוא בקבוצה קטנה בטורקיה

:laugh3

מה מצחיק? זה שהקבוצה הזאת עשתה משהו שלא ציפו ממנה לא הופך אותה לקבוצה גדולה..טכנית היא קבוצה קטנה אין מה לעשות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 06 יוני 2011, 19:06

לא ממך, אלא מעצם הרעיון.
גאלא היא שם ענק בטורקיה. יש לה יותר אוהדים מפנר ופילזן גם יחד והולכת בענק מהעונה הבאה, אחרי שהתחלף לה הספונסר.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2011, 19:09

בעל זבוב כתב:לא ממך, אלא מעצם הרעיון.
גאלא היא שם ענק בטורקיה. יש לה יותר אוהדים מפנר ופילזן גם יחד והולכת בענק מהעונה הבאה, אחרי שהתחלף לה הספונסר.

אני דיברתי על סיטואציה בה הוא לא באמת חתם בגאלא אלא עדיין נמצא בקבוצה הקודמת שלו
כמובן שאני לא קוראת לגאלאטסריי קבוצה קטנה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 06 יוני 2011, 19:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 06 יוני 2011, 19:10

Holiday_Armadillo כתב:
בעל זבוב כתב:לא ממך, אלא מעצם הרעיון.

אני דיברתי על סיטואציה בה הוא לא באמת חתם בגלא אלא עדיין נמצא בקבוצה הקודמת שלו
כמובן שאני לא קוראת לגאלאטסריי קבוצה קטנה

הוא לא חתם.
בעל זבוב

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יוני 2011, 22:46

שם מעניין. סיכון כי הוא לא ממש הצליח בספרד (בלשון המעטה). עם מחפשים שחקן עם אופי טוב, אינטיליגנטי וקשוח זה הוא (או לפחות היה). יכול להיות שדווקא אחרי הפציעה הוא עבד יותר על יכולות שהיו חסרות לו.

פליקס יש לך שם מעניין לעמדת הגארד השני והסנטר המחליף??
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אדם » 06 יוני 2011, 23:30

מכבי כרגע אם מצבאן
הנדריקס סופו שון גיימס פארגו ואולי פרנקיס שזה 6 זרים
שתי גארדים סך הכל כאשר היה את אידסון ואת פרקינס בריא עדין דובר שחסר גארד ככה שאני חושב שאם ה6 הזאת נשארת, צריך לצרף לה 2 גארדים ולהיות אם 8 זרים ולהשאיל אחד מהשניים או מצבאן או הנדריקס,או להישאר אם 8 זרים זה לא כזה נורא,ולהוסיף להם 6 ישראלים,כרגע יש לנו את דיויד בלו,גיא פניני,טל ברושטין חבל,ליאור אליהו ואולי דרק שארפ הייתי מצרף להם את גון שייר ואת לאנדסברג וזהו לא אוחיון לא רוט ולא חרטה חבל על הכסף ,לאנדסברג יכול להיתפתח כשחקן טוב מאוד וכבר עכשיו תחדירות ותהגנה הוא יכול להביא ביורוליג שווה תכסף.
הייתי מנסה להשאיל את בורשטין לפי הסעיף בחוזה אבל זה לא יקרה,מכבי חייבת שכל אחד מהשחקנים ידע לתרום משהו ברמות הגבוהות,ואם כל הכבוד לא רוט ולא אוחיון מתאימים אז בשביל הליגה חבל באמת שזה קו המחשבה של מכי ,לגבי הלפרין גם הוא ממש לא מציאה יש לי מלא דברים להגיד עליו ואם הוא לא היה שחקן נוער במכבי ומשחק כמה שנים בבוגרים אלא מגיע ממקום אחר ממש לא היה תרעש ודיונים עלליו סתם שחקן בינוני אבל בסדר שיבושם,אנחנו אוהבים לדחוף אותם אלינו לבזבז כסף ואאז להיצטער כי הזיכרון שלנו קצר אנחנו רוצים להאמין בדברים שלא באמת יקרו כמו לגבי החזרה של גרין מסמארה ,או שחשבנו שטל יוסיף כמה שלשות והובלת כדור ,כנראה שזה רק דמיון אז תייזכרו את זה לגבי הלפרין.
אני מקווה שנשאר אם כל 6 הזרים שלנו או לפחות 5 נוסיף לזה שתי גארדים ,ובנוסף את שייר ולאנסברג ואני אהיה מאושר כל דבר שונה יאכזב אותי מאוד.
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2011, 06:02

סייבוטיס שם מעניין , כמעט שכחתי מהשחקן הזה , אבל פליקס זה השחקן שהיית רוצה שיחליף את איידסון ??
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 07 יוני 2011, 11:07

yzafrir כתב:סייבוטיס שם מעניין , כמעט שכחתי מהשחקן הזה , אבל פליקס זה השחקן שהיית רוצה שיחליף את איידסון ??

קודם כל בוא ונחדד את הנקודה. לא אמרתי שאני רוצה אותו, אלא אמרתי שכדאי מאוד לבדוק את מצבו.

אם סייבוטיס בריא ב 100% ובכושר טוב - יש מצב שהוא בדיוק האיידסון הבא.
גם הוא, כמו איידסון, גארד גבוה (198) מין סווינגמן כזה 2-3.
כמו איידסון סייבוטיס יודע לעשות הכל, גם שומר טוב וחוטף, גם קורא משחק ומוסר, גם קולע.

לכן, כדאי לבדוק מה מצבו ומה איתו בכלל. אף פעם לא מפריע לעקוב אחרי אותם השחקנים , שיש להם פוטנציאל גדול, שעוד לא התממש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2011, 11:37

בהנחה שהוא 100% אחוז בריא , היית רוצה אותו במכבי במקום איידסון ?
לא נראה לי שהוא בשל מספיק לעשות את הקפיצה הזאת כי בכל זאת הפציעות פגעו מאוד בהתקדמות שלו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 14:14

תגידו,עכשיו שצריך להעלות את מספר הישראלים,איך זה שהשם של דן דילגרו לא עלה? יהודי שיכול להיות הסנטר הבא של הנבחרת(כן,לפי דעתי אפילו יותר מג'ייק כהן)
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=36730
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 07 יוני 2011, 14:20

Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו שצריך להעלות את מספר הישראלים,איך זה שהשם של דן דילגרו לא עלה? יהודי שיכול להיות הסנטר הבא של הנבחרת(כן,לפי דעתי אפילו יותר מג'ייק כהן)

דילגרו הוא עסק מקולקל של פציעות והשעיות מהקבוצה. לא מתאים
Assaf M

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 14:24

Assaf M כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו שצריך להעלות את מספר הישראלים,איך זה שהשם של דן דילגרו לא עלה? יהודי שיכול להיות הסנטר הבא של הנבחרת(כן,לפי דעתי אפילו יותר מג'ייק כהן)

דילגרו הוא עסק מקולקל של פציעות והשעיות מהקבוצה. לא מתאים

פציעות והשעיות? זה לא שמעתי
ראיתי הרבה משחקים שלו(מלאים)והפוטנציאל שלו(כמו גם הכישרון הנוכחי)ממש הרשים אותי..
קראתי עליו גם די הרבה דברים ואף פעם לא קראתי משהו על בעיות משמעת..ככה שזה מפתיע אותי שאתה רושם את זה(לא שאני מפקפקת במה שאתה אומר)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], liran ו־19 אורחים