המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:ג'ונס ממשיך להוכיח שהוא חד משמעית חייב להישאר
אני טוען כבר תקופה שגונס צריך להישאר, העונה הזוועתית הזאת חתומה בעיקר על צמד הקרואטים הנוראי ועל כושר לא טוב של סקוטי ודורסי.er79 כתב:אנשים פה מדברים על סקוטי ועל גונס והמשכיות. ניצחון אחד וכולם שוכחים שזה סגל של פחונים שלא מכבדים את החולצה. זה סימפטום לשכונה ולבינוניות. הקבוצה הזאת חולה. צריך להחליף את כולם. אגב סקוטי חייב להיות מהראשונים ללכת
אדם כתב:מכבי צריכה בכל זאת לתת צאנס נוסף לווילבקין ולבנות קבוצה שמתאימה לו ומביאה אותו לידי ביטוי ולא קבוצה שמקשה עליו ומגבילה אותו.
מכבי צריכה רכז איכותי ולתת השקעה שם ולהביא בעל בית ,לשים את ווילבקין עמדה 2,להחתים שחקן עמדה 3 סמול איכותי.
להביא 4 ברמה , ובעיני אני משחרר את האנטר ומביא סנטר צעיר ואתלטי ונותן לזיזיץ גם להישאר למרות זה שכרגע הוא לא הכי מוכיח את זה.
זה אומר זר עמדה 1 חדש ,זר עמדה 3 חדשה,זה עמדה 4 ו5 חדשים,בנוסף לזיזיץ ווילבקין,6 זרים.
לגבי בנדר אסור שישאר פה גם לגבי קלויארו ובעיני גם האנטר ,ובטח ובטח בריאנט שהיתי מאוהדיו ופשוט לא מימש ולא הפך למי שציפיתי או ציפינו ושילך לדרכו .
גם גונס צריך להיות הזר השביעי ולגבי דורסי אני יש לי לגביי מלא ספקות ומלא דברים פחות טובים לגבי הצורת משחק והחוסר שכל שלו,אבל מדובר בסקורר שמתחמם מדהים ובבחור צעיר ששוה את הצאנס עוד עונה לראות אם זה מתפתח למשו שחבל אולי להפסיד.
8 זרים ווילבקין, זיזיץ ,דורסי גונס,זר עמדה 1 חדש עמדה 3 חדש ,עמדה 4 חדש ועמדה 5 חדש.
כל דבר אחר יהיה פשע מלהשאיר את קלויארו או בנדר בטעות,ואפילו את האנטר בעיני.
לא יכול להיות ,לדעתי אנשים לא מודעים למה מכבי נגררה ואיזה חוזים היא נתנה השנה,לעומת השנה של ה12 כוכבים שבאמת היו כוכבים ופשוט לא היתחבר והתפרק ,השנה מכבי משלמת ליחצ של שחקנים או טיטאלים ,בנדר קרוב למליון כי בא מהאנביאי,האנטר מליון ללא הצדקה,וולבקין מקבל מעל מליון אין תלונות אבל מצין עובדה.,כספי אותו דבר סביב המליון .
חוזים כאלה ראוי להביא שחקנים ברמה.
אם מכבי תקציב ל3 שחקנים כל אחד מליון מליון ומשו היא תוגל לבנות קבוצה טובה שנה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Tom1313 ו־19 אורחים