יורוליג, מחזור 31: ז'לגיריס - מכבי, חמישי ב- 21.00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 31: ז'לגיריס - מכבי, חמישי ב- 21.00

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 מרץ 2021, 23:54

ניצחון מכובד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 25 מרץ 2021, 23:57

מכבי צריכה בכל זאת לתת צאנס נוסף לווילבקין ולבנות קבוצה שמתאימה לו ומביאה אותו לידי ביטוי ולא קבוצה שמקשה עליו ומגבילה אותו.
מכבי צריכה רכז איכותי ולתת השקעה שם ולהביא בעל בית ,לשים את ווילבקין עמדה 2,להחתים שחקן עמדה 3 סמול איכותי.
להביא 4 ברמה , ובעיני אני משחרר את האנטר ומביא סנטר צעיר ואתלטי ונותן לזיזיץ גם להישאר למרות זה שכרגע הוא לא הכי מוכיח את זה.
זה אומר זר עמדה 1 חדש ,זר עמדה 3 חדשה,זה עמדה 4 ו5 חדשים,בנוסף לזיזיץ ווילבקין,6 זרים.
לגבי בנדר אסור שישאר פה גם לגבי קלויארו ובעיני גם האנטר ,ובטח ובטח בריאנט שהיתי מאוהדיו ופשוט לא מימש ולא הפך למי שציפיתי או ציפינו ושילך לדרכו .
גם גונס צריך להיות הזר השביעי ולגבי דורסי אני יש לי לגביי מלא ספקות ומלא דברים פחות טובים לגבי הצורת משחק והחוסר שכל שלו,אבל מדובר בסקורר שמתחמם מדהים ובבחור צעיר ששוה את הצאנס עוד עונה לראות אם זה מתפתח למשו שחבל אולי להפסיד.
8 זרים ווילבקין, זיזיץ ,דורסי גונס,זר עמדה 1 חדש עמדה 3 חדש ,עמדה 4 חדש ועמדה 5 חדש.
כל דבר אחר יהיה פשע מלהשאיר את קלויארו או בנדר בטעות,ואפילו את האנטר בעיני.
לא יכול להיות ,לדעתי אנשים לא מודעים למה מכבי נגררה ואיזה חוזים היא נתנה השנה,לעומת השנה של ה12 כוכבים שבאמת היו כוכבים ופשוט לא היתחבר והתפרק ,השנה מכבי משלמת ליחצ של שחקנים או טיטאלים ,בנדר קרוב למליון כי בא מהאנביאי,האנטר מליון ללא הצדקה,וולבקין מקבל מעל מליון אין תלונות אבל מצין עובדה.,כספי אותו דבר סביב המליון .
חוזים כאלה ראוי להביא שחקנים ברמה.
אם מכבי תקציב ל3 שחקנים כל אחד מליון מליון ומשו היא תוגל לבנות קבוצה טובה שנה הבאה.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 25 מרץ 2021, 23:59

Jack55 כתב:ג'ונס ממשיך להוכיח שהוא חד משמעית חייב להישאר

שחקן טוב. אני מקווה שכאשר יקבל קצת נסיון יורוליג, הוא יפסיק עם האיבודים הטיפשיים כמו שהיו לו היום, ואז הוא יקפוץ מדרגה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 26 מרץ 2021, 00:07

אנשים פה מדברים על סקוטי ועל גונס והמשכיות. ניצחון אחד וכולם שוכחים שזה סגל של פחונים שלא מכבדים את החולצה. זה סימפטום לשכונה ולבינוניות. הקבוצה הזאת חולה. צריך להחליף את כולם. אגב סקוטי חייב להיות מהראשונים ללכת
er79

הודעהעל ידי Runner30 » 26 מרץ 2021, 00:40

אין יותר מדי מה להגיד על משחק הזה.
נצחון נחמד וחסר משמעות נגד מצ׳-אפ נוח.
בנדר צריך ללכת.
כספי חייב ללכת.
קלויארו מוכרח ללכת.
זיזיץ׳ - לעוף על טיל.
לא מתלהב מג׳ונס. רכז\סקורר לקבוצות קטנות.
לא כזה שיכול לנווט ולשלוט בקצב משחק בקבוצת יורוליג.
Runner30

הודעהעל ידי Jack55 » 26 מרץ 2021, 02:34

er79 כתב:אנשים פה מדברים על סקוטי ועל גונס והמשכיות. ניצחון אחד וכולם שוכחים שזה סגל של פחונים שלא מכבדים את החולצה. זה סימפטום לשכונה ולבינוניות. הקבוצה הזאת חולה. צריך להחליף את כולם. אגב סקוטי חייב להיות מהראשונים ללכת
אני טוען כבר תקופה שגונס צריך להישאר, העונה הזוועתית הזאת חתומה בעיקר על צמד הקרואטים הנוראי ועל כושר לא טוב של סקוטי ודורסי.
ג׳ונס עם עונה ראשונה ביורוליג ועם קפיצה מדרגה משמעותית ברמה שהוא משחק בא ובכל זה נותן עונה לא רעה ואם משווים את זה לקפיצה ברמה שהוא משחק בא אז העונה הזאת בשבילו אפילו טובה מאוד.
בסכום כזה נוח הוא חייב להישאר לדעתי, כרכז שני הוא מצוין לכל קבוצה ביורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמוליק » 26 מרץ 2021, 11:30

אדם כתב:מכבי צריכה בכל זאת לתת צאנס נוסף לווילבקין ולבנות קבוצה שמתאימה לו ומביאה אותו לידי ביטוי ולא קבוצה שמקשה עליו ומגבילה אותו.
מכבי צריכה רכז איכותי ולתת השקעה שם ולהביא בעל בית ,לשים את ווילבקין עמדה 2,להחתים שחקן עמדה 3 סמול איכותי.
להביא 4 ברמה , ובעיני אני משחרר את האנטר ומביא סנטר צעיר ואתלטי ונותן לזיזיץ גם להישאר למרות זה שכרגע הוא לא הכי מוכיח את זה.
זה אומר זר עמדה 1 חדש ,זר עמדה 3 חדשה,זה עמדה 4 ו5 חדשים,בנוסף לזיזיץ ווילבקין,6 זרים.
לגבי בנדר אסור שישאר פה גם לגבי קלויארו ובעיני גם האנטר ,ובטח ובטח בריאנט שהיתי מאוהדיו ופשוט לא מימש ולא הפך למי שציפיתי או ציפינו ושילך לדרכו .
גם גונס צריך להיות הזר השביעי ולגבי דורסי אני יש לי לגביי מלא ספקות ומלא דברים פחות טובים לגבי הצורת משחק והחוסר שכל שלו,אבל מדובר בסקורר שמתחמם מדהים ובבחור צעיר ששוה את הצאנס עוד עונה לראות אם זה מתפתח למשו שחבל אולי להפסיד.
8 זרים ווילבקין, זיזיץ ,דורסי גונס,זר עמדה 1 חדש עמדה 3 חדש ,עמדה 4 חדש ועמדה 5 חדש.
כל דבר אחר יהיה פשע מלהשאיר את קלויארו או בנדר בטעות,ואפילו את האנטר בעיני.
לא יכול להיות ,לדעתי אנשים לא מודעים למה מכבי נגררה ואיזה חוזים היא נתנה השנה,לעומת השנה של ה12 כוכבים שבאמת היו כוכבים ופשוט לא היתחבר והתפרק ,השנה מכבי משלמת ליחצ של שחקנים או טיטאלים ,בנדר קרוב למליון כי בא מהאנביאי,האנטר מליון ללא הצדקה,וולבקין מקבל מעל מליון אין תלונות אבל מצין עובדה.,כספי אותו דבר סביב המליון .
חוזים כאלה ראוי להביא שחקנים ברמה.
אם מכבי תקציב ל3 שחקנים כל אחד מליון מליון ומשו היא תוגל לבנות קבוצה טובה שנה הבאה.

המשחק של סקוטי הוא ליצור לעצמו מצבים. אני מוותר עליו למרות שהוא עילוי.

לוקח לעמדת הרכז את ים מדר ולורנזו בראון ואם בראון לא מגיע, כריס ג'ונס בסדר גמור
לעמדה 2 מתבסס על קיינן אוואנס וחושב כמוך, טיילר דורסי צריך לקבל עוד צאנס
עמדה 3 מביא את ולדימיר לוצ'יץ' בכל הכוח + יובל זוסמן
עמדה 4 דריק וויליאמס + טי ג'יי ליף
אנטה זיזיץ וג'וש ניבו מאילת
כל השאר מבין דיבה, ציצאשווילי, היידיגר, סנדי, בלייזר, קליין, סהר ותומר גינת, משלימים.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2021, 00:53

רוביט שחקנה של ז'לגיריס אובחן כחולה קורונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־15 אורחים