הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יוני 2012, 08:11

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:אני הרבה יותר מאוכזב מהחתמת היקמן מאשר אם דולמן יהיה פה בעמדה 4 יחד עם ליאור...מבחינתי אם זה הרכז הראשון שלנו זה הרבה יותר בינוניות מאשר דולמן בעמדה 4...

כמו שכבר אמרו בת'רד על היקמן, אם זה רק 350K אז הגארד "על" עוד לפנינו, ככה שכנראה יוחתם שחקן מצויין בעמדת הגארד ויחד עם אוחיון, הלפרין ואולי לאנדסברג זה מגובה מכל הצדדים..
לעומת זאת בעמדת הגבוהים אתה יודע בדיוק מה תקבל ואתה יודע שיש שם מוגבליות של תזוזה בין עמדות, דולמן ואליהו יכולים לשחק אך ורק 4, מאריץ' וגרגמל רק 5, כבד מידי, לא יודע משהו שם חסר לי לגמרי, קצת גיוון..

מה גם שאני יותר מאמין בהיקמן מאשר בדולמן..

אגב , כמה משחקים של היקמן ראית העונה שאתה כלכך מחזיק ממנו ?

לא ראיתי, אבל איפה בדיוק ראית שאני מחזיק ממנו?
אמרתי שהוא קודם כל מגובה מכל הצדדים וחוץ מזה אני מאמין בו, דייויד דיבר על אופי טוב, עושה רושם שמדובר בשחקן עם ביציים..
מסרטונים (כן אני יודע שפוט היה ג'ורדן) אפשר לראות שיש לו צעד ראשון מהיר ואתלטיות גבוהה מרוב הרכזים באירופה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2012, 17:05

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:אני הרבה יותר מאוכזב מהחתמת היקמן מאשר אם דולמן יהיה פה בעמדה 4 יחד עם ליאור...מבחינתי אם זה הרכז הראשון שלנו זה הרבה יותר בינוניות מאשר דולמן בעמדה 4...

כמו שכבר אמרו בת'רד על היקמן, אם זה רק 350K אז הגארד "על" עוד לפנינו, ככה שכנראה יוחתם שחקן מצויין בעמדת הגארד ויחד עם אוחיון, הלפרין ואולי לאנדסברג זה מגובה מכל הצדדים..
לעומת זאת בעמדת הגבוהים אתה יודע בדיוק מה תקבל ואתה יודע שיש שם מוגבליות של תזוזה בין עמדות, דולמן ואליהו יכולים לשחק אך ורק 4, מאריץ' וגרגמל רק 5, כבד מידי, לא יודע משהו שם חסר לי לגמרי, קצת גיוון..

מה גם שאני יותר מאמין בהיקמן מאשר בדולמן..

זה בכלל לא בטוח ליאב. אנחנו חושבים שיגיע גארד על וסנטר על, אבל יכול להיות שכאלה כבר הוחתמו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 17 יוני 2012, 19:55

אני לא חושב שמישהו פה חושב שיגיע סנטר על. הגבוה היחיד באירופה שאפשר לקרוא לו כזה זה לורבק ואולי גם קרסטיץ' ושניהם לא בטווח המחירים של פדרמן. האם לצפות לשחקן ספסל בפאו בשנתיים האחרונות(מאריץ') זה מוגזם? אם כן באמת מצבנו רע.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 17 יוני 2012, 20:22

אותו סיפור בכל שנה. מוחתם זר זול ועוד אחד זול וכולם בטוחים שבכסף שנחסך יגיע שחקן על. עד שמגיע הזר הזול הבא...
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 17 יוני 2012, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2012, 20:42

שחף כתב:אני לא חושב שמישהו פה חושב שיגיע סנטר על. הגבוה היחיד באירופה שאפשר לקרוא לו כזה זה לורבק ואולי גם קרסטיץ' ושניהם לא בטווח המחירים של פדרמן. האם לצפות לשחקן ספסל בפאו בשנתיים האחרונות(מאריץ') זה מוגזם? אם כן באמת מצבנו רע.

ברור. הכוונה שלי היתה לסנטר על במונחים של מכבי, או לפחות בכל מה שקשור במחיר.

אני כבר ראיתי איפשהו שכתבו שאם לא יצליחו למצוא סנטר טוב, אז שון ג'יימס יהיה הסנטר השני.

בוא נגיד שמאריץ' או וויוקאס כאן וכולם יהיו מרוצים (כמעט), אבל לטעמי זה בערך 50-50 שיגיע אחד מהם מול איזה האטשמייר או אפילו שון ג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 יוני 2012, 21:05

זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .

האמת שיש לו יכולת באמת מופלאה להוציא מים מהסלע אבל אני הולך ומתרשם שהוא לקח קרדיט שלא מגיע לו עם הקבוצות של פיני , עובדה שכל פעם שזה תלוי בו זה הולך לכיוון מאוד מסוים ששונה לחלוטין מהברק של הקבוצות שהיו בזמנו.
יוסי22

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 21:14

יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .

האמת שיש לו יכולת באמת מופלאה להוציא מים מהסלע אבל אני הולך ומתרשם שהוא לקח קרדיט שלא מגיע לו עם הקבוצות של פיני , עובדה שכל פעם שזה תלוי בו זה הולך לכיוון מאוד מסוים ששונה לחלוטין מהברק של הקבוצות שהיו בזמנו.

מי אמר לך למשל שהסיבה המרכזית שמצבאן כבר לא כאן, זו רק האשמה של בלאט?, אני חושב שגם ההנהלה שמחה להיפטר מהחוזר של מצבאן שעומד על קרוב ל900K?
gandya

הודעהעל ידי מתAMסרת » 17 יוני 2012, 21:30

יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .

תגיד יוסי, מה יש לך נגד בלאט ? אני לא מכירה אותך (די חדשה כאן)..

בוא נזכור שבלאט לא בונה את הקבוצה לבד. והוא בונה את הקבוצה תחת אילוצים של תקציב, והנהלה שלא תמיד מסכימה איתו (ראה מקרה הנדריקס) - בלי קשר למה דעתי בנושא.
ללא האילוצים האלה סביר שהיינו שומעים על שמות אחרים לגמרי..
אני לא חושבת שהוא קדוש, אבל לי הוא כבר לא צריך להוכיח שהוא אחד המאמנים הטובים באירופה.
הקבוצה שהוא בנה בחלקה והוביל לפני שנתיים עם פארגו,פרקינס ואיידסון, עם שיטת המשחק שהוא הנהיג הייתה ללא ברק בעיניך ? ...
מסכימה שכמאמן שבידו זכות וטו לגבי שחקנים שיהיו או לא יהיו (עד כמה שזה באמת בידיו), סביר שאליו תופנה הביקורת.
אל תשכח שמכבי בתחילת תהליך הבניה, ועוד אין לנו תמונה מספיק מלאה כדי לשפוט. עוד לא.
אני חושבת שצריך לראות את כל התמונה...
מתAMסרת

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 יוני 2012, 21:34

gandya כתב:

מי אמר לך למשל שהסיבה המרכזית שמצבאן כבר לא כאן, זו רק האשמה של בלאט?, אני חושב שגם ההנהלה שמחה להיפטר מהחוזר של מצבאן שעומד על קרוב ל900K?

ברור שהם שמחים ... בלאט לא אוהב אותו ואת השחקן האחרון שהם הביאו לו בכוח הוא ייבש עד שיצאה לו הנשמה , אף אחד לא רוצה לזרוק סתם מיליון דולר לפח.

בכל מקרה די ברור ש"הבנים של" הם ילדים שמשחקים בצעצוע שגדול עליהם בכמה מידות ובניגוד להתקפות הלא קשורות למציאות על ה"אבות המייסדים" , לילדים שקיבלו צעצוע מאבא בהחלט מגיע לחטוף קצת , אבל אי אפשר לפטור את בלאט מאחריות (לטוב ולמוטב ) כשבגדול עושה רושם שכמעט הכול הולך על פיו בתוך המסגרת שההנהלה נותנת .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 יוני 2012, 21:37

מתAMסרת כתב:

בוא נזכור שבלאט לא בונה את הקבוצה לבד. והוא בונה את הקבוצה תחת אילוצים של תקציב, והנהלה שלא תמיד מסכימה איתו (ראה מקרה הנדריקס) - בלי קשר למה דעתי בנושא.
אני לא חושבת שהוא קדוש, אבל לי הוא כבר לא צריך להוכיח שהוא אחד המאמנים הטובים באירופה.
הקבוצה שהוא בנה בחלקה והוביל לפני שנתיים עם פארגו,פרקינס ואיידסון, עם שיטת המשחק שהוא הנהיג הייתה ללא ברק בעיניך ? ...
מסכימה שכמאמן שבידו זכות וטו לגבי שחקנים שיהיו או לא יהיו (עד כמה שזה באמת בידיו), סביר שאליו תופנה הביקורת.
אל תשכח שמכבי בתחילת תהליך הבניה, ועוד אין לנו תמונה מספיק מלאה כדי לשפוט. עוד לא.

אין לי שום דבר אישי חוץ מזה שאני מאוד לא מתחבר לסגנון השחקנים שהוא אוהב ובעיקר לאלו שהוא פוסל על הסף , פלוס העובדה שהוא וויתר על קו קידמי שלטעמי יכול היה למשוך את מכבי קדימה להרבה שנים (וזה כולל גם את סופו שלמרות הפציעונת בעיני ראוי להרבה יותר קרדיט)
יוסי22

הודעהעל ידי מתAMסרת » 17 יוני 2012, 21:55

יוסי22 כתב:
מתAMסרת כתב:

אין לי שום דבר אישי חוץ מזה שאני מאוד לא מתחבר לסגנון השחקנים שהוא אוהב ובעיקר לאלו שהוא פוסל על הסף , פלוס העובדה שהוא וויתר על קו קידמי שלטעמי יכול היה למשוך את מכבי קדימה להרבה שנים (וזה כולל גם את סופו שלמרות הפציעונת בעיני ראוי להרבה יותר קרדיט)

בא לך לפרט קצת את הדברים שכתבת ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי Dperk » 18 יוני 2012, 11:01

יוסי22 כתב:
gandya כתב:

ברור שהם שמחים ... בלאט לא אוהב אותו ואת השחקן האחרון שהם הביאו לו בכוח הוא ייבש עד שיצאה לו הנשמה , אף אחד לא רוצה לזרוק סתם מיליון דולר לפח.

בכל מקרה די ברור ש"הבנים של" הם ילדים שמשחקים בצעצוע שגדול עליהם בכמה מידות ובניגוד להתקפות הלא קשורות למציאות על ה"אבות המייסדים" , לילדים שקיבלו צעצוע מאבא בהחלט מגיע לחטוף קצת , אבל אי אפשר לפטור את בלאט מאחריות (לטוב ולמוטב ) כשבגדול עושה רושם שכמעט הכול הולך על פיו בתוך המסגרת שההנהלה נותנת .

המסגרת היא מאוד מצומצמת. בלאט אומר בראיון לספורט5 http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22755.html שכיום נהיה יותר קשה להחתים שחקנים בשל המצב הכלכלי שהשתנה לרעה בקבוצה. לדעתי זאת הסיבה העיקרית שמצ'באן לא ישחק במכבי בעונה הבאה, הקבוצה לא מסוגלת לעמוד בשכר שלו ולהמשיך לחלק את העוגה בצורה נכונה. למה המצב הכלכלי כה גרוע? זה כבר עניין של הבעלים, לא של בלאט.
Dperk

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 17:23

הסגל שלי לעונת 2012-2013 (מכיוון שכרגע עושה רושם שמכבי מחתימה שחקנים בזול, הרשיתי לעצמי לפנטז קצת ולהציב סגל יחסית זול עם שחקן על אחד):
1.פרמאר, אוחיון
2.היקמן, הלפרין, לנדסברג
3.סמית, פניני
4. אליהו, הימור של בלאט (זר צעיר, זול ולא מוכר)
5. מאריץ׳, שרמדיני

סך הכל תקציב שחקנים מוערך: בין 8-9 מליון דולר, כולל שדרוג לאוחיון (התקציב של פרמאר חצי מתקציב השחקנים).

ואפשר לעשות בתקציב דומה את הסגל הבא:
1. ארויו/ פרקינס, אוחיון
2. היקמן, לנגפורד, הלפרין
3 סמית׳, פניני
4. אליהו, זר זול (הימור של בלאט)
5. מאריץ, שרמדיני

אני נוטה דווקא להעדיף את התרחיש הראשון
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2012, 17:30

er79 כתב:הסגל שלי לעונת 2012-2013 (מכיוון שכרגע עושה רושם שמכבי מחתימה שחקנים בזול, הרשיתי לעצמי לפנטז קצת ולהציב סגל יחסית זול עם שחקן על אחד):
1.פרמאר, אוחיון
2.היקמן, הלפרין, לנדסברג
3.סמית, פניני
4. אליהו, הימור של בלאט (זר צעיר, זול ולא מוכר)
5. מאריץ׳, שרמדיני

סך הכל תקציב שחקנים מוערך: בין 8-9 מליון דולר, כולל שדרוג לאוחיון (התקציב של פרמאר חצי מתקציב השחקנים).

ואפשר לעשות בתקציב דומה את הסגל הבא:
1. ארויו/ פרקינס, אוחיון
2. היקמן, לנגפורד, הלפרין
3 סמית׳, פניני
4. אליהו, זר זול (הימור של בלאט)
5. מאריץ, שרמדיני

אני נוטה דווקא להעדיף את התרחיש הראשון

אני חייב להגיד שבלי ההימור, פארמר ומאריץ' התקציב בברוטו אמור להיות כמעט 6 מיליון דולר ברוטו, אז פארמר כבר לא יכול לקבל חצי מהתקציב אם כולו מסתכם ב-9 מליון דולר ברוטו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 17:46

כנראה אתה לא יודע לעשות חשבון. פרמאר שחקן חופשי עם אופציית שחקן של 4250000 דולר, שזה בערך חצי תקציב. אמדתי את מאריץ' במליון, ייתכן אפילו וניתן יהיה לרכוש אותו בפחות מכך. באומדן שלי ההימור בעמדה 4 יעלה כ-200 עד 250 אלף.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2012, 17:49

er79 כתב:כנראה אתה לא יודע לעשות חשבון. פרמאר שחקן חופשי עם אופציית שחקן של 4250000 דולר, שזה בערך חצי תקציב. אמדתי את מאריץ' במליון, ייתכן אפילו וניתן יהיה לרכוש אותו בפחות מכך. באומדן שלי ההימור בעמדה 4 יעלה כ-200 עד 250 אלף.

כן, דילגתי על השיעורים למתקדמים בחיבור וחיסור במחשבון..

כנראה שאתה שחצן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 17:52

אני לא שחצן, חישוב פשוט. גם להבליט באותיות קידוש לבנה את התקציב שפרסמתי בפוסט הקודם שלי זה סוג של התרברבות וזלזול.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2012, 17:59

er79 כתב:אני לא שחצן, חישוב פשוט. גם להבליט באותיות קידוש לבנה את התקציב שפרסמתי בפוסט הקודם שלי זה סוג של התרברבות וזלזול.

אם 4 ורבע מליון נטו זה חצי מ-9 מליון ברוטו יכול להיות שאחד מאיתנו צריך לעשות שיעורי חזרה במתמטיקה..
יותר מזה, התקציב עד עכשיו הוא כמעט 6 מליון דולר ברוטו, תוסיף לזה עוד כמעט 5 וחצי מליון דולר (5.3) וכבר עברנו את ה-9 בלא מעט..

גם להבליט באותיות קידוש לבנה את התקציב שפרסמתי בפוסט הקודם שלי זה סוג של התרברבות וזלזול.

תסביר בבקשה, כי לא הבנתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 18:11

אתה תופס אותי על דקויות. כתבתי במפורש בין 8-9 מליון דולר. 4.25 מליון זה חצי מ-8.5, שזה אגב ממוצע יפה של מתח התקציב שהעמדתי (בין 8 ל-9). אני לא יודע איך הגעת לכך שתקציב יתר השחקנים הוא 6 מליון, הוא לפי דעתי פחות מכך. בעמדה 1 יש לך את פרמאר ב-4.25 מליון ואת אוחיון עם שדרוג לכ-300 אלף דולר. אם הוא יעשה קונצים אפשר גם להביא את רוט בפחות מזה. בעמדה 2 יש לך את היקמן ב-350 אלף, הלפרין שלפי דעתי יעלה בסביבות 500 עד 600 אלף ולנדסברג שאמור לעלות להערכתי לא יותר מ-300 אלף. סמית' שודרג לכחצי מליון לפי מה שקראתי. פניני משתכר לפי הזכור לי בין 300-400 אלף. אליהו עולה למיטב זכרוני כ-750 אלף. שרמדיני 550 או 600 אלף אם אני זוכר נכון. את מאריץ' ואת הזר השני כבר אמרתי לך. חישוב מוערך, ושוב אני לא אומר על האגורה - סדר גודל של 9 מליון, ולקחתי אפילו אקסטרות בחישוב שכר השחקנים ליתר בטחון.
לגבי ההערה שלי, כשאתה מדגיש את התקציב שהצעתי באותיות גדולות ומתקן את ה"טעות" שלי, זה גם נתפס בעיניי כסוג של זלזול, אבל באמת שלא התכוונתי לפגוע בך, אני פשוט לא מסכים עם החישוב שלך.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2012, 18:26

סבבה..
אתה כנראה מתייחס לתקציב קבוצתי בנטו, אני חושב שההנהלה מתייחסת בברוטו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים