17 יוני 2012, 08:11
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני הרבה יותר מאוכזב מהחתמת היקמן מאשר אם דולמן יהיה פה בעמדה 4 יחד עם ליאור...מבחינתי אם זה הרכז הראשון שלנו זה הרבה יותר בינוניות מאשר דולמן בעמדה 4...
כמו שכבר אמרו בת'רד על היקמן, אם זה רק 350K אז הגארד "על" עוד לפנינו, ככה שכנראה יוחתם שחקן מצויין בעמדת הגארד ויחד עם אוחיון, הלפרין ואולי לאנדסברג זה מגובה מכל הצדדים..
לעומת זאת בעמדת הגבוהים אתה יודע בדיוק מה תקבל ואתה יודע שיש שם מוגבליות של תזוזה בין עמדות, דולמן ואליהו יכולים לשחק אך ורק 4, מאריץ' וגרגמל רק 5, כבד מידי, לא יודע משהו שם חסר לי לגמרי, קצת גיוון..
מה גם שאני יותר מאמין בהיקמן מאשר בדולמן..
אגב , כמה משחקים של היקמן ראית העונה שאתה כלכך מחזיק ממנו ?
17 יוני 2012, 17:05
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני הרבה יותר מאוכזב מהחתמת היקמן מאשר אם דולמן יהיה פה בעמדה 4 יחד עם ליאור...מבחינתי אם זה הרכז הראשון שלנו זה הרבה יותר בינוניות מאשר דולמן בעמדה 4...
כמו שכבר אמרו בת'רד על היקמן, אם זה רק 350K אז הגארד "על" עוד לפנינו, ככה שכנראה יוחתם שחקן מצויין בעמדת הגארד ויחד עם אוחיון, הלפרין ואולי לאנדסברג זה מגובה מכל הצדדים..
לעומת זאת בעמדת הגבוהים אתה יודע בדיוק מה תקבל ואתה יודע שיש שם מוגבליות של תזוזה בין עמדות, דולמן ואליהו יכולים לשחק אך ורק 4, מאריץ' וגרגמל רק 5, כבד מידי, לא יודע משהו שם חסר לי לגמרי, קצת גיוון..
מה גם שאני יותר מאמין בהיקמן מאשר בדולמן..
17 יוני 2012, 19:55
17 יוני 2012, 20:22
17 יוני 2012, 20:42
שחף כתב:אני לא חושב שמישהו פה חושב שיגיע סנטר על. הגבוה היחיד באירופה שאפשר לקרוא לו כזה זה לורבק ואולי גם קרסטיץ' ושניהם לא בטווח המחירים של פדרמן. האם לצפות לשחקן ספסל בפאו בשנתיים האחרונות(מאריץ') זה מוגזם? אם כן באמת מצבנו רע.
17 יוני 2012, 21:05
17 יוני 2012, 21:14
יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .
האמת שיש לו יכולת באמת מופלאה להוציא מים מהסלע אבל אני הולך ומתרשם שהוא לקח קרדיט שלא מגיע לו עם הקבוצות של פיני , עובדה שכל פעם שזה תלוי בו זה הולך לכיוון מאוד מסוים ששונה לחלוטין מהברק של הקבוצות שהיו בזמנו.
17 יוני 2012, 21:30
יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .
האמת שיש לו יכולת באמת מופלאה להוציא מים מהסלע אבל אני הולך ומתרשם שהוא לקח קרדיט שלא מגיע לו עם הקבוצות של פיני , עובדה שכל פעם שזה תלוי בו זה הולך לכיוון מאוד מסוים ששונה לחלוטין מהברק של הקבוצות שהיו בזמנו.
17 יוני 2012, 21:34
gandya כתב:יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .
מי אמר לך למשל שהסיבה המרכזית שמצבאן כבר לא כאן, זו רק האשמה של בלאט?, אני חושב שגם ההנהלה שמחה להיפטר מהחוזר של מצבאן שעומד על קרוב ל900K?
17 יוני 2012, 21:37
מתAMסרת כתב:יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .
תגיד יוסי, מה יש לך נגד בלאט ? אני לא מכירה אותך (די חדשה כאן)..
בוא נזכור שבלאט לא בונה את הקבוצה לבד. והוא בונה את הקבוצה תחת אילוצים של תקציב, והנהלה שלא תמיד מסכימה איתו (ראה מקרה הנדריקס) - בלי קשר למה דעתי בנושא.
ללא האילוצים האלה סביר שהיינו שומעים על שמות אחרים לגמרי..
אני לא חושבת שהוא קדוש, אבל לי הוא כבר לא צריך להוכיח שהוא אחד המאמנים הטובים באירופה.
הקבוצה שהוא בנה בחלקה והוביל לפני שנתיים עם פארגו,פרקינס ואיידסון, עם שיטת המשחק שהוא הנהיג הייתה ללא ברק בעיניך ? ...
מסכימה שכמאמן שבידו זכות וטו לגבי שחקנים שיהיו או לא יהיו (עד כמה שזה באמת בידיו), סביר שאליו תופנה הביקורת.
אל תשכח שמכבי בתחילת תהליך הבניה, ועוד אין לנו תמונה מספיק מלאה כדי לשפוט. עוד לא.
אני חושבת שצריך לראות את כל התמונה...
17 יוני 2012, 21:55
יוסי22 כתב:מתAMסרת כתב:יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .
תגיד יוסי, מה יש לך נגד בלאט ? אני לא מכירה אותך (די חדשה כאן)..
בוא נזכור שבלאט לא בונה את הקבוצה לבד. והוא בונה את הקבוצה תחת אילוצים של תקציב, והנהלה שלא תמיד מסכימה איתו (ראה מקרה הנדריקס) - בלי קשר למה דעתי בנושא.
ללא האילוצים האלה סביר שהיינו שומעים על שמות אחרים לגמרי..
אני לא חושבת שהוא קדוש, אבל לי הוא כבר לא צריך להוכיח שהוא אחד המאמנים הטובים באירופה.
הקבוצה שהוא בנה בחלקה והוביל לפני שנתיים עם פארגו,פרקינס ואיידסון, עם שיטת המשחק שהוא הנהיג הייתה ללא ברק בעיניך ? ...
מסכימה שכמאמן שבידו זכות וטו לגבי שחקנים שיהיו או לא יהיו (עד כמה שזה באמת בידיו), סביר שאליו תופנה הביקורת.
אל תשכח שמכבי בתחילת תהליך הבניה, ועוד אין לנו תמונה מספיק מלאה כדי לשפוט. עוד לא.
אני חושבת שצריך לראות את כל התמונה...
אין לי שום דבר אישי חוץ מזה שאני מאוד לא מתחבר לסגנון השחקנים שהוא אוהב ובעיקר לאלו שהוא פוסל על הסף , פלוס העובדה שהוא וויתר על קו קידמי שלטעמי יכול היה למשוך את מכבי קדימה להרבה שנים (וזה כולל גם את סופו שלמרות הפציעונת בעיני ראוי להרבה יותר קרדיט)
18 יוני 2012, 11:01
יוסי22 כתב:gandya כתב:יוסי22 כתב:זה נחמד שבלאט ממשיך לצאת קדוש , למרות שהוא בונה את הסגל ואם יש טענות הן אמורות להיות מופנות קודם כל אליו , זו הקבוצה שהוא בונה לטוב ולרע .
מי אמר לך למשל שהסיבה המרכזית שמצבאן כבר לא כאן, זו רק האשמה של בלאט?, אני חושב שגם ההנהלה שמחה להיפטר מהחוזר של מצבאן שעומד על קרוב ל900K?
ברור שהם שמחים ... בלאט לא אוהב אותו ואת השחקן האחרון שהם הביאו לו בכוח הוא ייבש עד שיצאה לו הנשמה , אף אחד לא רוצה לזרוק סתם מיליון דולר לפח.
בכל מקרה די ברור ש"הבנים של" הם ילדים שמשחקים בצעצוע שגדול עליהם בכמה מידות ובניגוד להתקפות הלא קשורות למציאות על ה"אבות המייסדים" , לילדים שקיבלו צעצוע מאבא בהחלט מגיע לחטוף קצת , אבל אי אפשר לפטור את בלאט מאחריות (לטוב ולמוטב ) כשבגדול עושה רושם שכמעט הכול הולך על פיו בתוך המסגרת שההנהלה נותנת .
19 יוני 2012, 17:23
19 יוני 2012, 17:30
er79 כתב:הסגל שלי לעונת 2012-2013 (מכיוון שכרגע עושה רושם שמכבי מחתימה שחקנים בזול, הרשיתי לעצמי לפנטז קצת ולהציב סגל יחסית זול עם שחקן על אחד):
1.פרמאר, אוחיון
2.היקמן, הלפרין, לנדסברג
3.סמית, פניני
4. אליהו, הימור של בלאט (זר צעיר, זול ולא מוכר)
5. מאריץ׳, שרמדיני
סך הכל תקציב שחקנים מוערך: בין 8-9 מליון דולר, כולל שדרוג לאוחיון (התקציב של פרמאר חצי מתקציב השחקנים).
ואפשר לעשות בתקציב דומה את הסגל הבא:
1. ארויו/ פרקינס, אוחיון
2. היקמן, לנגפורד, הלפרין
3 סמית׳, פניני
4. אליהו, זר זול (הימור של בלאט)
5. מאריץ, שרמדיני
אני נוטה דווקא להעדיף את התרחיש הראשון
19 יוני 2012, 17:46
19 יוני 2012, 17:49
er79 כתב:כנראה אתה לא יודע לעשות חשבון. פרמאר שחקן חופשי עם אופציית שחקן של 4250000 דולר, שזה בערך חצי תקציב. אמדתי את מאריץ' במליון, ייתכן אפילו וניתן יהיה לרכוש אותו בפחות מכך. באומדן שלי ההימור בעמדה 4 יעלה כ-200 עד 250 אלף.
19 יוני 2012, 17:52
19 יוני 2012, 17:59
er79 כתב:אני לא שחצן, חישוב פשוט. גם להבליט באותיות קידוש לבנה את התקציב שפרסמתי בפוסט הקודם שלי זה סוג של התרברבות וזלזול.
גם להבליט באותיות קידוש לבנה את התקציב שפרסמתי בפוסט הקודם שלי זה סוג של התרברבות וזלזול.
19 יוני 2012, 18:11
19 יוני 2012, 18:26