המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:הפכו כאן את רענן כץ לאיזה שוגר דדי שהנחית כאן סופרסטארים במליוני דולרים.
לפי מה שזכור לי, בתקופתו של כץ התקציב של מכבי לא היה גדול יותר ממה שהוא היום וגם השחקנים ששיחקו באותה תקופה לא היו טובים יותר או יקרים בהרבה מאילו שהיו לפני ואחרי כץ.
אני ממש לא חושב שמה שמפריד בין פארמר למכבי זה רענן כץ.
אבל שיהיה, שויין...
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:הפכו כאן את רענן כץ לאיזה שוגר דדי שהנחית כאן סופרסטארים במליוני דולרים.
לפי מה שזכור לי, בתקופתו של כץ התקציב של מכבי לא היה גדול יותר ממה שהוא היום וגם השחקנים ששיחקו באותה תקופה לא היו טובים יותר או יקרים בהרבה מאילו שהיו לפני ואחרי כץ.
אבל שיהיה, שויין...
אני ממש לא מתגעגע לכץ, אבל חייבים לציין שבתקופת השושלת, מכבי הנחיתה כאן שחקנים ברמה מאוד גבוהה, שכל קשר בינם לבין הזרים שמגיעים היום
הוא מקרי בהחלט... (שאראס מול היקמן, פארקר מול סמית', ניקולה מול שרמאן, באסטון מול לא ברור מי...).
דווקא הישראלים שיש לנו היום טובים מספיק.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:הפכו כאן את רענן כץ לאיזה שוגר דדי שהנחית כאן סופרסטארים במליוני דולרים.
אבל שיהיה, שויין...
אני ממש לא מתגעגע לכץ, אבל חייבים לציין שבתקופת השושלת, מכבי הנחיתה כאן שחקנים ברמה מאוד גבוהה, שכל קשר בינם לבין הזרים שמגיעים היום
הוא מקרי בהחלט... (שאראס מול היקמן, פארקר מול סמית', ניקולה מול שרמאן, באסטון מול לא ברור מי...).
דווקא הישראלים שיש לנו היום טובים מספיק.
ניקולה, פארקר ושאראס הגיעו למכבי במחירים נמוכים מאוד. פארקר הגיע לראשונה למכבי באותו מחיר בו היקמן מגיע, שאראס הגיע עבור שכר זהה לזה של שרמדיני וגם ניקולה לא עלה הרבה יותר ממה שסופו הרוויח העונה.
אני ממש לא חושב שיש לכך איזשהו קשר לכץ.
אגב, דוקא באותה תקופה צופה מאוד מכץ שינצל את קשריו בNBA ויעזור למכבי להחתים שחקנים מהליגה הטובה ביותר בעולם. בסופו של דבר, זה לא קרה ושוב, ספק אם כץ הוא זה שמפריד בין פארמר למכבי.
yzafrir כתב:כשרענן כץ היה הבעלים , גם אם רצה לשים יותר כסף הוא לא יכל . אלא אם הוא מחליט לשים את זה כתרומה חיצונית ולא כבעלים שמזרים כסף למועדון .
אם הוא רוצה נניח לשים עוד 2 מליון אז גם שאר הבעלים צריכים לשים סכום כסף בהתאם לחלוקת המניות שלהם .
העניין זה שהוא היה מוכן להוסיף את החלק שלו ושאר הבעלים התנגדו .
זה החסרון שיש כמה בעלים לקבוצה . מצד שני כמה בעלים זה נותן יציבות יותר וגב כלכלי חזק יותר במקרה ואחד מהם פושט רגל לדוגמא....
felix_r כתב:yzafrir כתב:כשרענן כץ היה הבעלים , גם אם רצה לשים יותר כסף הוא לא יכל . אלא אם הוא מחליט לשים את זה כתרומה חיצונית ולא כבעלים שמזרים כסף למועדון .
אם הוא רוצה נניח לשים עוד 2 מליון אז גם שאר הבעלים צריכים לשים סכום כסף בהתאם לחלוקת המניות שלהם .
זה החסרון שיש כמה בעלים לקבוצה . מצד שני כמה בעלים זה נותן יציבות יותר וגב כלכלי חזק יותר במקרה ואחד מהם פושט רגל לדוגמא....
ואם כבר הזכרת את רענן כץ, אז הוא בדרך להיות אלוף NBA, כשפדרמן הוא אלוף האדריאטית...
er79 כתב:הסגל שלי לעונת 2012-2013 (מכיוון שכרגע עושה רושם שמכבי מחתימה שחקנים בזול, הרשיתי לעצמי לפנטז קצת ולהציב סגל יחסית זול עם שחקן על אחד):
1.פרמאר, אוחיון
2.היקמן, הלפרין, לנדסברג
3.סמית, פניני
4. אליהו, הימור של בלאט (זר צעיר, זול ולא מוכר)
5. מאריץ׳, שרמדיני
סך הכל תקציב שחקנים מוערך: בין 8-9 מליון דולר, כולל שדרוג לאוחיון (התקציב של פרמאר חצי מתקציב השחקנים).
ואפשר לעשות בתקציב דומה את הסגל הבא:
1. ארויו/ פרקינס, אוחיון
2. היקמן, לנגפורד, הלפרין
3 סמית׳, פניני
4. אליהו, זר זול (הימור של בלאט)
5. מאריץ, שרמדיני
אני נוטה דווקא להעדיף את התרחיש הראשון
felix_r כתב:yzafrir כתב:כשרענן כץ היה הבעלים , גם אם רצה לשים יותר כסף הוא לא יכל . אלא אם הוא מחליט לשים את זה כתרומה חיצונית ולא כבעלים שמזרים כסף למועדון .
ואם כבר הזכרת את רענן כץ, אז הוא בדרך להיות אלוף NBA, כשפדרמן הוא אלוף האדריאטית...
חנו'ש כתב:אז אולי כדאי שמכבי תנסה לצרף את מיקי אריסון בתור בעלים נוסף??
אפשר בתמורה להפוך את הבנק של אחותו לספונסר הראשי....
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אז אולי כדאי שמכבי תנסה לצרף את מיקי אריסון בתור בעלים נוסף??
הוא אח של דובדבן?
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אז אולי כדאי שמכבי תנסה לצרף את מיקי אריסון בתור בעלים נוסף??
הוא אח של דובדבן?
בוודאי....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־18 אורחים