ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2021, 18:02

toja27 כתב:הייתי מביא רכז שיודע לשחק גם הגנה ומחפש מסירה(אבל שגם יהיו לו כלים התקפיים מסויימים), לא יודע מה יש לבלדווין לחפש פה כשוולבקין לצידו, כל אחד מהם מאוהב בכדור בשביל קבוצה שלמה.
אבל עזוב וונאמייקר בכלל לא מתאים לפה חבל שמכבי מסתכלת לכיוון כזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Blondjam » 02 יולי 2021, 18:07

חחח...הלוואי שוונמייקר יגיע אבל קשה לי להאמין

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יולי 2021, 18:11

דרושפאקה של 2016/17 (וונאמייקר, ווילבקין, ז׳יז׳יץ׳, קלייבורן, מוארמה ועוד כמה שמות מוכרים) סיימה במקום ה-8 ביורוליג, עם בלאט כמאמן. פרופורציות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אנטוניו » 02 יולי 2021, 18:17

Mitelka כתב:
אנטוניו כתב:דרך אגב מישהו יודע איפה החציל האצטקי נעלם ?
קצת מוזר תרד מלפפונים בלעדיו
וכרמל ואור ועוד ועוד...

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk[/quote

כן לצערי הרבה עזבו.......

אבל החציל היה משהו מיוחד גאון כדורסל אירופאי מקביל לאחד שיודע בnba
מאוד אהבתי לקרוא את דוחות הסקאוטינג שלו והניתוחים של מצב הקבוצות לאחר ההחתמות חדשות.
הכי חסר מביניהם
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Cobra » 02 יולי 2021, 18:25

אנטוניו כתב:
Mitelka כתב:
אנטוניו כתב:דרך אגב מישהו יודע איפה החציל האצטקי נעלם ?
קצת מוזר תרד מלפפונים בלעדיו
וכרמל ואור ועוד ועוד...

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk[/quote

כן לצערי הרבה עזבו.......

אבל החציל היה משהו מיוחד גאון כדורסל אירופאי מקביל לאחד שיודע בnba
מאוד אהבתי לקרוא את דוחות הסקאוטינג שלו והניתוחים של מצב הקבוצות לאחר ההחתמות חדשות.
הכי חסר מביניהם

כן אני חושב שכולם אהבו, גם תרד הסקאוטינג קצת נהיה מת לאחר שעזב
Cobra

הודעהעל ידי toja27 » 02 יולי 2021, 18:28

Jack55 כתב:
toja27 כתב:הייתי מביא רכז שיודע לשחק גם הגנה ומחפש מסירה(אבל שגם יהיו לו כלים התקפיים מסויימים), לא יודע מה יש לבלדווין לחפש פה כשוולבקין לצידו, כל אחד מהם מאוהב בכדור בשביל קבוצה שלמה.
אבל עזוב וונאמייקר בכלל לא מתאים לפה חבל שמכבי מסתכלת לכיוון כזה

לא יודע להגיד על וונמייקר בוודאות, כי חסר הידע מה בדיוק עשה בנבא ואיזו טרנפורמציה יעבור במידה ויגיע לכאן שוב גם בכושר משחק וגם במנטליות.
בהרגשה האישית והאינטואיטיבית הייתי הולך על שחקן אחר , משום מה יש לי הרגשה שהסיכוי שנתאכזב ממנו גדול יותר מאשר שנהיה מרוצים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Maccabi18 » 02 יולי 2021, 19:26

ז’אן שישקו זה מה שאני מחפשים, ואני לא סתם חופר על השם הזה
Maccabi18

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2021, 19:38

אחדשיודע כתב:דרושפאקה של 2016/17 (וונאמייקר, ווילבקין, ז׳יז׳יץ׳, קלייבורן, מוארמה ועוד כמה שמות מוכרים) סיימה במקום ה-8 ביורוליג, עם בלאט כמאמן. פרופורציות.
זה לא אומר שוונאמייקר וסקוטי לא ישתלבו טוב ביחד בקבוצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יולי 2021, 20:45

זה אומר שבעונה ההיא השילוב ביניהם ובין שאר חלקי הפאזל - לא הביא לתוצאה הרצויה. אני באופן אישי פחות התלהבתי מהשילוב ביניהם. וכתבתי את זה פה כמה וכמה פעמים. וונאמייקר (של אז לפחות) היה דומיננטי מידי ו-ווילבקין עוד לא פרץ (אלא רק עונה אח״כ, כשקיבל מבלאט את המושכות להוביל). בפוטנציאל, זה לא שילוב רע, אבל בעונה היחידה שהם שיחקו ביחד - זה לא היה חלק והקבוצה קירטעה. מה שכן, 5 שנים הבדל + סביבת עבודה אחרת, יכולים לתת תוצאות שונות. אי אפשר לדעת בוודאות. לא יודע להגיד אם הייתי הולך על השילוב הזה (בעיקר כי לא יודע איזה אופציות אחרות מכבי בוחנת ומה התקציב שהיא מוכנה להשקיע), אבל זה מרגיש שמכבי הולכת על המוכר במקום לחפש דברים חדשים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי where is the love? » 02 יולי 2021, 21:05

בדרך כלל שרוצים להביא שם ענק כמו ונאמייקר עובדים על זה יחסית הרבה זמן.
לי מוזר שבולדווין לא מחוזר על ידי מכבי ואחרות....
האם יפתח זיו שהיה בדרך הבטוחה לפריז פתאום קיבל הצעה ממכבי ? ואז פתאום הם רוצים את וונאמייקר ?
פתאום כן רוצים רכז ?
המון דברים לא ברורים....

אני כמובן סומך על המידע שלך ג'ק ואני מאוד מקווה שיש סיכוי לוונאמייקר... אבל אני חא רוצה להתאכזב...

דרך אגב ג'ק אתה למעשה הראל מהסרטונים ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2021, 21:15

אחדשיודע כתב:זה אומר שבעונה ההיא השילוב ביניהם ובין שאר חלקי הפאזל - לא הביא לתוצאה הרצויה. אני באופן אישי פחות התלהבתי מהשילוב ביניהם. וכתבתי את זה פה כמה וכמה פעמים. וונאמייקר (של אז לפחות) היה דומיננטי מידי ו-ווילבקין עוד לא פרץ (אלא רק עונה אח״כ, כשקיבל מבלאט את המושכות להוביל). בפוטנציאל, זה לא שילוב רע, אבל בעונה היחידה שהם שיחקו ביחד - זה לא היה חלק והקבוצה קירטעה. מה שכן, 5 שנים הבדל + סביבת עבודה אחרת, יכולים לתת תוצאות שונות. אי אפשר לדעת בוודאות. לא יודע להגיד אם הייתי הולך על השילוב הזה (בעיקר כי לא יודע איזה אופציות אחרות מכבי בוחנת ומה התקציב שהיא מוכנה להשקיע), אבל זה מרגיש שמכבי הולכת על המוכר במקום לחפש דברים חדשים.
כמו שכתבת באמצע, 5 שנים זה הבדל משמעותי.
סקוטי היה אז בן 23-24 ולפניי פריצה כמו שציינת, היום הוא דיי בשיא של הקריירה שלו ובוא נהייה כנים, הוא שחקן אחר לגמרי כרגע.

וונאמייקר יושב בול על המשבצת של מה שחסר למכבי בקו האחורי, ומעבר לזה ששיתף פעולה עם שחקנים בולטים בסגל (סקוטי, נאנלי וזיזיץ), הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים ליד סקוטי.

רכז נפלא, פיזי מאוד ושומר מצוין שיתן בדיוק למכבי את מה שהיא צריכה מעמדת הרכז ולא יגנוב לסקוטי את הספוט של השחקן המוביל בקו האחורי כגו טו גאי הראשי של הקבוצה.

החתמה שלו תהפוך את מכבי למועמדת בטוחה לפלייאוף, ואני גם לא רואה חיסרון אחד בהחתמה של שחקן בסדר גודל כמוהו.

נקווה להתפתחויות טובות בגזרה שלו בימים הקרובים…
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי WendelA » 02 יולי 2021, 21:39

כנראה שקצב מכירת המינויים לא מספק ולכן זורקים שמות כמו וואנאמייקר כדי שאחר כך יגידו ניסינו להביא שחקן במליון דולר אך זה לא הצליח ולכן הבאנו את אאוואנס ב 200K. נסיונות גניבת הדעת של חבורת הנוכלים יכולים לעבוד פעם אחת, לא יותר.
WendelA

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יולי 2021, 21:58

Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:זה אומר שבעונה ההיא השילוב ביניהם ובין שאר חלקי הפאזל - לא הביא לתוצאה הרצויה. אני באופן אישי פחות התלהבתי מהשילוב ביניהם. וכתבתי את זה פה כמה וכמה פעמים. וונאמייקר (של אז לפחות) היה דומיננטי מידי ו-ווילבקין עוד לא פרץ (אלא רק עונה אח״כ, כשקיבל מבלאט את המושכות להוביל). בפוטנציאל, זה לא שילוב רע, אבל בעונה היחידה שהם שיחקו ביחד - זה לא היה חלק והקבוצה קירטעה. מה שכן, 5 שנים הבדל + סביבת עבודה אחרת, יכולים לתת תוצאות שונות. אי אפשר לדעת בוודאות. לא יודע להגיד אם הייתי הולך על השילוב הזה (בעיקר כי לא יודע איזה אופציות אחרות מכבי בוחנת ומה התקציב שהיא מוכנה להשקיע), אבל זה מרגיש שמכבי הולכת על המוכר במקום לחפש דברים חדשים.
כמו שכתבת באמצע, 5 שנים זה הבדל משמעותי.
סקוטי היה אז בן 23-24 ולפניי פריצה כמו שציינת, היום הוא דיי בשיא של הקריירה שלו ובוא נהייה כנים, הוא שחקן אחר לגמרי כרגע.

וונאמייקר יושב בול על המשבצת של מה שחסר למכבי בקו האחורי, ומעבר לזה ששיתף פעולה עם שחקנים בולטים בסגל (סקוטי, נאנלי וזיזיץ), הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים ליד סקוטי.

רכז נפלא, פיזי מאוד ושומר מצוין שיתן בדיוק למכבי את מה שהיא צריכה מעמדת הרכז ולא יגנוב לסקוטי את הספוט של השחקן המוביל בקו האחורי כגו טו גאי הראשי של הקבוצה.

החתמה שלו תהפוך את מכבי למועמדת בטוחה לפלייאוף, ואני גם לא רואה חיסרון אחד בהחתמה של שחקן בסדר גודל כמוהו.

נקווה להתפתחויות טובות בגזרה שלו בימים הקרובים…

לא הבנתי איך הגעת למסקנה הזאת. זה בכלל לא ברור.

אני לא חושב שהוא רכז נפלא. אני חושב שיש לו תכונות טובות, שכן משלימות את וולבקין, אבל בעיניי - כמו סקוטי, הוא בא לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר רק כשנותנים לו המושכות. ובמובן הזה הם די דורכים אחד על השני (ואולי בגלל זה ווילבקין לא היה בשיאו כששיתפו פעולה). עובדתית, זה לא עבד חלק בפעם היחידה שהם שיחקו ביחד. מה יהיה בעתיד אני לא יודע, ולא רוצה להתנבא. אבל באופן כללי אני לא אוהב שחוזרים אחורה כל פעם למוכר והידוע.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 02 יולי 2021, 22:03

די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי

לא חסר קבוצות עם שני גארדים שהם כוכבים והקבוצות מעולות ומשחקות טוב .

אם מכבי רוצים להיות בטופ אי אפשר להגיד שרוצים שחקנים טובים אבל אז שבאים שחקנים טובים אומרים אה זה יקח לסקוטי את הפוקוס
בסופו של דבר כל גארד דומיננטי היום צריך את הכדור בידיים חא משנה אם זה סקוטי או דה קולו או תאודוסיץ או מיציץ או רודריגז או דילייני.

מכבי צריכים שחקנים טובים וזהו.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2021, 22:05

גל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי

אם מכבי רוצים להיות בטופ אי אפשר להגיד שרוצים שחקנים טובים אבל אז שבאים שחקנים טובים אומרים אה זה יקח לסקוטי את הפוקוס
בסופו של דבר כל גארד דומיננטי היום צריך את הכדור בידיים חא משנה אם זה סקוטי או דה קולו או תאודוסיץ או מיציץ או רודריגז או דילייני.

שמע אשכרה זה לא להאמין, גם שרוצים להביא שחקנים מהטופ של הטופ תמיד יהיה על מה לבלבל את השכל
חד משמעית שטויות, זה יעבוד מעולה ויהפוך את הסגל של מכבי לאכזרי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יולי 2021, 22:06

גל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי

מה הקשר בין זה למה שכתבתי? אני אמרתי שלא צריכים להביא עוד שחקן איכותי לקו האחורי? הפוך. אני כל הזמן אומר שחייבים להוסיף איכות אם רוצים להגיע למשהו. אבל צריך התאמה. ווילבקין שיחק עם וונאמייקר, אבל זה לא אומר שזה היה שילוב טוב. עובדתית, זה לא עבד מספיק טוב.

וחוץ מזה, כמה ראיתם את וונאמייקר בתקופה האחרונה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יולי 2021, 22:12

Jack55 כתב:

שמע אשכרה זה לא להאמין, גם שרוצים להביא שחקנים מהטופ של הטופ תמיד יהיה על מה לבלבל את השכל

מה נהיה ממך? הפכת לסנגור של ה-GM של מכבי?
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2021, 22:14

אומרים שוונאמייקר בין צסקא למכבי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2021, 22:14

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:

מה נהיה ממך? הפכת לסנגור של ה-GM של מכבי?
אין קשר, אני גם לא מדבר ספציפית עלייך.
בכללי, לא מבין למה שלאנשים פה יהיו תלונות או ספקות אם וונאמייקר יגיע במקום אוואנס, זה שדרוג משמעותי מאוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2021, 22:15

WendelA כתב:כנראה שקצב מכירת המינויים לא מספק ולכן זורקים שמות כמו וואנאמייקר כדי שאחר כך יגידו ניסינו להביא שחקן במליון דולר אך זה לא הצליח ולכן הבאנו את אאוואנס ב 200K. נסיונות גניבת הדעת של חבורת הנוכלים יכולים לעבוד פעם אחת, לא יותר.
לא הייתי פסימי לגביי הגעה שלו, זה לא רק דיבורים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, שמוליק ו־19 אורחים