המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:er79 כתב:שמוליק כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
כבר מעבר לשיא, דורש הרבה וסובל מבעיות בשריר החשק. לא יודע עד כמה אני עף על זה
סנטר שלישי? מגן על הטבעת, לא תופס מקום של זר. נראה אידאלי אם יוחתם ל 1+1 מה שינטרל את החשקונים שלו.
לא שאני שולל, הוא יכול להתאים, אבל משהו מהדברים שציינתי קצת מוריד לי ממנו. הייתי מחפש מישהו מעבר לים.
סנטר יהודי כשר וחזק? היחידי שיכול להתאים כמתאזרח הוא ג'ף וויטי. אבל גם לו, למרות גובהו, אין טיקט הגנטי
אדגר פו כתב:סנטר יהודי חזק ? יש באגדות....
באמת שאני לא רואה איזה מציאות של יהודים שריריים וגבוהים שגם קופצים גבוה באיזשהוא מקום על הגלובוס.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:סנטר יהודי חזק ? יש באגדות....
באמת שאני לא רואה איזה מציאות של יהודים שריריים וגבוהים שגם קופצים גבוה באיזשהוא מקום על הגלובוס.
אלכס אברבוך היה שרירי וקפץ גבוה, אבל לא שיחק כדורסל...
felix_r כתב:הייתם משחררים את קלויארו בשביל להביא את זאק לידיי ?
er79 כתב:felix_r כתב:הייתם משחררים את קלויארו בשביל להביא את זאק לידיי ?
אתה מתחזק התקפית אבל נחלש הגנתית. לא חושב שצריך עוד גבוה התקפי
Maccabi18 כתב:שאלה אחת שלא מובנת לי עד היום, למה אלעד חסין לא ראש מערך הסקאוטינג של מכבי?
cannon כתב:וברצינות, הבן אדם מאמן. למה שיבוא לעמוד בראש מערך סקאוטינג?
כי למכבי יש את הבשל.cannon כתב:כי במכבי הוא לא יהיה חסין. וברצינות, הבן אדם מאמן. למה שיבוא לעמוד בראש מערך סקאוטינג?
אחדשיודע כתב:אני יכול לשאול על 1000 אנשי מקצוע למה הם לא בסקאוטינג של מכבי. אבל אני יודע כבר את התשובה.
אדגר פו כתב:כמו שהוא נראה היום זיזיץ' לא צריך להיות סנטר פותח במכבי אבל קשה לי להאמין שזה לא יקרה. מקווה שיעבוד קשה בקיץ ויגיע מוכן פיזית ומנטלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים