פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 יולי 2021, 11:50
סנטר יהודי חזק ? יש באגדות....
באמת שאני לא רואה איזה מציאות של יהודים שריריים וגבוהים שגם קופצים גבוה באיזשהוא מקום על הגלובוס.
06 יולי 2021, 11:54
שמוליק כתב:er79 כתב:שמוליק כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
כבר מעבר לשיא, דורש הרבה וסובל מבעיות בשריר החשק. לא יודע עד כמה אני עף על זה
סנטר שלישי? מגן על הטבעת, לא תופס מקום של זר. נראה אידאלי אם יוחתם ל 1+1 מה שינטרל את החשקונים שלו.
לא שאני שולל, הוא יכול להתאים, אבל משהו מהדברים שציינתי קצת מוריד לי ממנו. הייתי מחפש מישהו מעבר לים.
סנטר יהודי כשר וחזק? היחידי שיכול להתאים כמתאזרח הוא ג'ף וויטי. אבל גם לו, למרות גובהו, אין טיקט הגנטי
זה התפקיד של מחלקת הסקאוטינג הכושלת שלנו. לא שאני מסתמך עליה אבל לא מאמין שאין שחקנים עם סט התכונות האלה. בסופו של יום מחפשים פה האסל גם אם הוא נגר. כאלה אפשר למצוא
06 יולי 2021, 11:58
אדגר פו כתב:סנטר יהודי חזק ? יש באגדות....
באמת שאני לא רואה איזה מציאות של יהודים שריריים וגבוהים שגם קופצים גבוה באיזשהוא מקום על הגלובוס.
אלכס אברבוך היה שרירי וקפץ גבוה, אבל לא שיחק כדורסל...
06 יולי 2021, 12:03
felix_r כתב:אדגר פו כתב:סנטר יהודי חזק ? יש באגדות....
אלכס אברבוך היה שרירי וקפץ גבוה, אבל לא שיחק כדורסל...

לא היה אצלו איזה קוזאק שפלש למשפחה בעבר ?
אבל הוא באמת היה אתלט יוצא דופן.
06 יולי 2021, 12:08
רק שלא יחשבו בטעות להביא את שגב, הקרשים בהיכל טרם התאוששו.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
06 יולי 2021, 12:13
הייתם משחררים את קלויארו בשביל להביא את זאק לידיי ?
06 יולי 2021, 12:34
felix_r כתב:הייתם משחררים את קלויארו בשביל להביא את זאק לידיי ?
אתה מתחזק התקפית אבל נחלש הגנתית. לא חושב שצריך עוד גבוה התקפי
06 יולי 2021, 12:54
er79 כתב:felix_r כתב:הייתם משחררים את קלויארו בשביל להביא את זאק לידיי ?
אתה מתחזק התקפית אבל נחלש הגנתית. לא חושב שצריך עוד גבוה התקפי
א) אני לא חושב שלידיי חלש בהגנה.
ב) אני מביא שחקן בעמדה אחרת. בסגל הזה יש לנו כבר את נאנלי ב-3, וטיילור שהוא סווינגמן. גם דריק ויליאמס הוא 3-4. זאת אומרת שלושה שחקנים שיכולים לתת דקות בעמדה 3. בשביל מה עוד 3-4 בדמותו של קלויארו? מיותר. לעומת זאת לידיי הוא 4, שיכול בהרכבים מסויימים לתת גם דקות ב-5.
06 יולי 2021, 12:58
לגמרי. התקפית ב 2 רמות מעל קאלוירו. אמנם הגנתית הוא לא הנפלד אבל שומר סביר ואצל יאניס, ישמור טוב עוד יותר.
06 יולי 2021, 17:00
שאלה אחת שלא מובנת לי עד היום, למה אלעד חסין לא ראש מערך הסקאוטינג של מכבי?
06 יולי 2021, 18:32
לא. אם כבר להחליף את קלויארו אז בשביל לשדרג את ההגנה בגבוה חוסם. התקפה בקו קדמי שודרגה עם ריינולדס ווויליאמס.
06 יולי 2021, 18:35
Maccabi18 כתב:שאלה אחת שלא מובנת לי עד היום, למה אלעד חסין לא ראש מערך הסקאוטינג של מכבי?
+1
06 יולי 2021, 18:51
כי במכבי הוא לא יהיה חסין. וברצינות, הבן אדם מאמן. למה שיבוא לעמוד בראש מערך סקאוטינג?
06 יולי 2021, 19:04
cannon כתב:וברצינות, הבן אדם מאמן. למה שיבוא לעמוד בראש מערך סקאוטינג?
1 - כסף
2 - להיות חלק ממכבי זה בכל זאת משהו אחר. זה ארגון ברמה שאין אחר כמוהו בכדורסל בארץ.
3 - יציבות מקצועית ואישית. מאמני כדורסל יכולים להתחלף בקבוצות כל שנתיים (אם לא מפוטרים מהר יותר), לעמוד בראש הסקאוטינג - פחות מתחלפים. ראה אבי אבן.
4 - כל מאמן והאספקטים שהוא אוהב במקצוע. יש כאלה שאוהבים את הטקטיקה והתרגילים, יש כאלה שאוהבים את הפן האישי-מנטלי-מנהיגותי, יש כאלה שאוהבים לפתח שחקנים או לאתר כשרונות. יש כאלה שלא יפריע להם לוותר על אספקט מסויים שפחות קוסם להם, לטובת התמקדות במשהו שהם נהנים ממנו יותר.
06 יולי 2021, 19:07
אני יכול לשאול על 1000 אנשי מקצוע למה הם לא בסקאוטינג של מכבי. אבל אני יודע כבר את התשובה.
06 יולי 2021, 19:11
cannon כתב:כי במכבי הוא לא יהיה חסין. וברצינות, הבן אדם מאמן. למה שיבוא לעמוד בראש מערך סקאוטינג?
כי למכבי יש את הבשל.
06 יולי 2021, 19:16
אחדשיודע כתב:אני יכול לשאול על 1000 אנשי מקצוע למה הם לא בסקאוטינג של מכבי. אבל אני יודע כבר את התשובה.
בול.
אנחנו מדברים פה על בנייה מחדש, על פורוורדים ורכזים, אבל העמדה הראשונה שצריך לרענן - נכשלת ומחרבת את הקבוצה הזו כבר עשור, ואף אחד לא פותח את הפה. הוא אשכרה אימן את מכבי לפני 3 שנים! הזייה.
06 יולי 2021, 20:51
אוונס
ווילבקין
נאנלי
וויליאמס
זיזיץ
יש לי הרגשה שזו החמישייה שהולכים לראות השנה , אולי יהיה שם את זיו אפילו במקום אוונס או טיילור במקום אוונס
06 יולי 2021, 21:00
כמו שהוא נראה היום זיזיץ' לא צריך להיות סנטר פותח במכבי אבל קשה לי להאמין שזה לא יקרה. מקווה שיעבוד קשה בקיץ ויגיע מוכן פיזית ומנטלית.
06 יולי 2021, 23:03
אדגר פו כתב:כמו שהוא נראה היום זיזיץ' לא צריך להיות סנטר פותח במכבי אבל קשה לי להאמין שזה לא יקרה. מקווה שיעבוד קשה בקיץ ויגיע מוכן פיזית ומנטלית.
באירופה זה לא כמו ב-NBA, שחקן פותח זה לא כזה משנה. יש מצב ששחקן פותח בעמדה שלו אבל בסוף משחק פחות דקות מה"מחליף" שלו. כמו שסופו היה סנטר פותח, ובלא מעט משחקים שיחק פחות מ-20 דקות, יותר לכיוון 15.