06 נובמבר 2021, 08:10
Cobra כתב:Adam כתב:תשחררו כבר מיאניס. בסוף הקבוצה נמדדת על תוצאות ונכון לעכשיו אנחנו אחת הקבוצות החזקות באירופה, והוא לגמרי חלק מזה (ואפילו חלק גדול) בין אם תרצו או לא.
נכון שלפעמים החילופים שלו לא ברורים, אבל הוא מנסה להכניס את השחקנים האחרים כי הוא חייב, הרוטציה הקצרה הזאת לא תחזיק מעמד בעומס העונתי. הבעיה היא שבאמת הישראלים של מכבי השנה פשוט לא טובים.
דווקא השחקנים היחידים שהייתי נותן להם הזדמנות לשחק מתוך הישראלים לא שיחקו - רומן סורקין ועוז בלייזר. האחד עם פוטנציאל מעולה והשני נותן משחקים טובים בליגה. ג'ונדי, זיו וכהן פשוט לא ברמה.
הייתי מעדיף לראות כאן עונה הבאה את תמיר בלאט על פניי ג'ונדי ואת ים מדר על פניי יפתח זיו, אבל שניהם עם חוזים אז כנראה שזה לא יהיה אפשרי.
בכל מקרה, היה משחק מצוין של מכבי. שליטה מוחלטת לאורך כל המשחק. עצוב לראות כמה באסקוניה קבוצה רעה.
לוקח את היידיגר לפני תמיר בלאט
06 נובמבר 2021, 09:16
TAYO כתב:סקוטי נחת על הקרסול לא טוב באיזה מהלך הגנתי ברבע הראשון נדמה לי.itai7 כתב:ראיתי תתקציר, מכבי נראו בהחלט מצוין ובכושר, מה קרה שם עם סקוטי יודעים?
ואה ואה נגד צסק"א יהיה מעניין
Sent from my iPhone using Tapatalk
06 נובמבר 2021, 10:47
TAYO כתב:לא הוא ולא בלאט עומדים כרגע בסטנדרטים ההגנתיים של יאניס.Cobra כתב:Adam כתב:תשחררו כבר מיאניס. בסוף הקבוצה נמדדת על תוצאות ונכון לעכשיו אנחנו אחת הקבוצות החזקות באירופה, והוא לגמרי חלק מזה (ואפילו חלק גדול) בין אם תרצו או לא.
נכון שלפעמים החילופים שלו לא ברורים, אבל הוא מנסה להכניס את השחקנים האחרים כי הוא חייב, הרוטציה הקצרה הזאת לא תחזיק מעמד בעומס העונתי. הבעיה היא שבאמת הישראלים של מכבי השנה פשוט לא טובים.
דווקא השחקנים היחידים שהייתי נותן להם הזדמנות לשחק מתוך הישראלים לא שיחקו - רומן סורקין ועוז בלייזר. האחד עם פוטנציאל מעולה והשני נותן משחקים טובים בליגה. ג'ונדי, זיו וכהן פשוט לא ברמה.
הייתי מעדיף לראות כאן עונה הבאה את תמיר בלאט על פניי ג'ונדי ואת ים מדר על פניי יפתח זיו, אבל שניהם עם חוזים אז כנראה שזה לא יהיה אפשרי.
בכל מקרה, היה משחק מצוין של מכבי. שליטה מוחלטת לאורך כל המשחק. עצוב לראות כמה באסקוניה קבוצה רעה.
לוקח את היידיגר לפני תמיר בלאט
Sent from my iPhone using Tapatalk
06 נובמבר 2021, 11:08
06 נובמבר 2021, 12:45
TAYO כתב:אני מאד מאוכזב מזיו, הוא מרשה לעצמו לעשות כל כך הרבה שטויות… תראה איך אוואנס נכנס לאט לאט לקצב, במינימום טעויות ואיבודים, למרות שהיה כוכב גדול בליגה בעונה הקודמת… וזיו מרשה לעצמו לעשות יותר שטויות ב-2.5 דקות על הפרקט ממה שאוואנס עשה מתחילת העונה. החוצפה של זיו, שלפעמים עובדת לטובתו, מכריעה את הכף לרעתו בסיטואציה שיוצרה במכבי, שבניגוד לקבוצות קטנות, לא יכולה לאפשר כל כך הרבה טעויות.
06 נובמבר 2021, 13:29
\32 נקודות חיברו אמש אנטה ז'יז'יץ' וג'יילן ריינולדס בניצחון של מכבי ת"א בויטוריה. עד כמה זה מרשים? בפעם האחרונה שגבוהים של הצהובים תרמו כל כך הרבה ביורוליג היה זה בסוף נוב' 2011 - 35 נק' משותפות לסופו והנדריקס (28 ליווני) בניצחון הביתי על מילאנו.
06 נובמבר 2021, 14:35
06 נובמבר 2021, 14:48
06 נובמבר 2021, 20:18
06 נובמבר 2021, 20:20
my man כתב:ת'רד שלם וכלום על הגועל הזה שהם קוראים לו בטעות פרקט..
כן זה לא חדש אבל האמת חייבת להיאמר
06 נובמבר 2021, 20:24
לברוקלין יש משהו דומה..מכוער אבל טיפה פחותJarJarBinx כתב:my man כתב:ת'רד שלם וכלום על הגועל הזה שהם קוראים לו בטעות פרקט..
חחחחח לגמרי
בשום מקום לא ראיתי דבר כזה, אין איזה תקנות בעניין הזה?
וגם מה הקטע שהיציעים חשוכים ככה?
06 נובמבר 2021, 20:57
06 נובמבר 2021, 20:58
06 נובמבר 2021, 23:05
07 נובמבר 2021, 11:35
07 נובמבר 2021, 14:36
07 נובמבר 2021, 18:24
07 נובמבר 2021, 18:28
felix_r כתב:שמתם לב כמה יפה יכול להראות המשחק של מכבי ללא וילבקין? המשחק זורם, הכדור נע במהירות ולא נתקע אצל שחקן אחד 20 שניות בכל התקפה...
ללא וילבקין סגנון ההתקפה של מכבי נראה כמו סגנון התקפה של קבוצת NBA. לא מתעקבים יותר מדי, הקבוצה רצה, כל מי שמקבל את הכדור, יכול לסיים...
נכון, עדיין וילבקין הוא שחקן חשוב בסגל של מכבי, אבל אני ממש לא בטוח שאנחנו צריכים אותו בשכר של 1.7 מיליון דולר לעונה.
07 נובמבר 2021, 19:52
JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שמתם לב כמה יפה יכול להראות המשחק של מכבי ללא וילבקין? המשחק זורם, הכדור נע במהירות ולא נתקע אצל שחקן אחד 20 שניות בכל התקפה...
ללא וילבקין סגנון ההתקפה של מכבי נראה כמו סגנון התקפה של קבוצת NBA. לא מתעקבים יותר מדי, הקבוצה רצה, כל מי שמקבל את הכדור, יכול לסיים...
נכון, עדיין וילבקין הוא שחקן חשוב בסגל של מכבי, אבל אני ממש לא בטוח שאנחנו צריכים אותו בשכר של 1.7 מיליון דולר לעונה.
הכל טוב ויפה עד שנתקעים, ואז אתה צריך גם סקורר ברמה גבוהה. האתגר של ספרופולוס זה עכשיו, כשיש בקבוצה עם מי לעבוד, לשלב את ווילבקין במשחק הקבוצתי. בתחושה שלי לפחות דווקא אין לו בעייה עם זה, הוא לא איזה שבד או משהו שסתם יפציץ בלי חשבון כשהקבוצה זורמת.
07 נובמבר 2021, 20:29
מכבי עשתה את הרבע הכי טוב שלה במשחק עם ווילבקין… מכבי ניצחה את ברצלונה עם ווילבקין.felix_r כתב:שמתם לב כמה יפה יכול להראות המשחק של מכבי ללא וילבקין? המשחק זורם, הכדור נע במהירות ולא נתקע אצל שחקן אחד 20 שניות בכל התקפה...