יורוליג, מחזור 8: באסקוניה נגד מכבי - שישי 21:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 8: באסקוניה נגד מכבי - שישי 21:30

הודעהעל ידי שועל » 06 נובמבר 2021, 08:10

Cobra כתב:
Adam כתב:תשחררו כבר מיאניס. בסוף הקבוצה נמדדת על תוצאות ונכון לעכשיו אנחנו אחת הקבוצות החזקות באירופה, והוא לגמרי חלק מזה (ואפילו חלק גדול) בין אם תרצו או לא.
נכון שלפעמים החילופים שלו לא ברורים, אבל הוא מנסה להכניס את השחקנים האחרים כי הוא חייב, הרוטציה הקצרה הזאת לא תחזיק מעמד בעומס העונתי. הבעיה היא שבאמת הישראלים של מכבי השנה פשוט לא טובים.
דווקא השחקנים היחידים שהייתי נותן להם הזדמנות לשחק מתוך הישראלים לא שיחקו - רומן סורקין ועוז בלייזר. האחד עם פוטנציאל מעולה והשני נותן משחקים טובים בליגה. ג'ונדי, זיו וכהן פשוט לא ברמה.
הייתי מעדיף לראות כאן עונה הבאה את תמיר בלאט על פניי ג'ונדי ואת ים מדר על פניי יפתח זיו, אבל שניהם עם חוזים אז כנראה שזה לא יהיה אפשרי.

בכל מקרה, היה משחק מצוין של מכבי. שליטה מוחלטת לאורך כל המשחק. עצוב לראות כמה באסקוניה קבוצה רעה.

לוקח את היידיגר לפני תמיר בלאט

תמיר רכז טוב יותר וזה יותר קריטי למכבי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי itai7 » 06 נובמבר 2021, 09:16

TAYO כתב:
itai7 כתב:ראיתי תתקציר, מכבי נראו בהחלט מצוין ובכושר, מה קרה שם עם סקוטי יודעים?
ואה ואה נגד צסק"א יהיה מעניין
סקוטי נחת על הקרסול לא טוב באיזה מהלך הגנתי ברבע הראשון נדמה לי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוי לא, לפחות ראיתי אותו בתקציר על הספסל מעודד ונראה במצב רוח טוב, כנראה באמת לא רצו לסכן אותו..והקבוצה הסתדרה בלעדיו

עכשיו ראיתי בערוץ הספורט:

"בספסל הצהוב נרשמו כמה דקות של דאגה כאשר סקוטי ווילבקין נפגע בקרסול וירד לקבל טיפול, אך בהמשך התברר כי לא מדובר בפציעה משמעותית, ואם היה בו צורך בהמשך המשחק הוא היה חוזר, אך כשהצוות המקצועי ראה שהקבוצה מתפקדת מצוין גם בלעדיו, ווילבקין קיבל את המשך המנוחה על הספסל."
itai7

הודעהעל ידי Adam » 06 נובמבר 2021, 10:47

TAYO כתב:
Cobra כתב:
Adam כתב:תשחררו כבר מיאניס. בסוף הקבוצה נמדדת על תוצאות ונכון לעכשיו אנחנו אחת הקבוצות החזקות באירופה, והוא לגמרי חלק מזה (ואפילו חלק גדול) בין אם תרצו או לא.
נכון שלפעמים החילופים שלו לא ברורים, אבל הוא מנסה להכניס את השחקנים האחרים כי הוא חייב, הרוטציה הקצרה הזאת לא תחזיק מעמד בעומס העונתי. הבעיה היא שבאמת הישראלים של מכבי השנה פשוט לא טובים.
דווקא השחקנים היחידים שהייתי נותן להם הזדמנות לשחק מתוך הישראלים לא שיחקו - רומן סורקין ועוז בלייזר. האחד עם פוטנציאל מעולה והשני נותן משחקים טובים בליגה. ג'ונדי, זיו וכהן פשוט לא ברמה.
הייתי מעדיף לראות כאן עונה הבאה את תמיר בלאט על פניי ג'ונדי ואת ים מדר על פניי יפתח זיו, אבל שניהם עם חוזים אז כנראה שזה לא יהיה אפשרי.

בכל מקרה, היה משחק מצוין של מכבי. שליטה מוחלטת לאורך כל המשחק. עצוב לראות כמה באסקוניה קבוצה רעה.

לוקח את היידיגר לפני תמיר בלאט
לא הוא ולא בלאט עומדים כרגע בסטנדרטים ההגנתיים של יאניס.

נכון, אבל לצערנו אין אף גארד ישראלי שעומד בדרישות ההגנתיות של יאניס למעט מדר (שיודע ללחוץ את הכדור מצוין, בדיוק כמו שיאניס אוהב). דווקא ציפיתי מיפתח זיו להיות סטופ הגנתי בגלל היתרונות הפיזיים שלו ובינתיים הוא מאוד מאכזב.
בלאט וג'ונדי מאוד דומים ובגלל זה השוותי ביניהם. היתרון של בלאט על ג'ונדי זה שהוא צעיר יותר והוא רכז באמת איכותי.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי TAYO » 06 נובמבר 2021, 11:08

אני מאד מאוכזב מזיו, הוא מרשה לעצמו לעשות כל כך הרבה שטויות… תראה איך אוואנס נכנס לאט לאט לקצב, במינימום טעויות ואיבודים, למרות שהיה כוכב גדול בליגה בעונה הקודמת… וזיו מרשה לעצמו לעשות יותר שטויות ב-2.5 דקות על הפרקט ממה שאוואנס עשה מתחילת העונה. החוצפה של זיו, שלפעמים עובדת לטובתו, מכריעה את הכף לרעתו בסיטואציה שיוצרה במכבי, שבניגוד לקבוצות קטנות, לא יכולה לאפשר כל כך הרבה טעויות.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי JarJarBinx » 06 נובמבר 2021, 12:45

TAYO כתב:אני מאד מאוכזב מזיו, הוא מרשה לעצמו לעשות כל כך הרבה שטויות… תראה איך אוואנס נכנס לאט לאט לקצב, במינימום טעויות ואיבודים, למרות שהיה כוכב גדול בליגה בעונה הקודמת… וזיו מרשה לעצמו לעשות יותר שטויות ב-2.5 דקות על הפרקט ממה שאוואנס עשה מתחילת העונה. החוצפה של זיו, שלפעמים עובדת לטובתו, מכריעה את הכף לרעתו בסיטואציה שיוצרה במכבי, שבניגוד לקבוצות קטנות, לא יכולה לאפשר כל כך הרבה טעויות.

מאד מאכזב. גם הוא וגם כהן, עד שמקבלים איזו שהיא הזדמנות, נתנו דקות איומות.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Jack55 » 06 נובמבר 2021, 13:29

\32 נקודות חיברו אמש אנטה ז'יז'יץ' וג'יילן ריינולדס בניצחון של מכבי ת"א בויטוריה. עד כמה זה מרשים? בפעם האחרונה שגבוהים של הצהובים תרמו כל כך הרבה ביורוליג היה זה בסוף נוב' 2011 - 35 נק' משותפות לסופו והנדריקס (28 ליווני) בניצחון הביתי על מילאנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי JarJarBinx » 06 נובמבר 2021, 14:35

איך גם במשחק כזה צריך 28 דקות של קלויארו?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Adam » 06 נובמבר 2021, 14:48

קלויארו עושה המון (המון!) דברים שלא ניתן לראות בדף הסטטיסטיקה. הוא בין שלושת השומרים הטובים ביותר שיש למכבי כרגע. התקפית הוא מצליח לרווח את ההגנה של היריבה.
עם זאת, עם כל האהבה שלי אליו, אני חושב שאפשר וצריך למצוא לו מחליף עונה הבאה שיוכל להביא את אותן היכולות וגם לאיים מבחוץ.
קלויארו הגיע לכאן תחילה בתור שחקן עם אחוזים גבוהים מבחוץ, ומאז לא רק שהוא לא זורק - גם כשהוא זורק, הוא פשוט לא קולע. קבוצות רואות את זה ומנצלות זאת בסוף.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי my man » 06 נובמבר 2021, 20:18

ת'רד שלם וכלום על הגועל הזה שהם קוראים לו בטעות פרקט..

כן זה לא חדש אבל האמת חייבת להיאמר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי JarJarBinx » 06 נובמבר 2021, 20:20

my man כתב:ת'רד שלם וכלום על הגועל הזה שהם קוראים לו בטעות פרקט..

חחחחח לגמרי
בשום מקום לא ראיתי דבר כזה, אין איזה תקנות בעניין הזה?
וגם מה הקטע שהיציעים חשוכים ככה?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי my man » 06 נובמבר 2021, 20:24

JarJarBinx כתב:

חחחחח לגמרי
בשום מקום לא ראיתי דבר כזה, אין איזה תקנות בעניין הזה?
וגם מה הקטע שהיציעים חשוכים ככה?
לברוקלין יש משהו דומה..מכוער אבל טיפה פחות
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 06 נובמבר 2021, 20:57

אמנם זו לא ממש באסקוניה, אבל ניצחון מרשים מאוד.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 06 נובמבר 2021, 20:58

בול. כואב בעיניים.
A.Parker

הודעהעל ידי Asf » 06 נובמבר 2021, 23:05

דווקא ממש אהבתי, מזכיר את הפילטרים בתמונות שהופכות הכל לאפור-לבן כזה ורק החלק שרוצים להדגיש הוא בצבע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 נובמבר 2021, 11:35

מזכיר את הפרקט השנוי במחלוקת של ברוקלין שהיה לפני כמה שנים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי itai7 » 07 נובמבר 2021, 14:36

חכה לפרקט של מונאקו
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 07 נובמבר 2021, 18:24

שמתם לב כמה יפה יכול להראות המשחק של מכבי ללא וילבקין? המשחק זורם, הכדור נע במהירות ולא נתקע אצל שחקן אחד 20 שניות בכל התקפה...

ללא וילבקין סגנון ההתקפה של מכבי נראה כמו סגנון התקפה של קבוצת NBA. לא מתעקבים יותר מדי, הקבוצה רצה, כל מי שמקבל את הכדור, יכול לסיים...

נכון, עדיין וילבקין הוא שחקן חשוב בסגל של מכבי, אבל אני ממש לא בטוח שאנחנו צריכים אותו בשכר של 1.7 מיליון דולר לעונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 נובמבר 2021, 18:28

felix_r כתב:שמתם לב כמה יפה יכול להראות המשחק של מכבי ללא וילבקין? המשחק זורם, הכדור נע במהירות ולא נתקע אצל שחקן אחד 20 שניות בכל התקפה...

ללא וילבקין סגנון ההתקפה של מכבי נראה כמו סגנון התקפה של קבוצת NBA. לא מתעקבים יותר מדי, הקבוצה רצה, כל מי שמקבל את הכדור, יכול לסיים...

נכון, עדיין וילבקין הוא שחקן חשוב בסגל של מכבי, אבל אני ממש לא בטוח שאנחנו צריכים אותו בשכר של 1.7 מיליון דולר לעונה.

הכל טוב ויפה עד שנתקעים, ואז אתה צריך גם סקורר ברמה גבוהה. האתגר של ספרופולוס זה עכשיו, כשיש בקבוצה עם מי לעבוד, לשלב את ווילבקין במשחק הקבוצתי. בתחושה שלי לפחות דווקא אין לו בעייה עם זה, הוא לא איזה שבד או משהו שסתם יפציץ בלי חשבון כשהקבוצה זורמת.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי felix_r » 07 נובמבר 2021, 19:52

JarJarBinx כתב:
felix_r כתב:שמתם לב כמה יפה יכול להראות המשחק של מכבי ללא וילבקין? המשחק זורם, הכדור נע במהירות ולא נתקע אצל שחקן אחד 20 שניות בכל התקפה...

הכל טוב ויפה עד שנתקעים, ואז אתה צריך גם סקורר ברמה גבוהה. האתגר של ספרופולוס זה עכשיו, כשיש בקבוצה עם מי לעבוד, לשלב את ווילבקין במשחק הקבוצתי. בתחושה שלי לפחות דווקא אין לו בעייה עם זה, הוא לא איזה שבד או משהו שסתם יפציץ בלי חשבון כשהקבוצה זורמת.

זה נכון, צריך סקורר, אבל אני לא בטוח שבכסף של וילבקין אי אפשר להביא מישהו יותר מתאים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי TAYO » 07 נובמבר 2021, 20:29

מכבי עשתה את הרבע הכי טוב שלה במשחק עם ווילבקין… מכבי ניצחה את ברצלונה עם ווילבקין.
אין עוד שחקן במכבי שמושך כל כך הרבה תשומת לב מההגנה, וזה לבדו שווה חצי מהנקודות של שחקנים כמו וויליאמס וננאלי. אני נהנה לראות אותו שומר, לדעתי מהטובים ביורוליג לעמדה שלו.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים