שני איבודים של נאנאלי, החטאות של קאלויארו משלוש, רבע לא טוב של זיזיץ׳
וחילוף קצת שחצני מצידו של יאניס שהוריד את ווילבקין - בדיוק בדקות שהוא התחיל להכנס לקצב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:שני איבודים של נאנאלי, החטאות של קאלויארו משלוש, רבע לא טוב של זיזיץ׳
וחילוף קצת שחצני מצידו של יאניס שהוריד את ווילבקין - בדיוק בדקות שהוא התחיל להכנס לקצב.
גל גל כתב:מבאס, מכבי שיחקו טוב , זה היה משחק הגנתי מאוד
וצסקא קלעו זריקות פשוט משוגעות
Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:יש לי הרבה מילים טובות להגיד על יאניס, אבל מחרפן אותי שהוא פשוט לא יודע לצייר תרגיל. בכל התקופה שלו כאן לא נראה לי שראיתי סל של מכבי אחרי פסק זמן שלו.
זה גם בא לידי ביטוי בהגנה, הרבה פעמים מכבי לא חוזרת מפסק זמן כמו שצריך כשיש כמה שניות בודדות.
ועם כל הכבוד לווילבקין, לא ברור לי למה הוא צריך לנהל את ההתקפה (בטח כשבסוף הוא לא זורק) כשהוא בתקופה כלכך לא טובה. היה את אוואנס או נאנאלי שהיו יכולים לעשות את העבודה טוב ממנו לדעתי.
בקיצור, באסה.
מקווה מאוד שזה לא יכניס עכשיו את מכבי ללופ של הפסדים.
יכלו לעשות את המשחק הזה הרבה יותר קל, אבל בסוף הגעת ללייאפ של השחקן המצטיין שלך במשחק מתחת לסל, כשהקבוצה השנייה מעבר ללימיט של העבירות. קשה להגיע למצב הרבה יותר טוב מזה.
לא חושב שזה הסיטואציה שמכבי תכננה. גם לא יודע אם הייתי מגדיר את זה כלייאפ פשוט. היה שם בלאגן אחד גדול שהתחיל עוד מזה שווילבקין נתקע.
אגב, אותו שחקן מצטיין החטיא מקו העונשין. צריך להטיל בספק את היכולות של וויליאמס במאני טיים, לא בטוח שיש לו את זה.
אחדשיודע כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:יש לי הרבה מילים טובות להגיד על יאניס, אבל מחרפן אותי שהוא פשוט לא יודע לצייר תרגיל. בכל התקופה שלו כאן לא נראה לי שראיתי סל של מכבי אחרי פסק זמן שלו.
זה גם בא לידי ביטוי בהגנה, הרבה פעמים מכבי לא חוזרת מפסק זמן כמו שצריך כשיש כמה שניות בודדות.
ועם כל הכבוד לווילבקין, לא ברור לי למה הוא צריך לנהל את ההתקפה (בטח כשבסוף הוא לא זורק) כשהוא בתקופה כלכך לא טובה. היה את אוואנס או נאנאלי שהיו יכולים לעשות את העבודה טוב ממנו לדעתי.
בקיצור, באסה.
מקווה מאוד שזה לא יכניס עכשיו את מכבי ללופ של הפסדים.
יכלו לעשות את המשחק הזה הרבה יותר קל, אבל בסוף הגעת ללייאפ של השחקן המצטיין שלך במשחק מתחת לסל, כשהקבוצה השנייה מעבר ללימיט של העבירות. קשה להגיע למצב הרבה יותר טוב מזה.
לא חושב שזה הסיטואציה שמכבי תכננה. גם לא יודע אם הייתי מגדיר את זה כלייאפ פשוט. היה שם בלאגן אחד גדול שהתחיל עוד מזה שווילבקין נתקע.
אגב, אותו שחקן מצטיין החטיא מקו העונשין. צריך להטיל בספק את היכולות של וויליאמס במאני טיים, לא בטוח שיש לו את זה.
זה היה לייאפ. פשוט או לא, זה משהו אחר. עדיין לייאפ של השחקן המצטיין במשחק, כשהקבוצה השנייה נזהרת מלעשות עבירה. ובמצב הזה, אתה רוצה להיכנס לצבע ואולי לסחוט עבירה בדרך. אז במובן הזה, אין לי תלונות בכלל.
היה כתוב שווילבקין עדיין לא כשיר ב100%, וראו את זה אתמולfelix_r כתב:גיא כתב:שני איבודים של נאנאלי, החטאות של קאלויארו משלוש, רבע לא טוב של זיזיץ׳
לא ברור, אולי וילבקין עדיין קצת פצוע
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־14 אורחים