יורוליג, מחזור 9: צסק"א מוסקבה נגד מכבי - חמישי 19:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 9: צסק"א מוסקבה נגד מכבי - חמישי 19:00

הודעהעל ידי גיא » 11 נובמבר 2021, 22:19

שני איבודים של נאנאלי, החטאות של קאלויארו משלוש, רבע לא טוב של זיזיץ׳
וחילוף קצת שחצני מצידו של יאניס שהוריד את ווילבקין - בדיוק בדקות שהוא התחיל להכנס לקצב.
גיא

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2021, 22:23

גיא כתב:שני איבודים של נאנאלי, החטאות של קאלויארו משלוש, רבע לא טוב של זיזיץ׳
וחילוף קצת שחצני מצידו של יאניס שהוריד את ווילבקין - בדיוק בדקות שהוא התחיל להכנס לקצב.

לא ברור, אולי וילבקין עדיין קצת פצוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 11 נובמבר 2021, 22:23

מבאס, מכבי שיחקו טוב , זה היה משחק הגנתי מאוד
וצסקא קלעו זריקות פשוט משוגעות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי גיא » 11 נובמבר 2021, 22:31

גל גל כתב:מבאס, מכבי שיחקו טוב , זה היה משחק הגנתי מאוד
וצסקא קלעו זריקות פשוט משוגעות

קרב חפירות היה שם :)
גיא

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 נובמבר 2021, 22:43

Adam כתב:
אחדשיודע כתב:
Adam כתב:יש לי הרבה מילים טובות להגיד על יאניס, אבל מחרפן אותי שהוא פשוט לא יודע לצייר תרגיל. בכל התקופה שלו כאן לא נראה לי שראיתי סל של מכבי אחרי פסק זמן שלו.
זה גם בא לידי ביטוי בהגנה, הרבה פעמים מכבי לא חוזרת מפסק זמן כמו שצריך כשיש כמה שניות בודדות.
ועם כל הכבוד לווילבקין, לא ברור לי למה הוא צריך לנהל את ההתקפה (בטח כשבסוף הוא לא זורק) כשהוא בתקופה כלכך לא טובה. היה את אוואנס או נאנאלי שהיו יכולים לעשות את העבודה טוב ממנו לדעתי.

בקיצור, באסה.
מקווה מאוד שזה לא יכניס עכשיו את מכבי ללופ של הפסדים.

יכלו לעשות את המשחק הזה הרבה יותר קל, אבל בסוף הגעת ללייאפ של השחקן המצטיין שלך במשחק מתחת לסל, כשהקבוצה השנייה מעבר ללימיט של העבירות. קשה להגיע למצב הרבה יותר טוב מזה.

לא חושב שזה הסיטואציה שמכבי תכננה. גם לא יודע אם הייתי מגדיר את זה כלייאפ פשוט. היה שם בלאגן אחד גדול שהתחיל עוד מזה שווילבקין נתקע.
אגב, אותו שחקן מצטיין החטיא מקו העונשין. צריך להטיל בספק את היכולות של וויליאמס במאני טיים, לא בטוח שיש לו את זה.

זה היה לייאפ. פשוט או לא, זה משהו אחר. עדיין לייאפ של השחקן המצטיין במשחק, כשהקבוצה השנייה נזהרת מלעשות עבירה. ובמצב הזה, אתה רוצה להיכנס לצבע ואולי לסחוט עבירה בדרך. אז במובן הזה, אין לי תלונות בכלל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 11 נובמבר 2021, 22:54

אחדשיודע כתב:
Adam כתב:
אחדשיודע כתב:
Adam כתב:יש לי הרבה מילים טובות להגיד על יאניס, אבל מחרפן אותי שהוא פשוט לא יודע לצייר תרגיל. בכל התקופה שלו כאן לא נראה לי שראיתי סל של מכבי אחרי פסק זמן שלו.
זה גם בא לידי ביטוי בהגנה, הרבה פעמים מכבי לא חוזרת מפסק זמן כמו שצריך כשיש כמה שניות בודדות.
ועם כל הכבוד לווילבקין, לא ברור לי למה הוא צריך לנהל את ההתקפה (בטח כשבסוף הוא לא זורק) כשהוא בתקופה כלכך לא טובה. היה את אוואנס או נאנאלי שהיו יכולים לעשות את העבודה טוב ממנו לדעתי.

בקיצור, באסה.
מקווה מאוד שזה לא יכניס עכשיו את מכבי ללופ של הפסדים.

יכלו לעשות את המשחק הזה הרבה יותר קל, אבל בסוף הגעת ללייאפ של השחקן המצטיין שלך במשחק מתחת לסל, כשהקבוצה השנייה מעבר ללימיט של העבירות. קשה להגיע למצב הרבה יותר טוב מזה.

לא חושב שזה הסיטואציה שמכבי תכננה. גם לא יודע אם הייתי מגדיר את זה כלייאפ פשוט. היה שם בלאגן אחד גדול שהתחיל עוד מזה שווילבקין נתקע.
אגב, אותו שחקן מצטיין החטיא מקו העונשין. צריך להטיל בספק את היכולות של וויליאמס במאני טיים, לא בטוח שיש לו את זה.

זה היה לייאפ. פשוט או לא, זה משהו אחר. עדיין לייאפ של השחקן המצטיין במשחק, כשהקבוצה השנייה נזהרת מלעשות עבירה. ובמצב הזה, אתה רוצה להיכנס לצבע ואולי לסחוט עבירה בדרך. אז במובן הזה, אין לי תלונות בכלל.

שוב, אני לא חושב שזה מה שמכבי תכננה. ראו בבירור שווילבקין נתקע בהתקפה ופשוט בחר למסור ברגע האחרון לוויליאמס כששלושה שחקנים כבר היו עליו. השופטים לא ישרקו על עבירה 2-3 שניות לסיום.
ברור שלייאפ זה אולי המצב האידיאלי, אבל לא כזה שהיה לוויליאמס. מה שאתה מתאר בפוטנציאל זה לא באמת מה שקרה.
הטענה שלי היא שזאת הייתה התקפה לא טובה, ובוודאי לא אחת שנראת כמו התקפה מסודרת אחרי פסק זמן. זה מה שמבאס אותי עם יאניס, שאין לו את התרגיל הזה שינצח לנו משחקים (מה שהיה לבלאט לדוגמה).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 נובמבר 2021, 23:02

הבנתי את הטענה שלך. אני טוען אחרת. אני טוען שהמצב שמכבי הגיעה אליו בסופו של דבר היה טוב (לייאפ של השחקן המצטיין במשחק כאשר הקבוצה השנייה מעבר ללימיט). וכן, יכול מאוד להיות שלא תכננו את זה, אלא משהו אחר. בסדר, גם זה קורה. לא הייתי נתקע על זה יותר מידי (ואני ממבקרי יאניס בצד ההתקפי).
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 11 נובמבר 2021, 23:07

יכול להיות שאין טעם להיתקע ולדבר על זה.
האמת שאני סתם מבואס. מבאס אותי לראות את מכבי לא קולעת סל / מקבלת סל בצד השני אחרי פסק זמן. רק במשחק הזה ספרתי 3 פעמים שזה קורה. זה משהו ששמתי לב אליו שקורה גם במשחקים אחרים.
זה מרגיש כאילו יאניס לוקח פסק זמן כדי להגיד "הינה, לקחתי פסק זמן" אבל בפועל לא יוצא מזה כלום.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי גיא » 12 נובמבר 2021, 01:25

ראיתי את זה שוב, וויליאמס חיכה בפינה והגיע בזמן וסקוטי מצא אותו יפה מאד. משום מה לא היה לו מספיק כח לשחרר את הזריקה. (כנראה קיבל גוף מולו)
גיא

הודעהעל ידי סומבץ » 12 נובמבר 2021, 02:23

עניין היציאה מפסקי הזמן בהחלט מרגיז. לצערי זה קורה כבר שנים ולא רואים שום שיפור. זה קשור לדעתי גם לכך שבכלל הגישה של מכבי היא מן נגררת כזו יותר מדי ופחות יוזמת ופחות יוצרת בעיות ליריב. אני מתגעגע לתקופת השיא של הצמד פיני/בלאט (גם) מהבחינה הזו.
עוד שני דברים מרגיזים:
הפוקסים של צסקא.
זיו היה יותר מדי על הפרקט.
בסוף, המשחק הוכרע על החולשה ההתקפית של וויליאמס וננאלי במהלכי הסיום. מאמין שזה לא יקרה כל משחק.
סומבץ

הודעהעל ידי my man » 12 נובמבר 2021, 10:28

כמו שאמרתי אתמול מכבי לא היתה מספיק טובה ונתנה לרוסים להוביל את קצב המשחק..
אבל כשרואים מקרוב את הזריקה של וויליאמס בסוף רואים בבירור שהיתה עבירה. לא נורא ויאללה ממשיכים אבל סתם מבאס..

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מילוס » 12 נובמבר 2021, 10:34

נאנאלי לא הופיע אתמול, זה לא רק במהלכי הסיום. הוא היה מפוזר מאוד.
ווילבקין גם לא בקצב, ובלי השניים האלה קשה לנצח, לא רק מול צסק"א הבינונית של אתמול.
דיברנו הרבה על ישראלים, אז סורקין בדקות ששיחק הראה איך מרוויחים דקות בלי להתבכיין. חוץ מהשלשה המיותרת, הוא נלחם ולא ספר את הגבוהים של צסק"א.
יפתח זיו, שוב ושוב, מראה שהוא לא צריך להיות במכבי. יש לו מנטליות של פליט ריאליטי, לא של שחקן לאפילו דקה ביורוליג. מבחינתי שעמוד תאורה יהיה הרכז המחליף.
מילוס

הודעהעל ידי toja27 » 12 נובמבר 2021, 11:51

אני חושב שאפשר לקבל בהבנה משחק שאתה מפסיד בחוץ נגד צסק"א כשהם אחרי 3 הפסדים רצופים בטח בנקודה הפרש.
צסק"א לא שיחקה טוב אבל היה להם גם קצת מזל עם כמה קליעות שנכנסו -קליעות כאלו של רצון ונואשות לנצח וזה כנראה הכריע את המשחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 12 נובמבר 2021, 17:53

הפסד מאוד מאוד כואב וקשה, מכבי היו יותר טובים לאורך כל המשחק וחבל שזה התפספס באמת על דברים קטנים ועל זריקות פסיכיות של צסקא ברבע האחרון
הייתה לנו הזדמנות לשנות את כל התמונה של העונה הזאת אבל הכי חשוב שהשחקנים ירימו את הראש ויבואו חזקים לשבוע הכפול שמתקרב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי RomanR » 12 נובמבר 2021, 20:56

felix_r כתב:
גיא כתב:שני איבודים של נאנאלי, החטאות של קאלויארו משלוש, רבע לא טוב של זיזיץ׳

לא ברור, אולי וילבקין עדיין קצת פצוע
היה כתוב שווילבקין עדיין לא כשיר ב100%, וראו את זה אתמול

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים