ליגת ווינר, מח 6: מכבי ת"א - הפועל אילת, ראשון, 19:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מח 6: מכבי ת"א - הפועל אילת, ראשון, 19:30

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2021, 22:57

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 14 נובמבר 2021, 23:04

הזייה כמות הדקות של סקוטי ונאנאלי.
על ריינולדס אני פחות דואג, יש את זיזיץ' ולאסור.

סקוטי 3 מ-6 מהקו, החטיא בשביל חצי עונה.
מילוס

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 נובמבר 2021, 23:06

ריינולדס מסיים עם מדד 38 !
24 נק' , 10 ריבאונדים , סחט 7 עבירות .
יוסי22

הודעהעל ידי Shay_uzan » 14 נובמבר 2021, 23:13

מילוס כתב:מכל כישלונות הקלאץ' של מכבי בשנתיים האחרונות, דווקא טיילור דופק סל.. מדהים.
אני כבר לא יודע מה עדיף, הפסד זניח או שתי הארכות בשבוע יורוליג כפול :)
הסל של קוואי גייק כהן לידו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי גיא » 14 נובמבר 2021, 23:34

felix_r כתב:ריינולדס שומר כל כך גרוע! מה אתה קופץ על הובר? הוא חצי מטר נמוך ממך! פשוט תעמוד עם ידיים למעלה!

תגיד יש לי שאלה. למה הם מוותרים על לסור זה בגלל הצביון הישראלי של לסור-קין?
למה נראה לי שזה מה שיעשה הבדל בין סדרת הצלבה לבין אולי פיינל פור?
גיא

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2021, 00:22

זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.
A.Parker

הודעהעל ידי שמוליק » 15 נובמבר 2021, 08:53

A.Parker כתב:זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.

זיו כל כך מאכזב. מפתיע אותי בחולשה שלו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי anthony » 15 נובמבר 2021, 12:00

זיו כרגע האכזבה הגדולה
אם הוא אפילו לא טוב מספיק כדי לשחק בליגה הישראלית, מכבי פשוט לא צריכה אותו

מדאיגה מאוד ההישענות הכמעט מוחלטת על הזרים

Sent from my iPhone using Tapatalk
anthony

הודעהעל ידי Rampel » 15 נובמבר 2021, 12:37

שמוליק כתב:
A.Parker כתב:זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.

מקווה שזה יגרום לך להבין שאין מה לבנות חצי סגל על שחקני ליגת הפח פה.

יום טוב של שחקנים שבאים באובר מוטיבציה מול מכבי לא מלמד על התאמה שלהם לקבוצה. בטח ובטח בעונות הבלחה אחרי שנראו אשפה בעונות אחרות.

לגבי ישראלים - אין באמת ישראלים מתאימים לרמת יורוליג כרגע ובטח שלא לעמדות מובילות. בכללי, התפקיד היחיד שישראלים בסגל צריכים לתת זה פקטור שובר שוויון בליגה. כל מי שמבליח ומצליח להתאים את עצמו לרמת ספסל יורוליג זה בונוס.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי מילוס » 15 נובמבר 2021, 12:38

גיא כתב:תגיד יש לי שאלה. למה הם מוותרים על לסור זה בגלל הצביון הישראלי של לסור-קין?

בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.
אם זה רק עניין של כסף, אני מקווה שבסוף העונה המסקנה לא תהיה ש-250K הפרידו בין עמידה במטרות ללא.

שמוליק כתב:זיו כל כך מאכזב. מפתיע אותי בחולשה שלו.

דווקא הוא אחד השחקנים שכן עומדים בציפיות. אני ציפיתי לפיזור משחק, אחוזים נמוכים, חוסר מודעות והרבה עצבים. איך במכבי נפלו לתרמית הזו..
מילוס

הודעהעל ידי TAYO » 15 נובמבר 2021, 12:41

מילוס כתב:
גיא כתב:תגיד יש לי שאלה. למה הם מוותרים על לסור זה בגלל הצביון הישראלי של לסור-קין?

בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.
אם זה רק עניין של כסף, אני מקווה שבסוף העונה המסקנה לא תהיה ש-250K הפרידו בין עמידה במטרות ללא.

דווקא הוא אחד השחקנים שכן עומדים בציפיות. אני ציפיתי לפיזור משחק, אחוזים נמוכים, חוסר מודעות והרבה עצבים. איך במכבי נפלו לתרמית הזו..
חנקת עם הציפיות מזיו

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: ליגת ווינר, מח 6: מכבי ת

הודעהעל ידי שמוליק » 15 נובמבר 2021, 12:48

Rampel כתב:
שמוליק כתב:

חצי ליגה צודק לגמרי. בחינת עילוי עונה ספציפית כמו אוואנס, בריאנט, פארגו, מייק ג'ימס, לויד, קליברון, פרקינס, האניקט והרשימה ארוכה, זה רעיון מעולה. צירוף אחד לסגל. מזיו לא ציפיתי מעבר להתעלות שלא מגיעה. דווקא מקינן, אני מקבל בדיוק מה שציפיתי (מבריאנט, פחות והוא היה נפלא באילת).
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 15 נובמבר 2021, 12:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 15 נובמבר 2021, 12:48

מילוס כתב:בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.

לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.

מעבר לזה, כרגע בכלל הבעיה של מכבי לא עם הגבוהים. אם בהמשך מכבי תרצה להביא עוד שחקן, יכול מאוד להיות שזה יצטרך להיות גארד, ואתה מסנדל את עצמך אם אתה תקוע בלי אפשרות להחליף שחקנים.
עידן

הודעהעל ידי Rampel » 15 נובמבר 2021, 13:16

שמוליק כתב:
Rampel כתב:
שמוליק כתב:

חצי ליגה צודק לגמרי. בחינת עילוי עונה ספציפית כמו אוואנס, בריאנט, פארגו, מייק ג'ימס, לויד, קליברון, פרקינס, האניקט והרשימה ארוכה, זה רעיון מעולה. צירוף אחד לסגל. מזיו לא ציפיתי מעבר להתעלות שלא מגיעה. דווקא מקינן, אני מקבל בדיוק מה שציפיתי (מבריאנט, פחות והוא היה נפלא באילת).
אז לא פמפמת את קייסי פראת'ר עם חצי ברך ואת ג'הייבה פלויד שנראה רע מאוד בפאו... כנראה שדמיינתי.

מניח שאקבל את התשובה שלי באזור הפלייאוף הישראלי :)

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Rampel » 15 נובמבר 2021, 13:19

עידן כתב:
מילוס כתב:בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.

לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.

מעבר לזה, כרגע בכלל הבעיה של מכבי לא עם הגבוהים. אם בהמשך מכבי תרצה להביא עוד שחקן, יכול מאוד להיות שזה יצטרך להיות גארד, ואתה מסנדל את עצמך אם אתה תקוע בלי אפשרות להחליף שחקנים.

נכון מאוד. אנחנו עם רכז וחצי בסגל וזיו וג'ונדי נראים רע. עמדה 1 היא זו שתסנדל לאורך זמן את היכולת של הסגל הזה להצליח.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שועל » 15 נובמבר 2021, 13:20

למי היו ציפיות מיפתח זיו? הוא כבר משחק כמה שנים בליגה ו(חוסר)היכולות שלו ידועות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 15 נובמבר 2021, 13:59

מילוס כתב:

'עמידה במטרות' = היכל סולד אאוט.
סה טו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מילוס » 15 נובמבר 2021, 17:05

Rampel כתב:
עידן כתב:לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.

נכון מאוד. אנחנו עם רכז וחצי בסגל וזיו וג'ונדי נראים רע. עמדה 1 היא זו שתסנדל לאורך זמן את היכולת של הסגל הזה להצליח.

שניכם לגמרי צודקים, וזה לגמרי בראש סדר העדיפויות, כי לגמרי חסר פה גארד (כשיש בסגל 4 סמול אפשריים, 3 מהם זרים).
אבל נסיון העבר מוכיח שבמכבי יש כל שנה פצועים בערימות, לרוב החל מדצמבר (על זיזיץ' לא הייתי בונה לעונה שלמה). נסיון העבר גם מוכיח שאם צריך, יגיעו לפה גם 2 ו-3 שחקני חיזוק (זוכרים את דצ' 19?). היורוליג יוצרת עומס גדול יותר משנה לשנה, וצריך לחשוב קדימה.
לסור זול יחסית, יעיל ומאוקלם, וסיכוי לא רע שבהמשך גם ככה יגיע מישהו למשבצת הזו.
וד"א, אני לגמרי חושב שיש לו פה מקום גם בהרכב מלא. רוטציה בגבוהים תעזור לנו בפוטו פיניש של העונה (אם נהיה שם).
מילוס

הודעהעל ידי עידן » 15 נובמבר 2021, 18:05

מילוס כתב:
Rampel כתב:
עידן כתב:לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.

שניכם לגמרי צודקים, וזה לגמרי בראש סדר העדיפויות, כי לגמרי חסר פה גארד (כשיש בסגל 4 סמול אפשריים, 3 מהם זרים).
אבל נסיון העבר מוכיח שבמכבי יש כל שנה פצועים בערימות, לרוב החל מדצמבר (על זיזיץ' לא הייתי בונה לעונה שלמה). נסיון העבר גם מוכיח שאם צריך, יגיעו לפה גם 2 ו-3 שחקני חיזוק (זוכרים את דצ' 19?). היורוליג יוצרת עומס גדול יותר משנה לשנה, וצריך לחשוב קדימה.
לסור זול יחסית, יעיל ומאוקלם, וסיכוי לא רע שבהמשך גם ככה יגיע מישהו למשבצת הזו.
וד"א, אני לגמרי חושב שיש לו פה מקום גם בהרכב מלא. רוטציה בגבוהים תעזור לנו בפוטו פיניש של העונה (אם נהיה שם).

שוב - בעייתי. אידיאלית זה נכון, ותאמין לי שאני אשמח מאוד לשלושה שחקנים בכירים בכל עמדה, אבל במציאות זה לרוב לא עובד. במיוחד במכבי, לא כל שחקן זר יהיה כמו קלויארו ויהיה מסוגל לשחק אחת לשבוע או שבועיים, לא להיות רשום לליגה ועדיין לתת מספרים.

מילא אם הם היו מסוגלים לשחק גם ב-4, אבל זה לא המצב ושלושתם סנטרים שיכולים לשחק בעמדה 5 בלבד.
עידן

הודעהעל ידי sroeyz » 15 נובמבר 2021, 18:54

לא הייתי מוותר לגמרי על הרעיון שריינולדס ישחק 4 ליד אחד הסנטרים האחרים.
היו דקות של בלאק עם האנטר והן היו בסדר גמור.
יכולת הקליעה של ריינולדס והמסירה מספיקות, השאלה היחידה זה עד כמה ה4 של הצד השני הוא איום התקפי בשלשות ובחדירה מהירה לצבע.
אבל נגד כל 4 שהוא לא קלעי מפחיד משלוש זה יעבוד.
לדעתי לאסור נראה מעולה וחבל לוותר עליו כי יכולות עוד להיות פציעות ואנחנו לא מצטיינים בדרך כלל בלהביא שחקנים מחליפים איכותיים בזמן
sroeyz

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־12 אורחים