המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הסל של קוואי גייק כהן לידומילוס כתב:מכל כישלונות הקלאץ' של מכבי בשנתיים האחרונות, דווקא טיילור דופק סל.. מדהים.
אני כבר לא יודע מה עדיף, הפסד זניח או שתי הארכות בשבוע יורוליג כפול
felix_r כתב:ריינולדס שומר כל כך גרוע! מה אתה קופץ על הובר? הוא חצי מטר נמוך ממך! פשוט תעמוד עם ידיים למעלה!
A.Parker כתב:זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.
מקווה שזה יגרום לך להבין שאין מה לבנות חצי סגל על שחקני ליגת הפח פה.שמוליק כתב:A.Parker כתב:זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.
זיו כל כך מאכזב. מפתיע אותי בחולשה שלו.
גיא כתב:תגיד יש לי שאלה. למה הם מוותרים על לסור זה בגלל הצביון הישראלי של לסור-קין?
למה נראה לי שזה מה שיעשה הבדל בין סדרת הצלבה לבין אולי פיינל פור?
שמוליק כתב:זיו כל כך מאכזב. מפתיע אותי בחולשה שלו.
חנקת עם הציפיות מזיומילוס כתב:גיא כתב:תגיד יש לי שאלה. למה הם מוותרים על לסור זה בגלל הצביון הישראלי של לסור-קין?
בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.
אם זה רק עניין של כסף, אני מקווה שבסוף העונה המסקנה לא תהיה ש-250K הפרידו בין עמידה במטרות ללא.שמוליק כתב:זיו כל כך מאכזב. מפתיע אותי בחולשה שלו.
דווקא הוא אחד השחקנים שכן עומדים בציפיות. אני ציפיתי לפיזור משחק, אחוזים נמוכים, חוסר מודעות והרבה עצבים. איך במכבי נפלו לתרמית הזו..
Rampel כתב:מקווה שזה יגרום לך להבין שאין מה לבנות חצי סגל על שחקני ליגת הפח פה.שמוליק כתב:A.Parker כתב:זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
מילוס כתב:בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.
אם זה רק עניין של כסף, אני מקווה שבסוף העונה המסקנה לא תהיה ש-250K הפרידו בין עמידה במטרות ללא.
אז לא פמפמת את קייסי פראת'ר עם חצי ברך ואת ג'הייבה פלויד שנראה רע מאוד בפאו... כנראה שדמיינתי.שמוליק כתב:Rampel כתב:מקווה שזה יגרום לך להבין שאין מה לבנות חצי סגל על שחקני ליגת הפח פה.שמוליק כתב:A.Parker כתב:זה כל כך מכבי להיגרר לשתי הארכות מול קבוצה סבירה בשבוע של מחזור כפול. ווילבקין חייב לחזור דחוף לעניינים וזיו חייב להפסיק לשחק.
חצי ליגה צודק לגמרי. בחינת עילוי עונה ספציפית כמו אוואנס, בריאנט, פארגו, מייק ג'ימס, לויד, קליברון, פרקינס, האניקט והרשימה ארוכה, זה רעיון מעולה. צירוף אחד לסגל. מזיו לא ציפיתי מעבר להתעלות שלא מגיעה. דווקא מקינן, אני מקבל בדיוק מה שציפיתי (מבריאנט, פחות והוא היה נפלא באילת).
עידן כתב:מילוס כתב:בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.
אם זה רק עניין של כסף, אני מקווה שבסוף העונה המסקנה לא תהיה ש-250K הפרידו בין עמידה במטרות ללא.
לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.
מעבר לזה, כרגע בכלל הבעיה של מכבי לא עם הגבוהים. אם בהמשך מכבי תרצה להביא עוד שחקן, יכול מאוד להיות שזה יצטרך להיות גארד, ואתה מסנדל את עצמך אם אתה תקוע בלי אפשרות להחליף שחקנים.
'עמידה במטרות' = היכל סולד אאוט.מילוס כתב:גיא כתב:תגיד יש לי שאלה. למה הם מוותרים על לסור זה בגלל הצביון הישראלי של לסור-קין?
בדוק. או בין הצלבה ללא. זה יורגש במיוחד בשבועות כפולים שכאלה (השבוע זה אפילו משולש), וכשיגיעו הפציעות. עם לסור ברוטציה, זיזיץ' או ריינולדס היו נחים מול אילת או מונאקו.
אם זה רק עניין של כסף, אני מקווה שבסוף העונה המסקנה לא תהיה ש-250K הפרידו בין עמידה במטרות ללא.שמוליק כתב:זיו כל כך מאכזב. מפתיע אותי בחולשה שלו.
דווקא הוא אחד השחקנים שכן עומדים בציפיות. אני ציפיתי לפיזור משחק, אחוזים נמוכים, חוסר מודעות והרבה עצבים. איך במכבי נפלו לתרמית הזו..
Rampel כתב:עידן כתב:לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.
מעבר לזה, כרגע בכלל הבעיה של מכבי לא עם הגבוהים. אם בהמשך מכבי תרצה להביא עוד שחקן, יכול מאוד להיות שזה יצטרך להיות גארד, ואתה מסנדל את עצמך אם אתה תקוע בלי אפשרות להחליף שחקנים.
נכון מאוד. אנחנו עם רכז וחצי בסגל וזיו וג'ונדי נראים רע. עמדה 1 היא זו שתסנדל לאורך זמן את היכולת של הסגל הזה להצליח.
מילוס כתב:Rampel כתב:עידן כתב:לא מאמין שזה עניין של כסף. כבר הגבתי על זה בנושא אחר - זה לא ריאלי להחזיק שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה, ובמיוחד ששלושתם לא יכולים לשחק בשום עמדה אחרת. אין מספיק דקות לכולם (בטח ובטח כשלא כולם יכולים לשחק בליגה) וזה ייצור בעיות.
נכון מאוד. אנחנו עם רכז וחצי בסגל וזיו וג'ונדי נראים רע. עמדה 1 היא זו שתסנדל לאורך זמן את היכולת של הסגל הזה להצליח.
שניכם לגמרי צודקים, וזה לגמרי בראש סדר העדיפויות, כי לגמרי חסר פה גארד (כשיש בסגל 4 סמול אפשריים, 3 מהם זרים).
אבל נסיון העבר מוכיח שבמכבי יש כל שנה פצועים בערימות, לרוב החל מדצמבר (על זיזיץ' לא הייתי בונה לעונה שלמה). נסיון העבר גם מוכיח שאם צריך, יגיעו לפה גם 2 ו-3 שחקני חיזוק (זוכרים את דצ' 19?). היורוליג יוצרת עומס גדול יותר משנה לשנה, וצריך לחשוב קדימה.
לסור זול יחסית, יעיל ומאוקלם, וסיכוי לא רע שבהמשך גם ככה יגיע מישהו למשבצת הזו.
וד"א, אני לגמרי חושב שיש לו פה מקום גם בהרכב מלא. רוטציה בגבוהים תעזור לנו בפוטו פיניש של העונה (אם נהיה שם).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים