24 יוני 2012, 12:44
Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:אני לא בטוח שזה מעשה כל כך חכם..
לא נמצא רכז ישראלי ברמה שלו, אני בעד לאיים עליו שהוא ייובש העונה על הספסל של מכבי או שיאריך את החוזה בעוד 2 עונות נניח..
היכולת המקצועית לא חשובה כאן. הקהל של מכבי (לפחות הקהל שנמצא בעניינים) לא ייקבל אותו, ואתה לא באמת רוצה שחקן בקבוצה ששורקים לו בוז
בכל פעם שהוא נוגע בכדור. זה יכניס הרבה זבל אל תוך המועדון ולחדר ההלבשה.
אני באמת לא יודע איך אפשר לפתור את העניין הזה בצורה נוחה וטובה. פשוט אוחיון יצא ממש טיפש.
אם אוחיון יצטער ויבקש סליחה במסיבת עיתונאים ובלאט ושמעון מזרחי ידברו בשבחו והם יציגו חוזה לעוד כמה שנים שלו במכבי ללא אופציית יציאה או עם ביי אאוט עצום אתה באמת מאמין שישרקו לו בוז?
24 יוני 2012, 12:46
לא נמצא רכז ישראלי ברמה שלו, אני בעד לאיים עליו שהוא ייובש העונה על הספסל של מכבי או שיאריך את החוזה בעוד 2 עונות נניח..
היכולת המקצועית לא חשובה כאן. הקהל של מכבי (לפחות הקהל שנמצא בעניינים) לא ייקבל אותו, ואתה לא באמת רוצה שחקן בקבוצה ששורקים לו בוז
אני באמת לא יודע איך אפשר לפתור את העניין הזה בצורה נוחה וטובה. פשוט אוחיון יצא ממש טיפש.
אם אוחיון יצטער ויבקש סליחה במסיבת עיתונאים ובלאט ושמעון מזרחי ידברו בשבחו והם יציגו חוזה לעוד כמה שנים שלו במכבי ללא אופציית יציאה או עם ביי אאוט עצום אתה באמת מאמין שישרקו לו בוז?
24 יוני 2012, 12:49
24 יוני 2012, 12:50
24 יוני 2012, 12:51
24 יוני 2012, 12:53
חנו'ש כתב:אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
עם כל זה שמכבי כביכול ניצחה בבוררות, שום לקח לא נלמד פה ושום הרתעה לא נעשתה כלפי שחקנים שכשפתאום החוזה שהם חתמו ביודעין לא מתאים להם, מבחינתם הוא הופך ללא קיים.
אם לא יהיה פה עונש קשה מאוד, אפשר יהיה לצפות למקרים כאלה כמעט כל שנה.
24 יוני 2012, 12:56
24 יוני 2012, 12:59
חנו'ש כתב:אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
עם כל זה שמכבי כביכול ניצחה בבוררות, שום לקח לא נלמד פה ושום הרתעה לא נעשתה כלפי שחקנים שכשפתאום החוזה שהם חתמו ביודעין לא מתאים להם, מבחינתם הוא הופך ללא קיים.
24 יוני 2012, 12:59
rc4991 כתב:קובאן רוצה להפר לו את החוזה וטוענת שלא ידעה שהוא תחת חוזה:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=275640
כנראה שהם קלטו איזה טעות הם עשו
. הוא לא נבארו או ספאנוליס שנילחם עליו.
24 יוני 2012, 13:00
gandya כתב:rc4991 כתב:קובאן רוצה להפר לו את החוזה וטוענת שלא ידעה שהוא תחת חוזה:
כנראה קראו את ההודעה שלי משלשום... הוא לא נבארו או ספאנוליס שנילחם עליו.
24 יוני 2012, 13:01
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
חני, לא יהיה כאן שום עונש מיוחד. אני בכלל חושש מהמצב הבא:
אוחיון חוזר למכבי על מנת לממש את החוזה שלו אבל במכבי הוא כבר לא רצוי, ואז או שהוא מיובש על הספסל, ומכבי זוכה להתייחסות "אוהדת" לכך מהתקשורת,
או שהוא מתבקש ממכבי לעזוב, ואז היא בעצם חייבת לשלם לו...
אם יהיה מצב שהוא לא יהיה כאן ומכבי עוד תרוויח מזה קצת, אז זה התסריט האופטימלי שאני רואה.
24 יוני 2012, 13:02
24 יוני 2012, 13:04
yarinsaky כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:קובאן רוצה להפר לו את החוזה וטוענת שלא ידעה שהוא תחת חוזה:
כנראה קראו את ההודעה שלי משלשום... הוא לא נבארו או ספאנוליס שנילחם עליו.![]()
בדיוק לזה כיוונתי.
חנו'ש כתב:קצת מוזר שהרוסים מוכנים להסתכן ככה בשביל פאקינג יוגב אוחיון.
מקסימום אם זה היה בשביל איזה לורבק או דיאמנטידיס... אבל יוגב???
24 יוני 2012, 13:05
er79 כתב:בגלל זה אמרתי שהכתבה הזו ביורובאסקט לא נתפסת בעיניי כאמינה במיוחד, בעיקר שהיא באה יומיים אחרי כתבה (שנכתבה ע"י אותו כתב) שהפוכה ב-180 מעלות מהכתבה הנוכחית. משהו פה מסריח. או שהקבוצה מטומטמת (מה שלא נראה לי) או שהכתב עקום. אני חושב ששמעון התחיל להפעיל את זרועות החוק הארוכות שלו בפיב"א והם פשוט נלחצו.
24 יוני 2012, 13:08
חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:אני לא בטוח שזה מעשה כל כך חכם..
אתה באמת רואה את כל מה שתיארת קורה??
24 יוני 2012, 13:35
24 יוני 2012, 14:26
24 יוני 2012, 15:08
Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).
24 יוני 2012, 15:16
Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).
24 יוני 2012, 15:19
Dperk כתב:Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.
בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.