פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יוני 2012, 12:44

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:
Maccabikid כתב:אני לא בטוח שזה מעשה כל כך חכם..
לא נמצא רכז ישראלי ברמה שלו, אני בעד לאיים עליו שהוא ייובש העונה על הספסל של מכבי או שיאריך את החוזה בעוד 2 עונות נניח..

היכולת המקצועית לא חשובה כאן. הקהל של מכבי (לפחות הקהל שנמצא בעניינים) לא ייקבל אותו, ואתה לא באמת רוצה שחקן בקבוצה ששורקים לו בוז
בכל פעם שהוא נוגע בכדור. זה יכניס הרבה זבל אל תוך המועדון ולחדר ההלבשה.

אני באמת לא יודע איך אפשר לפתור את העניין הזה בצורה נוחה וטובה. פשוט אוחיון יצא ממש טיפש.

אם אוחיון יצטער ויבקש סליחה במסיבת עיתונאים ובלאט ושמעון מזרחי ידברו בשבחו והם יציגו חוזה לעוד כמה שנים שלו במכבי ללא אופציית יציאה או עם ביי אאוט עצום אתה באמת מאמין שישרקו לו בוז?

כן..

אמן יחתום בקבוצה שתהיה עם מכבי בבית אחרי שישחטו לו את התחת בבית המשפט של פיבא ואז נקבל אותו כמו שצריך בנוקיה..
לא ירצה לחזור לישראל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 12:46

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:
לא נמצא רכז ישראלי ברמה שלו, אני בעד לאיים עליו שהוא ייובש העונה על הספסל של מכבי או שיאריך את החוזה בעוד 2 עונות נניח..

היכולת המקצועית לא חשובה כאן. הקהל של מכבי (לפחות הקהל שנמצא בעניינים) לא ייקבל אותו, ואתה לא באמת רוצה שחקן בקבוצה ששורקים לו בוז

אני באמת לא יודע איך אפשר לפתור את העניין הזה בצורה נוחה וטובה. פשוט אוחיון יצא ממש טיפש.

אם אוחיון יצטער ויבקש סליחה במסיבת עיתונאים ובלאט ושמעון מזרחי ידברו בשבחו והם יציגו חוזה לעוד כמה שנים שלו במכבי ללא אופציית יציאה או עם ביי אאוט עצום אתה באמת מאמין שישרקו לו בוז?

לפחות אני אשרוק לו בוז. הבן אדם הזה לא ראוי ללבוש צהוב ולא יעזרו גם אלף התנצלויות. אם הוא היה חוזר מארה"ב בלי הגיחה לרוסיה ויושב עם מכבי ואח"כ מתנצל זה עוד היה יכול להתקבל, אבל אחרי שהוא רימה את מכבי, הפר חוזה (עריכת בדיקות רפואיות, ניהול מו"מ וסיכום על חוזה אלה הן הפרות חוזה, גם אם לא נחתם הסכם פורמלי) ובעצם ירק על הבעלים, ההנהלה, המאמן והאוהדים, שום התנצלות כבר לא תתקבל. מדובר באדם חמדן ולא ישר ואין לו מקום אצלנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 12:49

אגב, אוחיון גם קיבל שיעור קצר באיך ישמרו עליו מנהלי קבוצות אחרות. אם פדרמן גונן עליו ודחף אותו אז ברור שמנהלי קבוצה שאומרים ש"מעולם לא שמעו עליו לפני שהסוכן הציע אותו" וש"הוא לא שחקן שכדאי להילחם עליו" לא ינידו עפעף כדי לקדמו ואחרי חודש לא טוב שלו יטיסו אותו חזרה לארץ בלי משכורת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 12:50

אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
עם כל זה שמכבי כביכול ניצחה בבוררות, שום לקח לא נלמד פה ושום הרתעה לא נעשתה כלפי שחקנים שכשפתאום החוזה שהם חתמו ביודעין לא מתאים להם, מבחינתם הוא הופך ללא קיים.
אם לא יהיה פה עונש קשה מאוד, אפשר יהיה לצפות למקרים כאלה כמעט כל שנה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 12:51

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:

ברור שכן. האוהדים הם לא מטומטמים. הכל ברור ומובן, וכמו שיובל אמר, עד לפני כמה ימים, עוד היה אפשר להכחיש ולהגיד שהיו אי הבנות, אבל עכשיו הכל בסדר,
אבל את המהלך הזה כבר אי אפשר לטאטא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 12:53

חנו'ש כתב:אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
עם כל זה שמכבי כביכול ניצחה בבוררות, שום לקח לא נלמד פה ושום הרתעה לא נעשתה כלפי שחקנים שכשפתאום החוזה שהם חתמו ביודעין לא מתאים להם, מבחינתם הוא הופך ללא קיים.

חני, לא יהיה כאן שום עונש מיוחד. אני בכלל חושש מהמצב הבא:
אוחיון חוזר למכבי על מנת לממש את החוזה שלו אבל במכבי הוא כבר לא רצוי, ואז או שהוא מיובש על הספסל, ומכבי זוכה להתייחסות "אוהדת" לכך מהתקשורת,
או שהוא מתבקש ממכבי לעזוב, ואז היא בעצם חייבת לשלם לו...

אם יהיה מצב שהוא לא יהיה כאן ומכבי עוד תרוויח מזה קצת, אז זה התסריט האופטימלי שאני רואה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 12:56

האמת שהתגובה הרוסית די תמוהה בעיניי .
איך הם מחתימים שחקן שהם טוענים שהם לא מכירים, או בקושי מכירים, על חוזה כל כך גבוה ?
איך הם מזלזים כבר בשחקן שסיכם אצלם לפני יום ודורשים כמו אחרוני הטוקבקיסטים שהוא עם כל הכבוד לא נבארו או ספאנוליס ( מה שנכון ) ?

אני מאוד מקווה שהראיון הזה אמיתי ולא מפוברק.
גם אם לא, יש בפרשה הזאת תמיהות מכל כיוון .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 12:59

לצערי זה עוד עלול להיגמר גרוע יותר. אוחיון יחזור לארץ ויבין שאין לו יכולת להתחמק מההסכם עם מכבי, בין אם בגלל שהוא לא יכול לצאת או שקבוצות לא רוצות להתעסק עם מכבי, ואז הוא ירד על ארבע למכבי שתקבל אותו והאינטרסים המקצועיים עוד עלולים להחזיר אותו לקבוצה. לפחות אני אישית אשרוק לו בוז כשהוא יעלה על הפרקט, כי לא משנה כמה הוא טוב, הוא לא ראוי ללבוש צהוב. פדרמן כל הזמן מדבר על רצון להישגים אבל לא בכל מחיר ולא על חשבון ההתנהגות, אז זה בדיוק המקום להוכיח את זה.
קודי

הודעהעל ידי gandya » 24 יוני 2012, 12:59

rc4991 כתב:קובאן רוצה להפר לו את החוזה וטוענת שלא ידעה שהוא תחת חוזה:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=275640

כנראה שהם קלטו איזה טעות הם עשו

כנראה קראו את ההודעה שלי משלשום..

. הוא לא נבארו או ספאנוליס שנילחם עליו.

:fuck
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 13:00

gandya כתב:

:)
בדיוק לזה כיוונתי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 13:01

jol9 כתב:

חני, לא יהיה כאן שום עונש מיוחד. אני בכלל חושש מהמצב הבא:
אוחיון חוזר למכבי על מנת לממש את החוזה שלו אבל במכבי הוא כבר לא רצוי, ואז או שהוא מיובש על הספסל, ומכבי זוכה להתייחסות "אוהדת" לכך מהתקשורת,
או שהוא מתבקש ממכבי לעזוב, ואז היא בעצם חייבת לשלם לו...

אם יהיה מצב שהוא לא יהיה כאן ומכבי עוד תרוויח מזה קצת, אז זה התסריט האופטימלי שאני רואה.

יכול להיות שאתה צודק, אבל אני קצת בספק עם אוחיון יחזור עכשיו למכבי וירצה לשבת עונה שלמה על הספסל.
אולי מכבי פשוט תנסה למכור אותו למרבה במחיר (כמו שמנסה למכור עכשיו את מאצ'בן למרות שיש לו חוזה לא סעיפי יציאה)
אני נראה לי אשמח עם המרבה במחיר תהיה איזו קבוצה מסיביר שאפילו ביורוצ'אלנג לא משחקת (אחרת אוחיון לא יראה בזה עונש)....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 13:02

בגלל זה אמרתי שהכתבה הזו ביורובאסקט לא נתפסת בעיניי כאמינה במיוחד, בעיקר שהיא באה יומיים אחרי כתבה (שנכתבה ע"י אותו כתב) שהפוכה ב-180 מעלות מהכתבה הנוכחית. משהו פה מסריח. או שהקבוצה מטומטמת (מה שלא נראה לי) או שהכתב עקום. אני חושב ששמעון התחיל להפעיל את זרועות החוק הארוכות שלו בפיב"א והם פשוט נלחצו.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 13:04

yarinsaky כתב:
gandya כתב:

:)
בדיוק לזה כיוונתי.

אני הייתי הראשונה: :cool
חנו'ש כתב:קצת מוזר שהרוסים מוכנים להסתכן ככה בשביל פאקינג יוגב אוחיון.
מקסימום אם זה היה בשביל איזה לורבק או דיאמנטידיס... אבל יוגב??? :stoned
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 13:05

er79 כתב:בגלל זה אמרתי שהכתבה הזו ביורובאסקט לא נתפסת בעיניי כאמינה במיוחד, בעיקר שהיא באה יומיים אחרי כתבה (שנכתבה ע"י אותו כתב) שהפוכה ב-180 מעלות מהכתבה הנוכחית. משהו פה מסריח. או שהקבוצה מטומטמת (מה שלא נראה לי) או שהכתב עקום. אני חושב ששמעון התחיל להפעיל את זרועות החוק הארוכות שלו בפיב"א והם פשוט נלחצו.

או שגם העיתונות בארץ ירדה לזנות וכתבים רוצים רק לנוח בקיץ.
כולם מצוטטים את הידיעה הזאת כאילו היא תורה מסיני. צריך מאוד לקוות בשבילם שהידיעה היא 100 אחוז נכונה ושהגורם המצוטט הזה בקבוצה הרוסית הוא לא המנקה או המעסה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 24 יוני 2012, 13:08

חנו'ש כתב:
Maccabikid כתב:
jol9 כתב:

אתה באמת רואה את כל מה שתיארת קורה??

בורור כאילו.. רק יכולת פנומנלית במאני טיים, של כמה משחקים חשובים תשכיח במקצת את הסיפור, אבל מירב הסיכויים הוא שיוגב יחזור לבינוניות שלו(המחשק מול פאו היה לדעתי הברקה חד פעמית), ובכך תסתיים הקריירה "המפוארת" של יוגב אוחיון באירופה, עדיף לנו, וגם לשחקן להיפרד.

להתראות יוגב, תשלם למכבי את הקנס שיקבע, וצא לדרך חדשה, בהצלחה.
gandya

הודעהעל ידי sweety » 24 יוני 2012, 13:35

גועל נפש של התנהגות. ממש לא מבינה מה קורה שנה שנייה ברציפות ששחקן מראה כזה חוסר כבוד לקבוצה שהזניקה אותו. זה פשוט לא מסתדר בכלל עם מה שהוא שידר עד עכשיו. הלואי שיחזור להיכל ויצטער על השנייה שהטמטום השתלט עליו כשהחליט לירוק לבאר.
יאללה...כמו שאומרים- אחסן מינו רחו. :thumbdown נקווה עכשיו למצוא רכז נורמלי.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 14:26

משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 24 יוני 2012, 15:08

Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).

מורן-רוט לא מתאים מקצועית למכבי בשום מצב, הוא כבר זקן(הרבה!) יותר מדי בשביל לעשות קפיצת מדרגה של מעבר ל"אולם הפחים". נפצע באופן די כרוני בשנתיים האחרונות, אם היה מעומד למכבי לפני שלושה ארבע עונות(אולי אפילו לפני שנתיים), היה על מה לדבר.

שחקנים סוררים חזרו כבר למעדונים בעבר, זה קרה למכבי חיפה מהכדורגל, זה קרה גם למצסטר יונייטד הגדולה, והרשימה עוד ארוכה.
יש אפשרות שיחזור לכאן, אבל לא בטוח שזה הצעד הכי טוב. באופן כללי(במידה ויוגב לא כאן) מכבי צריכה לדעתי השנה ללכת על שני הישראלים שיש כאן, להוסיף מתאזרח(כי אין ברירה), לבחור 2-3 ישראלים צעירים(באמת מוכשרים, אולי אפילו כמו חיפה, שתחפש באמריקה), ותיתן להם הזדמנות אמתית להצליח(ע"י שילוב בליגת קופל), בכל מקום זה עובד יפה, בספרד, באיטליה, בגרמניה, רק כאן נותנים "לילד" יוגב הזדמנות ראשונה בגיל 24. 2-3 שחקני נוער כאלה עולים הרבה פחות מאיזה גל מקל(מקווה לא לראות אותו כאן), ויש אפשרות לפריצה של אחד כזה פעם בשנתיים-שלוש(מי שלא טוב משוחרר).
gandya

הודעהעל ידי Dperk » 24 יוני 2012, 15:16

Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.

יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.

בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.
Dperk

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 15:19

Dperk כתב:

יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.

בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.

30 או לא 30, כרגע הוא האלטרנטיבה הכי שפויה שאני רואה ליוגב אוחיון.
זה שאין ישראלים בשוק לא אומר שמכבי צריכה לרדת על ארבע ולקבל צינור מיוגב. עם כל הכבוד - מכבי חייבת להיות נוקשית בסיטואציה הזו כי הבחור עבר כל גבול.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jazzman ו־13 אורחים