המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני כבר מבולבל לגמרי מהסיפור עם אוחיון וקובאן
המאבק מחריף. בסביבת השחקן הגיבו לאיומי הצהובים: "הם רצים לתקשורת כל היום. שיתרכזו בבוררות במקום לאיים"
חנו'ש כתב:הסיפור רק הולך ומסתבך...
אגב, חשבתי שבין פשוטין ובלאט אמורים להיות יחסים טובים (הוא היה עוזר שלו בשלב מסוים בנבחרת רוסיה), זה לא יפה שהוא גונב לבלאט שחקנים...
חנו'ש כתב:הסיפור רק הולך ומסתבך...
אגב, חשבתי שבין פשוטין ובלאט אמורים להיות יחסים טובים (הוא היה עוזר שלו בשלב מסוים בנבחרת רוסיה), זה לא יפה שהוא גונב לבלאט שחקנים...
Mta_atic כתב:Dperk כתב:Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).
יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.
בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.
30 או לא 30, כרגע הוא האלטרנטיבה הכי שפויה שאני רואה ליוגב אוחיון.
זה שאין ישראלים בשוק לא אומר שמכבי צריכה לרדת על ארבע ולקבל צינור מיוגב. עם כל הכבוד - מכבי חייבת להיות נוקשית בסיטואציה הזו כי הבחור עבר כל גבול.
Dperk כתב:Mta_atic כתב:Dperk כתב:Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).
יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.
בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.
זה שאין ישראלים בשוק לא אומר שמכבי צריכה לרדת על ארבע ולקבל צינור מיוגב. עם כל הכבוד - מכבי חייבת להיות נוקשית בסיטואציה הזו כי הבחור עבר כל גבול.
מכבי אכן צריכה להיות נוקשה איתו, אבל לא כל סיטואציה שבה הוא יישאר היא סיטואציה שבה מכבי נואשת. אפשר להשאיר אותו בצורה שבה הוא ירד מהעץ ויתנצל, ושני הצדדים ירוויחו.
Mta_atic כתב:Dperk כתב:Mta_atic כתב:Dperk כתב:Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מכבי אכן צריכה להיות נוקשה איתו, אבל לא כל סיטואציה שבה הוא יישאר היא סיטואציה שבה מכבי נואשת. אפשר להשאיר אותו בצורה שבה הוא ירד מהעץ ויתנצל, ושני הצדדים ירוויחו.
כמו שכבר כתבו פה - זה לא יראה טוב באף צורה.
גם אם ההנהלה תכנס מסיבת עיתונאים דמיקולו ותפיל את כל התיק על הסוכן, אי אפשר לספר סיפורי מעשיות שיוגב היה קורבן תמים.
מה גם שבינינו, הוא לא בדיוק שחקן ששווה לשבור עקרונות בשבילו.
למה זה שבירת עקרונות? היו מקרים, כמו אייל גולסה במכבי חיפה שהזכירו פה הרבה, מקרה במנצ'סטר יונייטד ששכחתי את שם השחקן, ועוד הרבה, שהשחקן חזר עם הזנב בין הרגליים, היה רעש תקופה קצרה, ואז המצב התייצב והשחקן שיחק באותה מחויבות. למה כאן זה חייב להיות אחרת?
Mta_atic כתב:למה זה שבירת עקרונות? היו מקרים, כמו אייל גולסה במכבי חיפה שהזכירו פה הרבה, מקרה במנצ'סטר יונייטד ששכחתי את שם השחקן, ועוד הרבה, שהשחקן חזר עם הזנב בין הרגליים, היה רעש תקופה קצרה, ואז המצב התייצב והשחקן שיחק באותה מחויבות. למה כאן זה חייב להיות אחרת?
לא במכבי תל אביב.
המועדון הזה הרבה יותר גאה מכל הבדיחות של הכדורגל הישראלי, מה גם שסיפור גולסה היה כמו שלגיה לעומת הסיפור של אוחיון.
כבר שבועות שהשחקן לא יורד מהעץ, "שומר על שתיקה" ומסרב להכיר בטעות שלו. בינתיים הוא הולך ראש בקיר.
or163 כתב:נראה לי פשוטין על סמים אם זה מה שהוא חושב על אוחיון.
felix_r כתב:Mta_atic כתב:למה זה שבירת עקרונות? היו מקרים, כמו אייל גולסה במכבי חיפה שהזכירו פה הרבה, מקרה במנצ'סטר יונייטד ששכחתי את שם השחקן, ועוד הרבה, שהשחקן חזר עם הזנב בין הרגליים, היה רעש תקופה קצרה, ואז המצב התייצב והשחקן שיחק באותה מחויבות. למה כאן זה חייב להיות אחרת?
לא במכבי תל אביב.
המועדון הזה הרבה יותר גאה מכל הבדיחות של הכדורגל הישראלי, מה גם שסיפור גולסה היה כמו שלגיה לעומת הסיפור של אוחיון.
כבר שבועות שהשחקן לא יורד מהעץ, "שומר על שתיקה" ומסרב להכיר בטעות שלו. בינתיים הוא הולך ראש בקיר.
גם במכבי זה היה.
המקרה הכי מפורסם הוא של מיקי ברקוביץ', שאחרי שהיה הקלע המצטיין של אליפות אירופה 79, חתם באטלנטה הוקס ב NBA. מכבי לא רצתה לשחרר אותו, כי היה לו חוזה. הלכו לבית משפט, שקבע שהחוזה מחייב את ברקוביץ' להשאר. והוא נשאר.
felix_r כתב:or163 כתב:נראה לי פשוטין על סמים אם זה מה שהוא חושב על אוחיון.
נראה לי שכרכז של צסקא ונבחרת רוסיה לשעבר הוא מבין ברכזים קצת יותר ממך
Mta_atic כתב:שמעון ב-103: "אנחנו נעמוד על כך שהחוזה שיש לנו עם יוגב אוחיון יתקיים"
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
אגב, שמעון גם מזכיר לגבי לנגפורד שהדד ליין להודעה שלו על המשך בקבוצה היא בחמישי ליוני ולא מחר.
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:שמעון ב-103: "אנחנו נעמוד על כך שהחוזה שיש לנו עם יוגב אוחיון יתקיים"
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
אגב, שמעון גם מזכיר לגבי לנגפורד שהדד ליין להודעה שלו על המשך בקבוצה היא בחמישי ליוני ולא מחר.
יוני או יולי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים