פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 15:22

שרשור תגובות סיכזופרני משהו.

יבגני פשוטין (מאמן קובאן):
אני בונה על אוחיון, הוא יהיה הרכז הפותח והמנהיג

"אני חושב שיוגב אוחיון הוא שחקן נהדר, כשרוני ואחד הרכזים העולים באירופה. אנחנו מרוצים שהוא מצטרף לקובאן", סיפר פשוטין בפתח הראיון לאתר. גורמין ברוסיה טוענים שכאשר אוחיון שהה במדינה, מלבד הבדיקות הרפואיות, הוא בדק דירות אפשריות, ביקר באולם ופגש את המאמן וההנהלה. "דיברתי איתו, הראיתי לו את המקום והוא נראה מרוצה מהתנאים. הסברתי לו את התפקיד שלו בקבוצה ומה אני מצפה ממנו. מבחינתי, הוא הרכז הפותח של קובאן, בדיוק כפי שהוא היה הפותח במכבי והצטיין במדיה. לדעתי, הוא בדרך להיות הרכז מספר 1 באירופה".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23107.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 15:28

אני כבר מבולבל לגמרי מהסיפור עם אוחיון וקובאן
er79

הודעהעל ידי gandya » 24 יוני 2012, 15:30

er79 כתב:אני כבר מבולבל לגמרי מהסיפור עם אוחיון וקובאן

מבולבלים? גם אנחנו!

המאבק מחריף. בסביבת השחקן הגיבו לאיומי הצהובים: "הם רצים לתקשורת כל היום. שיתרכזו בבוררות במקום לאיים"
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 15:35

הסיפור רק הולך ומסתבך...
אגב, חשבתי שבין פשוטין ובלאט אמורים להיות יחסים טובים (הוא היה עוזר שלו בשלב מסוים בנבחרת רוסיה), זה לא יפה שהוא גונב לבלאט שחקנים...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 15:38

חנו'ש כתב:הסיפור רק הולך ומסתבך...
אגב, חשבתי שבין פשוטין ובלאט אמורים להיות יחסים טובים (הוא היה עוזר שלו בשלב מסוים בנבחרת רוסיה), זה לא יפה שהוא גונב לבלאט שחקנים...

כמו שהוא אמר - הוא כולה המאמן...
מבחינתו אין מה להיכנס לעניינים סנטימנטליים וכנ"ל לגבי בלאט. זה בעיקר עניין של הנהלות.

אגב, מישהו יודע מי הסוכן האידיוט של אוחיון?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2012, 15:42

חנו'ש כתב:הסיפור רק הולך ומסתבך...

בסוף הכתבה של ספורט5 פשוטין אומר שהוא לא מכיר את הפרטים בסיפור של חוזה, ושהנהלת המועדון עוסקת בזה.
ככה שאין בראיון הזה שום דבר מבלבל. פשוטין מבחינתו רוצה את השחקן. הנהלת הקבוצה עוסקת בהחתמתו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 15:43

לסוכן שלו קוראים אמין שוקואידזה, או משהו בסגנון. גם הסוכן של טרה סימונס וקיי.סי. ריברס (הוא כבר לעולם לא יהיה במכבי).
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 15:47

עצם זה שהוא חושב שיוגב הוא זה שיוביל אותו לזכות באליפות רוסיה וביורוקאפ לא מראה על אמינות גבוהה של הדברים שיוצאים לו מהפה, אלא בעיקר התחנפות סטנדרטית (בערך כמו ההשוואה של בלאט בין היקמן למקדונלד...).

כל אופן, מאמן לא צריך לבוא להנהלה שלו בדרישות להחתים שחקן תחת חוזה.
לא ראיתי שבלאט בא למכבי בדרישה להחתים את נבארו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Dperk » 24 יוני 2012, 15:50

Mta_atic כתב:
Dperk כתב:
Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).

יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.

בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.

30 או לא 30, כרגע הוא האלטרנטיבה הכי שפויה שאני רואה ליוגב אוחיון.
זה שאין ישראלים בשוק לא אומר שמכבי צריכה לרדת על ארבע ולקבל צינור מיוגב. עם כל הכבוד - מכבי חייבת להיות נוקשית בסיטואציה הזו כי הבחור עבר כל גבול.

מכבי אכן צריכה להיות נוקשה איתו, אבל לא כל סיטואציה שבה הוא יישאר היא סיטואציה שבה מכבי נואשת. אפשר להשאיר אותו בצורה שבה הוא ירד מהעץ ויתנצל, ושני הצדדים ירוויחו.
Dperk

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 15:53

Dperk כתב:
Mta_atic כתב:
Dperk כתב:
Mta_atic כתב:משום מה יש לי הרגשה שתהיה פגישת פיוס שיוביל פדרמן ג'וניור ויוגב יחזור ללבוש צהוב.
מקווה מאד שהמבוגרים האחראים לא יתנו לו לחזור למועדון ויביאו לכאן את מורן רוט - מקצוען אמיתי שבנוי לעשות את הקפיצה ליורוליג, ולטעמי הרבה יותר מחוייב למועדון בו הוא נמצא (ע"ע הפועל חולון בעונות האחרונות).

יופי, רוט שינסה לעשות את הקפיצה בגיל 30 אחרי פציעות, לעומת יוגב שכבר עשה את הקפיצה הזו וגם יותר צעיר ועם פוטנציאל עתידי.

בהתחלה חשבתי שמכבי צריכה להעיף את יוגב קיבינימט, או לייבש אותו ביציע, אבל עכשיו לדעתי מכבי צריכה כן להשאיר אותו, בכפוף לתנאים מגבילים מאוד, כי שוק הישראלים פשוט דליל מדי והעתיד לא מבשר טובות.

זה שאין ישראלים בשוק לא אומר שמכבי צריכה לרדת על ארבע ולקבל צינור מיוגב. עם כל הכבוד - מכבי חייבת להיות נוקשית בסיטואציה הזו כי הבחור עבר כל גבול.

מכבי אכן צריכה להיות נוקשה איתו, אבל לא כל סיטואציה שבה הוא יישאר היא סיטואציה שבה מכבי נואשת. אפשר להשאיר אותו בצורה שבה הוא ירד מהעץ ויתנצל, ושני הצדדים ירוויחו.

כמו שכבר כתבו פה - זה לא יראה טוב באף צורה.
גם אם ההנהלה תכנס מסיבת עיתונאים דמיקולו ותפיל את כל התיק על הסוכן, אי אפשר לספר סיפורי מעשיות שיוגב היה קורבן תמים.
מה גם שבינינו, הוא לא בדיוק שחקן ששווה לשבור עקרונות בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dperk » 24 יוני 2012, 15:56

Mta_atic כתב:
Dperk כתב:
Mta_atic כתב:
Dperk כתב:

כמו שכבר כתבו פה - זה לא יראה טוב באף צורה.
גם אם ההנהלה תכנס מסיבת עיתונאים דמיקולו ותפיל את כל התיק על הסוכן, אי אפשר לספר סיפורי מעשיות שיוגב היה קורבן תמים.
מה גם שבינינו, הוא לא בדיוק שחקן ששווה לשבור עקרונות בשבילו.

למה זה שבירת עקרונות? היו מקרים, כמו אייל גולסה במכבי חיפה שהזכירו פה הרבה, מקרה במנצ'סטר יונייטד ששכחתי את שם השחקן, ועוד הרבה, שהשחקן חזר עם הזנב בין הרגליים, היה רעש תקופה קצרה, ואז המצב התייצב והשחקן שיחק באותה מחויבות. למה כאן זה חייב להיות אחרת?
Dperk

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 16:00

למה זה שבירת עקרונות? היו מקרים, כמו אייל גולסה במכבי חיפה שהזכירו פה הרבה, מקרה במנצ'סטר יונייטד ששכחתי את שם השחקן, ועוד הרבה, שהשחקן חזר עם הזנב בין הרגליים, היה רעש תקופה קצרה, ואז המצב התייצב והשחקן שיחק באותה מחויבות. למה כאן זה חייב להיות אחרת?

לא במכבי תל אביב.
המועדון הזה הרבה יותר גאה מכל הבדיחות של הכדורגל הישראלי, מה גם שסיפור גולסה היה כמו שלגיה לעומת הסיפור של אוחיון.
כבר שבועות שהשחקן לא יורד מהעץ, "שומר על שתיקה" ומסרב להכיר בטעות שלו. בינתיים הוא הולך ראש בקיר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2012, 16:35

Mta_atic כתב:

לא במכבי תל אביב.
המועדון הזה הרבה יותר גאה מכל הבדיחות של הכדורגל הישראלי, מה גם שסיפור גולסה היה כמו שלגיה לעומת הסיפור של אוחיון.
כבר שבועות שהשחקן לא יורד מהעץ, "שומר על שתיקה" ומסרב להכיר בטעות שלו. בינתיים הוא הולך ראש בקיר.

גם במכבי זה היה.
המקרה הכי מפורסם הוא של מיקי ברקוביץ', שאחרי שהיה הקלע המצטיין של אליפות אירופה 79, חתם באטלנטה הוקס ב NBA. מכבי לא רצתה לשחרר אותו, כי היה לו חוזה. הלכו לבית משפט, שקבע שהחוזה מחייב את ברקוביץ' להשאר. והוא נשאר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 24 יוני 2012, 16:56

נראה לי פשוטין על סמים אם זה מה שהוא חושב על אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2012, 16:58

or163 כתב:נראה לי פשוטין על סמים אם זה מה שהוא חושב על אוחיון.

נראה לי שכרכז של צסקא ונבחרת רוסיה לשעבר הוא מבין ברכזים קצת יותר ממך :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 24 יוני 2012, 16:58

felix_r כתב:
Mta_atic כתב:

לא במכבי תל אביב.

גם במכבי זה היה.
המקרה הכי מפורסם הוא של מיקי ברקוביץ', שאחרי שהיה הקלע המצטיין של אליפות אירופה 79, חתם באטלנטה הוקס ב NBA. מכבי לא רצתה לשחרר אותו, כי היה לו חוזה. הלכו לבית משפט, שקבע שהחוזה מחייב את ברקוביץ' להשאר. והוא נשאר.

נכון שיוגב רחוק מאוד מאוד מאוד מלהיות מיקי, אבל עדיין, למה הוא חייב לעזוב ויהי מה?
Dperk

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 16:59

felix_r כתב:
or163 כתב:נראה לי פשוטין על סמים אם זה מה שהוא חושב על אוחיון.

נראה לי שכרכז של צסקא ונבחרת רוסיה לשעבר הוא מבין ברכזים קצת יותר ממך :tongue3

אין ספק, אבל אתה יודע איך זה, לרוב כל שחקן שחותם בקבוצה המאמן ישר משתפך עליו כאילו החתים מינימום את קובי.
רק לא מזמן בלאט כבר הספיק להשוות את היקמן למקדונלד ואתה יודע טוב מאוד שבלאט לא באמת חושב כך.
פשוטין לא באמת מאמין שפאקינג יוגב אוחיון יזכה עבורו באליפות רוסיה תוך כדי שהוא מפרפר את כל רכזי צסקא בדרך...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 17:10

שמעון ב-103: "אנחנו נעמוד על כך שהחוזה שיש לנו עם יוגב אוחיון יתקיים"
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

אגב, שמעון גם מזכיר לגבי לנגפורד שהדד ליין להודעה שלו על המשך בקבוצה היא בחמישי ליוני ולא מחר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יוני 2012, 17:16

Mta_atic כתב:שמעון ב-103: "אנחנו נעמוד על כך שהחוזה שיש לנו עם יוגב אוחיון יתקיים"

אגב, שמעון גם מזכיר לגבי לנגפורד שהדד ליין להודעה שלו על המשך בקבוצה היא בחמישי ליוני ולא מחר.

יוני או יולי?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 17:17

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:שמעון ב-103: "אנחנו נעמוד על כך שהחוזה שיש לנו עם יוגב אוחיון יתקיים"

יוני או יולי?

יולי. טעות שלי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־12 אורחים